Magyarítás Petíció!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
már apámmal is aláírttam! 😊 végül is örül ha 1 autós játék magyar! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

zaki
én is tisztelem azokat, akik saját pénzükbõl veszik meg a játékot. érdekes, ma a Balázs mûsorban épp olyan emberek voltak, akik vásárlási mániában szenvednek. 18 éves gádzsi, és havi többszáz ezer forintot költ ruhákra. na az ilyeneket nagyon nem csípom. anyu, apu, meg a barát megvesz mindent neki, õ meg kõkeményen kihasználja, és még büszke is rá. nem is idegesítem magam ilyeneken, bocs az off-ért

Sadun Tryst
verseny: 46. mint írtam... 😊

Sadun Tryst
idióta! az én vagyok... 😄

insp
Ollie-nak sem anyu és apu veszi, ebben biztos vagyok. (pl. én már vettem egyszer ollie-tól egy eredeti gammát.)
Tisztelem azokat, akik így gondolkodnak. Az összes kedvencemet elkezdtem megvásárolni, amit régen végigtoltam. 2000 Ft-t bõven megérnek. (Thief, Hitman, stb...)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

EOX
Aláírtam én is(160.)

Retteketet

zaki
lol ezt nem mondod komolyan? tudod sajnos nekem nem veszi meg az anyu, meg az apu a játékokat. de ha megengedhetnénk magunkanak, hogy egy játékért kiadjunk 10-15 ezer forintot, akkor sem kellene eredetibe, 1000 más fontosabb dolog is van ennél. bocs az off-ért

tekken
aláírtam, 162 vagyok

Az élet útjai kifürkészhetetlenek

zaki
aláírtam még1et, 152. vagyok

M@TriX
érdemes. Minden fullon 4x-es Atianalising-el próbáld. Egybõl kidobod a gépet és másikat keresel. 😉
Ugyanis nekem a 3.0-s PIV-emet és a Ti4800Se vidkarimat megizzasztotta rendesen. 😉 De végülis nem láható minõségromlással minden szép és gyors most. Egy kicsit visszavettem a látótávból (1/5-öt).
Még mindig üt!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

KG21
épp most szedegetem én is a mafiát, gondoltam megnézem mégegyszer az új masinán.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

M@TriX
133. Én is aláfirkantottam, mert szerintem az angol verzió után egy újabb élmény végigvinni magyarul is a játékot. (Pl.: most a Mafia-t raktam vissza mert még most is megizzasztja a hardvereket. Leszedhettem hozzá a magyarítást én nagyon fílinges az egész. Szuper egy játék.)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nagykispeter
134

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

malter
hát sztem kéne pár ezer😞de ha nem is gyülik össze,akkor is megfordul a fejükben,eléggé piszkál,hogy van már sok gaméban,szlo,jugo,stb csak magyar nem
malter
131😊
zaki
és mit gondoltok mennyi aláírást kellene kb összegyûjteni ahhoz, hogy legyen is ebbõl valami?

Nagyon jó ötlet, szerintem is a tool-ok elérhetõk, de max az ilyen szorgos rendes emberek mint hunnenkoenig, i2k, hykao stb. fordítanának továbbra is, nem hiszem hogy pl cégek alakulnának fordításra...
Na megyek írom alá...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Hunnenkoenig
Most 104 van!

Mindenkinek köszönjük, aki eddig alairta es aki meg alairja!
Aprilis vegeig meg lehet terjeszteni! :-)

zaki
és az mikor volt?

legalábbis nekem ezt irta utoljára 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

96 asszem

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
na, hány aláírás van már?

KG21
már bocs de a 11. éppen pont én voltam

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

PLaci
Aláírtam, és "terjesztem az igét" a dc-n is...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Duzsuki
Hát ez az Én éppen tegnap vettem egy 2000-es játékot és még mindig csak Német és Angol nyelven elérhetõ. Jó lenne ha legalább az ijen régi játékok magyarítva lennének, mégha nem is teljesen, hanem csak a feliratok a szinkronok nem zavarnak ha angolul beszélnek. Ha angol akkor legalább valameggyire tanulom a nyelvet.

ollie
Ja és még azt hozzátenném, hogy csak az ugráljon magyarosítás ügyben, aki meg is veszi a játékokat.

ollie
Az már más téma, ugyanis a magyar fejlesztõk adnak ki magyar patch-et a játékaikhoz.

hykao
...sajnos alapvetõen úgy szoktak megjelenni (mivel ez nem a fejlesztõk kénye-kedve szerint történik, hanem a kiadók elképzelései szerint)
ollie
Emberek! Mostantól viszont tessék megvenni az összes játékot és ne warezoljatok, mert csak akkor ér ez az egész valamit! Ugyan is ha a fejlesztõk azt látják, hogy itthon mindenki warezol orrba-szájjba és alig van eladás, akkor sz*rnak az egész petícióra nagy ívbõl! Tehát elõszõr tessék megvenni a játékokat!

Johnyy

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

sõt, a magyar fejlesztések is csak angolul jelenjenek meg!!
bah :/

Johnyy
A magyarosítás akor is egy nagyon jó dolog!!!
Igazából a játékoknál inkább arra lenne szükség hogy a szöveg az írott anyag legyen magyar , én kifelyezetten imádom azt ha egy játékban magyarul írják ki a szöveget és angolul szövegelnek. Tehát mondjuk megjelenne egy játék,, a kiadók kiadják a toolokat és egy magyar cég lefordítja annak szövegeit és egy kis 200 megás cd- forgalomba hozza
és mondjuk elkér érte 2000 ft- én akkor az összes játéknak megvenném ami csak létezik és a készítõi(márminta fordításnak )is totál jól járnának. Hunnnenkönig: Nagyon jó ötlet!!, figy lehet már megtettted de a magyarosító oldalak szerkeztõinek küldj már gy mailt hogy rakják ki 200méteres betûvel hogy mindenki irány szavazni, áprilisig annak a 10 000 000 magyarnak muszáj letennie a voksát!!!!!!!😊 Én már nemtom hanyadiként szavasztam de ha már verseny akkor sztem hun a 1. nem?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ollie
jó ötlet

én sem tudok teljesen egyetérteni ezzel
magyarul még szinte semmit nem játszottam, már csak azért sem, mert ha volt is, 2 hónappal az angol verzió után

tanuljon meg mindenki angolul

[HUN]PAStheLoD
ha már nyelv .. legyen petíció azért is hogy mindenki megtanuljon 20éves korára angolul úgy hogy aztán már bezárhassuk a csak magyar nyelvû intézményeket :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

tigeroo
felvettem! 44.:"Name Comments / Megjegyzés
46. ádám, aki magyar! gyerünk magyarok!/ let's go hungary!!!
Ha már verseny. Én 11.
Yan

¥ xfire: kistekila

insp
Szép kezdeményezés!

Morrowindet kiemeljem a várólistán? (OFF: Freemail egy hulladék -ma kaptam meg a leveled, úgyhogy csak most tudom megköszönni: KÖSZI!)

P.S: szerintem vannak játékok, amik viszont elég bután hangzanak magyarul: lásd: Homeworld 2

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

grebber
Remélem a STALKER-t már magyarul tolom végig!! 😄

Next PC upgrade: 2022

én is "aláírtam" 😊

artschi
31. 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Kurty
30. lettem! 😄 Remélem lesz haszna!!!!!!!!!

Kurty
30. lettem! 😄 Remélem lesz haszna!!!!!!!!!

grebber
Remélem ez a peticio elér majd valamit!!!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Evin
Mégis sikerült.
Örülök, hogy hozzájárulhattam. (20.)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Gondom van! Kiírta, hogy 20. ..., és hogy nyomjam meg az Approve ? gombot, de utánna elszállt az oldal. Ennek ellenére felvette, vagy próbáljam újra?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ricsi1
neke mnekm jó a link!

Hunnenkoenig
Lehetne meg egy ekezetet is az "a" betüre tenni?
Köszönöm szepen! :-)

Hunnenkoenig
Yippie, kivastagitottak a cimet!
nekem nem sikerült a tema letrehozasanal...