Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
elkúrtam :D
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Eladó egy Dynasty Light Set! 20k Ft
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Kérdés hogy továbbra is visszajön-e 1 nap alatt... <#vigyor5>#vigyor5>
Na majd holnap kiderül...
Arról esetleg van valakinek valami (biztos...) info-ja (vagy tapasztalata...) hogy csak az új területekre vagy mindenhova érvényes hogy nálad 2 szinttel nagyobb mobokba kevesebbet sebzel...?
Vagy csak 76 (78...akárhány...) felett?
FeketeVipera 77 SS
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
81BD/75PR/6xDA - on Sayha
csak mert,a honlapon elvileg megy mindegyik,meg egy haverom azt mondta,h már játszik,de akkor sry:)
Nem tom,h mi van, de a loginnál tovább nem jutok:S mi lehet a baj??
Továbbra is eladnám a 2 accom.
1. 75sb/47arbe + 79,8 titan + 74 pp + 40 sws +40 wc + 40 ee 9k huf
2. 65 overlord + 78se/77titan/76th + 54 esummoner + orc destro 9k huf
mindegyik accon a subbal rendelkezõ karikon cucc is van a grade armorok (ékszer fegyó hol ilyen hol olyan)
A két account együtt mondjuk 14k huf , így már 7-7k forint ami kábé egy game card + timecard ára.
Esetleg írj ajánlatot pm-ben aztán megegyezünk valahogy.
Üdv: Kecske
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
14-kor elkezdodott az upgrade. Elvileg 21kor mar kesz lesz.
- az elözönel bejöttem, leültettem egy eldugott helyre fame-t farmolni. Vmikor a vége felé leölhettek (automatán lekapcsolt a gép 5:02-kor, nem tudom pontosan, mi is történt), de jött 3000+ fame és kaptam 19 badge-et. Ellenfelet nem láttam, nem hogy öltem és 1x haltam;
- most 7végén 3an voltunk partiban(egy a városban ült végig) volt küldetés is, egy máshova reggelt karaktert ölögettünk, quest done, xp jön. Nem haltam. Kaptam 12 badge-et.
Egyszerûen semmi logikát nem látok benne, és leírást sem találtam a szabályokról...
Valaki tudna nekem segiteni abban, hogy Territory War-on mi és hogyan befolyásolja a badge-ek számát?
Kaptam már 10-45ig mindent (19-et mert famet farmoltam afk, 12-t ugy, hogy levertem 10-12 ellent)... Nem bírok rájönni a logikára.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
u.i.: C speed FTW
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sps-nek mi a legjobb ruha pvp-re és olimpiára? (Dyna-t, Vespert kivéve)
Köszönöm
C
Mitõl lesznek olcsóbbak a Dynasty cuccok PTS-ben??