88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#84564 Ki kell ábránditsalak, ha nem játszottál offon, vagy legalább valami off alapu szerveren, akkor nem ismered a játékot. -
#84563 drop,mob etc
quest etc
lásd első csak gagyibb -
#84562 Talán mert max ~5000 embert bír el egy és még L2 fénykorában volt ennyi player szám. Talán, mert USA-nak elég nagy pingje lenne az EU-s szerverekre (vagy fordítva) és csak laggolna. Bocs, de nekem is az jön le, hogy közöd sincs az egészhez, szal nem tudom minek állítod be magadnat okosnak <: -
FickDeineStory #84561 Én rájöttem, hogy mit akart kérdezni.
Szóval gondolom játszott free serveren az egyik mondjuk C1 volt a másik CT1 és ugye például Kamael Village nem volt még C1-ben.
Szóval BioMage akármelyik szervert választod itt minde város és egyéb hely benne van a játékban illetve minden felszerlés mob, kaszt és faj is.
Most a Gracia Epilogue update-nél járunk és itt minden benne van a játékba, kivéve azok a tárgyak amiket f2p szerókra lehet megvenni illetve azok a tárgyak, npc-k amik csak eventek alkalmával jelennek meg. -
#84560 Most így pár hozzászólásból leszűrve nagyon idiótának tartalak, próbálod a saját tudatlanságodat leplezni csak ez nem jön össze.Mondták már neked, hogy ne mondj olyat ami nem igaz mert aki hazudik nagyon rossz ember.Ha pedig ismernéd az MMORPG-ket nem kérdeznél ekkora baromságokat.gl -
#84559 ezt értem, de ha minden egyforma akkor miért van ennyi szerver? :D
ezt nem értem :D
Más
Valami jó weblap kéne ahol le van írva az összes quest :), ezt találtam meg, de az az érzésem nincs minden quest meg írva -
#84558 Asszem minden MMO-ban egyformák a pályák, nem változik ha másik szerveren vagy. Mindenhol van Gludio/Gludin/Aden, PvP/PK, retardált klántársak és kedves enemyk :D -
#84557 két okból kölköztelek le, az első ok hogy nem állítottad be sgre az életkorodat, a másik ok meg az egész hozzászólásod alapján gondoltam :P.
De ha nem kölyök vagy akkor kérlek állítsd be itt az életkorodat :D, csak egy gyerek nem állítja be ;)
Nowe: mert azt írtam hogy ismerem a játékot nem jelenti azt hogy offon, csak nem akartam témát a free szerveröl, de csak ki kellet írnom -.-.
-
aalat #84556 A felhaborodas jogos... nem volt szep tolem, de baromira nem volt kedvem a melommal foglalkozni. Valoszinu csak nem talaltad a megfelelo szavakat ^^ A kolok meg kifejezetten jolesik, mindig idosebbnek allitanak be, mint ami vagyok :)
A fenyegetes pedig egeszen viccesen hangzik.
Jo jatekot! -
#84555 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#84554 Kormikat ezert nem kolkoznem le. Es olyan kerdeseid vannak, amik nem eppen arra utalnak, hogy lenne gozod az L2rol. Ami nem baj, csak ne beszelj akkor osszevissza. Amugy TEon szervert valaszd, hogy mit inditasz azt pedig dontsd el magad, mindegyik vazsi jo pvere. -
Nowe #84553 Nem fordította ki a szavaidat,de amiket kérdeztél az azt bizonyítja hogy gőzöd nincs mi az az L2:D -
#84552 szoktál gondolkodni kölök?
1: Mert ismerem a játékot még a szervert nem biztos hogy ismerem.
2: ne fordítsd ki a szavaimat, mert nem foglak kedvelni kölök. -
aalat #84551 "ismerem a játékot elég jól :D, ne kérdezd honan :), nem kell próba :D, csak tudni szeretném menyibe kerül 1 hónapra :)"
"Melyik szervert válasszam?
És melyik mágust válasszam?
mindegyik szerveren ugyan azok a pályák vannak? mármint van gludin stb?"
Szeretnem ennyire jol ismerni a jatekot! -
#84550 Teon
Orc mage
És random módon mint a Diablo 2 ben változnak a pályák, múltkor Toi13 at elvitték Aden másik oldalára alig találtuk meg Baiumot. -
#84549 Melyik szervert válasszam?
És melyik mágust válasszam?
mindegyik szerveren ugyan azok a pályák vannak? mármint van gludin stb? -
oppenheimer #84548 dobom is ki az sps-t kb... -
FickDeineStory #84547 Szerintem egy egy perces reuse time mellett vagy legalább fél perces mellett még elfogadható is.
Viszont a Hierophant-ról szerintem nagyon elfelejtkeztek mostanság. Az az egy Earth Resist buff aztűn nem túl sok. Igazán kaphatna már a HP is resist shock, empower, evasion, vampiric rage buffokat. A többi buffer kicsit túl tápolt lesz hozzá képest lassan. -
#84546 -
#84545 Lábizomból ugroatac. -
Chear #84544 A Disarm még ok (mert utolért odaba... és csillagokat látsz :D ), de azért valljuk be Dash-t adni egy egyébként lassú karakternek elég beteg dolog. -
eloim #84543 bakker, még a végén lehet hogy visszatérek :) (már ha az Aionban tovább halmozzák az epic faileket...) -
#84542 Freya EVENT -
FickDeineStory #84541 Szerintem a Grand Khavatari még majd a Titan-on is túl tesz. Az meg még plusz táp a GK-nak és a Titan-nak, hogy most már esély sem lesz arra, hogy a Doom-os Skilljeik be stunnolják őket.
Én arra leszek kíváncsi, hogy a lethal strike visszatér-e a játékba. Legalábbis a Dual Blow skill leírásában is ott van "Lethal Strike is possible."
Szerintem összességében jót fognak tenni ezek a változások a játéknak. Bár szerintem a Grand Khavatari túl tápolt lesz, de majd meglátjuk mi lesz. -
#84540 Rush Impact
Level 83 ( For Titans Level 85)
Dreadnoughts, Duelists, Titans, Grand Khavataris, Maestros
ROFL, elképzeltem a törpéket... -
#84539 Azt hittem ennél jobban már nem lehet elbaszni ezt a játékot..
tévedtem -
#84538 HF patch notes -
#84537 Mégmielőt valaki belekezdene:P ezek nem elképzelések ezek valódi már koreai szerveren élőben működö skillek. A kieg neve High Five. -
#84536 Kapnak 2 fontos skillt az egyik egy lvl84es Dash ami területre stunnol( a doombringel 78as skilje) gondolj bele titanként rusholni és lvl84skill lanrate... 85 ön meg nem csalás nem ámítás DISARM! 10secig kiuti a fegyot a kézből... élj tul stunba fegyo nélkül 10secet egy 85ös Titán ellen GF! -
#84535 911 "Gordi the fortune teller! :D -
oppenheimer #84534 mit kapnak a titánok high fiveba amitől olyan tápok lesznek? és van vmi elépzelésed, hogyan fognak a varik egyszerre 2 skillt használni? -
FickDeineStory #84533 Szerintem ide veheted a tankokat is.
Abból mi az igaz, hogy a Soulhound állítólag drasztikus M. Atk. csökkentést kap Freya-tól?
Az valahogy helyén is lasz hogy a Titanok olyan atom kemények lesznek High Five-tól. Mondjuk tőrösök ellen valószínű, hogy nem lesznek már olyan kemények a Titanok. A Shooting Blow 8 másodpercig ha jól tudom kb 80-90%-os sebesség csökkentést csinál. Szóval ha jó lesz a reuse time már pedig szerintem az lesz akkor. Shooting Blow, UE, EA illetve Dash és csak rohangalni kell szerencsétlen titán körül egy Bowot a kézbe venni és folyamatosan lőni. Ezt a taktikát még az új armor settek a Vorpal vagy az Elegia is elősegítheti ami +7 speed pontot ad.
Viszont a tőrösöket meg a tankok fogják méginkább ledarálni, de őket meg a titanok eszik meg:D -
#84532 Jelenleg top karik Kamael soulhound/doombringer majd dagger majd magusok és még ugy 3 hónap és a 85es ork titanok megeszik a világot regelire -
#84531 ez valami új :D
komolyan? törpe mágus? mik vannak :D
akkor elég rég játszhattam az L2 vel :) -
#84530 Törpe mágusok mindenkit legyőznek! -
#84529 tényleg, a mágusok az offban menyire erősek? esetleg melyik class a legerősebb ott? -
#84528 Master EmirkeUHR is back! yay -
#84527 valszeg az első 15 nap úgy telne :D -
Kanqukac #84526 10 óra? :D ugyan már :) minimum 24 óra :D -
#84525 3-4 óra? :D ugyan már :) minimum 10 óra :D