Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thomx
Tényleg...odartnocne oN
Így már érthetõ.

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

Voyager5
El Trojan Horseodo:
http://www.lineage2.es/descargas/v5/installer/L2ES_Installer.exe
Nem jön be sajnos:(
Gordis2k
Azért mert El documento solicitado no fue encontrado en el servidor.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Thomx
No encontrado.

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

MeoH

fuck mmo's..i.,

Amúgy Franzon meg a többi Európai szerveren mennyien lehetnek fenn kb. egy átlagos napon 1-2ezer ember? vagy kevesebb?

Lullaby
lol :D PvP mobokkal :D

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

ilyenjei Santának voltak :D meg Endaer, Aden siege walker map felrak hátha kommandóznak Catalysték. Erre azt látom, Endaer xpzik BS alsó részén abban a félkör ivben, mint Nova vita tag :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Predtom0O
nah ez gf:D

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

solyomb
Mi találkoztunk olyannal is akinek pvp közbe megtetszett a hely ahol voltunk és leállt mobokat ölni "te jó ég itt mennyi xp jön, és milyen könnyen hallnak" - a fullbuff hatása:) -
Nekem mind1 csak leirtam amit gondolok hogy nem megvalosithatatlan egy magyar klan ami igazabol akarat kerdese vagy akarod vagy nem :)

the world is mine

Lullaby
Mindig is magyar klánban voltam mióta L2-zök (~3 éve), Teonon bebuktuk a banok miatt, de szerintem késõbb az lett volna hogy egyik PvP-zni akar, másik XP-zni, etc. ....

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Predtom0O
és az ország sem:)))))

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Ez aztan hozza allas :)
Amugy nem lehetetlen anno regebben volt jo magyar klan igaz nem offon de jol mukodott. Manapsag mindenkinek a sajat erdekei a legfontosabbak ezert nem el sokaig a legtobb klan.

the world is mine

Lullaby
:D

Mi anno bebuktuk, elég volt egyszer megpróbálni. Nem tudom mi ez a minden magyar egyesüljön, annyian úgysem vagyunk és orosz/görög hadova nélkül uncsi lenne :D

tiszta RS feeling :D

solyomb
Még ha igény is lenne ár értelme nem sok lenne, mert míg az egyik ember reportolgatná a többit, addig a másik próbálna pvpzni, de a harmadik nem menne mert épp "grindel", és kivan mert reportolta "valaki".
Teon-on is vannak magyarok, ismerek többet is, de egyik emberke az egyik másik emberke a másik klánba játszik. Itt összelehetne állítani egy magyar klánt, de szerintem nincs ráigény, ahogy tudom mindenki megtalálta a saját számításait ott ahol van.

Az nem sok, addig fejlõdök, pár éve játszottam, ahhoz képest elég kihalt a szerver:(
Majd összefutunk:)
Ray2
Sayhan is, de már a létszámunk nem éri el a 10-et kb. >_>

Magyar meg összesen nincs annyi retail servereken, hogy egy normális klánt kiraknánk. Franzon vagyunk páran, esetleg még Sayha(?) Nem tudom kik vannak még ott magyarok közül.

Predtom0O
fejlõdni azért jó franzon mert kevesen vannak szóval lehet válogatni,de ha pvpzni szeretnél az már nehézkes

Persze csak, ha más szerveren több magyar van, akkor inkább oda megyek, és nem fejlõdök ezen feleslegesen:)
Predtom0O
van 1 magyar klán és vagyunk páran,de hogy érdemes-e franzon fejlõdni hát csak arra jó a szerver:)

Sziasztok,

Nemrég reggeltem a Franz szerverre, lehet tudni, hogy kb. hány magyar van ott, vagy magyar klán, szval, hogy érdemes ott fejlõdni, vagy van másik szerver ahol több magyar van?
bár ha azt veszük felbotoz vagy vesz egy másik karaktert, eddig is ezt csinálta. Gustavs-ot is kibannolták még is visszajött (bár szerintem már közel nincs olyan jó mint volt).
Azzal a felszereléssel és szinten nem nehéz dolog megcsinálni azt amit õ. Láttam tõle sokkal jobb gh-kat is.

Lullaby
Luna volt, amikor Silent átjött, épp javában ment a petíció war és pont õt is elkapta /:

Ray2
FlashXP.... Viccnek is rossz. -.- :D

Odikee
hat franz nem annyira nepes mint teon de tudjuk mi az a ranger hide , bar sosem az volt az idegesit olyn mert az nagyon feltuno es nem igazan hasznalta senki az anti-bs holdweapon hide-detect ami rohadt nepszeru es mar-mar elfogadott olyn ami elegge szanalmas :\

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Lullaby
alacsony népességnél nem néznek olyt vagy nem tudják mi az a ranger hide ^.^

daemonervosa
nemszükséges hozzá transferelni /igy olcsobban jossz ki/ :P

Trolling is a art.

solyomb
Én nem kaptam:(
TruBy
Miért van az, hogy aki botozott X szerveren és át transzferál teonra egybõl bann-t kap? XD

MeoH
Lol ezt meg nem is lattam :) Silenttol en is lattam par videot, es sztem is jol jatszott, de hat a banhammert nem evadeolta...
Truby, de reg is volt :P

fuck mmo's..i.,

Lullaby
Még mikor 80 volt, akkor láttam tõle videókat Lunán, sajna Teonon nem volt hosszú életû...
Itt pedig nem kellett sok donate neki xD

Lullaby
Láttam 1-2 videót tõle és szerintem ahhoz képest elég jó volt (lv 80, drac set), de lehet ez mindent visz xD Sajnáltam mikor Teonon kibannolták....

Eva's Saint - TSJ lemaradt :3

TruBy
This is máj liszt! Über it!

<#mf1><#mf1><#mf1> Tetszik a lista :D bár a klán az lol...:D jo kis régi idõk :)

Excal1bur Leader of Sleepers

Facek
<3
TruBy

Ennyi! :)

TruBy
Silent-et nem mondanám jó GH-nak, csak gazdag emberkének...pénz>skill

Orkor addig volt jó, amig nem volt más ellene. Ahogy felhúzott az ally egy destrot vége is lett a "királyságának". Bár értett a gerilla pvp-hez :P

DarkHorSe
orkor !!!!!!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ray2
Gustavs jól tolja, de tõrösbõl sok nagyon jó volt, pl JustPauL

molnarpe80
Gratula :)))))

Lullaby
GH - Silent
HK - DLM
Adventurer - Gustavs :D!
FS - Korobkin

Ghost Hunter- Vacxe (csak pvp videóban láttam,de ott elég keményen tolta)
Ray2
Dreadnought -
Duelist -
Hell Knight -
Phoenix Knight -
Saggitarius -
Adventurer -
Archmage -
Soultaker -
Arcana Lord -
Cardinal -
Hierophant -