Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+4wit +4int -8men +4con -5str pvp-re
+4wit +5int -9men farmolni
hallottam már dex dyeról is con helyett, de az nem éri meg...
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Segítséget szeretnék kérni, hogy két varázslónál SH és sps-nél hogy érdemes dye-olni, illetve milyen ruha éri meg jobban pvp-re és olimpiára?
Gondolok itt arra, hogy pl. SH-nál Inkább cast speedet adó ruhát viseljek, vagy inkább Matk-ot adó majort, és dye is inkább matkot adjon, vagy inkább csak cast speedes cuccokat érdemes adni, mert amúgy is nagy a matkja? Sps-nél dettó, hogy csak arra menjek, hogy mind1 a sebzés, de csak cast speedes cuccokkal tömjem tele? Hangsúlyozom, pvp-re és Olimpiára kellene. Elõre is köszönöm. C.
Néhány közhely dolgot hozzáfûzök! Az L2 official tényleg jó volt, mert minden mûködött, pár dolgot kellett volna korrigálni:
- magasabb rate-ek
- ebbõl következõen botmentesítés
Mivel sokan megfogadtuk, hogy ha bannolnak vissza nem megyünk, én tartom magamat hozzá! Inkorrekt emberek ezreit segédprogramra szoktatni, majd többtucatjával bannolni õket, ez volt az NCSoft faszsága! Puszta véletlen döntött, hogy ki marad és ki nem! Én most egy lag/bugmentes tört szerveren játszok napi 1-2 órát nosztalgiából, teljesen jól elvagyok! Annyi a hiba, hogy nem mûködik minden amikhez hozzászoktam (party search, horgászat, common craft), de annyita nem is életbevágóan fontos! Akik offin tolják mindenkinek jó játékot kívánok, de látható hogy hamarosan tényleg lehal a játék ha kevés játékos! Csökken a piac, omlik be a szerver gazdasága... nem vagyok ott de kíváncsi lennék a girani piacra például Franzon?! Kinek lesz kedve majd matit, recit keresgélni, amikor rájön hogy már nem talál motyót a piacon?! A girani piac szerintem a legjobb mérõje, mennyire mûködik egy szerver vagy sem.
Üdv
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Követelem vissza azt a 3 percet az életembõl amit elbasztam az elolvasására!
Ide ezekre a szerverekre azt kellen bevezetni ami Kínában van az AION szervereken. Ugye 1 játékos ha 18 éven felüli kap 5 óra játék idõt amikor 2 vagy 3szoros xp-vel játszhat. De ha az 5 óra letelik egy nap a játékosnál akkor ez ahogy ott nevezik "akkumlátor" kikapcsol és onantól kezdve nem dobnak a mobok xp-t, nem dobnak itemeket illetve a kraftolásaid nem sikerülnek.
Ide is ez kellene behoznia az NCSoft-nak, akkor hogy nesztek ne sírjatok nyomassátok 3szoros xp-vel van rá 5 órátok egységesen így nem húz el egyik ember a másiktól. Aztán ha még játszani akar akkor mennyen pvp-zni.
És triG-nek van igaza, elkéstek. Ha teszemazt Kamael idejében, vagy még az elõtt behoztak volna rendes xp rate-et, valszeg ott tolnám most is. De "dolgozni" nem fogok egy mmo-ban, az nekem kikapcsolódni kell. 😊
Szóval nem a játékkal van itt baj, hanem azokkal a játékosokkal akik ilyen módon játszák itt játékot függetlenül attól, hogy legit v nem legit játékos.
És miylen élet lett? Élõhalottas?) Amúgy is ha már valaminek a végérõl beszélünk régen rossz nem?
De egyébként milyen élet lett itt a fórumon ahogy láttam sokszor az utóbbi idõbe több napos kihagyással volt 1-1 komment ez amit most leírok lesz a 26. komment.
• Bartz 950
• Devianne 929
• Teon (EURO) 2123
• Franz (EURO) 1505
• Luna (EURO) 905
• Sayha 827
• Aria 978
• Phoenix 1282
Elég megnézni az oroszokat: http://l2on.ru/
Ha vki tud mûködõ angol átiratot az postolja ha lehet 😊
Van aki a világvégét várja, van aki az ufók eljövetelében reménykedik és van, aki már hosszú ideje nyekereg arról, hogy L2Dead. Aztán majd egyszer csak igaza lesz a nagy számok törvénye alapján... 😄
81BD/75PR/6xDA - on Sayha
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
(én többnyire nem szoktam nézegetni azokat a game-ket (vagy a topikjaikat...) amiket utálok, szerintem egy nagy rakás ***ok, és soha többé nem fogok játszani velük...)
De ha egyszer egy szerencsétlen elkezdi a "halott L2" nótát -azonnal jön a többi birka... (akik nem tudom honnan keveredtek ide, hisz az ellenségeiknek sem kívánnák L2-t... -biztos túl olvashatatlan a topik címe...) <#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
mindig jönnek új arcok? húú az jó, biztos õk fogják feltámasztani a játékot akiknek fogalmuk sincs mi történt ezelõtt a gameben.. az utolsó kliens ami nyomot hagyott bennem az a C4 volt.. utána már csak baszkódás
De mikor megjelent messze jobb volt mint a tobbi mmo, szoval lehet te mar bele untal de attol fuggetlen mindig jonnek uj arcok en tudom mar csak ha vissza gondolok mikor meg flash is kezdo volt 😊
the world is mine
Erre meg inkább no comment, mert nem akarlak megbántani.
U.I.: " annak is szemtanúja voltam miként néptelenedett el az AION Kínában" akkor miért nem Kínai fórumokra irkálsz inkább?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az a lényeg vagyunk még itt akik jót játszanak még a Lineage 2-vel. Nélkületek meg mégjobbat. Ennyi.
the world is mine
fuck mmo's..i.,
Csak azzal kapcsolatban írtam ide, hogy láttam 1-2 emberke írogatta az "l2isdead" szöveget ami ha úgy nézzük erre a régióra részben igaz is, de globálisan nem (igaz attól nekünk itt se jobb se rosszabb nem lesz, hogy Ázsiába milyen eredményeket ér el a Lineage 2 v az AION).
fuck mmo's..i.,
Szóval ennek az évnek az elmúlt részében a Lineage 2 és Lineage 1 elõfizetõk száma nõt meg nagyon magas értékben vagy az AION csúszott vissza hirtelen nagyon? NCSoft közleményei szerint eddig ebben az évben fõleg az elsõ felében kb egyenlõ pénz összegeket termelt nekik az L2 és az AION nem túl sokkal de valamivel kevesebbet a Lineage 1. Közben 2009 májusában kijött egy olyan hír szerûség, hogy az AION-nak 3,5 millió elõfizetõje van. Ugye mivel már 2008 végétõl (ha csak Koreában is de ment a játék). Szóval ha a két játék megegyezõ pénzt termel akkor nyilván az elõfizetõk száma is hasonló, illetve ugye AION-nak arra fele is szórták a collector edition-jeit ami azért 3-4szer annyiba kerül mint 1 Lineage 2 acc (a Lineage 1-es acc-ról meg nem is beszéljünk).
Aki otthon van aion-ban is (én már vissza is mondtam az elõfizetésem -16k huf 😞), az is tudhatja esetleg a választ.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
A helyek tényleg faszák lettek. Különösen örülök annak, hogy GC-t ismét életre keltik 😊 Iszonyat PVP-k voltak ott anno. 😄
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^