88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Chear
    Rossz helyen kopogtatsz. :D
    A harmadik diplomámat 35 évesen szereztem meg. :)
  • Endaer
    UAC a minimum ertesitesi szintre van allitva, lejjebb nem tudom venni. :)(
  • MeoH #84260
    Esetleg win7 UAC meg. Bar megvallom, kivancsisagbol en is feltettem, es ugyanez a problemam nekem is, GG hiba, ha GG kilove akkor pedig kidob asztalra szervervalasztasnal. Es a legviccesebb, hogy Eu/NA szerverknel is beszol a GG :) Es szinten W7 64bit. Rohadjon meg, bar nem mintha terveznem, hogy jatszanek :P
  • Lullaby
    buzisárgabéka, sry http://iaro.3dmax.hu/kep/qiuqiu.jpg
  • Lullaby
    kis éji maraton <:

• Endaer
    @Lehuzlak: letöltöttem, bemásoltam - no effect
    @MeoH: leszedtem a vírusirtót/tűzfalat próbaképpen, de úgy se ment - no effect

Ez így kicsit vicces.
  • MeoH #84256
    GGvel csak a gond van. Az Aionnal kitudtak venni, nem ertem L2nel miert eroltettik... Endear, lesd meg a tuzfal/AVt is, mert eselyes hogy az blokkolja, ha van aktivvedelme.
  • Lehuzlak
    vagyis fel is rakom inkább ide:
    www.szervezdmeg.hu/ruoff/gg.zip

elindítod lineage2.exe-t miután felupdatelt/checkfile-olt, csomagold ki a systemedbe, aztán click a "start" -ra
  • Lehuzlak
    nekem is ez volt a problém
    W7 x64 és már megy, ha gondolod átküldöm gameguardomat
  • Endaer
    Igen, Win7 x64.
    Sajna a leírtak közül egyik sem segített abban, hogy a szerverlista után a karakterválasztó képernyőig jussak. Mindenesetre köszi szépen, próbát mindenképpen megért.
  • Lehuzlak
    ha esetleg tovább baszakodna a system/gameguard mappát töröld le
  • Lehuzlak
    *angolositas.bat
  • Lehuzlak
    win 7 right ?
    ezt szúrd bele az anolositas.bat ba:

copy gameguard.des c:\games\4game\lineageii\system\ /y

c:\games\4game\lineageii\system\ -értelem szerűen ruoff system mappájának elérése

az NA kliens gameguard.des -ét (system mappában van) meg másold be az angolositás mappádba

HF :)
  • Endaer
    A RuOff kliensem most már angolul beszél, és a Fyyre-féle wildcarddal sikerül megoldanom hogy ne kapjak GG errort rögtön indításkor, de most meg a szerverválasztó ablaknál akad el... HARR-HARR Valakinek vmi használható ötlet esetleg?
  • Lehuzlak
    lol! hát ahogy elnézem 225 különböző ipről checkoltál a manualomat...
    Ha csak 10%-a kezd el játszani ruoffon, akkor már lehetne szervezni valami constant partyt.
  • Ray2
    Akinek lenne kedve egy constant partyban játszani l2ru-n, az írjon rám. SWS BD Bishop EE és dd-re lenne főleg szükség, LAncer szerver. :)
  • Gordis2k
    L I N E A G E II

* Ring of Core
    * Teddy Bear Hat (Event)
    * Piggy Hat (Event)
    * Jester Hat (Event)
    * High-Grade Life Stone: Level 76
    * Mid-Grade Life Stone: Level 76
    * L2Day - Blessed Resurrection Scroll
    * L2Day - Blessed Escape Scroll
    * Small Libation Box
    * Small Parchment Box
    * Small Mineral Box

G R A C I A(CHRONICLE)

* Earring of Orfen
    * Teddy Bear Hat (Event)
    * Piggy Hat (Event)
    * Jester Hat (Event)
    * Medium Libation Box
    * Small Parchment Box
    * Small Mineral Box

5 Y E A R S(NCSOFT)

* Ring of Queen Ant
    * Teddy Bear Hat (Event)
    * Piggy Hat (Event)
    * Jester Hat (Event)
    * Large Libation Box
    * Medium Parchment Box
    * Medium Mineral Box

az esély meg minimális boss jewre 0,001
  • TruBy
    Valaki nem tudja veletlenul, hogy regen a betus eventbe mekkora eselye volt egy boss ekszer kijovetelenek? Melyikkel lehetett nagyobbat kaszalni? LINEAGE II vagy CHRONICLE vagy NCSOFT?

Igaz hulye kerdes, de hatha valaki kisujbol kirazza a valaszt :)
  • Modaa
    eu

Be tudná tenni valaki a linket, ha létezik egyáltalán, ami a japcsi, koreai stb szervereket méri?

• Kanqukac
    akkor én még bőven ráérek...
  • Tüskés
    Link
  • Chear
    Vizsgaidőszak? Áldott gyermekkor. :P
  • Ray2
    Says who. o.O
  • TruBy
    "a legjobb lenne, ha olyan emberek lennének, akikről tudom, hogy értenek az l2höz."

Csinálj önvizsgálatot, hasznos tapasztalatszerzési módszer :D
    Ray ha arra a free-re mentunk volna, latod, otthagytal volna minket a szarba par jol hangzó L2ru miatt. Szegyeld magad! :)
  • Ray2
    Én is szívesen elkezdeném l2ru-n, nem rakunk össze egy NORMÁLIS constant groupot? :D Pm nekem aki jönne, de a legjobb lenne, ha olyan emberek lennének, akikről tudom, hogy értenek az l2höz. :)(ErrOr kilőve) =):P
  • Predtom0O
    WTS 82ST/79TITAN/75PS nobless akánlatokat pmben
  • MetsyS
    WTB 3b adena @ Teon, ajánlatokat PM-ben
  • Odikee
    Nem tudom mi a terv , de girant elbaszta Laren . Meg elegge halott idoszak ez sokunknak marmint a vizsgak miatt.
  • Lullaby
    citadellán mi is Tegnap pedig jobb hogy nem voltatok HB-n (o:
  • Chear
    Idegesítő az biztos, legyen az SH mage vagy akár X healer.

Különben Dion-ra gyúrtok? :)
  • Chear
    Hmm, én meg már azt hittem csak a mi partink jár HB-n a klánból. :P
    Néha olyan egyedül érezzük magunkat, qq. :D
  • ElectricFeel
    Sziasztok,
    RuOFF-on elkezdtem a játékot én is. Köszönöm az útmutatót Lehuzlak.
    Van még aki most kezdené/kezdte ruoff-on? Akik már játszanak ott, melyik szerveren? Lancer szerveren vagyok, itt van egy elég nagy nem oroszokból álló international klán, meg több kisebb international klán is található.
  • Predtom0O
    kammie hihetetlen arc úgy tudja verni a nyálát a botterekre mint még senki, közben meg nem tud nélküle élni ,de a kis hamis lebukott este ,mert hajnali 1től 6ig ő is tolja keményen majd le frapselem és elküldöm neki karácsonyra:)
  • solyomb
    "Szerencsére" mindig jó partyba voltam ahhoz, hogy ne érezzem magam teljesen elveszve control nélkül, de ettől függetlenül számomra teljesen élvezhetetlenné vált a dolog. Ezért is szedtem a sátorfám miután elértem amit akartam:)

Bár juszufot borogatni visszamennék még szívesen, hisz másoknak azt mondogatja hogy hogy ownoltak engem itt, és ő is megtenné:(
  • Odikee
    True(kammie) elsok kozott fizetett be a premium rangerre true story!
  • TruBy
    Halottam Franzon a mostani soul hound hero nagyon papol hero chaten a legitsegrol, meg az anti cheat hasznalatrol, es kozben olyan hide-ja van kamaelkent, mint allat :D jah meg a hide detectrol ne is beszeljunk. True story...
  • Odikee
    Idegesito foleg az antibs/holdtarget/SH mage partyk , de megprobalom ugy kezelni , h majd jon vmi ami valtoztatni fog ezen vagy eppen nekem fog kedvezni de egy biztos ranger nelkul vagy aki nem ert a dolgokhoz annyira control nelkul teljesen elveszett. Ez mar nem c3 itt alkalmazkodni kell vagy halott vagy.
  • Lullaby
    300vs300 kegyetlen laggal (szvsz ezek a csoda progik is rásegítenek, HB-n átvágtat 1 party SH/X és a kliensem beáll...). Ami engem zavar az, hogy kisebb enemy partyt nem lehet találni, pedig én szeretek egyedül is vadászni.
  • solyomb
    és hogy fekszik a software vs software csata?
    Nekem valahogy attól ment el a kedvem:/
  • Endaer
    Köszi szépen a manualt! Ha tényleg lenne vmi nem oroszokból álló csapat, vagy angolul is beszélő oroszok akár... akkor szívesen játszanék RuOFF-on.