88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#84222 Erthetetlen szamomra miert mindig a lvl 70et ostromlo huszarok , nem talalnak "normalis servert" . Nem nagyon hiszem hogy tobb kell a 200vs200 vagy a 300vs300nal(ilyen szamoknal mar olyan lag van h elvezhetetlen szinte) amit meglehet talalni itt es nem kell hozza ru szar. -
voloume #84221 es ezutan mar csak oroszul kell megtanulni.. mert nem hinnem , hogy tul sok angol jatszana orosz szerveren, de ha igen, akkor mondjatok el hogy hol es en leszek az elso, aki odamegy :)
szívesen kezdenek ujra l2zni, de nincs normal szerver és ahoz meg nincs sok kedvem, hogy egyedül játszak és sok orosz blablát meg nem is értem, az úgy annyira nem adja -
Lehuzlak #84220 Mivel ruoffal kapcsolatban többen is megkerestek, ezért gyorsban összehajítottam egy howto-t
akit érdekel:
http://www.szervezdmeg.hu/ruoff/ -
#84219 Wts 82BD 10% hianyzik a 83hoz Nobles nincs sub @ Franz
Wts 82EE 50% hianyzik a 83hoz Nobles 75SWS sub @ Franz
ajanlatokat pmben thx
-
Lehuzlak #84218 jaja ruoff odab@sz, csak most banolták 2 accom :'(
öröm az ürömben, hogy csak 3 napra :)
azért ez a nem mind1: ruoff szartig playerrel, ingyenes, és csak 3 napra raknak hűvösre botolásért.
NA -ért fizetsz, és ha lebuksz keresztet vethetsz a karikra/cuccokra.
Legiteknek erősen ajánlott a ruszki szeró, már csak a játékélmény miatt is. :) -
Csenky #84217 Nagy karival nagy élvezet az L2, de van egy hibája a játéknak. Erős kari botolás nélkül eszmélet sok időbe kerül, konkrétan hónapokig csak grind.. :/ Viszont ha kitartó vagy megéri, mert az endgame szerintem L2-ben a legjobb a jelenleg piacon levő mmo-k között. Sajnos nekem nem volt energiám offon egy 80+os karihoz... (napi 4-6 óra játék kevésnek bizonyult) -
DiamondHeart #84216 wts 500kk Teonon nagyongyorsan :D -
#84215 De csak kicsit:) -
#84214 Hajnali 3-kor? :) A kocka. -
#84213 Hát sztem inkább csajozzál,nah jó a viccet félretéve ezt saját magadnak kell eldöntened akarsz e játszani.Játék sokak szerint haldoklik,de ez annak is a következménye,hogy azóta jó pár mmo kijött a piacra.A fejlődés igazi szar az aion után mert itt csak farmból lehet xpzni questeket felejtsd el maximum pénzszerzésre jók.Mivel a max lvl 85 ezért érdemes ezt megközelíteni szintben ha érvényesülni is szeretnél pvpben de ezt is mindenki maga érzi.
(számomra még mindig élvezhető majdnem 6 év után de persze ez én vagyok) -
TGArtist #84212 Sziasztok!
Még nem lineage-eztem, viszont láttam egy ostromos videót ami nagyon tetszett. Én másfél évig Lotro-ztam, a WoW nem nagyon fogott meg, Aionnal is csak 2 hétig voltam el, érdekelne egy picit részletesen milyen a játék, megéri-e beruházni rá, nem-e járja esetleg már a végét, hiszen elég régi. Milyen a játékmenet, van-e magyar guild, mennyi idő mire ostromokban is részt lehet már venni a karival, ilyesmik.
Köszi! -
Twisz #84211 WTS 79GH/75destro/51bd Noblesse, Teon-on. Pm, ha érdekelne valakit a kari. -
MatthewShizzle #84210 79+os EE/BP/WC érdekelne bármelyik szerveren!! Pm me -
DiamondHeart #84209 wts meg 1b @ Teon. pm -
#84208 ja eleg mas rendszer ha ingyenes a jatek. -
voloume #84207 #84088
idézem: "tanulj meg oroszul"
elvileg más rendszer alapján megy ott a játék.. de mégis többen játszanak... "sokkal"
amugy ha ezek NA szerverek, gondolom ez north american-t jelent, akkor vannak más amerikai hivatalos szerverek ?
lehet hogy baromság amit kérdeztem, csak most ugy szöget ütött a fejemben :) -
#84206 Ruszki szerverek :) -
Kekszakall #84205 Es ez meg csak jobb lesz!
Foleg ha azok is visszajonnek akik meguntak AION-t :)))) -
ErrOrHUN #84204 omg Sayha a legnépesebb NA server? :D -
#84203 http://www.lineage2.es/misc/retail.php -
B52Yami #84202 Sziasztok!
Hol tudom megsasolni, hogy mennyien vannak online a szervereken? -
DiamondHeart #84201 Szükség nem volt rá, az csak úgy odakeveredett valahogy. -
BaalKain #84200 Nem értem a bemutatós smileyre mi szükség volt de te érzed -
DiamondHeart #84199 Vettem, kicsit megforgattam és most eladom a hasznot. :)
/jew -
BaalKain #84198 Lehet csak belőtte az árat :) -
ErrOrHUN #84197 eddig vettél volna, most meg eladod? -
DiamondHeart #84196 wts adena @ Teon, pm. -
Modaa #84195 WTB GTC -
MatthewShizzle #84194 Eladó illetve cserére vár egy 79es ADVENTURER (noblesse) TEON-on!!PM me -
#84193 tyrant > barmi, ha farmolni kell. -
dom666 #84192 80 körüli karit vennék...
érdekel bármilyen class,
teon-on vagy transferelhető
pm plz -
Kanqukac #84191 destro akar shot nelkul is bar gondolom a shot problema teged nem erint :D -
BaalKain #84190 Spoilos van 55ös :)
Akkor th vagy destro a jobb választás? -
#84189 Th vagy destro, vagy spoilos :P -
BaalKain #84188 BD meg WC mellé milyen karit érdemes rakni ha lvl1ről akarom felfejleszteni őket 55ig kb? -
#84187 Ray-nek Raj kari kell :D csak is D.elf jöhet szóba :P Nah de hol van az a sok SPS? -
ErrOrHUN #84186 kariért fizet, a többit adod grátiszban, ahogy kaptad? -
#84185 Ha nem viccelsz, nyugodtan írhatsz egy pm-et a kari adatairól, átgondolnám. Bár, a recall esélyét beleszámítva... Q_Q -
#84184 WTS boss ékszerrel <: -
#84183 WTB 80-83 AW/PW/TH Teon-on.