88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Odikee
    Ez a tegnapi baium szanalmas volt , egy ertelmes egesz partynk sem volt ott . Amikor meg Smyvel vegre osszeraktunk vmit es visszamentunk 9vs26ba pont akkor spwanolt ugy h 10 ember berambozott es vagy fel7ig vartuk h failedeljenek , de a szaros sublime megmentete oket lentrol.

Btw Renevanaek Ruoffon vannak http://files.mail.ru/22DT5F
  • solyomb
    Le kell tudni lépni a gyorsan lopott szajréval...
  • Lullaby
    Mindig "találnak" egy fölös 83+-os karit, nem kell őket félteni. A skill OE biznisz SH oldali volt, drága lolcalhost barátunké.

Amúgy SH-ban is meg vannak a low INT-ü emberek. Tegnap Baiumnál feljött TOI 11-re 10 X-es, nekifutott vagy 20 ember, persze mind meghaltak és ment a hiszti, hogy mi miért nem mentünk, Promi elkezdett az álmos hangján visítani, hogy mi a fasznak futottak le xD Tudom, az én partym PR-ben verhetetlen, de meg van az oka (;
  • FickDeineStory
    Renevana partyja valamikor február végén kapott bannt, ez idő alatt volt ez a skill enchant balhé is. Szóval azért kaptak bannt mert pénzért PWLVL-eztek más karikat HB-n.
  • solyomb
    Renevana partyját kirakták már vagy felhagytak a játékkal?

Anno is ilyesmi volt azért a felhozatal. Legalábbis én azt vettem észre, hogy itt negyed annyi taktika/fegyelem sincs mint az amcsiknál volt, egymásnak fut a 200 ember és ahol több az l2c user illetve a minimálisan jobb tudású emberek száma azok nyernek:)
  • Odikee
    Smy Laren Sq Cq Emogri meg paran meg reggiek kozul , de tele van haszontalan famer uj emberekkel akiknek semmi keresni valoja nincs egy ilyen klanban, nincs meg hozza sem a cuccuk sem a szintjuk de a legnagyobb baj h meg pvpzni sem tudnak csak meetshild a 3/4de az embereknek. :\
  • solyomb
    Mizu teonon mostanság? Régi arcokból játszik még valaki X-ben vagy már banoltak mindenkit?:)
  • Predtom0O
    pontosan
  • Lullaby
    csodák néha vannak ;D
  • Chear
    ChocoLady, azért láttunk már olyan tőrös pt-t, amelyik elhullott a ijasz pt ellen. ;)
  • Csenky
    Nem 1v1-kérdésből indult az egész? Azt gondolnám azt nem befolyásolja a limit. Sem azt, hogy mennyi köze van a két játéknak egymáshoz.
  • Skynet85
    Nem védeni akarom a srácot, de azért valóban nem mind1 az npc limit, ill. az sem, ha a képen csak te meg a mobok, vagy esetleg még +40-50 player rohangászik...
  • Predtom0O
    nem tudom mi koze az ijjasznak a processorhoz lehet az ad valami + skillt nah mind1
    de miért nem valami wow forumon osztogatod az okosságaidat, miért itt brillíroztatod csodás elméd ebben a kánikulában?! WHY JASON WHY???
  • Lullaby
    Itt most arról van szó, hogy a játék imbalanced és köze sincs a WoW-hoz, az íjász gyengécske, lag ide vagy oda.

Napból elég volt egyelőre, nem akarok leégni, viszont néha belenézhetnél a helyesírás szótárba ^^
  • Midas
    mindig van egy jobb, ezen tul kismillio ezer tenyezo most farmolni mentel ki o meg kifjezetten csak pvpzne akar lagg etc.
    Amugy mindenki atom pro itt tudom de van par kozos ezekben a jatekokban.
    Amugy egy raidnel vagy egy siegnel nem art ha van egy jo geped mert egy celeronnal nem biztos hogy olyan jo leszel mint egy quad geppel megha open beta ota tolod is az osszes letezo mmo-t.
    Es neha mennyetek a napra :)
  • oppenheimer
    ezen beszartam:D
  • Lullaby
    CH-ban ülök, biztonságban vagyok
  • Odikee
    x zerg @ sg! Yaime PR!!!!!!!
  • MadnessX
  • Lullaby
    WoW != L2, nagyon nem.

Egy jobb vari hamarabb leszed 1 lövéssel minthogy te ellődd a stunod.
  • Midas
    az is egy megoldas :) de wowban a video bealitasokban lehet allitani milyen tavolsagig toltse be a dolgokat alapbol ez eleg low nem tudom l2ben van e most hirtelen.
    Es a poen hogy a mage pl ennel az alapnal meszebre kepes hajitani a tuzgolyot.
  • Predtom0O
    folveszed maxra a lato tavolsagod wtf?
    hát igen kinyitom a szemem,kitorlom csipat a szemembol és lon vilagossag monda az ur
  • Midas
    oregszem :D
  • Predtom0O
    te egy nagyon bolcs ember vagy
  • Odikee
    nem mivel ki tudod utni kasztolas kozbe meg ott van neki a stun plusz nem kell oda rohani hozza.
    wowban is ha van egy eleg eros geped folveszed maxra a lato tavolsagod es azt sem tudja ki olte meg ijasz vagy varazslonal mivel olyan messzirol zuzol ra :) ok?
  • Midas
    de igen viszont nem fogok bele menni az itenni partalan vitakba
  • daemonervosa

• Nowe
    ruOFFon ig neveket pls:)
  • Odikee
    Te nem ezzel a jatekkal jatszol nyilvan :o
  • Midas
    nem mivel ki tudod utni kasztolas kozbe meg ott van neki a stun plusz nem kell oda rohani hozza.
    wowban is ha van egy eleg eros geped folveszed maxra a lato tavolsagod es azt sem tudja ki olte meg ijasz vagy varazslonal mivel olyan messzirol zuzol ra :)
  • Nowe
    íjász mass pvpben full buffban gyaláz........azon kívül őt gyalázzák:D:D:D
  • oppenheimer
    1v1-ben az ellen is reménytelen nem?
  • Midas
    az ijjasz altalaban mindig a legjobb varazslok ellen.
  • oppenheimer
    jó még valamire az íjász kaszt 70-85 környékén? a farmoláson kívűl....
  • Nowe
    Teonon eladó 78 Zerker 79-es soulhound subbal.PM További infokért.
  • Kekszakall
    WTB 76+ BD. Ha lehet Sayhan.
    pm offer es server info.
  • ErrOrHUN
    WTS pénz Sayhán, pm itt
  • KaszaN
    ..l.,
  • Predtom0O
    EPIC FAIL BY TB
  • daemonervosa
    Legtöbbünknek már akkor bezárt amikor elindították a c3as l2j szutykot.

:,(