88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#84382 Ne add fel, van Neked való játék! <3 -
#84381 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#84380 Frankó...jó, hogy ezt 10gigányi letöltött fájl, 3 regisztrálás és két nap szenvedés után tudom meg. -
kkbb #84379 :D -
voloume #84378 a játékot bárki leszedheti ingyér.. csak az más kérdés, hogy betudsz e logolni vagy sem -
#84377 Dehát az eredeti is free lett nem? Én azt olvastam. Azért is szedtem le. És mivel le is lehetett szedni és még updatelte is gyanítottam ez így is van. -
#84376 Eredetire, ugy hogy veszel 1 cd kulcsot es kifizetsz 30napot elore, es mar elvezheted is a jatekot 60napig. Vagy kersz itt trialt, amivel tudsz tolni 14napot.
Kkbb: u are wellcome! Ird be amnesiara is, biztos szomorkodnak majd ott is paran... Es sajna, csak youtube video megy, mert vmelyik Blade parma bant adott, mert leirtam a velemenyem a szerverrol es, hogy hadd lehessen mar botozni NFen is, ha mar a ok is ugy toljak Offon...
Na meg volt a havi 2 postom, amivel segitettem, megemlekeztem a nagyNFrol, fikaztam es megkaptam a retadalt faszfej jelzot. Elegedett vagyok. Viszlat augusztusban!!! -
#84375 Jó, de akkor az eredetire, hogyan kell belépni? Arra nemválaszolt senki. -
kkbb #84374 Éreztem én hogy nem kell bernom ide...:( Örömmel látom hogy ilyen retardált faszkalapok is vannak itt mint te. -
#84373 A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte. Vagyis leszarjuk az l2server.hu -t. (Probalkozz a szerver honlapjan, biztos van vmi hogy konnektalj leiras)
Bezar az NF? O jaj, majd csinalok vmi emozenes youtube videot emlekul... -
kkbb #84372 Beírom ide, mert szerintem sok ember megfordult NF-en. NF július 15.-én végleg bezárja kapuit, búcsúzkodni/nosztalgiázni képekkel lehet a honlapon:) -
#84371 Végre lejött a játék teljesen. Viszont tökre nemtudok belépni, hiába, nem megy. Lehet, hogy rosz helyre regisztráltam? Én itt regisztráltam: https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/playncCreate.pl
Azért akartam játszani a játékkal mert egy ismerősöm is játszik vele de aztán kevertünk ezerrel mert szerintem ő nem az eredetin tolja hanem valami tört szerveren. Ezt az oldalt mutatta, hogy ő itt regisztrált és játszott is vele: http://l2server.hu/
Viszont én azon akarok játszani amin ő. Vagy ha bonyolult akkor csak a simán kipróbálni. Tudna valaki segíteni? -
#84370 Szia! Igaz én a MU Online-al nem játszottam de merőben más minden már csak küllere is. nagyon sok kieg illetve patch jött ki a játékhoz ami igazán megszínesíti a játékot, egész nagy egybefüggő világ van és nincs töltésidő, mint pl Aion vagy WoW, LoTRO hanem elsétálhatsz mindenhova. Én nagyon szerettem a gamet és még mindig igen jelentős számú emberke játszik vele főleg ahonnan származik a játék :D szerintem élvezni fogod főlegg ha már nagyobb szinten vagy. sok sikert a kezdéshez :) -
#84369 Aztarohadt. Pedig kb annyit néztem ki belőle mint a MU onlineből. Mi a szar ilyen nagy ezen?! -
Modaa #84368 Nálam 18 giga... -
#84367 Hi
Szedem le a játékot de valahol írja, hogy szügséges lemez terület 10giga. Ez kib...tt nagy! Helyes ez a 10giga vagy kevesebb? Mert én már két órája szedem és mégcsak 300megát szedett le. -
center86 #84366 Köszi. Világossá vált ez a ruOff. Kicsit macerás volt a letöltés+regelés, de végül sikerült felkerülni lancer-ra még tegnap este. Ma update miatt megint minden orosz lett o.0
Lehuzlak, ha majd lesz freya-hoz angol systemed és megosztanád, azt nagyon megköszönném ^^
Lehet ezen a fórumon Lancer-ről kérdezni? (ha nem, akkor bocs)
Aki régebb óta játszik ott, mennyire imba a szerver a donate miatt?
-
Lenderow #84365 Eladó Franzon 81Duelist/79adventure részletekért pm itt -
Jungle #84364 Off a hivatalos szerverek, fizetősek, sokan játszanak rajtuk, bár már nem annyian, mint régen, néha valaki szokott betenni képet róla, hogy hol mennyien most épp. A hivatalos szerverek közül ha minden igaz a Teon és a Franz a két EU irányultságú, a többi inkább Észak Amerikához igazodik (siege meg olimpia időpontok stb.).
RUoff az oroszok hivatalos szerverei, ingyenes és sok ember játszik ott. Kis trükközéssel be tudsz jutni oda (erről volt írás korrábban, keress vissza ha érdekel), hátrány (?), hogy a játékot lefordították oroszra, így ha még a kliensed vissza is tudod alakítani angolra, a szerver felől csak orosz szövegeket fogsz kapni, így a GK teleporthelyeitől kezdve az összes Questet gyönyörű orosz nyelvben élvezhetsz végig. A lancer az egyik RUoffos szerver, amit a legtöbben kipróbáltak erről a fórumról ha minden igaz. :) -
center86 #84363 hello. ha most kezdeném el a gémet, melyik szerveren lenen érdemes?
Írtok itt off-ról, ruOPff-ról meg valami lancer-ről. DE gőzöm sincs mik ezek. -
voloume #84362 cadmus -
voloume #84361 én ezt próbáltam pár napja és működött, csak picit nehéz megcsinálni, viszont ha találsz valamit, akkor szóljál, mert én unatkozok -
#84360 Leg0t for life! -
#84359 Kocsog botter takarodj . :\ -
#84358 Sziasztok!
Valaki egy működő ingyenes walker linkeljen plz:) -
Majestic01 #84357 Ja, azt nem írtam, hogy IC szettem van. Köszi -
#84356 Helloka!
Nem tudjatok veletlenul hogy mi baja van az Amnesia forumnak? ugylatom hogy mar juni 22 ota senki nem tudott irni semmit oda :) nah mind1 ha valaki tud valamit rola pls jelezze.
thx! -
Majestic01 #84355 Üdv. Kérdeznék egy olyat hogy milyen dye valo duelistnek? Vmi atmeneti kene, mi jo farmra is, meg pvp re. Köszönöm -
ErrOrHUN #84354 -z -
ErrOrHUN #84353 én meg hozzá vagyok szokva az "helpdesk primitive error"-hoz, és asszem ez nagyobb probléma -
#84352 Hozza vannak szokva a "user primitive error"-hoz. Nem is ok nelkul valoszinuleg. -
FickDeineStory #84351 :D mondjuk azt mondták ha náluk lesz tényleg a probléma akkor 1-2 napon belül megoldják.
Az emberke minden létező hiba lehetőséget felsorolt azon kívül, hogy náluk lenne a hiba, azt végül rávágja, hogy náluk lenne a hiba, majd, hogy fényezze magát elő állt azzal, hogy ha gondolom ő kijöhet és megnézheti, de ha a géppel van gond akkor ki kell fizetni a kiszállási díjat.
Jól van mondom akkor nézze már meg, hogy náluk bejön-e az oldal, bírja nem jön be, mondja biztos ez a cím? ez az mondom.
De látni kellett volna azt pofát ahogy beégett miután náluk sem működött:D:D -
#84350 Túl sok játék miatt a szolgáltató kitiltott mindent ami L2-vel kapcsolatos. -
BaalKain #84349 Báh pedig tök komolyan mondtam -
FickDeineStory #84348 az kizárt mert nem csak az én IP-en nem jön be. bementem a szolgáltatóhoz és bent az irodájukban sem jött be az oldal:D
na, de ezek szerint tuti, hogy a szolgáltatónál lesz a hiba. -
BaalKain #84347 ipban -
FickDeineStory #84346 emberek nálatok működik a lineage 2? illetve a lineage2.com? nálam egyel talán nem akar elindulni sem az oldal sem a játék, sőt más ncsoft EU/NA-s játék oldal sem. -
#84345 Sajnos 90% hogy kozvetlen a foci VB utani restartkor:(
-
#84344 Mikor indul mar nallunk a PTS? Mert az mar tudjuk, hogy nem 1-2 het mulva :P Az en igazam meg kozelebb all a valosaghoz... -
#84343 csak pts