Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Jajaja... a neten mindenki talál ezt-azt... -majd ha magukat fotózzák le ennyivel -õõõ... nem ennyivel hanem egy nullával többel, mert ugye ez ló****... <#crazya> -majd akkor kemények lesznek -addig csak muszáj leszólni mindenkit... <#nevetes1>
Különbenis... az én egyik ismerõsömnek a tesójának a nagybátyjának a haverjának a papagájának a párja talált a neten 80k matkot és 100k pdefet meg 120k mdefet is -majd ha lesz ideje be is fotózza -na az kemény -ez mind csak bénaság... <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Pedig ha egy kicsit szétnézel neten, fogsz találni 59k M. atk-ot retailon is. Igaz abba minden benne van.
Értelmét nem látom -amig nem az én karimnak van annyi-. <#miaz>

daemonervosa
59000 matk?! úristen az tenyleg sok.A 80 as törpémnek unbuffed csak 7000 van 😮

:EDIT:

jah elnéztem egy nullát :=/

Trolling is a art.

Thomx
Azér ezt még nem mondanám irreálisnak... 😊

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

Az ok, hogy nincs valor, de a party UD ottvan 😊

Attol meg szep..

pharao
Jah és itt van néhány régi irreálisan magas stat. <#guluszem1>

Valor nélkül...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Ki az a Revil lol? Regisztráció dátumából adsz nekem egy nevet, nagy lehet az IQ szinted!
Egyébként nem messze írtottunk a ti kis hangulatos szobátoktól, ott voltál vagy 4 napig biztos.

pharao
Regisztráció idõpontja: 2009. 09. 19.

Fail more Revil...

Sanci 2006 december 17-én kreáltam a karit.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

solyomb
Mennyi idõre volt szükség ahhoz, hogy ezt a karit összehozd - megalkotásától számitva -?
Ez a sapi valóban undorító!
Jé elérted a 80-at! Ezek szerint jó volt az XP botpartiban ülve DO-ban.

Great Legit failed!

Gordis2k
Nem mondom, hogy nem nagy cuc, de ird hozzá a karácsonyi listádhoz a Baiumot és minimum egy +3 as arcana macét!😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sámán
Grat! De azért... Az a halacskás sapi... <#hehe><#eljen>

FeketeVipera 77 SS

ja ami kimaradt h van 2 sub egy destro meg egy summoner
hali

Eladom a 79 shilien templaron a franzon.

akit erdekel az irjon

elore is koszi
daemonervosa
te vagy a legjobb lineagekettõ játékos

Trolling is a art.

Thomx
Grat 😊

pharao
<#wave> Hello srácok és lányok! <#integet2>
Pár kép, hogy feldobjam egy kicsit ezt a fórumot! Végre elértem a céljaimat. A köpeny kivételével minden megvan (az még 2,5 hét).

Bye!

Lullaby
Quest reward; mob, chest, RB drop vagy cubic, nem gyõzöm kidobálni õket.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

proway
nem most...😄 már van egy 80as titanom!! beeee 😊
és a törpök minden arulnak dyna ac mindent csak azt nem 😄
azért kérdeztem mert hogy a mobok dobják csak?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Gordis2k
Szegénykém tényleg most kezded a gamet?😊 A piacon(dion,giran) kint ülnek a törpék és árulják.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

proway
Hali, D-s enchant weapon scrollt hol lehet venni? vagy szerezni kell?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Nem a sorbanallas miatt nem birnam 😄 Helybol nem tetszik a game 😄

90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??

Jo most akik anno open betan keztek azok kozul mar sokan evek ota massal jatszanak pl wow. Szoval ez most az x edik generacio aki lelep valami masra es itt sirankozik. Amugy egyet ertek samival kar eladni a karikat.

the world is mine

daemonervosa
csak a foggyosok sírnak ha kibannoljak oket. /amugymeg sg forum. mit vársz?/

Trolling is a art.

Az Aion-t is mindenki szidja perpill a sorbanállás miatt, de ugyanúgy kivárják mindannyian a 2-3 órákat. 😊 Én is. L2 meg nem most halt meg szvsz.

Tüskés
...vagy legalábbis azoknak a legnagyobb a hangja, akik szidják.

Idyll

Sámán
L2 lehet hogy nagyon sok embernek az elsõ online (fizetõs...) játéka, és elég sokat játszottak vele -de azért... -folyamatosan azon keseregni hogy "dead game" stb..., meg akik abbahagyják / akiket kibanoltak azok féloldalas mártír szövegeket nyomnak hogy "L2 legrégebbi (szétbotozott) karakterének ezennel vége"... -közben esetleg sírva is fakadnak vagy jó mélyeket sóhajtoznak..., még az tetszik hogy "most azonnal abbahagyom" -pár év állítólagos véres kínlódás után... -amire felteszem egy háta mögött álló géppuskás emberke kényszerítette ez alatt a pár év alatt folyamatosan...
-mintha világvége lenne, pedig 99% mindenki csak szidja L2-t -aki játszik is vele azok között ez az arány 100%... <#hehe><#vigyor5><#nyes>
Inkább ez a lol... <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

minek akarsz aionozni? az is "LOLSoft". meg amúgy sem bírnád a sorbanállást 😛

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Sanci a kihivas mar reges regen elfogyott L2bol. Sorban lepnek ki olyan emberek akikkel meg egyutt kezdtem ezer evvel ezelott. Majdnem minden regi L2-s ismerossel folytatott msn beszelgetes kozben elhangzik az "L2 is a dead game" mondat. szomoru. hogy lolsoft megnyitotta kapuit a csocselek elott es azert tart most ott a jatek ahol. De nem akarom feladni a sok "kemeny jatekkal" toltott orat. 😄 Ti se tegyetek 😊 2012-ig legalabbis ne 😄

solyomb
És a kihivás is úgy fogy el a játékból. Bár ha azt nézzük a végén maradnak a common A grade harcosok, egymás ellen végülis hasonlóan fair küzdelmet tudnak vivni, mint a fullra botozott és felszerelt karik egymás ellen😄
Önnek is Sanyi

Eladó acc Teonon 79 Saggi/ 76 ST/ 59 TH cucc nélkül /vagy esetleg cuccal is...pm ha érdekel vkit.

Lullaby
Legjobb hogy TW lenne és nem egy embernek most lenne meg a noblesse... GG NC ^^

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Köszönjük triG!

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Teon az elmult fel oraban 2szer fagyott ki. Most legutoljara oly kozben. Egy kamael eltette egy tank fegyveret es kifagyott tole a szero. A tank nem tudott kilepni mert combat modeban "ragadt". Erre 2 percre ra srv down..
btw, van valakinek Aion meghivoja? <#nevetes1>

GG LOLSoft.

A szomorú, hogy nem csak a botok hullanak, hanem mindenféle csipcsup ürügyekkel sohanembotolt karikat is kivágnak. Olvass csak utána.

MeoH
A botcsordak tovabbra is futnak, csak mi kozben aijonozunk...

fuck mmo's..i.,

ahogy fogynak a botok a szerverkrõl úgy fogytok ti is a fórumról😄

Köszönjük Emese.

Ájonozik a jónép

kitartas 😄

the world is mine

Thomx
már késõ... :o

ne add fol 😄

the world is mine

Itt a vég..
4 napja senki ....

Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE

Peti gyere pls msnre

molnarpe80
még mindig maradt 1,5 milliárd adena 10ft-os áron franzon
4 napig aktív még az acc
ne fogjátok vissza magatokat

Gamecardson kívül tud vki olyan helyet ahonnan lehet paypallal CDK-t venni és lehetõleg olyan amit nem bannolnak aktiválás után 3 nappal? thx

solyomb
Bármilyen jöhet?😄
karaktert vennék, pmben jöhet ajánlat általános infókkal (server, kaszt, (sub), ár)

150-200 kéne kb,ha megoldható😊

85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK