88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Lenderow
    Látom te nagyon nagyra tartod magad ,biztos te vagy a helyi faszagyerek.Csak azt nem értem, hogy írod a marhaságaidat de még te sem tudod mit miért.
  • TruBy
    Így igaz! Itt egy kép Franz-rol, meg a magyar megszallas idejeben :)
  • aalat
    Ha offon jatsznal, akkor valoszinu olvasnad ezt a forumot, es akkor valoszinu szembesultel volna azokkal a kepekkel, amik ide ki voltak teve a magyar herokrol. Buszkek lehetunk rajuk :), kis hazankbol eleg sok hero kerekedett mar.

ps. az a torpes kep franko, akarki is csinalta :)
  • Kanqukac
    TIST OR GTFO!!!! (jobb nem jutott eszembe és IGEEEN plágium!!!SRY MED!!!)
  • DiamondHeart
    Megmondod NF Bartzos karid nevet? Ismerek onnan par arcot, felettebb kivancsiva tesz, hogy vajon ki vagy :)
  • pisztácia
    Nem okozok neked ekkora örömöt, Legyél büszke magadra, hogy beszólhattál valakinek.
  • Lenderow
    Neked bizony tudatlan barátom, trágya van a fejedben.
    És most jöhet a kifejtés,hogy én milyen vagyok,epekedve várom!
  • BaalKain
    Mennyémá a 0-ás íjaddal te lamma
  • ErrOrHUN

múúúkodj
  • ErrOrHUN
  • ErrOrHUN
    http://keptarolo.com/image.php?id=F889_4BE456D6&jpg

akkor én szólhatok?
  • Voyager5
    lol ezt meg talan en PS-eltem :D
  • TruBy
    Waaa most előjött az ördögi énje! Meoh te is a segélyből fizeted mi? :D
  • pisztácia
    csak hat nektek annyira elerhetetlen a herosag, h inkabb csak oltani probaljatok aki az...:) szanalom.hu
  • pisztácia
    xDD ez jo kep, nekem is megvan meg:D
  • Anoname
  • pisztácia
    másik h az vicces h midnig az oltja le a masikat 10 evesnek aki valoban 10korul van... nem tartod viccesnek?
  • pisztácia
    mar nem hero, mert kulfoldre ment melozni. egyebkent a resistek miatt is jo a wit dye, mar megerte foljonnod tanultal vmit.
  • Lullaby
    A te TH-s dye-os kérdésed sem volt éppen offos. WIT dye? Mégis minek? Olyn gyorsabban nyomod fel a buffokat?

Na és a nagybátyád hero karija hogy van?
  • Midas
    sztem o bmx es elfogoytt a gyogyszere megint :)
    Amugy lehet hogy most offon jatszol de a stilusod az eleg free-n jatszo 10 eves kis idiotak szintje.
  • MeoH #84122
    Ha ez kellett ahhoz, hogy bekussolj vegre, akkor igen. Probaltam a szinteden kommuniklani, hogy mendketten megertsuk, hogy mirol van szo.
    Ja es nem csak ertelmes vagyok, hanem geci gazdag is, siman kifizeti apukam az evi 900ft...
  • pisztácia
    takaroggya'ma'innen
  • pisztácia
    na es itt az "ertelmes" VIP, ja h ő mar vki itt... ezer bocsxd
  • MeoH #84119
    huzzama'apicsaba
  • pisztácia
    na most magad ellen beszelsz? azt mondtad nem lesz tobb hozzaszolasod meg ezt is a vegere irtad: selfowned ftw bar sztem ezt is kerdezd majd meg h mit jelent...
    meg nekem ugy tunik meg mindig te is le vagy itt maradva...
  • ErrOrHUN
    kérdezett bármit ami nem retail l2vel kapcsolatos?
  • Hunter of Deer
    Nagyon ügyes vagy hogy te az első kommentből leszürted. csak az a szomorú hogy még mindíg ott vagy leragadva, arról nem is beszélve hogy egy egyszerű kérdés miatt kell itt pattognod. bár én soha nem értettem hogy itt miért nem lehet megkérdezni valamit. főleg olyan dolgot ami mindenhol ugyanaz tökmind1 hogy free vagy nem. elvégre nem 1 ember kérdezett már itt olyantól aki nála jobban tudja. ennyi erővel minek ez a topik amikor szinte a hszek 90%-a flame vagy idióta kép :D
  • pisztácia
    Másik meg h mi f@xert vagy meg azon leragadva h retailen h jatszik vagy vmi... elso kommentjebe tudtam h nem offon jatszik es ez ki is derult...
    ennyit errol
  • pisztácia
    na most ez egy nagyon hülye post volt ugye tudod? Mert szted pvp zni csak 80+ on lehet? te szanalom... és nekem eddig csak SH-m volt, de kaptam havertol egy toros accot amivel csak pvpzni akarok vagod?
    Flash neked annyit h nekem is van dyna szettem igaz csak 3as, de mégse kérdezem meg h mi kell neki mert ha odaig eljut vki kitapasztalja a karit... de lehet h e meg 80+oddal se erted ezt el... már bocs
  • pharao
    Miből gondoltad, hogy barátunk nem valamelyik retail szerveren játszik és már elege van a grindből 80+ -on ezért tanácsot kér PVP dye-okra. Elképzelhető az is, hogy eddig szorgos olvasója volt eme fórumnak, csak sohasem érezte szükségét annak, hogy ide beírjon (gondolom vannak ezzel páran).Egyébként egy valamire való 80+ -os kari dynasty set-ben van már offon, de lehet neked még a dyna és icarus még messze van és ezért véled annyira nagy számnak :P ...

P.S.: Keresd fel BMX-t vagy Endaert és tanulj tőlük mert eddig ez elég gyenge muzsika :D
  • Hunter of Deer
    figy en ertelmesen leirtam hogy nem jaccottam meg tyrantal ezen mit nemertesz?azert kerdeztem itt mert akik itt vannak mar jopar eve jaccanak es van nem keves tapasztalatuk (tisztelet a kivetelnek). de reszemrol befejeztem. "Nem vitatkozom idiotakkal mert lesullyedek a szintjukre es legyoznek a rutinjukkal". szal tovabbi jo jatekot. jah es meg valami akkor te is lama vagy amiert megkerdezted hogy milyen dye kell a torosnek pvpre mivel ha te pro offos vagy es eljutottal arra a szintre ahol mar pvpzni tudsz akkor mar reg tudnod kellene..... selfowned ftw
  • VipJoco
    Hát Error ahogy én tudom max én vagyok magyarok közül aki komolyabban tyrant-al játszott offon és az igazat megvalva még én se tudok jó választ adni a kérdésre. (ha tévednék elnézést)

Én healt-et tennék fegyverre, de ugye az csak Demon Splinteren és vesper fegyveren lehetséges. Ica/dyna fegyverre focus és a hawk totem, de ahogy kérdeztem 1-2nagyobb szintű Tyrant-ot Vespere is focus-t tesznek. Dye-ban max -dex +con, de ez se muszály.
  • Majestic01
    Hát most nem azért de nem tudom miért ugatjátok le pisztáciát, végülis hány embert küldtetek el, mert nem OFF-al kapcsolatban kérdezett... Most rajtatok kívül valaki más írta le, hogy ami nem OFF ne itt kérdezze, hanem a free szerver fórumán, akkor leoltjátok... Tény h pisztácia is hibás, mert nem ilyen hangnemben kellett volna írnia, de nézzetek magatokba...
  • TruBy
    FlameFighters in action! :) végre egy kis élet a fórumon. Jajj, csak ne lenne vége :P
  • pisztácia
    "f@szlamak valaszolnak marhasagot mint te" -ezt te mondod? Akinek köze nincs a játékhoz?:D ha én lama vgyok akkor te mi? xD
  • Hunter of Deer
    lol te mekkora gyoker vagy mar ne haragudj! nemtudom mi a francnak tolod itt a szajkaratet egy rohadt kerdes miatt. igazan elkussolhatnal mar nem szerverrel kapcsolatban kerdeztem ha mar ilyen jol tudtal az elozo hszben copy pastet nyomatni. egyaltalan nem free szerverrel kapcsolatban kerdeztem hanem egy egyszeru kerdes volt szal lelehet szallni rola. de amugy lehet igazad van mert lehet ha amnesian megkerdezem akkor nem ilyen f@szlamak valaszolnak marhasagot mint te, hanem egybol valaszt kapok a kerdesemre.
  • Midas
    itt egy troll van az pedig te vagy az meg hogy ki milyen karival jatszik egyeni.
  • pisztácia
    A két szöveg között meg kurvara van kül, mivel én egy szimpla dye olast kerdeztem, ó meg ica dyna cuccokkal. Hat te nagyon hulye lehetsz, gondolom te is szar free-n nyomod, azt mented a kis ocsikedet te büdös Troll.xD
  • pisztácia
    Onnan tudtm h free-n jatszik h dyna meg ica rol kerdez, de köze nincs a jatekhoz. marpedig kinek offon van hasonlo cucca az anynit jatszott h ilyen kerdest nem tesz fel...
    mugy en offon jatszok miota NF bartz-on wipe volt.
    Ennyit erről.
  • Endaer
    változó