Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különbenis... az én egyik ismerõsömnek a tesójának a nagybátyjának a haverjának a papagájának a párja talált a neten 80k matkot és 100k pdefet meg 120k mdefet is -majd ha lesz ideje be is fotózza -na az kemény -ez mind csak bénaság... <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Értelmét nem látom -amig nem az én karimnak van annyi-. <#miaz>#miaz>
:EDIT:
jah elnéztem egy nullát :=/
Trolling is a art.
Attol meg szep..
Valor nélkül...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Egyébként nem messze írtottunk a ti kis hangulatos szobátoktól, ott voltál vagy 4 napig biztos.
Fail more Revil...
Sanci 2006 december 17-én kreáltam a karit.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Jé elérted a 80-at! Ezek szerint jó volt az XP botpartiban ülve DO-ban.
Great Legit failed!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Eladom a 79 shilien templaron a franzon.
akit erdekel az irjon
elore is koszi
Pár kép, hogy feldobjam egy kicsit ezt a fórumot! Végre elértem a céljaimat. A köpeny kivételével minden megvan (az még 2,5 hét).
Bye!
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
és a törpök minden arulnak dyna ac mindent csak azt nem 😄
azért kérdeztem mert hogy a mobok dobják csak?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??
the world is mine
Trolling is a art.
-mintha világvége lenne, pedig 99% mindenki csak szidja L2-t -aki játszik is vele azok között ez az arány 100%... <#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5><#nyes>#nyes>
Inkább ez a lol... <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
btw, van valakinek Aion meghivoja? <#nevetes1>#nevetes1>
GG LOLSoft.
the world is mine
the world is mine
4 napja senki ....
Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE
4 napig aktív még az acc
ne fogjátok vissza magatokat
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK