Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Eléggé egyoldalú lett a szerver hogy egész megarus át transferel jan 5.-én :/
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Szep volt Mad😊
Madness IS MY HERO!!!!!
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
kene nekem vmi tokos gyerek aki keni vagja walkert
pm pls
elore is koszi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
csak nalam van az h nem mukodik a walker vagy masnal is ?
fuck mmo's..i.,
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Köszönöm a segítséget!
Azt hogy érted, hogy a FoN-ban már kialakultak a partyk? Már nincs náluk tagfelvétel? Vagy ott nincsenek kicsi tagok partyra, és inkább érdemes másik klánba menni?
Franzon egyetlen full magyar klán van a FoN de ott már kialakultak a partyk.
Remélem kielégítõ volt.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek játszanak jelenleg annyian(Franzon), hogy pl egy bishoppal lehessen kényelmesen, mindig partyban fejlõdni? Szóval kicsi szinteken is összejön mindig party, ahol igény van healerre, vagy így nagyon nehéz fejlõdni és nincs hozzá ember?
A másik kérdésem, hogy Franzon van segítõkész magyar klán, amelyik tud támogatni?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Bali
90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Továbbra is eladnám a megmaradt 2 accom.
1. 75sb/47arbe + 79,8 titan + 74 pp + 40 sws +40 wc + 40 ee 6k huf
2. 65 overlord + 78se/77titan/76th + 54 esummoner + orc destro 6k huf
mindegyik accon a subbal rendelkezõ karikon cucc is van a grade armorok (ékszer fegyó hol ilyen hol olyan) esetleg még tudok szerezni 1-2 a-s cuccot
A két account együtt 10k huf , egy acc már olcsóbb, mint egy game card + timecard ára.
Amennyiben komolyan kell írj ajánlatot pm-ben.
Üdv.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
\"Hess innen troll.\"
De rajottem szerencsere, mert kulonben koran kopaszodtam volna meg 😊
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
- elbasszák a szerverneveket
- új protocolt vezettek be, az oog-sek lutrizhatnak, mert a 146-os (bár azt irja prot versionnak) nem müxik
- IG állítólag crash-el
- giran tele gidákkal
már most lemerem borítékolni, hogy megint egy hétig fogják foltozgatni a szervereket 😄