88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Jungle
    csak sejtette a mindentudója, ha már egyszer ő reportolta :D
  • solyomb
    Jajmár, De te eladtad az adenát, a mindentudó emberünk azt mondta ha adenát veszel akkor banolnak!
  • ErrOrHUN
    Te olyan vagy, mint a nagyanyám. Látta a TVben és akkor már velem is az fog történni. És szajkózod. Nekem még megvan az összes accom, adena és acc eladás után is, egyik se lett bannolva. Minden azon múlik, hogyan csinálod ;)
  • solyomb
    "Tévedhetetlen vagy tango!"
  • FickDeineStory
    Azt hiszem én is hasonló célokra törhetek. Néhány hete mondtam egyik kedves L2-s ismerősömnek, ha adenát veszel kibannolnak. Adenát vett 1-2 napra rá kibannolták perma bann-al őt is és a bufferét is.
  • Lenderow
    Teonon Bishopot vagy BD-t vennék pm itt
  • BaalKain
    Teonon ismét van 1 bilcsi eladó pénzecske :)
  • Predtom0O
    csak annyit írnak,hogyan veszik ki a vízbűűl a zoxigént
  • Gordis2k
    L2töt WASDvel?:) Az bátor:P van valaki aki úgy tolja?
  • daemonervosa
    Pedig mennie kellene, nemtudom hol rontod el :=/
  • Ryleh
    sziasztok!

iranyitas kerdesem van.

elvileg atkapcsoltam wsad modba,de ez max annyit adott:
    a,es s gombal fordul a karakter a tengelye korul,w es s gomb nem effektiv,es mozgas tovabbra is csak eger click el muxik.

num billenzyuk total alszanak.
  • Endaer
    Tl;dr
  • daemonervosa
    szerinted? :)
  • BaalKain
    Vki mondja meg érdemes-e elolvasni addig nem kezdek hozzá :)
  • FickDeineStory
    Mondjuk magyar fizetésekhez képest tényleg előfordul, hogy ez a 3500 forint körüli havi díj is sok ez tény, főleg ha család is van.

Csak ugye sok esetben meg lehetne azt a pénzt spórolni. Például le lehet mondani a dohányzásról, a kocsmázásról vagy egy digitv előfizetésről, esetleg a napi hamburger helyett szalámis zsemle stb.
    Szóval meg lehet az oldani ha akarja az ember.

Na igen free szerókon is meg vannak a csaló brigádok ott se jobb ilyen értelemben. De ahogy mondtad Rotyoka, hogy könnyebb tisztán tartani 1-1 free szerót mivel kevesebb a játékos, kevesebb a szerver.

Talán off-on is eredményesebb lesz a takarítás ha esetleg csak 2-3-4 szerver lesz majd, ez lehet több játékosnak ad majd kedvet a játékot elkezdeni, újra kezdeni, vagy a játékba meg maradni. Csak akkor megint jön a kérdés ha újra több szerverre lesz szükség ezek után, akkor az NCsoft fog-e tovább aktívan tevékenykedni vagy újra kezdődik minden az elejétől?
  • Rotyoka
    Dolgozok, de hidd el már az a 3k is sok. Ave Viktorka de ebbe ne menjünk bele mert csak vitatkozás lesz. Törtön is botoznak csak sokkal jobban lehet figyelni 2-3 ezer emberre mint 20x ennyire.
  • Odikee
    Ha nem vagy kepes 3kt fizetni egy szaros jatekert talan dolgozni kene nem jatszani. Amugy eleg naivnak kell lenni ahoz h elhidd nem botoznak egy free serveren , mert aki nagyon akar vmit ugy is meg csinalja.
  • FickDeineStory
    hát jó itt is vannak bugok, mint minden más mmo-ban. de ég és föld a különbség egy privát és egy off szerver között és ez nem csak l2-nél van így.
  • MatthewShizzle
    Eladó egy 79-es Adventurer Teonon, Drac Set (némi resistel), Angel Slayer Crit.Dmg. 150 Fire, Tate ékszer set, Noblesse ajánlatokat e-mailbe : [email protected]
  • TruBy
    Eszméletlen jós tudásom megmutatkozott! Jelentkezem TV jósnak, és nyomatom majd a belső béke jóslást lol...
  • Odikee
    but lose vs sg :o
  • Odikee
    i win l2!
  • daemonervosa
    Büszkék vagyunk rád
  • FickDeineStory
    a GM a játékosokat ölte nem az elpyket, csak nekem volt annyi eszem, hogy ne fussak el:D az elpyk meg elkezdek respawn-olni a gm körül én meg gyorsan agyon vertem az összeset így mire a többiek visszajöttek én már 3-4 revita pop-ot felvettem:D
  • daemonervosa
    Gondolom nagy segítség volt az elpyk ellen
  • FickDeineStory
    láttam pont ott voltam mikor a GM leölte körülöttem a karikat, akkor mindenki szét szaladt és én meg felvettem a revita pop-okat. Egyébként ez Daemon-nak újdonság nem nekem.
  • solyomb
    A hallásod biztos a szemed rovására fejlödött ki ilyen kifinomultra, ha nem vetted észre, hogy már az elpys eventen is beszáltak a gmek.
  • FickDeineStory
    Én más újabb és régebbi MMO-ba is hallom mostanában, hogy a GM-ek, fejlesztők részt vesznek 1-1 játék eventen úgy látszik most ez a divat.

Egyébként meg ismered a mondást "akinek a halál hírét keltik, az sokáig fog élni". Egyébként meg ha a Lineage 1-nek fent tartanak 3 szervert arra a kb 2 ezer Eu/NA account-ra...
    Csak a vége nehogy az legyen, hogy az NC úgy próbálja a problémát megoldani, hogy az Innovával mondja fel a szerződését mint az IAM Interactive-al tette decemberben. Akkor aztán volt ruoff nincs ruoff.
  • Lullaby
    вы можете сделать это
  • daemonervosa
    Szeptember 1. -en meg véletlenül leállnak a szerverek és HOPP volt nincs.

A GMek eventeznek ?! Kicsit ilyen utolsó kenet jellege van
  • Nowe
    Legalább leangolosíthatom az orosz cliensem végre:D Már kezdtem unni ezt a sok cyrill szart:)
  • Nowe
    Senki nem játszik már ruOFFon?Aki esetleg mégis dobhatna 1 pmet hogy kit kell keresni ig:)
  • MadnessX
    Valami nem stimmel az NCwest-nél Freya érkezik EU/USA szerverekre.
  • Gordis2k
    VoS... állítsd be rendesen a botot és a bejárattól jobra lesz jó spot
  • Tüskés
    Forest of Dead vámpíroknál?
  • cece
    VOS
    Na jó talán Beast Farm?
  • oppenheimer
    66-os sps-el (+63-as SE box) hol lehet jól adenát farmolni? csak ne vos-t mondjatok...
  • MeoH #84426
    HB, my old friend!!
  • Nowe
    Vki aki ruoffon tolja pm me pls:)Lenne pár kérdésem.
  • Endaer