88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Modaa #84302 Király lett az update, ha egy kicsivel hosszabb szöveget akarok írni(6-8 szó), egyből kicsap a játékból. -
#84301 az első véletlenül törölt subclassednél majd gondolj rám :) -
Midas #84300 egy komoly clericel :) -
ElectricFeel #84299 Midas, milyen karakterrel tolod ruOFFon? :) -
Midas #84298 sztem nem olyan bonyolult kisilabizalni a terkeprol hova karasz menni en eddig egyszer tevedtem el. -
#84297 LOL?
FREYA - ANTHARAS
The Earth Dragon is now lvl 85, has an estimated HP of 200,000,000 and can be fought by 200 people at the same time. He has minions called "Trask Dragon" who can reflect 90% of the normal melee damage they receive. Therefore they must absolutely be attacked with Nukers or by Archers.
So far Antharas has been defeated in Korea only once, and that was with the help of a GM who had joined the raid force.
FREYA - VALAKAS
Valakas is still lvl 85 and now has an estimated HP of 200.000.000. The Fire Dragon can be fought by up to 200 people at a time. He has Lavasaurus minions who continually harass the raiders with long-ranged, Fire attributed, physical AoE attacks.
They spawn one after another and can not be targeted and attacked by players. The longer the raid takes, the more Lavasauri there will be, until the whole caldera is jammed full with them. So be sure to kill Valakas fast.
RuOff: eléggé utálatos restartolgatni az unicode-nyelvbeallitas miatt, es utana azzal szopni, hogy hova teleportalsz az orosz nyelvu npc szovege miatt, szoval most, hogy mar megvolt az elso par elmeny, es napokig gepkozelbe se jutottam, volt idom fontolora venni a RuOff-on valo jatekot. Nem valami kenyelmes egyedul, Lehuzlak meg nem kisergethet engem allandoan, pedig az orosztudasaval nagyon sokat segitett minden egyes npc-nel...
Nem tudom, van-e ertelme folytatnom RuOffon, hiaba jo a szerver. -
Midas #84296 hehe tudtam en hogy nem lesz uj kronika csak meg tovabb masoljak a wowot mostmar atvettek ezt a bnet accos hulyeseget is viszont az a jo benne hogy magatol belogol a l2be raadasul meg updatelned sem kell egy sima alap telepitessel follep :)) -
kkbb #84295 Kösz az infót, és örömmel látom hogy megint pech-es vagyok és várnom kell estig míg le tudom szedni a klienst:( Ezek is jókor fejlesztenek honlapot..:) -
Kanqukac #84294 Csa!
Csali kivalasztasa(éjszakaibol 3 féle csali van gondolom vilagos melyik az ejszakai)
Az a lenyeg hogy 3 féle színű pikkely kell asszem az ugly fishek dobjak őket.
Adott egy pecara kimaxolt kari(mar tud fekete halat fogni)
Bocs de most nem irom le mi kell az artisan googlehoz(lustasag?!)
L2 ben 4h egy nap abbol 3 nappal 1 ejszaka.(gondolom ez is vilagos)
bar egesz "nap kell pecazni" mer ejszaka jon a pikkely de nappal meg a fish gem ami minden extra fontos eleme.
Nah az ejszakai peca az ugy nez ki hogy veszel a fihermannal olyan lotyit amilyen halat akarsz fogni es amint megjon az este ezt lehuzva nekialsz pecazni, mikor megvan a kello mennyisegu pikkely mar csaka fish gemet kell osszeszedni, jon ez ejszaka is de fokepp nappal meghozza big fat fishbol.
KeyMatit sztem piacon vegyel vagy pm fordira mikor kileptem talan volt nallam par darab...
Mellesleg vannal oldalak ahol irjak a % os eselyeket...
Sztem ha jol csinalod 2 nap alatt megvagy a cuccal... -
Csenky #84293 Most mé'? Az első órában még egész szórakoztató, majd kellő kitartással olyan 1-2 hétig is lehet akár csinálni manuálisan. =) Jó rég jártam utoljára L2-ben, de úgy rémlik, ezeknek a fejesnek a kipecázása azért kemény hetekben mérhető...
Az arti goggle-nél annyi a lényeg, hogy 19+ra kell húznod a fish skillt, és éjjel pecázni. Szerintem ez a kettő a fontos, a hal már mindegy lesz. Viszont így is durva a 20 mati... -
Midas #84292 no chance nem all sehova :D -
Lehuzlak #84291 Ruoff most áll át az új krónikára! Egy darabig angolositás kilőve sztem :) -
#84290 Annyira jó érzés látni, hogy még a nyomi Indonéz szerveren és előbb lesz Freya mint az Amerikai/Euro szerveren... egyszerűen nevetséges...
INDOVATAFAK? -
#84289 Én azon gondolkodom mi omlott össze az életedben, hogy bot nélkül akarsz horgászni? -
#84288 Heloztok. Olyan gondom bajom lenne, hogy aki horgászott már életében, és craftolt is belőle, az adjon már egy-két jó tanácsot nekem és a fórumozóknak. Mondjuk engem leg inkabb az erdekelne, hogy hogyan lehetne Artisan's goggle-t osszehozni horgaszatbol. Bot nelkul kb mennyi ideig tartana osszehozni, es hogy este milyen cuccokat hasznaljak, hogy fogjak halat ami dobja is a darabokat. L2wh sajna nem irja melyik mobok dobjak, de azt irtak L2 vault-on, hogy este lehet lvl 19-27-es skilekkel horgaszni. Akinek van sajat tapasztalata, kerem ossza meg velünk.
Köszönöm! Üdv Truby -
ErrOrHUN #84287 ...de az enyém :P
-
KisEmir #84286 casualt bevesznek?:) -
Midas #84285 szoval akkor kit erdemes keresni in-game? -
#84284 Orosz szerverhez orosz kliens kell. A frissitest ugyanugy kapjak mint az Eu/Na szerverek, sot neha meg elobb...
-
kkbb #84283 Az oldalon linkelt klienst muszáj letölteni,vagy megy a normál verzióval is? Illetve ez az ruOFF mennyire követi a hivatalos frissítéseket/javításokat? -
Kanqukac #84282 Gondolom mindenki lanceren tolja sztem en is becsatlakozok...
Legit life FTW.
-
ElectricFeel #84281 Én nem vagyok híve ennek a "Nagy Magyar Klán" dolognak, ami nem ment sose azt nem kell erőltetni... :) (tisztelet a kivételnek - gondolok itt a BA-ra, privát szervereken elért sikereihez. :) )
Tegnap óta meg már több magyar is bennt van acadamyben, jó lenne gyülekezni, hogy lássuk hányan meg milyen classok vannak, hogy aztán elkezdhessünk összerakni groupokat :) amúgy előző pár napban-hétben jöttek ebbe a klánba litvánok, vmi bolgárok, németek, mindenféle társaság, szóval egyre jobban pörög az angol nyelv a klán csetten. :D -
Lehuzlak #84280 Beszálltunk valami international klánba! úgyhogy top D Commonban kenetjük :)))) -
Midas #84279 en is elkeztem fejlodni :) raadasul nem is rossz azt hittem joval durvabb lagok lesznek. -
#84278 Én nem kezdtem el a játékot ott:) Csak megjegyeztem, hogy lassan valaki előveszi és leporolja a témát:D -
BaalKain #84277 Csak így tovább!
Ha már lesz alaptőkétek normál cuccokra lehet beszállok -
#84276 Lassan jön a nagy magyar klán projekt:) -
Lehuzlak #84275 hja, ha már megyünk legyen mindenki egy helyen !
-
Ryback #84274 Hello! 80-as Adv, és 78 as PP eladó Teonon!
Részletekért PM! -
Kanqukac #84273 Melyiken tolja a nep???? mindenki Lanceren? -
#84272 Na es mi volt a gond/megoldas? -
ElectricFeel #84271 :)
Manzanilla nicken ig megtalaltok. -
#84270 Sikerült, hárman elkezdtünk fejlődni. -
Midas #84269 ha nem akar elindulni az update az orosz kliensnel az miert lehet valami otlet? -
#84268 Nem tudom mennyire igaz ez a 83%, de azért kíváncsi leszek, hogy EU-s szervereken lesz-e ilyen tisztogatás..
Free ig még működik? -
BaalKain #84267 Ha rajtam kívül más is várakozik free oog-re akkor itt egy rossz hír:
I'm tell vpnbot founder...
They tell me about "the end of bot"....
Vpnbot is thayland program "open" for all world.
Thayland servers are "cleaned", 83% of accounts are banned, and none bot works, like l2w, l2net, etc.
If bot don't return for Thayland servers, vpnbot will stop work :/
Just wait for new vpn bot autentication server.
If you use tunneling for log you can log at servers but fail at enter world.
Just wait new software for crack OGG autentication service. -
ElectricFeel #84266 Lehuzlak, én is gondoltam rá, hogy valamit ők szúrnak el, de tényleg nem analfabétákról beszélünk. lehet hogy a tűzfallal/vírusírtóval van a gond, passz. -
Lehuzlak #84265 én is win7 x64 el kenetem, a lentebb Endaer-nek leírt módon sikerült összehozni, szal lehet csak valamit elszúrnak :S -
Chear #84264 Persze Mlk Napster mar halott. :D -
ElectricFeel #84263 igen masnak is teljesen ugyanez volt a problemaja a win7 x64 mellett a ruOFFnal, egyszeruen szervervalaszto kepernyonel nem ment nekik tovabb.
Nem is tudtak megoldani a problemat es sajna ezert hagytak is a francba az egeszet... :(
En viszont Lancer szerveren nyomom, nagyon durvak a szerverek... :)
Igen nehezkes az elejen megszokni hogy gatekeeper stb orosz, de hamar megszokja az ember, mondjuk neha idegesito kisilabizalni hogy mi micsoda de turelem megoldja... :D
Mar gludio, de foleg dion meg giran lvl 20-35 koruli spotjain szinte mindenhol nyuzsognek az emberek, botot meg nem lattam sehol, katakban sem.
Itt lanceren van egy nagy international klan, meg tobb kisebb is, a nagyban bennt vagyok es beszeltem azokkal akik mar regota a szerveren toljak es boven 80+ok, meg minden.
Aztmondtak hogy nem eri meg botozni, mert ha lebuksz akkor eloszor csak 3 napos buntetes van, kovetkezo alkalomnal azthiszem 1 het, aztan ha tovabbra is folytatod akkor olyan szankciok vannak meg, hogy karakterek osszes cuccat-mindenet lepakoljak, vegso esetben meg permanent ban.
Ettol fuggetlenul mukodesre birhato a bot, szoval szo sincs rola hogy lehetetlen botozni. :) Es mar jopar jatekost lattam a szerveren akik officialrol valtottak at ruOFFra.
siege-tw idoben nem ritka az 5000+ player szam se. :)
A jatekosok tobbsege constant partikkal nyomul, es szerencsere rengeteg english speaker player van lvl 40-50-60-78 skalan akik constant partit keresnek.
Egyelore igy kb ennyi az amit eszrevettem az elmult par napban...