Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
;3
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Vasarnap 250+ ember a cc-ben...
31 party ? és akkor ez csak az egyik oldal :/ milyen jó lenne, ha még mindig itt tartana az l2
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sztem a community nagyobbik részét az érdekli 😊
EU-s TC-t US TC-re cserélném vki pls cserélje el velem😊!
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
l2.com news
FeketeVipera 77 SS
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Köszönöm
Ám warrioron belül mindegy, hogy gladi vagy warlord lesz?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
LvL 81-es Soulhound karakteremet cserélném egy 80+os Mystic Muse karakterre.
LvL83 skillek már megvannak, onnan enchant miatt esett vissza a kari.
Remélem vkit érdekel.😊
Azért, hogy ne legyen mati problémátok lenne még eladó accountom 😊
1. 75sb/47arbe + 79,8 titan + 74 pp + 40 sws +40 wc + 40 ee 10k huf
2. 65 overlord + 78se/77titan/76th + 54 esummoner + orc destro 10k huf
mindegyik accon a subbal rendelkezõ karikon cucc is van a grade armorok (ékszer fegyó hol ilyen hol olyan)
A két account együtt mondjuk 14k huf , így már 7-7k forint ami kábé egy game card + timecard ára.
Üdv: Kecske
Gracia FuckINAL téged vár
Dion és Gludin, Isten véletek,
Én arra amúgysem megyek.
Én csak GM-nek panaszkodom,
Miért bannolt a legális botom?
Fájó szívvel elmegyek tovább, tovább, tovább,
Kedves NCSoft, tudod h mondtam már.
namégegyszer:
Vége, vége, vége, vége már,
A World Map fullosan telve már,
Online Botok, Isten véletek,
Én a GM-nek úgyis beköplek.
Én csak a CL-nek panaszkodom,
Hol maradt 1,5 év után a Baiumom?
Sajtosnokedli
DeathlyHallows Isten véled
Remélem utad Adenbe többet nem téved
Nem hiányolunk mivel sokan nem ismertünk,
Aden földjén nélküled is megleszünk.
NCSoft köszöni az anyja jól van,
Az anyagi helyzetük nélküled is meg van.
Fizettél már eleget, búcsúzz hát
No, és persze csókoltassuk a mamát.
Sziveskedjetek további kommentjeiteket rímekbe és sorokba szedve megírni😄
Csordulásig telve a pohár.
Clántársak, Isten véletek,
Én már innen úgyis kilépek.
Senkinek én nem adakozom.
Nem segít a donate a bánaton.
Kedves NCsoft, jó kurv@ 4nyád!
ha gondoljátok fogok 1 gitárt és el is elbendzsózom, ahogyan Hajós András szokta^^
Szóval a botok onnan is felszívódtak ahol az A-s B-s recepteket és materialokat ki lehet farmolni.
Jól döntöttél, én nem brtam abbahagyni sajna. Ami augusztus óta folyik az egyszerûen szánalmas mindenféle mondvasinált indokkal bannolnak akit csak tudnak.
Én aug 10 óta 39 karinál tartok 😊 Többsége 1-2 hónapig még aktív lett volna szóval faszkivan.
Girani piacot meg sztem ne nézd meg egyik szerveren sem, maradjon meg úgy az emlékeidben ahogy volt <#smile>#smile>