88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #84524 Igazság szerint most a Freya érkezésével 76-os szinted jó ha meg van mivel a nagyobb Raid Bossok szintje is magasabb lett, továbbá például míg eddig fortress siege-re már 61-es szinttől el lehetett járni most már a 76-os szint valószínű kelleni fog mivel a fortress guard-ok szintje is 76-tól fog kezdődni ezen felül a Fortress Dungeon-okba is ha le akarsz menni nem árt meg lenni 76-nak.
Az, hogy milyen magas szintű leszel meg 1 hónap alatt függ attól, hogy mennyi időt játszol, illetve milyen kasztod lesz és milyen felszerelésed.
Egyébként voltak olyan pletykák, hogy a Freya érkezésének alkalmával megint lesz valamilyen XP event. Szóval figyeld az oldalt hátha szerencséd lesz és lesz XP event.
Egyébként napi 3-4 óra játékkal szerintem olyan 3 hónap alatt meg lesz a 72. -
#84523 3nap alatt meglehet csinalni a 75ot , ha tudod mit es hogyan . Meg azert nem hatrany ha vannak 83+os buffereid meg egy titan ismeros. -
#84522 85/80/76/76 -
#84521 Még mindig várom a választ :D -
#84520 85 -
#84519 naponta sok időt :D
És menyi a normális lvl? -
#84518 Ez attol fugg napi hany orat szansz ra. De lv72 eleg lowlvl mar L2ben... -
#84517 kösz :D nem is olyan sok :)
Más
kb menyi idő alatt tudok eljutni 72 LVL? :)
1 hónap folyamatos játék? :) -
FickDeineStory #84516 13 euro a játék 1 hónapra ami mai euro árfolyamot tekintve 3731 Forint. Ha végül úgy döntöl, hogy hosszabb időt is szeretnél a játékkal játszani akkor előfizethetel több hónapra is ilyenkor kedvezményt kapsz. -
#84515 eh :D
ismerem a játékot elég jól :D, ne kérdezd honan :), nem kell próba :D, csak tudni szeretném menyibe kerül 1 hónapra :) -
#84514 14 napig ingyen kipróbálhatod, pár dolog persze korlátozott lesz. ITT regelhetsz accot, később meg aktiválod, ha tényleg maradni is akarsz. -
#84513 Hali
Menyibe kerül 1 hónapra ez a játék? és hogy tudnám a legkönnyebben előfizetni?
Van kedvem egy hónapra kipróbálni ezt a játékot. -
#84512 Ave.
Valaki küzd közületek ruoffon win7el mióta freya lett? Konkrétan arra keresnék megoldást, hogy szerverválasztónál kifagy a kliens miután kiválasztom a szervert, és csak géprestartal lehet lelőni. Valami ötlet ennek megoldására esetleg?
Uff -
oppenheimer #84511 köszi a gyors választ, akkor Powerre húzom:) -
#84510 Power a Water csak 300as fegyonál jó a water resesek ellen de alapba power >all(pontosítva a pvp a legjobb de az csak akkor ha kizárolag PVPel) -
oppenheimer #84509 Hydro Blastot mire húzzam? Water attack-ra, vagy Powerre? -
MatthewShizzle #84508 WTS ADV 79 @teon !!infóért és árért email: [email protected] -
oppenheimer #84507 nem elég, én most akarok velük faszán nyomulni:D -
#84506 ja, azt nem írtam, hogy Franz, szerveren. -
#84505 adena és +4es AQ eladó pénzért. Normális ajánlatokat PM ben, köszi. -
ErrOrHUN #84504 volt 3 jó évük, nem elég? :D -
oppenheimer #84503 köszi a linket. ahogy látom a varázslók egyre gyengébbek lesznek... remek. -
#84502 Offical Patch Notes
Amit te linkeltél azok közül egyes dolgok csak HF-ben vagy későbbi krónikákban lesz majd csak elérhető. :/ Freyának is több része lesz, ugyanúgy mint annak idején Gracianál. -
oppenheimer #84501 Mit tudni a hamarosan érkező Freya nevű bővítésről? Olvastam elég meredek dolgokat. konkrétan itt: http://mmopium.web4.hu/cikk/lineage-2-freya-uj-skillek-es-egyeb-valtozasok -
Majestic01 #84500 WOW, te NF es Madness vagy? Ha igen akk hogy hogy nem a nagy fav necrod van?:) ám gg -
#84499 Grat, ha jol gondolom, akkor te lettel Sanci után a második, aki két szerveren is hero lett magyarok kozul. :) -
ErrOrHUN #84498 grat -
FinalNaSa #84497 Grat -
#84496 grat -
NewMoon #84495 Grat, de add már el azt a fos karit:P
BTW mennyi ponttal? jöhet pm be is:) -
#84494 Nem lennék büszke arra, hogy locallal jóban vagy, akkor már chuny (makker Odikee ;D ) -
#84493 grat (: -
#84492 Csak összejött ez immáron Teonon is :)
-
#84491 GZ MAD BOY -
#84490 Gz NdrushPiderash!!!!!!/%!! -
Kanqukac #84489 hallatlan, felháborító, eszméletlen, a lélegzetem is elállt, hogy mersz meg csak utalást is tenni arra, egy HSZ ben emliteni odiket es ndrut akar csak a csalas legtávolabbi szinonímájával is Te, Te....Te...
mindenki tudja, te vagy a megtestesült becsület, nincsenek rád szavak amivel jellemezni lehetne, TE isteni lény...
Tanits MESTER!!!! -
#84488 hallatlan, felháborító, eszméletlen, a lélegzetem is elállt, ki nem szarja le ki "csalt" és ki nem????????
mindenki tudja, te vagy a megtestesült becsület, nincsenek rád szavak amivel jellemezni lehetne, te isteni lény -
FickDeineStory #84487 Nézd ők nem olyan régen jöttek ide a Teonra, illetve mondjuk, úgyhogy szinte kész karival. Mivel nem tudom, hogy mennyire csaltak ezért nem akarok illetve nem is tudok véleményt alkotni róluk.
localhost-ot azért mondtam mert az benne volt szinte minden csalásban a tesójával együtt amit l2-ben csak el lehet követni. de írhatom ide standy-t is, bár vele az utóbbi időben nem sokat beszélek. -
#84486 Kihagyod a sorból ndrush-t és odikee-t nem szép dolog letagadni a barátaidat -
FickDeineStory #84485 Nem, mert egy olyan emberről van szó akit nem reportolnékbe legyen akár milyen nagy csaló, mondjuk hozzátok képest még ő is legitnek számit:D
Egyébként akármilyen meglepő a nagy csalók között is vannak jó barátaim például localhost.