88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    Igazság szerint most a Freya érkezésével 76-os szinted jó ha meg van mivel a nagyobb Raid Bossok szintje is magasabb lett, továbbá például míg eddig fortress siege-re már 61-es szinttől el lehetett járni most már a 76-os szint valószínű kelleni fog mivel a fortress guard-ok szintje is 76-tól fog kezdődni ezen felül a Fortress Dungeon-okba is ha le akarsz menni nem árt meg lenni 76-nak.

Az, hogy milyen magas szintű leszel meg 1 hónap alatt függ attól, hogy mennyi időt játszol, illetve milyen kasztod lesz és milyen felszerelésed.

Egyébként voltak olyan pletykák, hogy a Freya érkezésének alkalmával megint lesz valamilyen XP event. Szóval figyeld az oldalt hátha szerencséd lesz és lesz XP event.

Egyébként napi 3-4 óra játékkal szerintem olyan 3 hónap alatt meg lesz a 72.
  • Odikee
    3nap alatt meglehet csinalni a 75ot , ha tudod mit es hogyan . Meg azert nem hatrany ha vannak 83+os buffereid meg egy titan ismeros.
  • Gordis2k
    85/80/76/76
  • biomage
    Még mindig várom a választ :D
  • Lullaby
    85
  • biomage
    naponta sok időt :D

És menyi a normális lvl?
  • MeoH #84518
    Ez attol fugg napi hany orat szansz ra. De lv72 eleg lowlvl mar L2ben...
  • biomage
    kösz :D nem is olyan sok :)

Más
    kb menyi idő alatt tudok eljutni 72 LVL? :)
    1 hónap folyamatos játék? :)
  • FickDeineStory
    13 euro a játék 1 hónapra ami mai euro árfolyamot tekintve 3731 Forint. Ha végül úgy döntöl, hogy hosszabb időt is szeretnél a játékkal játszani akkor előfizethetel több hónapra is ilyenkor kedvezményt kapsz.
  • biomage
    eh :D
    ismerem a játékot elég jól :D, ne kérdezd honan :), nem kell próba :D, csak tudni szeretném menyibe kerül 1 hónapra :)
  • Anoname
    14 napig ingyen kipróbálhatod, pár dolog persze korlátozott lesz. ITT regelhetsz accot, később meg aktiválod, ha tényleg maradni is akarsz.
  • biomage
    Hali

Menyibe kerül 1 hónapra ez a játék? és hogy tudnám a legkönnyebben előfizetni?
    Van kedvem egy hónapra kipróbálni ezt a játékot.
  • darth devil
    Ave.
    Valaki küzd közületek ruoffon win7el mióta freya lett? Konkrétan arra keresnék megoldást, hogy szerverválasztónál kifagy a kliens miután kiválasztom a szervert, és csak géprestartal lehet lelőni. Valami ötlet ennek megoldására esetleg?
    Uff
  • oppenheimer
    köszi a gyors választ, akkor Powerre húzom:)
  • Gordis2k
    Power a Water csak 300as fegyonál jó a water resesek ellen de alapba power >all(pontosítva a pvp a legjobb de az csak akkor ha kizárolag PVPel)
  • oppenheimer
    Hydro Blastot mire húzzam? Water attack-ra, vagy Powerre?
  • MatthewShizzle
    WTS ADV 79 @teon !!infóért és árért email: [email protected]
  • oppenheimer
    nem elég, én most akarok velük faszán nyomulni:D
  • pisztácia
    ja, azt nem írtam, hogy Franz, szerveren.
  • pisztácia
    adena és +4es AQ eladó pénzért. Normális ajánlatokat PM ben, köszi.
  • ErrOrHUN
    volt 3 jó évük, nem elég? :D
  • oppenheimer
    köszi a linket. ahogy látom a varázslók egyre gyengébbek lesznek... remek.
  • Anoname
    Offical Patch Notes

Amit te linkeltél azok közül egyes dolgok csak HF-ben vagy későbbi krónikákban lesz majd csak elérhető. :/ Freyának is több része lesz, ugyanúgy mint annak idején Gracianál.
  • oppenheimer
    Mit tudni a hamarosan érkező Freya nevű bővítésről? Olvastam elég meredek dolgokat. konkrétan itt: http://mmopium.web4.hu/cikk/lineage-2-freya-uj-skillek-es-egyeb-valtozasok
  • Majestic01
    WOW, te NF es Madness vagy? Ha igen akk hogy hogy nem a nagy fav necrod van?:) ám gg
  • Endaer
    Grat, ha jol gondolom, akkor te lettel Sanci után a második, aki két szerveren is hero lett magyarok kozul. :)
  • ErrOrHUN
    grat
  • FinalNaSa
    Grat
  • solyomb
    grat
  • NewMoon
    Grat, de add már el azt a fos karit:P

BTW mennyi ponttal? jöhet pm be is:)
  • Lullaby
    Nem lennék büszke arra, hogy locallal jóban vagy, akkor már chuny (makker Odikee ;D )
  • Lullaby
    grat (:
  • MadnessX
    Csak összejött ez immáron Teonon is :)

• Predtom0O
    GZ MAD BOY
  • Odikee
    Gz NdrushPiderash!!!!!!/%!!
  • Kanqukac
    hallatlan, felháborító, eszméletlen, a lélegzetem is elállt, hogy mersz meg csak utalást is tenni arra, egy HSZ ben emliteni odiket es ndrut akar csak a csalas legtávolabbi szinonímájával is Te, Te....Te...
    mindenki tudja, te vagy a megtestesült becsület, nincsenek rád szavak amivel jellemezni lehetne, TE isteni lény...
    Tanits MESTER!!!!
  • Predtom0O
    hallatlan, felháborító, eszméletlen, a lélegzetem is elállt, ki nem szarja le ki "csalt" és ki nem????????
    mindenki tudja, te vagy a megtestesült becsület, nincsenek rád szavak amivel jellemezni lehetne, te isteni lény
  • FickDeineStory
    Nézd ők nem olyan régen jöttek ide a Teonra, illetve mondjuk, úgyhogy szinte kész karival. Mivel nem tudom, hogy mennyire csaltak ezért nem akarok illetve nem is tudok véleményt alkotni róluk.
    localhost-ot azért mondtam mert az benne volt szinte minden csalásban a tesójával együtt amit l2-ben csak el lehet követni. de írhatom ide standy-t is, bár vele az utóbbi időben nem sokat beszélek.
  • Predtom0O
    Kihagyod a sorból ndrush-t és odikee-t nem szép dolog letagadni a barátaidat
  • FickDeineStory
    Nem, mert egy olyan emberről van szó akit nem reportolnékbe legyen akár milyen nagy csaló, mondjuk hozzátok képest még ő is legitnek számit:D

Egyébként akármilyen meglepő a nagy csalók között is vannak jó barátaim például localhost.