Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dual sls :75mill sls focus 20mill ruha meg ekszerek 20mill místerisu sword acumen 7mill
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
psychobilly?
REAL MADRID
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
3-4 óránként kidob l2 minden szerverrõl, séta és nemséta klienst egyaránt.. Na mondom megint beszart az ADSL, majd váltok kábelre otthon oszt jó lesz.
De kihoztam a laptopot a munkahelyemre, itt ugyanezt csinálja a mocsok. Ugyanakkor mint otthon. Teljesen más szolgáltató, itt kábelnet van.
Mennyi az esélye annak, hogy két szolgáltató ugyanakkor szakad? Vagy Csongrád megye ftl?
melyik dar elf varazsló a legjobb olimpián???
elõre is köszi
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Anarga: pont ezért nem vagyok jó leader. Tudom sokaknak szüksége van ilyenfajta irányításra, mindenesetre én úgy éreztem egy vagyok közülünk, aki a helyzet alakulása folytán épp megalakítottam magunkat. Tehát nem éreztem magamat kiválasztottnak, aki diktálja a tempót a többieknek. Nekem szimpatikusabb volt értelmes emberek baráti közösségének kovácsolása, ahol túlnyomórészt közösen döntjük el sorsunkat. A probléma nem feltétlenül ezzel volt, hanem egyszerûen nem voltunk elegen és jött ez a lehetõség. Kár is most rágózni ezen. Ez van! :-)
Aylana: a szimpátiával részemrõl sincs gond! ;-) Bár néha nem értettem mit és miért csinálsz(tok). Úgy tûnt, hogy mindig csak az számít, hogy a legerõsebb oldalhoz csapodj(atok). A realitás az, hogy lehetett volna csinálni erõs magyar klánt de nem sikerült. Ennek több oka van, nekem is megvan a felelõsségem. Most az a helyzet, hogy mindannyian akik ismerjük egymást a játékból és innen a fórumról, megeshet egymást fogjuk csapkodni a Franzon, nem kizárt több oldalról. Hogy ez jó vagy nem jó?! :-) Szerintem nem, de hát ez van! 😄
Az rQm-nek komoly diplomáciai problémái lesznek megeshet, mivel a vasárnapi Gludio siege elég érdekesre sikeredett. Az ally amelyik segített minket (Pata negra, Anger Management, x) csak nézte, hogy mi meg nem segítünk nekik, mivel a Visionnal nem akart balhét a leaderünk. A vége az lett, hogy õk ölték le a klánunk javarészét a végén (aki segíteni jött eredetileg). Oldalt kell választanunk lassan és kéne egy erõs ally. Nem tudom mi lesz, de itt az idegenlégiónknak nincs túl sok szava. Most inkább próbáljuk húzni a karikat.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Bocs de huyle vagyok angolbol!Ez mit jelent?
Darkmenx it doesn't matter what launcher you use. I don't use launcher at all. I injected L2.exe using CFF explorer so I could get rid of the launcher and make my life easier.
This one is still 1.0.9.8.
And what did you do with the gameguard? Did you enable it or what?
GG was disabled all the time.
If you made it send GG verification packets to server it is great and I will maybe test it later. (I am now used to L2Divine. It is usefull in many situations (example: you have summoned and buffed pet and your L2 crashes. Because of l2divine I won't have to summon pet again and do the rebuff.)
I will try this out later.
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
asszem errõl most akkor lemaradok nah mindegy majd a kövtkezõ talán 😄
grat az unicumnak mindenért
bár csak franzon is ilyen lenne a helyzet
respawn=
5nap +2ora a downtime és onnantól 0-8 óra a spawn window. Odamész hero monumenthez rásasolsz megnézed mikor halt és kész is.
Az Uniqum Sieghardt Kicsi de erõs magyar klánja az elsó Klan Ház után Megszerezte az elsõ várát.
És Így az Uniqum az elsõ magyar klán aki várral rendelkezik Oficiál szerveren! Gratulálok! A sieggolem alázott😛 És az utolsó pillanatban 20seccel a castolás vége elõt hátbaszurni egy tõrössel a castert és ezzel megtartani a várat, egyszerûen hibátlan volt(ez én voltam😊😊😊 )
LORDS OF INNADRIL
GRATULÁLOK!
NA KI A KIRÁLY??

1. check files
2. videodriver update.
3. ringyózpucolás
4. hangos átkozódás és változatos felmenõszidás
5. Különbözõ hangnemben anyázólevelek írása az ncsoft és microsoft ügyfélszolgálatoknak, akik úgyis egymásra, a különbözõ hardvergyártókrak, a nem megfelelõ harverkominációkra, hálózati hibára és persze rád mutogatnak majd, mint hibaforrás. Már ha persze veszik a fáradtságot, hogy reagáljanak.
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ -1367 MHz with 2046MB RAM
Video :NVIDIA GeForce 8600 GTS (5827)
Texture crest.crest_1_15: Serial size mismatch: Got 52, Expected 1275
History: LoadObject <- (Texture crest.crest_1_15 2714==2714/197049 2662 1275) <- ULinkerLoad: Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::LoadPackage <- SaveCrestPackage
psychobilly?
az intervallumot is esetleg
hogy hány órától kell számolni a plussz random 8 at
köcce
üdv
Csárdi: ugyan Epszilon már megtette helyettem, mégis szeretnék válaszolni az általad leírtakra, még ha kicsit megkésve is (tegnap óta lettünk hivatalosan is kollégák Baalkainnal és Idyllel, szóval nem sokat voltam a múlt héten 😊 ). Nem tudom észrevetted-e, de igen ritkán támadok másokat, ha mégis, azt nem burkolt iróniával, hanem szemtõl szemben teszem. A leírtakat sem ellened szántam, nem tudom, feltûnt-e, hogy kedvellek <#rolleyes>#rolleyes> Mi annakidején elmementünk, mert Abonation volt olyan idióta, hogy az akkori két nagy allyt (FRM, Invincible) is ránk uszította, úgy meg nem volt túl vidám dolog sétálni, ráadásul a klánban nem fértek el a legit magyar playerek. Utána is érdekes warok voltak a klánon, egy számomra nagyon kedves ember folyamatosan panaszkodott nekem, hogy nem igazán tud fejlõdni. Ennek ellenére kitartottatok az eredeti elképzelés mellett, miszerint magyar közösség mindenekelõtt... sokan nem beszélnek angolul, tartsunk össze. És komolyan mondom, annak ellenére, hogy valóban nem mentem vissza hozzátok, mert elég hamar lehagytunk titeket szintben, õszintén örültem neki, hogy kialakítottatok egy magyar _KÖZÖSSÉGET_. Erre hopp... beolvadtok egy tucatklánba és feladtok mindent, amiért a Folk of Nimródot létrehoztátok és amiért egy csapatként tudtatok együtt dolgozni.
Ne haragudj, de itt tényleg DMX-szel kell, hogy egyetértsek és vezetõi hibára utal a kialakult helyzet. Sokan keresnek meg pmben, sokaknak joggal nem tetszik, hogy egy nemzetközi klánba kell belépniük. Biztos vagyok benne, hogy ha ti menni is akartatok, könnyen találhattatok volna olyan embert, akire rábízhatjátok, hogy vigye tovább a FoN-t. Csak gondolom így egyszerûbb volt.. Persze, hogy bombáztak az ajánlattal, mert elmentek a nagy karijaik, addigre pedig ti már felbotoltátok a sajátjaitokat. Ráadásul aktívak vagytok, lehet rátok számítani. Bárki ezt tette volna.. megpróbál allyba venni, majd beolvasztani. DE! Neked vezetõként a klánod megerõsítését kellett
volna kihozni az adott helyzetbõl, nem pedig beolvadni. Mert erre is lehetett volna esélyed egy ilyen helyzetben. Õk megcsappant látszámúak tele cuccokkal és tapasztalattal, ti sokan vagytok, aktívak, de felszerelés és tapasztalat híján... csak számomra egyértelmû, hogy ha allyban maradtok velük, akkor jó diplomáciával sikeresen megerõsödhettetek volna, vagy más is így gondolja? Mindenesetre ha meggondolnátok magatokat, és mégis szeretnétek folytatni a FoN-t, akkor tényleg számíthattok bármiben a HOD segítségére.. fortress siegekenben, raidekben, klán hall bevételben, sõt szerintem azt is meg tudnám beszélni, hogy nagyobb eventekre (castle siegek és ilyesmik😛) jöhessetek velünk. Eddig ugye csak azért nem ajánlottam fel, mert nem kérte senki a segítségem 😛 Tényleg szeretném, ha együtt maradnánk, és ezért a lehetõségeimhez képest mident meg s fogok tenni, úgyhogy bárkinek bármi kérése lenne, keressen meg nyugodtan ingame mailben.
Megmarad a klán, persze, mint ahogy az Utópia is megmaradt - egy üres klánnak. 😛 Remélem ti sem gondoltátok komolyan, hogy egyszer visszamentek 😊 Hidd el nem fog menni. Addigra, mire annyira erõsek lesztek, hogy egyedül tudnátok fejleszteni a klánt, kötõdni fogtok annyira a jelenlegi klántársaitokhoz, hogy maradtok. Ennek ellenére sok sikert kívánok nektek és õszintén remélem, hogy a játékon belüli
ellentétek megmaradnak játékon belülinek, bár mint mondtam, preferálnám, ha egy oldalt erõsítenénk .. 😊
Ntr köszönöm, hogy alátámasztottad, amit mondtam 😊 Sorry, ha ez egy kicsit hosszú hozzászólás lett, remélem nem az ellenségeskedést fogjátok belemagyarázni és nem képzeltek a szavaim mögé iróniát. Anyway.. tényleg bárkinek szívesen segítek, ha megkeres (mailben, mert 24 órából 23at nem a gép elõtt töltök <#kacsint>#kacsint> ) <#bee1>#bee1>
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
fuck mmo's..i.,
Te miért nem akarsz az elsõ csoportba tartozni? Tudom hogy trendi manapság úgy látszani menõnek a haverok elõtt, hogy seggfejek vagyunk a külvilág felé. Páran ettõl bírnak, de valszeg többen fognak utálni mint kellene. Sztem sokkal többen elismernék az érdemeidet, ha nem sértenéd õket vérig.
A tisztelet valamilyen szinten az emberi nagyságnak jár. A Dalai lámát tisztelik, Sztálint mondjuk rettegték és az nem egyenlõ az õszinte elismerõ tisztelettel.
Nekem végüls tök mind1 te hogy viselkedsz, de neked asszem még szintúgy érni kell, hogy ezeket belásd. Sok ilyen embert láttam már aki segg módon élt fiatalként aztán családos emberként milyen példamutató lett a gyerek miatt 😊
Nah mind1.
Amúgy egy kérdés mi a fene volt ez a tomcates dolog?
Nem akarok flamelni csak annyian emlegetik, hogy most már engem is érdekelne. Hidd el tudok objektíven dönteni nem vagyok a média áldozata 😊
Csak maga a történés érdekelne.
amúgy, azért léptem át hamarabb rQm-be, mert már el volt döntve szavazással és nem szarakodom ilyen dolgokkal 2 hétig. Gengis tényleg nem hülye, de azért jobban figyelhetne dolgokra, pl nem kéne 25 embert elrángatni ide-oda feleslegesen néha, meg lehet az oldani máshogy is.
Ez meg, hogy :"oké igazából szabaduszó vagy, ha nem tetszik mehetsz tovább mint a nagytöbbség." Nem te vagy a leader a klánba, ne is viselkedj úgy.
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
Akkor elárulod hogy mi a kegyetlen valóság?<#szomoru1>#szomoru1>
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
masreszt viszont, amig nem te vagy john rambo, hotziher h ugyanazt tetted volna mint dmx abban a szituacioban, hozzatennem, szanalmasabb az amit csinaltak egy 16 eves gyerekkel, mint amit a 16 eves kis dmx tett veluk.
Mydbacsi
egy jo leader nem megbeszeli a klanjaval, hogy mi tortenjen, maximum azzal a nehany fovel kozosen dont, akik a magot kepezik, hanem megmondja, hogy minek kell es hogyan kell tortennie. nem veletlenul stabil a katonasag es nem veletlenul instabil a demokracia mint olyan. l2 clansystem hierarchikus alapokon all, amibe nem fer bele a demokracia. epp ezert nem tartalak, igy latatlanban sem olyan jo leadernek mint dmxet. egyszeruen a jatekba kozel sem olyan hatasos. 100-200fobol nem lehet mindenki jo jatekos, es nem fog mindenki ugyanugy gondolkozni, nincs ido megbeszelni a dolgokat. pontosabban ez igy nem teljesen igaz, mert lehet ra idot szakitani, de itt jelenik meg az a hatasbeli kulombseg, amire probalok celozni.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
es meg egy utolso kerdes: miert hiszed azt, hogy barmivel is okosabb vagy, mint egy 16-18 eves gyerek csak azert, mert 2x annyi idos vagy?
Hajrá botterek, mindenki irány százfelé, hódítsuk meg az L2 szervereket, mindenhová épüljünk be téglaként! Erre kiválóan alkalmasok vagyunk! :-))
jaes azon a velemenyemen kb. mindenki osztozik aki jatszott velem.
Darkmenx: látom hogy nem vagyok jó vezetõ, különösen Gengist szemlélve. Mindenesetre a lelkesedéssemmel nem volt probléma. Közösségi ember vagyok és nem szeretek diktálni, feltételezem hogy normális gondolkodó emberekkel vagyok körbevéve. Jó és erõs közösségünk lett az a mag ami megmaradt, de ez azzal magyarázható hogy az átlag életkor ~30 év, a fiatalabbak mentek össze-vissza.
Te nyilván jó vezetõ lehettél priváton, mindenesetre ezzel a véleményeddel egyedül vagy itt a fórumon úgy gondolom! Õszinte legyek? Szerintem egy 16-18 éves, 50 kilós, nagyokos herezacskó vagy (amibõl van itt pár db), aki mindent jobban tud a másiknál és akinek muszály kötekednie, bárki bármit ír. Ezt még csak nem is sértésnek szánom, hanem egy mai átlagos fiatal leírásának. ;-) Gondolkodtam én is ki lenne jó vezetõ. Van tippem, csak emberileg vannak fogyatékosságai.
Ui: Üdv Chris bácsi! ;-)