Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondják az élet a természetes egyensúlyra törekszik!
Mindig kompenzál, valahol ad valahol elvesz.
Flavia barátunk kapuvári.
Namármost annak fényében, hogy Kapuvár már adott az országnak egy Dukai Reginát, Flavia esetében már mindent értek 😄
Sry noob vok tudom
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Teljesen beszartam toled Unix Mastah😄
visszavontam mindent sújtja ezt eléggé az élet 😄
legalább ennyi öröme legyen 😄
kössz awesome
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST
rendben?
nem a játékot szeretném abbahagyni hanem ezt hogy számodra az a móka hogy folyamatosan ölöd a groupom úgy hogy az életben nem ártottam neked
ráadásul még én segítettem nektek az utópiában
ne engem szánj hanem szállj magadba
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
semmi gond nincsen
ha tényleg nem te voltál akkor bocsánatot kérek nyíltan a düh elvette az eszem, de akkor száljatok le végre rólam fõleg leclair cimborád
vagy ha mégis basztatni akartok folyton akkor legalább adjatok esélyt a jogorvoslatra az elõbb vázolt módon
annyira könnyû távolról keménykedni, de én nem ezt az utat járom
és a logban leclair meg tis neve szerepel
ennyit tudok
igen én már csak ilyen elképesztõ csávó vagyok
semmi gond nincsen
ha tényleg nem te voltál akkor bocsánatot kérek nyíltan a düh elvette az eszem, de akkor száljatok le végre rólam fõleg leclair cimborád
vagy ha mégis basztatni akartok folyton akkor legalább adjatok esélyt a jogorvoslatra az elõbb vázolt módon
Tudod mit kiscsávó? Semmi gond. Ha már ekkora bránermájszter vagy így a gép túloldaláról. Ráadásul még játékban sem élesben mersz keménykedni, hanem afk-ban vagy tökös gyerek.
Megkérlek játszuk le dvp módra jó? Hozhatod a cimbid is. És ezt most a LEGKOMOLYABBAN MONDOM. Nem kell félni semmi szúró vágó lõfegyver. Megölni nem foglak benneteket. Ez nem csak egy sima felvetés aztán rámírsz, hogy hol. Ha visszaírsz azt komolyan tedd ezt nem viccnek szánom. Vagy úgy sem válaszolsz rá.
Ha van benned elég tökösség akkor nevezd meg a helyet, hogy hol és mikor. Mondjuk Városliget Pesten. Kizárólag Budapest jöhet szóba. Ráadásul akkor a szervezést csináljuk nyíltan a fórumon, hogy akkor már hadd szórakozzon itt mindenki. Adjunk esélyt a népnek arra, hogy eme látványoságra mindenki felzarándokolhasson Szegedrõl Pécsrõl és egyéb helyekrõl.
Ezzel kapcsolatban csak 2 kitételem lenne:
1. Kérlek üss te elõször jó? Ezt elvárnám, mert sajna addig nem indulok be. Én mar csak ilyen maradi ember vagyok aki képtelen bántani valakit alapos ok nélkül. Nem a játék még így sem ad hozzá elég alapot. (Bár azért jó lenne ha valaki megtanítana rá, hogy tiszteld mások "munkáját" bármilyen formában.) Remélem tanároddá fogadsz.
2. Ha tényleg megtörtént a dolog akkor ne fuss a rendõrségre bejelenteni, hogy mi történt rendben? VISELD FÉRFI MÓDJÁRA.
No more comment.
Vágom én hogy mi az eredménye a botozásnak.
Kell a spot ölje le az egész groupot. De akkor 1x. Nincs aki felkeltse õket övé a spot. Ezzel nem is lenne semmi gondom.
Elmondom itt mirõl van szó. Lõnek mindenkit de a healert azt nem. Az direkt be van védve, hogy felresseljen aztán kezdik elölrõl. Szal azért erre rá kell szánni jó sok idõt, hogy ezt megcsinálják. Ez nem bot irtás ez delevelezés direktben. Ez a tetûség. Érted? Én csak erre vagyok pipa.
Az ellenség is általában emberbõl van. Így pl nászút alatt békén is hagytak meg gratuláltak. Mert hát ember õ is el tud vonatkoztatni a játéktól. De ez?
Most erre mit mondjak?
Mindegy sírás befejezve nem adom meg nekik azt az örömet, hogy felhúzom magam rajta. Bár már megtettem sajna.
Nah mind1 peace 😊
Függetlenül attól, hogy én kézzel játszok vagy botolok, képes vagyok mind2 fél véleményét elfogadni, hogy ki miért tolja kézzel és ki miért sétál. Ha épp rászánom magam, hogy grindeljek valahol - értsd kézzel -, akkor szeretek olyan helyre menni, ahol jól haladok/haladunk. Ha ezt a helyet valaki elfoglalja, akkor kedvtõl/erõtõl/szituációtól függõen elkergetem/megkérem, hogy menjen odébb/meghúzom magam/inkább megyek máshova. Egy afk bot partival sokat nem lehet csinálni, noszogatni nehéz, igazából 1 hatékony dolgot lehet vele csinálni, leverni és kész. Idõnként a legit playerekkel is ezt kell tenni, az ideális grindhelyért.
Szóval az, hogy leverik a botjaidat vagy valaki ha live-ban nyomod lepévépézik, az a végeredmény szempontjából olytökmindegy. Max bosszút fogadsz, kis cetlikkel teletûzdeled a géped környékét rajta ellenfeleid nevével, akiket azon nyomban hogy meglátsz habzó szájjal megtámadsz.
A játék errõl szól, a bot elõnye, hogy dolgozik helyetted, amíg éled életed, de ha a körülmények komplikáltak nem képes igazán megfelelõen reagálni. Ez az ért hátránya, de nem várható el a walkertõl, hogy mindent lekezeljen helyetted, mert akkor a létrejön az Ncsoft a walkerforgalmazók álma: egy tökéletes világban az user fizet, egy szolgáltatásért, hogy helyette egy fizetett automata (ami igaz néha ingyenes)hasznosítsa a szolgáltatás MINDEN elõnyét.
Ez picit olyan lenne, mintha a szarrá dolgoznád magad, hogy egy nagy csomó pénzt keress, amiért a szabadidõdben kurvára jól érezhetet magad, de mivel alig van szabadidõd, mert szarrá dolgozod magad, ezért a pénzed kölcsön vagy ajándékba adod idegeneknek, hogy inkább szórakozzanak õk jól.
Ja, hogy ez végülis annyira nem is szokatlan.😊
A lényeg, take it easy...ez a játék arról szól, hogy néha levernek, néha meg te versz le másokat.
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
bár ezt nem feltételezem ennél azért erkölcsösebbnek ismertelek meg
ha nem ilyen célból kérded akkor ezer örömmel megmondom
nah mind1 próbálok lehiggadni
u.i: dark ezt folytassuk pmben jó?
Ahhhh végre itthon 😄
Köcsög botter itt van újra, gondolom nem hiányoztam 😊
Bakker mennyit tudtok ti írni 2 hét alatt.
1,5 óra volt mind elolvasni pfff.
Aalat es Chear jó arc ezt már bebízonyították privátban. Igazat adok nekik. Nem is akarok flameleni ezen már. Végre rászoktam én is a manuál játékra és mondhatom isten király. Együtt pvpzni funolni jó arcokkal nincs is ennél jobb.
Ugyanakkor Gather Daemon Gordi stb... álláspontja is érthetõ 😞
Most már minden este bentvagyok és játszom manuálban klánom is van stb... Nagyon isten király a játék nem is gondoltam volna hogy ennyi õrömet tud szerezni egy jó társaságban eltöltött pár óra ami pvp siege boss stb...
Viszont igen én is visszateszem éjszakára a botot, hogy 2 hét múlva mondjuk magasabbb legyen a szintem és jobb skilleim legyenek pvpre.
Mivel ugye a nagy számok törvénye alapján pvp siege stb csak delevelt eredményezhet. Na mind1.
Gather original üzenetére reagálva sajna azt kell tapasztalnom, hogy köztünk magyarok között is vannak gennyládák, tetvek, stb...
Konkrétan ez a tetû LeClair meg cimborája Tis. Ahogy dark mondaná tetû botterek. Legjobban mégis ez 2 kis pondró szívózik az emberrel.
Nem kezdek el síránkozni, de hs-ben gyakott cimbim míg én nászúton voltam és a logból tisztán látszik, hogy ezeknek volt annyi idejük, hogy a 77-es partymat 5x végigöljék. Addig lövöldözték le a hp-t amíg már elég kevés maradt ahhoz, hogy a mobok bevégezzék a munkát. Valószínüleg jókat húztak a kis pimpilijükön közben, hogy ez mekkora móka.
A múltkor elkezdi nekem, hogy ez tanítási célzattal van. Mi? A walkernek akarod megtanítani, hogy megvédje magát? Esetleg csak egyszerûen félsz, hogy felfejlõdöm arra a szintre ahol te vagy és szájba verlek?
Ekkora tetúket baszom akiknek óráik vannak arra, hogy gennyezzenek.
Tisnek igértem annó, hogy lesz pvp egymás ellen. Akkor még nem tudtam, hogy ilyen. szal abszolút mértékben felejtõs
ilyen nem tom mivel de hogy nem ember az tuti nem vagyok hajlandó
mert ha megérdemeltem volna akkor azt mondom oké
de sem nem traineltem le õket sem nem pkztam hogy így kéne bosszút állni
bocs még félálomban vagyok úgyhogy ez nem volt végiggondolt és összeszedett gondolatsor
mindenestere üdv mindenkinek jó újra itt 😄
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
A közelgõ massban híre hogyan befolyásolja botolási szokásait az elkövetkezendõ 2-3 hétben?
Indokok, pro, kontra...
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
😊
Baal nem tudok neked irni MSN már ugy 3 napja😞
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
es l2whn egyedul azert kapott bant minden sa'rga IP, mert spammerbotokkal szartak tele a forumot, hogy ilyen powerlevel olyan adena selling.. etcetc, de gondolom te errol jobban ertesultel.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sztem perpill ez öngyilkosság lenne ncsoft részérõl.