88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    Ú bakker hát nem is kell bot mert tudok majd menni kamalokázni ''11!! végre. Bár asszem csak napi 1x : /
  • Chear
    Ritkán szoktam pk-zni, de akkor biztos nem nézem, hogy milyen útlevele van a botnak.
  • Trixtan
    Grat Flash!
    /OldGrim/
    :P
  • VipJoco
    Szerintem még mindig a régi bot pk-ról van szó ami kb 1-2hónapja volt. Én nem tudok azóta ilyenről
  • VipJoco
    Bocs már hogy ventrin beszélünk, 200métere lakok Flashéktől és hamarabb írok valamit le mint ahogy azt a nagyérdemű megtudná, tuti én vagyok a hibás. Jah és ha a szöke geci szöveget nekem címezted akkor a jó kurva .....

Lehet folytatni a szidalmazást, csak hogy meglegyen ma is az 50beírás anyázós szövegel
  • FragStaR
    De miért mi történt? Most az, hogy le pkzott egy magyart az tényleg nem egy nagy cucc így elsőre vagy volt mögöttes tartalom is ? Pl meoh t én is lepkzom mindig ha látom és nem fut el.
  • Endaer
    de arrol szolhat, hogy mar azelott dicsergetsz vkit mielott meg kepet postolna a nagy esemenyrol? Az ilyen szintu tomeny nyaladzas mivel jobb, mint az, hogy arrol beszelek, magyar vajon miert pkz magyart? Ha nem vetted volna eszre, a noblesse cimenek megszerzesere egy rossz szavam nem volt... "Ne ciganyozzal, szoke geci, ne ciganyozzal..." :D
  • VipJoco
    Valaki löje már le! Ennek az embernek minden fáj? Vagy csak ennyire egy ..... és beleugat mindenbe?

Hogy egyszer nem lehetne olyan a forum mint rég? bejön egy kép erről avagy arról mindenki örül neki a nép fele beírja, hogy gz azt kész. Erre most jön egy kép anyázuk le a másikat mert ez kell a népnek. Okés hogy így is szaporodik a hozászolás a forumban, de nem erről kellene szolnia.
  • Endaer
    miota megleptem a 82-t nem leptem be botprogival, HBn meg amugyis livenak kell lenni a pvp miatt :)

Igen Flash, persze Flash, ezt majd mas beveszi. :) Itt ugyis van egy csomo olyan debil akinek be lehet magyarazni hogy muszaj volt pont egy magyar karakter mellett probalgatni azt a skillt, aminek a tekercset valoban FODban dobjak a mobok de megtanulasahoz el kell menni ivoryba, majd pont oda mentel probalgatni, mert csakis ott mukodik, ahol magyar botozik. :) "loool"
  • BaalKain
    Ha jó lesz a mostani walker hozzá akkor majd én tesztelem nektek
  • FragStaR
    Jaja vágom de update után te se fogsz egy darabig botozni gondolom :)
  • FragStaR
    Mondjuk lehet h csak a oog t vágja haza mert ig-t nem tudja megkülönböztetni. Ezt majd vmelyik ős freeserveres GM elmondja. De ha jól tom egy csomó freeserveren ha akarasz se tudsz botozni szal ergo valahogy látja a server h botból akarsz-e csatlakozni.
  • pharao
    loool én csak az új Oel Mahun transformot próbálgattam a testvérek között, arról nem tehetek, hogy egy nyomorék ott botozott a porttól 10 lépésre...
  • Endaer
    Azokat amiket irtal elvileg csak Gracia Final-ben leptetik eletbe, legalabbis a topik amit olvastal blahon, gondolom a "[CT2-Final] New ways to greif players" volt, hiszen abban irnak a reportolas velejaroirol.
  • FragStaR
    "Bot Reporting

The reporting system for users of illegal programs the reporting system has been improved.
    Each account gets 7 reporting points. Those can be used to report other characters. Once a report has been issued, the account is blocked for 1 hour to issue another report. The reporting points are getting reset every day at midnight.
    Penalties are in relation to the amount of received reports for a characater. Possible penalties are: chat banned, unable to join any party, reduced attack/cast speed, forced to stay in town, unable to move, permanent purple state, … "
  • FragStaR
    Egyébként csak arra írtam eredetileg, hogy krónika váltás után 1 hétig nem botoznak az emberek mert meg kell várni amíg lesz új walker meg h safe e stb. Bár ezt ami most lesz nem is nevezném krónikaváltásnak a klines loginscreen minden marad semmi újjítás pár új insta azt kb kész is. szal lefogadom, h a mostani walker simán jó lesz.
  • Endaer
    arrol is kene odakat zengeni, hogy mekkora kiraly csavo az a noblesse aki a fokasztjan 50-60 kozotti magyar botokat pkz le. Utalhattok engem sokan, de ennyire gyoker meg en se voltam sosem... :) Persze, FlashXPnel ez siman belefer, sot, O ettol szeretnivalo, neki szabad, mert o legit magyar! (Senki sem legit, mindenkire hatassal vannak a botterek egy szerveren, nem ertem ha annyi mindent elfogadtatok mar Gorditol, pont ezt miert felejtitek el mindig...?)

pisztacia: a GMek vegleges kitiltassal jutalmazzak a bot hasznalatot - ha lebuksz.
  • FragStaR
    Nem de ha nincs szerencsénk akkor a következő képpen fog működni. Minden acc naponta kap 7 report pontot ergo 7x óránként 1x tudsz ilyen bot report action nyomni vkire egy accról. Ha rádnyomnak egy ilyen szart, akkor server nyom egy ellenörzést a klienedre és ha tényleg bot akkor a következő dolgokat kaphatod. Chat ban káromkodásért rassziuzmus ilyesmi (ezt gondolom chat log alapján.) nem tudsz kimenni a városból, Állandó perma lilaság, Attack speed/casting speed debuff meg még volt vmi de arra már nem emlékszem. Ha nem botból vagy illetve nem káromkodtál csak vki rádnyomta akkor semmi nem történik. Arról nem szól a fáma, hogy az mit kap aki ok nélkül reportolt ( gondolom semmit ). De ha belegondolunk akkor ez így simán működhet mert nem az lesz h a gm egyenként kell végignézzen 143423234 reportot naponta, Szal tök automatikus az egész. Na most ez ahogy olvastam blahon ez koreában így van az a nagy kérdés, hogy itt is így lesz vagy csak benthagyták a kliensbe. És tök felesleges irkálni, hogy ezzel megölik az l2 t blabla, mondom én csak ezt olvastam és nem tudni, h tényleg így lesz. höhö
  • Morf
    Avagy: a nagyobb update-ek után nem lépsz be sétálóval pár napig. Aztán amikor észreveszed, hogy a klántásaid 90%-a már több napja vígan nyomja a walkert, anyázol egy kiadósat, majd becsatlakozol te is a tamagocsiba.
  • MeoH #77153
    Eloszor megpokrocozak, azt megkanalazak, majd fuzfavesszovel megsuhintjak 4szer, azutan forro szurokba es tollpihekbe forgatjak, utana meg kaktuszt dugnak a seggebe, es vegul nyilvanos kovezes...
  • pisztácia
    Ez most komoly?
    Utánna nem lehet botoznI? És ha vki lebukik vele, milyen bűntetést kap?
  • FragStaR
    Még van 8 óra 23 percetek botozni utána jön a szigor.
  • Sorbon
    Wow, revill SG-re írt, OMAGAT! Gz flash. Tudjuk mekkora meló volt összehozni, le a kalappal de tényleg.
  • revill
    Nem írtam még ide soha, de ez egy különleges alkalom ... :)

Grat Flash!!! :P
  • FragStaR
    Cserélem + adok 2 milliárdot Baium ért!! Illetve, de pénzért is adom annyiért amennyibe kerül egy baium franzon az olyan 130.000 ft.
  • bugike
    kihez tartozik a kezmuves nevu torpe franzon, es mennyi HUFert adja el azt a bowt? ^^
  • Predtom0O
    GZ
  • pharao
    Köszike
    Picit gyors voltál
    Nah nem csalás, nem ámítás!
  • VipJoco
    GZ Flash
  • Sirch
    Már késő...
    Tartsd mindkét kezed a billentyűzeten, míg a kommandósok kiérkeznek hozzád!
  • L2Goku
    WTS 1DB TC EU Card 30 Day 3k PM me
  • L2Goku
    Gordi hallom Valami Kovács Sándor volt... Nem ÉN VOLTAM csak szolok előre:D
  • Gordis2k
    Remélem nem vagy pécsi :) azok után, hogy fotokat ralsz be Dágoról:) amugy samuráj kardal sem szimpatikusabb...
  • Epszilon
    Ez a szépfiúmég sokra fogja vinni Pécsen!
  • Voyager5
    Akkor megint nemlesz semmi a dologból
    Sőt valószínűleg még azok basznak rá akiket agyonvertek.
    GFOWNED Hungary
  • Gordis2k
    Réti négerek voltak egytöl egyig, amugy ismertek Pécsen. És abból kiindulva a védelemért ment a dolog. Amugy el is kapták elvileg, de volt igy már sokszor...
  • Epszilon
    A cikk nem említi és a mediában sem beszélnek róla általában. De most Cigók mentek oda verekedni vagy Cigókat mentek oda keresni?
  • Gordis2k
    Nem volt nehéz rajtakapták őket miközben hajléktalan mobokon dolgozták le a Karmát volt amelyik begyüjtöt 2 pkt...
  • darkmenx
    mar vallomast is tettel a pecsi Nova lazadasok elfolytasarol?
  • Gordis2k
    Ja semmi sex?... akkor már nem is olyan romantikus