Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flaviaa
igen énvagyok.

MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST

molnarpe80
Well

Azt mondják az élet a természetes egyensúlyra törekszik!
Mindig kompenzál, valahol ad valahol elvesz.

Flavia barátunk kapuvári.
Namármost annak fényében, hogy Kapuvár már adott az országnak egy Dukai Reginát, Flavia esetében már mindent értek 😄

nlaci86
http://images.netbag.hu/20080624/16432298013.jpg
Sry noob vok tudom

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

nlaci86

Teljesen beszartam toled Unix Mastah😄

En3mY
ugylatom itt most meghalt a buli <#idiota>

En3mY
=D

molnarpe80
lol ez õ 😊

visszavontam mindent sújtja ezt eléggé az élet 😄
legalább ennyi öröme legyen 😄

kössz awesome

LukacsB
Flavia ez tevagy? Bocs a dupla postért

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

LukacsB

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

molnarpe80
megnyugszom

te meg kis beszari pöcs vagy

Flaviaa
nemes egyszerûséggel ostoba vagy. nem te vagy az elsõ ilyen. szerintem se játsz, nemtesz jót ahogy látom. Ha neadj isten kicsi molnarpe születik és nekiálltok kinevet a végént játszani és nyer a kiskecske akkor kitöröd a nyakát? nyugodj le szépen szokj hozzá hogy baszogatva leszel.

molnarpe80
szánj meg élõben légyszives
rendben?

nem a játékot szeretném abbahagyni hanem ezt hogy számodra az a móka hogy folyamatosan ölöd a groupom úgy hogy az életben nem ártottam neked

ráadásul még én segítettem nektek az utópiában

ne engem szánj hanem szállj magadba

Flaviaa
szánalom

nlaci86
Komolyan mondom, hagyd a fenebe ezt a jatekot.

molnarpe80
Sok ott a rendõr.
De te is jönnél?
Rendben 😄

Epszilon
Hõsök tere?

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

molnarpe80
igen én már csak ilyen elképesztõ csávó vagyok
semmi gond nincsen
ha tényleg nem te voltál akkor bocsánatot kérek nyíltan a düh elvette az eszem, de akkor száljatok le végre rólam fõleg leclair cimborád

vagy ha mégis basztatni akartok folyton akkor legalább adjatok esélyt a jogorvoslatra az elõbb vázolt módon
annyira könnyû távolról keménykedni, de én nem ezt az utat járom

nlaci86
LOL te elképesztõ vagy. Menj nyóckerbe kötekedni az L2 helyett hátha az jobban megy.

molnarpe80
nemtom még úton voltam haza amikor hívtam és azt mondta hogy 5x haltak
és a logban leclair meg tis neve szerepel
ennyit tudok

igen én már csak ilyen elképesztõ csávó vagyok
semmi gond nincsen
ha tényleg nem te voltál akkor bocsánatot kérek nyíltan a düh elvette az eszem, de akkor száljatok le végre rólam fõleg leclair cimborád

vagy ha mégis basztatni akartok folyton akkor legalább adjatok esélyt a jogorvoslatra az elõbb vázolt módon

nlaci86
A cimbid átbaszott. Nem volt ilyen. A logból meg az látszik hogy kb 2 percen át lõttem 2 LILA karit, vagy nem? Rakd fel pls azt a logot public helyre had nézzuk meg mi is! Be akarod magad égetni 100x-ra is?

molnarpe80
"De nem tetszik a hangnemed, ezert ha meglatom a groupodat megszopatlak ujra es ujra. Jo jatekot😊 Legkozelebb gondold meg kit hogy szidsz pancser"

Tudod mit kiscsávó? Semmi gond. Ha már ekkora bránermájszter vagy így a gép túloldaláról. Ráadásul még játékban sem élesben mersz keménykedni, hanem afk-ban vagy tökös gyerek.

Megkérlek játszuk le dvp módra jó? Hozhatod a cimbid is. És ezt most a LEGKOMOLYABBAN MONDOM. Nem kell félni semmi szúró vágó lõfegyver. Megölni nem foglak benneteket. Ez nem csak egy sima felvetés aztán rámírsz, hogy hol. Ha visszaírsz azt komolyan tedd ezt nem viccnek szánom. Vagy úgy sem válaszolsz rá.

Ha van benned elég tökösség akkor nevezd meg a helyet, hogy hol és mikor. Mondjuk Városliget Pesten. Kizárólag Budapest jöhet szóba. Ráadásul akkor a szervezést csináljuk nyíltan a fórumon, hogy akkor már hadd szórakozzon itt mindenki. Adjunk esélyt a népnek arra, hogy eme látványoságra mindenki felzarándokolhasson Szegedrõl Pécsrõl és egyéb helyekrõl.

Ezzel kapcsolatban csak 2 kitételem lenne:
1. Kérlek üss te elõször jó? Ezt elvárnám, mert sajna addig nem indulok be. Én mar csak ilyen maradi ember vagyok aki képtelen bántani valakit alapos ok nélkül. Nem a játék még így sem ad hozzá elég alapot. (Bár azért jó lenne ha valaki megtanítana rá, hogy tiszteld mások "munkáját" bármilyen formában.) Remélem tanároddá fogadsz.
2. Ha tényleg megtörtént a dolog akkor ne fuss a rendõrségre bejelenteni, hogy mi történt rendben? VISELD FÉRFI MÓDJÁRA.

No more comment.

molnarpe80
Figy nincs itt semmi baj 😄

Vágom én hogy mi az eredménye a botozásnak.
Kell a spot ölje le az egész groupot. De akkor 1x. Nincs aki felkeltse õket övé a spot. Ezzel nem is lenne semmi gondom.

Elmondom itt mirõl van szó. Lõnek mindenkit de a healert azt nem. Az direkt be van védve, hogy felresseljen aztán kezdik elölrõl. Szal azért erre rá kell szánni jó sok idõt, hogy ezt megcsinálják. Ez nem bot irtás ez delevelezés direktben. Ez a tetûség. Érted? Én csak erre vagyok pipa.
Az ellenség is általában emberbõl van. Így pl nászút alatt békén is hagytak meg gratuláltak. Mert hát ember õ is el tud vonatkoztatni a játéktól. De ez?

Most erre mit mondjak?
Mindegy sírás befejezve nem adom meg nekik azt az örömet, hogy felhúzom magam rajta. Bár már megtettem sajna.

Nah mind1 peace 😊

Flaviaa
A számból vetted ki a szót.

nlaci86
Valami szajbabaszlak, szetbaszlak, szejjelverlek vagy hasonlo ingerlo nev😊 Amugy 2 karit oltem meg 1x a csapatodbol, ne sirjal. Es eppen akkor jottek szal gondoltam nem maguktol maszkalnak. De nem tetszik a hangnemed, ezert ha meglatom a groupodat megszopatlak ujra es ujra. Jo jatekot😊 Legkozelebb gondold meg kit hogy szidsz pancser

Csak egy személyes megjegyzés errõl a "leölik a botjaimat mekkora szemetek" témakörrõl.

Függetlenül attól, hogy én kézzel játszok vagy botolok, képes vagyok mind2 fél véleményét elfogadni, hogy ki miért tolja kézzel és ki miért sétál. Ha épp rászánom magam, hogy grindeljek valahol - értsd kézzel -, akkor szeretek olyan helyre menni, ahol jól haladok/haladunk. Ha ezt a helyet valaki elfoglalja, akkor kedvtõl/erõtõl/szituációtól függõen elkergetem/megkérem, hogy menjen odébb/meghúzom magam/inkább megyek máshova. Egy afk bot partival sokat nem lehet csinálni, noszogatni nehéz, igazából 1 hatékony dolgot lehet vele csinálni, leverni és kész. Idõnként a legit playerekkel is ezt kell tenni, az ideális grindhelyért.

Szóval az, hogy leverik a botjaidat vagy valaki ha live-ban nyomod lepévépézik, az a végeredmény szempontjából olytökmindegy. Max bosszút fogadsz, kis cetlikkel teletûzdeled a géped környékét rajta ellenfeleid nevével, akiket azon nyomban hogy meglátsz habzó szájjal megtámadsz.
A játék errõl szól, a bot elõnye, hogy dolgozik helyetted, amíg éled életed, de ha a körülmények komplikáltak nem képes igazán megfelelõen reagálni. Ez az ért hátránya, de nem várható el a walkertõl, hogy mindent lekezeljen helyetted, mert akkor a létrejön az Ncsoft a walkerforgalmazók álma: egy tökéletes világban az user fizet, egy szolgáltatásért, hogy helyette egy fizetett automata (ami igaz néha ingyenes)hasznosítsa a szolgáltatás MINDEN elõnyét.

Ez picit olyan lenne, mintha a szarrá dolgoznád magad, hogy egy nagy csomó pénzt keress, amiért a szabadidõdben kurvára jól érezhetet magad, de mivel alig van szabadidõd, mert szarrá dolgozod magad, ezért a pénzed kölcsön vagy ajándékba adod idegeneknek, hogy inkább szórakozzanak õk jól.
Ja, hogy ez végülis annyira nem is szokatlan.😊

A lényeg, take it easy...ez a játék arról szól, hogy néha levernek, néha meg te versz le másokat.

Sílen templár/Disznó ja és Szajha

TruBy
ne hallgass rá, õ a sötét oldal képviselõje. 😊

molnarpe80
miért, hogy te is rájuk szokj?
bár ezt nem feltételezem ennél azért erkölcsösebbnek ismertelek meg

ha nem ilyen célból kérded akkor ezer örömmel megmondom

nah mind1 próbálok lehiggadni

u.i: dark ezt folytassuk pmben jó?

darkmenx
mi a karid neve

molnarpe80
Csá Mindenki!

Ahhhh végre itthon 😄
Köcsög botter itt van újra, gondolom nem hiányoztam 😊

Bakker mennyit tudtok ti írni 2 hét alatt.
1,5 óra volt mind elolvasni pfff.
Aalat es Chear jó arc ezt már bebízonyították privátban. Igazat adok nekik. Nem is akarok flameleni ezen már. Végre rászoktam én is a manuál játékra és mondhatom isten király. Együtt pvpzni funolni jó arcokkal nincs is ennél jobb.

Ugyanakkor Gather Daemon Gordi stb... álláspontja is érthetõ 😞

Most már minden este bentvagyok és játszom manuálban klánom is van stb... Nagyon isten király a játék nem is gondoltam volna hogy ennyi õrömet tud szerezni egy jó társaságban eltöltött pár óra ami pvp siege boss stb...

Viszont igen én is visszateszem éjszakára a botot, hogy 2 hét múlva mondjuk magasabbb legyen a szintem és jobb skilleim legyenek pvpre.
Mivel ugye a nagy számok törvénye alapján pvp siege stb csak delevelt eredményezhet. Na mind1.

Gather original üzenetére reagálva sajna azt kell tapasztalnom, hogy köztünk magyarok között is vannak gennyládák, tetvek, stb...

Konkrétan ez a tetû LeClair meg cimborája Tis. Ahogy dark mondaná tetû botterek. Legjobban mégis ez 2 kis pondró szívózik az emberrel.
Nem kezdek el síránkozni, de hs-ben gyakott cimbim míg én nászúton voltam és a logból tisztán látszik, hogy ezeknek volt annyi idejük, hogy a 77-es partymat 5x végigöljék. Addig lövöldözték le a hp-t amíg már elég kevés maradt ahhoz, hogy a mobok bevégezzék a munkát. Valószínüleg jókat húztak a kis pimpilijükön közben, hogy ez mekkora móka.

A múltkor elkezdi nekem, hogy ez tanítási célzattal van. Mi? A walkernek akarod megtanítani, hogy megvédje magát? Esetleg csak egyszerûen félsz, hogy felfejlõdöm arra a szintre ahol te vagy és szájba verlek?

Ekkora tetúket baszom akiknek óráik vannak arra, hogy gennyezzenek.

Tisnek igértem annó, hogy lesz pvp egymás ellen. Akkor még nem tudtam, hogy ilyen. szal abszolút mértékben felejtõs

ilyen nem tom mivel de hogy nem ember az tuti nem vagyok hajlandó

mert ha megérdemeltem volna akkor azt mondom oké
de sem nem traineltem le õket sem nem pkztam hogy így kéne bosszút állni

bocs még félálomban vagyok úgyhogy ez nem volt végiggondolt és összeszedett gondolatsor

mindenestere üdv mindenkinek jó újra itt 😄

Epszilon
Nem zavar 24/7be kivéve ha netán valaki netje elszáll.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

darkmenx
azabaj, a massbant kitalalta par hulye csak olyan ostobak voltak, hogy nem szamoltak vele milyen kovetkezmenyekkel is jarna az a massban ha a servermerge utani serverek osszpopulacioja meg igy sem haladja meg a 4000 playert. sot meg csak arrol sincs hir, hogy franzra/teonra/lunara megnyitnak a transfert ami elott ugye megszokott a massbotwipe.

Közvélemény kutatás by GFK Hungária:
A közelgõ massban híre hogyan befolyásolja botolási szokásait az elkövetkezendõ 2-3 hétben?
Indokok, pro, kontra...

VipJoco
Most árulnak aden-ben. Sylfa nevû törpe igaz kicsit drága 600k / db

DarkVen
Blood rootot vennék franzon, 10 db-ot!!! Pm itt!

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

MeoH
Mar a szerver sem letezik, szted mennyit kapsz ertuk?😛

fuck mmo's..i.,

daemonervosa
csak 3 kari van 1 accon ?! ráadásul ilyen highlvl mind

Trolling is a art.

mostmár véglegesen eladó az acc😊 (65th,40spoil,37ew) privááát

Tüskés
Jobbat mondok, a Luna és a Teon is lelépett a listáról.

Idyll

Gordis2k
Tudom 😊 hisz oda van irva csak ijesztegetem Baalkaint😊

😊
Baal nem tudok neked irni MSN már ugy 3 napja😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Aylana
Hát.. a lineage2.com-on nincs a szerverlistában (0o wtf? ) és down egy jóideje

lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~

hogy értve

Aylana
Valaki tudja wtf van Franzzal? <#merges2>

lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~

darkmenx
megint kezdodnek az ncsoft legendak... az a hir amit bepostoltal 3 honapos es akkor is csak arrol volt szo, hogy egy gorog szervert (e-Global) allitanak le ha nagyon szeretned meg most is megtalalod a hirt plaync.com -on es akar elolvashatod tobbszor is, mert ez amit most csinalsz eleg nagy balfaszsag es csak masokat hulyitesz az ostoba kepzelgeseiddel (nem tudom, miert lep meg btw.)

darkmenx
l2wh != lineage2.com

es l2whn egyedul azert kapott bant minden sa'rga IP, mert spammerbotokkal szartak tele a forumot, hogy ilyen powerlevel olyan adena selling.. etcetc, de gondolom te errol jobban ertesultel.

VipJoco
De neeeeee. Úgy volt ma már nem <#boxer><#gun>

sajnos úgy is vissza jönnek (legalább is eddig vissza jöttek a farmerek). De talán ennek részbe lehet az az oka, hogy az NCSoft az ingyenes szerverek tulajdonosaitól és játékosaitól akarja azt az 1,5milliárdot behajtani itt kelet-európába, amin neki bevétel kiesés volt, szóval ha elszedi tõlük a pénzt, akkor valószinû egyel kevesebb ok áll amelett, hogy ne bann-olja a farmereket és én ahogy tudtam az ncsoft szintén júliusba szeretné elkezdeni a behajtásokat, nem 100%, hogy van a kettõ között összefüggés, de szerintem elképzelhetõ.

Gordis2k
Kinai ban, L2whn is takaritottak.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TuShEe
lol, franzon marad 300 player?

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

Epszilon
Remélem a kínaiak repülnek, az oroszokat is nyugodtan gyalulhatják.

2 farmer egymástól függetlenül állítja, hogy júli 8-án massban lesz. Vki hallott errõl vmit? Vagy megint a kínaiakat takarítják ki?
Sztem perpill ez öngyilkosság lenne ncsoft részérõl.