88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#77291 [CT2.3 PTS] 10/31 Patch notes
Skills
If under invicibility skill or spell and you perform an attack or use a skill, inviincibility will disappear. (nincs tobbe clanUD masspvpben? )
Lord of Vampire does not stack with other VR type buffs.
Items
[1 peice armour types] for B grade and above will not have mastercraft chance when crafting.
Diego kommentje:
It will be interesting to see how this works out for the glad and tyrant since barrier has such a long reset and lasts only 10 seconds.
Maybe they will reduce the cooldown or extend the duration. -
#77290 Egyenlőre csak a Gracia területén tudnak majd repülni nem mintha nem mondtam volna ugy egy éve:P, de lesz transform a többi karinak is ami repül.
"durva az a dual dagger.. de sajnos ismet egy ujjab atvett dolog wowbol ez a character mutato bigyo (1.kep)"
Sajnos??? Jaja végülis igazad van ne is használd a számítogéped hiszem az sajnos csak az 1946os ENIAC lopot másolata(az első digitális számítógép) és ha már itt tartunk a WOW előt ugy szerény 5 évvel már az ARENA nevű játék ezt használta (elder scroll BTW) és akkor az MMORPGk egyáltalán ne is létezenek hisz mindegyik egy lopot ötletet használ amit úgy hívnak SZEREPJÁTÉK!
u.i. Nem tudom miért huzom magam fel mindig az ilyen beírásokon...de felhuzom... nem a wow szarta az MMORPGt messze nem a lineage 1 is az volt... és még egy érdekes adat csak neked:
World of Warcraft bejelentés 2001 megjelenés 2004 november 23.
Lineage 2 (mondom 2 azaz a második) bejelentve 2000ben megjelent 2003. october 1.
Ezek a Blizzardosok nem elopták az ötletett....
Na mindegy.
Amugy ez a summoner Fuziós skill ez hihetetlen... ha nem lett volna elég erős eddig erre most össze tud olvadni a summonjával lol. -
#77289 PL Perfect World-ben is hasonlóan néz ki: http://i111.photobucket.com/albums/n124/Kylaera/Inventory6.jpg -
#77288 Ha jól emlékszem, már a wow is csak átvette (nem ugrik be kitöl) -
voloume #77287 durva az a dual dagger.. de sajnos ismet egy ujjab atvett dolog wowbol ez a character mutato bigyo (1.kep) -
#77286 dual dagger
FF Fly...lol
loading screen
acc screen
PS FF
ES FF
fonisz
meg kepek -
BaalKain #77285 Most nem hoznak ki free oog walkert gracia 2-re? Nagyon kéne :S -
#77284 Ha valakit érdekel egy 78Maestro / 76 Sagi/ 77 MM / 67 Tyrant karakter akkor pm me.
Nem karakter ocsárolást, és poén árakat kérek se itt se pm-ben, ha nem érdekel akkor csak fuss végig a hozzászoláson. kkthxbb -
#77283 Kész a kiscica is! Vagyis most már lvl 55 evolved nagymacska!
1 perces empo3-t és szintén 1 perces btb6-t ad -úgytűnik manát nem tölt... -de még tesztelés alatt... -
#77282 hf
Pailaka questek
Gracia Final - early Element Attribute Reports -
#77281 Grat srácok a CH-hoz!
Az SS-el meg ne foglalkozz (senkit nem érdekel) -
ErrOrHUN #77280 ezért nem szabad reportolni ha a klántársaid botoznak :D -
#77279 Engem az jobban érdekel hogy vajon azt is nézik-e hogy ki küldi a reportot. Mert egy bizonyos szám fölött amikor a server úgy látja hogy akire nyomtad az nem bot te fogod beszívni.
A másik pedig hogy azért nagy szinten kevés legit ember van(vannak egy páran de igen elenyésző számban)aki meg botozik az vagy odébbáll vagy fogja és leöli a másik botot. -
#77278 nem fognak vele foglalkozni -
#77277 Elo de szépen fogalmaztál :P jaja sztem is töröld a képet mer valami fiatal embőrke úgy gondolja hogy neked kell a ban és véletlen NC softhoz elkerülhet a kÉpecske :P Sose lehet tudni :D -
dogjoy #77276 semmi hitele...bárki rászerkeszti 1 perc alatt bármilyen képre -
eloim #77275 csak egy javaslat: töröld ezt a képet a fórumról mielőtt vki a rajongóid közül (mert tudtommal van egy pár...) nem gondolja úgy hgoy ez a kép másra is jó, nem csak itt a fórumon mutogatni... -
Kekszakall #77274 Hat en nem talalom. Nincsen olyan ikon a Basik Actionsok kozott. -
dogjoy #77273 nem -
Kekszakall #77272 Hi!
Jol latom, hogy eltunt az uj Bot bejelento gomb az Actions gombok kozul?
Udv:
Szaki -
dogjoy #77271 van egy npc a fortressek korul... az h hanyas klan kell meg fent van a hivatalos honlapon -
#77270 Kösz mindenkinek, jah hát a Resistance-hez képest elég táp! :o) Top buffok, jó teleportok, a cuccok is jók: Feathered rec, S Elixirek, +4, -4 dye ok, EAD, EAC, EAB viszonylag olcsón, 3 BSOE, dióhéjban ennyi. :P -
samukaxx #77269 Fortressre hol kell regisztrálni és hanyas clán szükséges hozzá? -
BaalKain #77268 miért megint dínón vagytok? -
#77267 Lucky Monster
the [Lucky Monster] will randomly appear in [Valley of Saints, Forst of the Dead, Dino Island, Silent Valley]
killing this lucky monster gives a chance to give a [pretty good reward]
ez jóós -
#77266 Gratula a CH-hoz és a level 70-es vámpír petedhez is :) -
#77265 CT2.3 Hunting Ground changes
Valakasos rész érdekes :) -
#77264 GZ srácok! -
#77263 GZ -
#77262 Az nem walker csak pont úgy sütött a nap a screenshotra :)
Egyébként grat.
Ad vmi jót? -
dogjoy #77261 grat, egyetlen szépséghibája, hogy walker ott figyel :D -
#77260 Tegnap akciónk gyümölcse ez a tip-top CH, grat és köszönet mindenkinek a részvételért! ;-)
FolkOfNimrod @ Franz
-
BaalKain #77259 Valaki tudja-e hogy van-e különbség necroban a nagyszobák közt? Van a nagyobb sötétszürke meg a kisebb világos szürke, ugyanolyan számú és minőségű mobokkat.. Mi a különbség a szobák méretén kívül? -
#77258 Nekem reggel sikerult ownolni, de csak 14-en voltunk :S majd ma este is benezek :)
-
#77257 -
Hanzy1 #77256 Sziasztok!
Van, aki a Lunán szeli a textúrát? -
fr0z3n #77255 Elkelt -
fr0z3n #77254 ELADÓ
3 db 30 napos EU GameCard - 3k /db
4 db walker timecard - 1,2k /db -
#77253 SPSként nem nagyon teszteltem a vr effectjét, Item Skill: Vampiric Rage LvL 7, 2 perces buff, 5 perc reuse. -
#77252 aktiv áá az gáz azt hittem passive na mind1 így sem rossz azért. Vr4 nek felel meg kb / reuse time?