Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
Nocsak Sis3 még te is olvasod a fórumot?<#mf2>#mf2>
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
mik kiderulnek.. a regi nevek istenem 😛
én még a régebbinél is régebben játszok
aki még emlékszik, az tudja, HSC forever 😛 (gather, sõt még shaere is játszott ott!)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Tényleg forsaken-en kezdtük, utánna Battle for Down(1-2 hónap) majd mikor elindult az Elsõ magyar szerver NightFall C1 akkor oda mentünk... Emir te NF C3 idején léptél a klánunkba.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Darkmenx ez nem számít az, milyen rakétaindító állványt használsz. Nem használok rakétaindító állványt egyáltalán. Befecskendeztem L2.exe-et miközben használtam CFFot, felfedezõ tehát megszabadulhatnék a rakétaindító állványtól és könnyûbbé tehetném az életemet.
Ez 1.0.9.8 éves még mindig.
És mit tettél a gameguarddel? Lehetõvé tetted azt vagy mi?
GG egész idõ alatt rokkant volt.
Ha elérted, hogy GG ellenõrzéscsomagokat küldjön szervernek, ez nagy és talán késõbb tesztelni fogom azt.
(Most hozzászokok L2Divine-hez. Ez sok helyzetben usefull (példa: políroztál háziállatot és a L2 katasztrófáidat és beidézted õket. L2divine miatt nekem nem kell majd háziállatot beidéznem megint és nem kell majd tennem a visszautasítást.)
Késõbb ezt ki fogom próbálni.
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
<#heureka>#heureka>
REAL MADRID
oly:
offon NA serveren 01h-07h EURO serveren 18h-24h ig van olympia és az olympiad managernél kell jelentkezni nyilt vagy class based-re (nyilt: mindenki CB:csak 1 adott class) vehet részt. nyilthez min 9 embert kellfelirni CB-hez min5t
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
A castolást arra értette, hogy a leader a trónterembe elkezdi mondani az imát.
2. clanleader ott volt-e a siegen?
3. a CL a trónteremben volt csak nem kezdte el a castolást?
4. melyik free server ez lehet ott kéne érdeklõdni ;>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
PS: az én tippem: IoP te+valamelyik support a partyban másik oop és naponta cserélni a supportot a grpban ? 😄
Ha csak az SE van velem akkor elfogy a manám ha leülök sleeppointon morphi törvénye miatt mindig akkor respawnol 2-3mob.
Most IT elsõ termét nézem...elégé minuszba megyek 1,7xp^^ de nem baszogat senki, és ha bejön elsõre az EE lethalja akkor jó.
Továbbra is várok tippeket!
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
IoP-n voltam egy idejig faszán megy 2,4M xp aztán hirtelen körép respawnol 5mob és leölik a buffereket utána pedig engem.
Shrineba fejlõdni nem éri meg mert sok a pvp vagy kevés a mob.
-thx-
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Akkor én kérek elnézést of course.
07.15: CHANGE MAIN EVENT
07.17: GRACIA PTS
nem rossz hónap :p
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
problemam avval van ,hogy meg csianltam a farkast amibol mar fenrir lett.
nem tudok raulni ,gondolom neki valo nyerget kene vennem de nem talalok sehol!!Biztos en vagyok a noob😊
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!