Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck mmo's..i.,
legitplay 4 tha win
Trolling is a art.
Most akarja kazdeni a jatekot, es nektek az elso dolog amit mondani tudtok egy uj embernek az a bot?
Hat gratulalok..
Egyébként ismerem a "Wowos" meséket (4 kimaxolt karival)
köszi még 1x
Vki pls mondja el h miért használják elõszeretettel a HK kasztok a fatal strike nevû skillt? Hisz alig sebez vmivel többet mint egy normál ütés, ugyanakkor manan meg fogy.
A másik kérdésem az lenne h HK-nak melyik a legjobb ruha a grade-ben, és miért? Ja és h milyen dye kell ahoz a szetthez.
Köszi mindnet!
Trolling is a art.
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
Most kezdeném a játékot hivatalos szerveren és olyan kérdésem lenne hogy milyen szerepe van a játékban a küldiknek?
Pontosabban szintlépéshez küldiznem kell vagy farmolnom egész nap???
jobban örülnék ha küldizéssel tudnék fejlõdni és nem kellenne egész nap hentelnem...
Köszi
Persze ez csak egy kívülálló véleménye, de tényleg sajnálnám, ha szétszélednétek, tök jól összejöttetek. Meg akkor ugye megint az lenne, hogy ahány magyar, annyi felé szórodunk Franzon.. sniff sniff <#rinya>#rinya>Mindenesetre egy kis videó a siegerõl😉
Flash: nemár.. menjünk mi is?.. 😉
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
Csak énvoltam a fortressnél de még nem klántagként.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Mi történt veletek, beolvadtatok az RQM-be? <#wow3>#wow3> Kicsit meglepõdtem, amikor egyik nap Bazsát meg Corit láttam az RQM színeiben.. fõleg azután, hogy Shanty fortressnél tisztességeset pvpztünk ellenük.. ellenetek? 😊 Azért remélem nem lesz magyarok egymás ellen in Franz .. <#nyes>#nyes><#kacsint>#kacsint>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
fuck mmo's..i.,
u.i. hajlamos vagyok költõi tulzásokra olykor de a kedvedért megszámolom meló után csak a gyöztes herok meccsét.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
fuck mmo's..i.,
Chear én nem uszok😊 hideg a vizz és amugy is lusta vagyok😛 2kba simán belehalnék😊
Truby Mondtam má NE IGYÁ!! 😛
az invokáció (a múzsa segítségül hívása): „Te ki szûz anya vagy és szülted uradat… /…Szentséges királyné hívom irgalmadat.”
ki gondolta volna, hogy az EE-kben barokk költõk vesztek el...
01110000 01110010 00110000
Természetesen csináld úgy az L2-t, ahogy Neked tetszik, amig nem a Teonon botolsz, engem nem zavar. Csak a botgazdai sírásod volt egy kissé mulattatóan szánalmas.
Részemrõl a fáklyásmenet!
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Akárki akármit mond +500 kari az +500kari és az hozza a farmereket és a piacot és a hangulatot ez biza 3-4 hónap újjab fun minimum de remélem sokkal sokkal több!
Miert vagyok aranyos?
Ileneket nem mondunk csak ugy, meg a vegen a munkatarsak furcsan neznek ram, mert elpirulok 😊
U.I.: Nem is értem a srác miért panaszkodott...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
mindenre van penz, csak azzal is foglalkozni kell kicsit.
Es konyorgom, ne mondja el mindenki, hogy milyen lassu magas szinten a fejlodes.. hanyszor mondjam, hogy nem vagy noob..
De csak abba gondolj bele hogy legit vagy milyen jó neked stb..
Igen neked ez jön be csak azt felejted el, hogy a játék nagy részét a nagy karaktereknek fejlesztik. Gondolok itt pl az atribut rendszerre, mert valljuk be egy legit player aki kézzel játszik az életben nem fog összeszedni másfél milliárdot(kb) azért hogy legyen egy Dracobowja 150patakkal. A subbokról nem is beszélve...
Tegnap húztam a mainemet egy kicsit és láttam hogy kb minden 7. mob után kap 0,01%(kb) reggelre fejlõdtem kemény 4%ot, és azért pvpzni, siegelni kell.
Mindenki aki nagyon bot ellenes egy idõ utána vagy abbahagyja a játékot vagy pedig õ maga is beáll a sorba és rájön hogy ez milyen király miközbe elmész éled az életedet mint egy normális ember fejlõdik a karid!
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Sõt még azt is, hogy 19 hónap alatt elérem az lv 74-et. Ennyi idõm van rá és kész. Játékban valahogy sesem volt gyomrom csalni (onnantól már nem nevezném játéknak), valószínûleg egy looooooser vagyok. 😄
Korm!
Hagyd a francba az egészet, legfeljebb Don Quijote és Sancho Panza lehetünk ebben a kérdésben. 😄
Shien
Olvasom ezt a forumot.. nagyon regota. az egy dolog, hogy nem irok ide, mert neha inkabb nem is olvasom el a commenteket, annyira nem erdekel ki hogy anyazza a masikat.
Amúgy ezt a bot/antibot dolgot hidd el ez a topik többször megélte már, mint amennyi hajszálad van, csak az arányok változtak azóta botterek/antibotterek közt (Vajh' miért??) és soha nem volt konstruktív vita, de felesleges is, mindenki úgy játszik ahogyan akar.
En is jarok strandra, en is bulizok, stb.. ne hidd azt, hogy en annyi ido alatt akarom elerni a dolgokat, mint az aki bottal nyomja..
Van az allyban lvl 82 MM (Wolkuz), ugyhogy meg van hova gyurni Gordi... te is low vagy 😛 - ezt csak azert mondtam, mert en orulok neki, hogy 77 vagyok, es nem erzem magam kicsinek, meg ha mas azt is mondja -
Az meg hogy meghalok egy m crittol.. ez van, mit tehetek ellene? Nem erdekel. En meg meg tudok olni torpet! Biztos neki is szar, hogy megoli egy sk. De ez van. En egyedul pvp-zek, vagy kis partyban az sk-val es nagyon szeretem. Jo erzes amikor 3v1 es te nyersz (neked biztos baromi uncsi, mert 3 loves es gf..) de nekem nem, mert en elszarakodok veluk akar 10 percig is, es elvezem. Ha meg mass pvp, akkor megyek a bishoppal, az is fun.
Etõl még én is FoG ben lepzselek azt húznak a Titánok😛!!!!
Én tuti nem örülnék ha igy halnék nap mint nap orárol órára. hozáteném minden videón CH bufban vagyok mpower 1...