88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#77092 H on is legyen,egy accon milyen cubic quest-et? -
irenicus #77091 Én nem tudom,h Gordi miért hagyta abba...ő dolga,azt sem tudtom,h hányszor "hagyta" abba..ez is az ő dolga:)
Lényeg h félre értettem azt amit mondani szerettél volna...most már k:)
H on is legyen,egy accon több karakter is megcsinálhatja a cubic quest-et? -
#77090 dmx, epszilon, en is es meg paran akik nem irnak ide de olvassak ezt a forumot, azt gondoljuk, hogy Gordi nem a jatek szarra valasa miatt ment el, hanem azert, mert nem jott az a sikerelmeny, ami az embert tovabbi jatekra motivalja. Engem ugyan nem zavar, hogy koveti az esemenyeket, mert biztos vagyok benne, hogy nem megy el, max szunetet tart, es semmi rossz nincs abban ha addig is tudja mi minden varhato a jatekban, csupan az a vicces, hogy hogyan adja elo. Ezert az eloadasmodert basztatja dmx, es ezert kerdezte meg Epszilon is, csak Epszilon arnyaltan fogalmazott. En meg azert irtam neked, mert azt szerettem volna kifejteni, hogy ez a forum nem ugyanolyan jellegu kapcsolattartasra szolgal mint az irc a cod-os ismeroseiddel. Nem jobb, nem rosszabb egyik a masiknal, csak masabb, es azert irok kisregenyt megint errol, mert ezt a jovoben ismet felreertheted, ami viszont nem jo. :) -
irenicus #77089 Én sosem mondtam h nincs különbség.Amikor én felmentem Irc-re nem feltétlenül a tegnapi drogos csaj megkurásáról beszéltem velük.Sokat dumáltunk arról h milyen volt a lan(eu/hun),milyen "újítások vannak" ilyesmi.
Az elözö kommentembe 1 szóval sem írtam ilyen h Barát,annyit írtam h ismerősökkel,ami nekem nem egyenlő a baráttal...nha de ez már off nagyon....lényeg félre értettük 1mást:) -
#77088 egy IRC és egy mmo forum kozt szerintem van erezheto kulonbseg, itt ugyanis nem a haverokkal beszelgetunk a tegnap esti buliban felszedett csaj megkurasarol (bekepzelt gyogyszeresz lanyok elonyben) meg hasonlo fontos dolgokrol, hanem magarol a jatekrol beszelunk, vagy egymast basztatjuk, amit haverokkal en pl. nem szoktam csinalni. De te tudod, elvegre mindenkinek mast jelent a baratsag... -
ErrOrHUN #77087 bartzon szembekerültek enmityvel, mivel TD-t cirka 2 hónap alatt inaktivitásba toltuk, aztán 3 hónap alatt volt 1 hetük, amikor 2 tezzát meg egy baiumot tudtak szerezni. Ezután bannolták a leadert, igy nem tudtak siegelni és átmentek sayhára. ott meg királyok lettek, mert firstnek alapvetően sosem volt sok köze a pvphez.
nova ráébredt, hogy kb 1 hónap alatt elbaszta a servert, ezért elkezdte nyomni shdx ezeket a dumákat blahon, hogy kinek hogy kell adózni stb. kb ennyi -
epicfail #77086 Valaki eltudja nekem mesélni nagyvonalkban ezt a nova-s sztorit, hogy miért utálja itt őket mindenki? :P -
#77085 nem kell lesullyedjen mivel a napnal is vilagosabb, hogy miert ragequitelt ilyen hirtelen, sokan nem szeretnek top1bol underdogok lenni, csak miutan 20 poston keresztul olvasod, hogy egyedul irt ki allykat ez mar kicsit poenos, hogy jon egy Nova aztan "pont idoben hagytam abba".
inkabb gondolkodj mielott idehanysz ilyeneket kk? foleg, hogy 1 hete jatszol retailon. -
irenicus #77084 Én több mint 3 évet cod2-ztem után 1 évet cod4-eztem,abbahagytam mégis fel mek Irc-re dumálni az ismerősökkel,szóval nem tom mi baj van ezzel:) -
#77083 És? Attól még, hogy abbahagyta, nem írhat ide?Attól még ugyanúgy érdekelheti mi történik, meg is értem. És 4 év, az 4 év... Ne süllyedj le dmx szintjére ezzel a Novázással...
Ui.: Ha már Nova, 180°-os fordulatot vettek, azt mondták, nem haragszanak senkire, a kicsiket támogatják, nem pkznak ok nélkül, csak az RRel vannak rosszban. Aden és Giranon kívül minden vár siegelhető, nem mennek oda, csak ha RR is megy. :DD -
#77082 Minden baszogatás nélkül kérdezem hogyha abbahagytad miért foglalkozol ezzel a fórummal? Nem lehet hogy esetleg mégsem tudod abbahagyni? Ha jól emlékszem te párszor már mondtad hogy abba hagyom kész vége! Akkor most mivan? Szünet? Nova? Teon?
-
#77081 :) kitünő válasz:P -
Yodu #77080 okés köszi szépen -
NewMoon #77079 http://towalker.com/ -
eloim #77078 Előőőreeee -
Yodu #77077 elakadtam:))20 szint utan merre ?
tudna vki vmit javasolni?:)
köszi -
#77076 amúgy meg csak 11 éves vagyok, ezért nem tudtam lefordítani...
bocs volume..:S -
#77075 köszi szépen -
voloume #77074 amennyire nyh-n megtanítottak általánosba aztjelenti, hogy:
1: egy ilyen tök bizé ticketet kapsz ami átalakít téged a képen látható tök valamire. Ezt 30 napig használhatod. Nem lehet tradelni/eladni és beteheted a wh-dba.
2: egy nyaloka:ez végülis a vitalityd nyomja fel és ugyanugy ezt se lehet tradelni, eladni stb. -
#77073 Egy nyloka ami 5x maxra tölti az XP szorzódat bármikor életed során -
#77072 Én nem tudok sajnos angolul:S
Vki elmondaná mi a jutaloM? -
irenicus #77071 láttam már csak,elöször egybe szerette volna eladni,nekem meg most nincs 20k erre:)
azért thx -
#77070 Nem, neem . Te quiteltél nem szólhatsz hozzá sajnálom -
#77069 jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!444444 -
#77068 Fény derült a nagy titokra mi az event jutalma!
UberItem -
Yodu #77067 megcsinaltam az osszes kuldetést ami lv 14 szintig volt dark elf village-ba.most top"no grades "fegyom van.es ugy kb 100 000 adenam. -
#77066 #77031!! es komment
-
dogjoy #77065 fapados, de ha csinálja kapcsold ki annyival később a felvételt amennyit általában levág -
ZaiKo #77064 WTB 77-78 (esetleg talán 76) Heirophant. Értelem szeruen 3. kasztosan. Cuccok és szub nélkül (ill vele de azt nemtudom megfizetni :D). Csóró ficsúr vagyok, de igyekszem megfizetni az árát! Akit érdekel irjon mailt: zaikoken[KUKAC]gmail.com -
irenicus #77063 WTB Adena @Teon (200-300M) -
#77062 Azt kell mondjam a PS is tud elég durva lenni olyn:) Igaz igénye egy 150 darkos fegyver - és külön jo dolog ha dark attack augmentet kapsz rá:)) -, de a titánok kivételével eddig nem kaptam olyan kasztot amit ne vertem volna meg - included nova s80 setes karik:D -, meg még egy warlock nyert a 4. meccsen amikor már 3:0ra vezettem:) Igaz még nem kerültem össze az overpowered TKjukkal, meg a hasonlo kaliberü EEjükkel, de már igy is elég impozáns a 30:4-s stat.
Tegnap probáltam frapsolni a meccseket, de valamiért levágta a meccs végeit, erre valakinek valami ötlet? -
#77061 Newbie questeket ugye csinálod? Azzal amx 1 óra a lvl 20 és még elegendő lóvéd is lesz a top d gradere. -
Yodu #77060 :)
MIndjárt 15 szintü kb 4 orai játék utan h végig jártam girant meg Adent,es csak tö..tlenkedtem:) -
#77059 Ha valaki kiváncsio lehet e még tápolni a tőrösöket! LEHET
12.7 Existing Skill Changes
- All skills cooldown decreased to 1/4 but unaffected by casting/attack speed
- when healing, if skill mastery (i.e. the lvl 77 skill everyone gets) is toggled, the healing effect will increase 3-fold
- the 2 bow/bowgun skills the do more damage when low HP (I think it's the PR and Trickster one) is changed to a 'Frenzy'-type skill (I assume it means you can only use when low hp)
- Increased following success rate: backstab, deadly blow, lethal blow, critical blow, blinding blow
- Knight-type classes' normal attacks have additional hate
- Summoners gain MP when doing normal attacks (like prophets??)
- Inspect skills cooldown/duration changes:
- Appetite for Destruction, Vampiric Impulse, Protection Instinct, Magic Impulse: Cool down decreased to 1/2, duration increased by 15s
- (all the debuffs): duration increased by 60s
- (I think restoration): duration incrased by 15s
- Kamael Race have increased defense against critical attacks: decreased chance to *get* critical hitted, decrease critical damage received
- The following skills will remove buffs that affect the same type of stat (maybe not prophecies... unconfirmed):
- warrior bane, mage bane, mass warrior bane, mass mage bane, block windwalk, block sheild, mass block windwalk, mass block shield
- OL clan buffs now affects party members too
- .... not sure... but I think its: fatal strike's (maybe it's hammer crush) power increased, has chance to lethal
- hate and hate aura now gives the caster maximum hate value, aginst players chance to change target increased by 90%
- judgement and tribunal have added effects: Decrease pdef against melee weapons
- skill name change...
- sacrifice skills: removed <75% limit to ability to cast. Reduced HP cost, increased success rate (I think i got soemthing wrong here)
- Following skills have reduced hate values:
- greater heal, greater group heal, major heal, major group heal
- Following skills are now learned at 82 instead of 81 (if you've learnt it already it will remain):
- the 3 protection skills
- Skills added to following classes:
- 6th sense: hell knight, pheonix knight, eva templar, shillien templar
- detect weakness: duelist, dreadnought, grand khavitari, titan, meastro, fortune seeker, doombringer, soul hound
- vampiric mist added debuff effect
- shadow step will take you behind the target
- <skill name> changed to lvl 80 skill, can learn directly from skill trainer
- <something armour skill> increased effect, duration changed to 5min, cooldown is 1hour
- healing skills casting duration decreased (i.e. faster cast speed)
- focus attack changed to toggle skill
- lure, hate value increased
- using toggle skills will not interrupt player movement (finally!!)
- changed look of skill description display window
- changed sound effect of poison blade dance
- new graphic animations:
- real target, death mark, warrior skills, invincible-type skills
És tegyétek félre az XPT!
12.6
Skill Enchant System changes
- XP consumed for skill enchant reduced to 1/10 (note: doesn't say SP but I'm assuming it does from the next line)
- XP/SP consumed for Safe Skill Enchant reduced to 1/6
Current Skill enchant effects changes:
- War Cry (prev: increase war cry effect, now: increase patk statically)
- Drains - Power (added: life leech effect increased)
- Hell Knight, Warsmith, Necromancer. Over enchanting summons will give a 10% xp penalty, this penalty will dissapear after lvl 80.
- Hate-type skills, if enchanted for power, will increase hate power effect (???)
New Skill Enchant effects:
- Additional enchant options, including a PVP-oriented [Combat] enchant option -
bugike #77058 nem toltottel valami sok idot jatekban, mert elobb talalkoztunk, de mar offline vagy ^^ -
Yodu #77057 ha kellek magyar klanba a Franz-on akkor irjatok ram :) -
ZaiKo #77056 WTB 77-78 (esetleg talán 76) Heirophant. Értelem szeruen 3. kasztosan. Cuccok és szub nélkül (ill vele de azt nemtudom megfizetni :D). Csóró ficsúr vagyok, de igyekszem megfizetni az árát! Akit érdekel irjon mailt: zaikoken[KUKAC]gmail.com
ui: ugyanez az msn cimem is, ott is lehet nyugodtan zaklatni :) -
#77055 Bazzz :) Az még odébb lesz akkor :P meg ezek a mai PTs-ek viccesek :PPP Fasznak van kedve xpzni rajta ?:D Régen volt jó amikor nonstop PVP giran mellet :D -
Sry az előzőért. -