Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami ötlet?....egyik reggel volt hasonló szitu.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
01110000 01110010 00110000
vennék még 1000 moonstone shardot meg 20 quicksilvert
üdv
franzon vennék 3 +10-es homut lehetõleg sa nélkül vagy ds-t az lehet focusos :D
str +4 con -4 és dex +4 con -4 és str +1 con -1 dyeokat is mindegyikbõl jöhet 60 darab
kössz
mit ért azalatt hogy "a song és dance mostmár kategorizálva van" ?
szoval elvileg ha van rajtam egy song, és nyomok egy dance of warriort, akkor a skill alap manáját fogja levonni, nem úgy, mint ha már lenne rajtam 1?
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
ennél pontosabbat nem tok sry :/ ;><#hehe>#hehe>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
légyszi ha bárki pontos információkkal bír baiumról franzon legyen szíves és ossza meg velem jó?
annyit tudok állítólag szerdán lesz újra
ez egy kicsit tág intervallum
köszi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
De gondoltam hatha van megunt kari.
Igaz nem minden kaszt erdekel, de hatha meg persze ar fuggo is.
Regebbi hozzaszolasokban lattam, neha van elado.
Origin: Medden_EU
Erdeklodnek, akad-e valakinek elado megunt karija ami 70+ es eladna?
Fokent Franz erdekelne
[email protected]
thnx
Origin: Medden_EU
Ott minden le van írva. Ups az angol, akkor lehet, hogy valakinek még magas :S
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Eloim: grat! :)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Ui: Maskor legalabb a SS kedveert kapcsold be text. filtert:P
fuck mmo's..i.,
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
[email protected]
quadropost FTW :S
Sürgöss lennem me 2 nap mulva siege -em lesz Dion ellen .... pls segitsetek.
Vlki tuddja h kee regizni az Olympiara (pontosan) pls segitsen má vlki.
Elöre is megköszönném . De kérlek az Email cimemre pls.
Email Cimem : [email protected]

Me én má 4-el is . csak sajna nem tok mutatni képet me nem engedi feltölteni. :(
WTB Arcana Mace heads! 17 db Franzon.
PM itt vagy mail Hasfelmetszo ingame!
Koszi!
BANNED
The Life is a Game. Yust play it!
Me én má 4-el is . csak sajna nem tok mutatni képet me nem engedi feltölteni. :(
RM-nek milyen a viszonya velük? Elégé idegesítõ kis genyládák, 4x ölték le a groupomat azért mert a fene nagy arcukkal nem fértek a spoton(ahol elöbb kezdtem farmolni). Multkor egy komplet S-es party hoztak az Sts-em és Flavia Sagija ellen, most a TH-s srác leölt visszamentem amint látta hogy kasztolom a vortexet bsoe^^<#nemtudom>#nemtudom>