88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
BaalKain #77332 Tudja valaki hogy ez a dimensional market mi lesz? -
#77331 A) ki vagy msn n ?:)
B) 1.9 bill az alsó felső és sapka együtt illetve van törpém akinek be van tanulva a recept. -
#77330 Írj rám MSN-en ha gépnél leszel! -
#77328 Telyesen mindegy mert a vérszívás nem elemi alapu(nem dark) -
#77327 Tisztelt Nagyérdemű!
Érdekelne egy overlordnak vagyis dominátornak milyen enchant stone kellene a fegyójára?
Tűzre saccolok vagy darkra a drain hp meg a curse-ök miatt.
Esetleg teljesen mindegy mint a summonernél, mivel nem elemi alapúak a varázslatai?
Mélységes mély tisztelet -
#77326 WTS Dynasty Heavy recept alsó felső satyi hátha vkinek megjön a kedve hozzá :) -
#77325 Sayhan is nagyon sok magyar van és nincsen DMX meg a bugi féle banda. -
#77324 Bármilyen karival lehet a piacon pénzt csinálni. -
doren1 #77323 és milyen karival eri meg kezdeni?
Spoilossal veszik a nyersanyagot?
vagy massal?? -
dogjoy #77322 kegyetlenul mennek fel az árak...legjobban haldokló szerver az a franz...inkabb teon -
BaalKain #77321 Franz -
doren1 #77320 Sziasztok.Most kezdem offon a gamet elösszőr.Melyik szervert ajánljátok?Ahol esetleg sok magyar is lenne.Előre is köszönöm a valaszt. -
#77319 [CT2.3] Clarification on the Reporting System
source
Summary (easier than straight translation):
One account can only report a player once, maybe restricted by IP as well (i.e. same players with same IP address cannot report 1 person more than once)
After reporting, none of your clan mates, ally mates nor friends (in friends list) can report this player. This restriction resets after 1 hour.
After tests, 1-2 reports on a player yielded no changes... is the system incomplete? do you need more reports to get the penalties? are the penalties activated by GM only? Even Korean forums have no info :O -
#77318 Ja a 83 a finalos, szal csak koraiaknak van, de azért érdekel. A 81esek viszont mit adnak és mennyit? Az l2.com leírást én is olvastam:) Azt tudom hogy a celestial 30s invul. -
#77317 Nekem ez úgy jött le, hogy ez Gracia Finalas skill, tehát Sancinak nincs...:P 81es skillekből meg van summon celestial, egy olyan skill, hogyha ütnek, a pet skilljei erősödnek és egy skill ami combatban tölti a summoner hpjét és mpjét. -
#77316 Tudsz erről a summoner fusionről részleteket? Az neten én csak annyit találtam csak hogy can use summon specific skills. Ez nem túl beszédes:S Talán Sancinak már ez is van?:P A 81es summoner skillekről is megköszönök minden infót! -
#77315 +1, vagy mi :) -
#77314 Bánom is, hogy nem egy helikoptert kértem inkább... -
#77313 _________________________________________________________________________
a vonal utan csak free-szerverrol mehet a tarsalgas. -
#77312 hm, ez eleg gyorsan teljesult :) -
bugike #77311 tamogatom a link leszedeset.
gyulolet allandoan scrollozgatni, es meg csak blockolni sem lehet :D
aki meg offon tolja, az altalaban tisztaban van azokkal a linkekkel imho. -
#77310 Szerintem egy az egyben le kéne szedni azt a linkgyűjteményt a banner alatt, mert aki csak a fórumra téved, az azt olvashatja itt nagy, kirívóan színes betűkkel, hogy Lineage2 FreeServerForum! Ezek után kit érdekel az apró betűs rész alatta? -
#77309 A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Nem lehet értelmezni ezt a pár sort?:O -
bundee89 #77308 Sziasztok. Szeretnék Lineagezni csak nem tom h milyen klienssel milyen serveren tudnék. Free és egyben ha lehet magyar serveren szeretnék játszani. Lineage 2 - Chaotic Throne Gracia Client gamem van nemtom h ezt mire használhatnám. Elöre is thx a helpet -
#77307 WTS TC , Walker TC , Adena @ Sayhan :D Private. -
ErrOrHUN #77306
Goku Kesha, Kesha Goku. nem kashenberk... :D:D:D -
Otr #77305 Tudnátok adni 1 linket online time card-rol?ami most a legolcsóbb?
Gondolom most nálunk nem éri meg mert semmit nem ér a HUF Sajna!
-
#77304 Legalább Több bot spot van :P -
#77303 l2net -
#77302 ...most hazudjak? :(
Volt valami nyilvanos url, de az allitolag megszunt; ezt amit itt linkeltem, vmi programmal csinaltak, de nekem sose volt fontos, hogy kideritsem melyik az. Hatha valaki majd tud irni rola. -
dogjoy #77301 van ilyen szerverlétszámnéző valahol? -
#77300 Hmmmmmmmmmmm... Blah Sayha topik:
Novamber Heros ^^
Nova
Adventurer Kagan
Arcana Lord HotKitty
Archmage xXMadSillzXx
Cardinal Joykillah
Dominator Connex
Doombringer Nuwa
Doomcryer CowbrotherOrc
Dreadnought MacGuff
Duelist FuNyUNs
Elemental Master SweetAshley
Eva's Saint Carsyn
Eva's Templar Mikaella
Fortune Seeker LittleKiller
Ghost Hunter Chupacabra
Ghost Sentinel xdomde
Grand Khavatari Vigor
Hell Knight Killian
Hierophant Anna
Maestro Eadeval
Moonlight Sentinel JayDee
Mystic Muse FluffyElf
Phoenix Knight TheStig
Sagittarius npc
Shilien Sain PandoraXxX
Shilien Templar Uremeshi
Soultaker Dioxn
Spectral Dancer Luch
Spectral Master BlackAttack
Storm Screamer AchelonX
Sword Muse Mgz
Titan HebrewHammer
Wind Rider vLordChronic
Random
Soul Hound BomBerMaN
Trickster TriggerHappy
Sayha sokaig huzta a merge utan...
-
#77299 Már elég sokat keresgéltem, de sajnos sikertelenül, szóval itt kérdeznék, ha szabad
Kamael (SB főleg) buffok időtartamáról találok valahol pontos infót? -
#77298 ketsegtelen, sokkal jobb hangulatu idok voltak... de szerintem ebben az is kozrejatszik, hogy akkoriban meg maskent allt hozza az ember a jatekhoz, ha osszevetjuk most mennyire lelkesedunk az L2-ert, szerintem erezheto azert, hogy a ket korszak kozott a mi hozzaallasunk is valtozott - es ez szamit a legtobbet, nem az, hogy most egy tamadassal 200at sebzunk vagy 12 ezret. A hangulat, az mar a multe, ez most nemtom... idotoltes, unalomuzes, meg "nincs jobb dolgom". -
Hanzy1 #77297 Aloha!
Van, aki érdekelt a Luna szerveren? -
#77296 +2
Vlme: egyébként nem tök mind1? Ha nem tetszik ne játssz vele ha tetszik játssz. Példa: Amikor az ember elmegy autót venni(mert van pénze) akkor nem azt nézi hogy jé ezt most az hondától vették át ezt meg az X akárhanyadik Japán autógyártól, hanem vesz egy autót és használja mert neki az a jó. -
#77295 +1 -
#77294 a WOW SZAR -
voloume #77293 jó. nem akkor kezdtem amikor ti, de végülis csak arra utalok, hogy egymás után veszik át ezek a játékok a dolgokat. Ami nem biztos, hogy olyan rossz. Kb fél éve nem lineagezek és mégis nyomon követem ezt a fórumot is, mert szerintem ha pár embernek van elég kitartása, akkor egy bizonyos szemponból jobb mint a wow. Úgyértem, hogy l2be sokkal jobban kifejlődhet egy bizonyos karakter és akár többet is könnyedén legyőz. Na ez wowba sosem lesz meg. Most nem akarom elkezdeni, hogy l2 ezért jobb, wow meg azért, mert lehet nem jutnék a végére. Ez is jó, az is. -
#77292 "Skills
If under invicibility skill or spell and you perform an attack or use a skill, inviincibility will disappear. (nincs tobbe clanUD masspvpben?"
Hát lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem az invicibility skilleket nevezhetjük nyugodtan a pvp rákfenéjenek. Jöhet nekem az érvelés, hogy ez ilyen, meg olyan taktikázásra ad lehetőséget, de az utóbbi időkben nekem úgy tűnt, a mass pvp-k arról szólnak, hogy az atribute-okkal túltápolt karik 2-3 skillből ölik egymást, és az marad talpon, akinek több celestialja van.
Egyre inkább visszasírom a C1-es időket, mikor a mass pvp-k arról szóltak, hogy Dion mellett összegyűlt egy rakás játékos, és órákon keresztül csapkodták egymást. :)