Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami ötlet?....egyik reggel volt hasonló szitu.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
01110000 01110010 00110000
franzon vennék 3 +10-es homut lehetõleg sa nélkül vagy ds-t az lehet focusos 😄
str +4 con -4 és dex +4 con -4 és str +1 con -1 dyeokat is mindegyikbõl jöhet 60 darab
kössz
mit ért azalatt hogy "a song és dance mostmár kategorizálva van" ?
szoval elvileg ha van rajtam egy song, és nyomok egy dance of warriort, akkor a skill alap manáját fogja levonni, nem úgy, mint ha már lenne rajtam 1?
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
ennél pontosabbat nem tok sry :/ ;><#hehe>#hehe>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
légyszi ha bárki pontos információkkal bír baiumról franzon legyen szíves és ossza meg velem jó?
annyit tudok állítólag szerdán lesz újra
ez egy kicsit tág intervallum
köszi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
De gondoltam hatha van megunt kari.
Igaz nem minden kaszt erdekel, de hatha meg persze ar fuggo is.
Regebbi hozzaszolasokban lattam, neha van elado.
Origin: Medden_EU
Erdeklodnek, akad-e valakinek elado megunt karija ami 70+ es eladna?
Fokent Franz erdekelne
[email protected]
thnx
Origin: Medden_EU
Ott minden le van írva. Ups az angol, akkor lehet, hogy valakinek még magas :S
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Eloim: grat! 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
[email protected]
quadropost FTW :S
Sürgöss lennem me 2 nap mulva siege -em lesz Dion ellen .... pls segitsetek.
Vlki tuddja h kee regizni az Olympiara (pontosan) pls segitsen má vlki.
Elöre is megköszönném . De kérlek az Email cimemre pls.
Email Cimem : [email protected]

Me én má 4-el is . csak sajna nem tok mutatni képet me nem engedi feltölteni. 😞
WTB Arcana Mace heads! 17 db Franzon.
PM itt vagy mail Hasfelmetszo ingame!
Koszi!
The Life is a Game. Yust play it!
Me én má 4-el is . csak sajna nem tok mutatni képet me nem engedi feltölteni. 😞
RM-nek milyen a viszonya velük? Elégé idegesítõ kis genyládák, 4x ölték le a groupomat azért mert a fene nagy arcukkal nem fértek a spoton(ahol elöbb kezdtem farmolni). Multkor egy komplet S-es party hoztak az Sts-em és Flavia Sagija ellen, most a TH-s srác leölt visszamentem amint látta hogy kasztolom a vortexet bsoe^^<#nemtudom>#nemtudom>