88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    felhívhatlak ?
  • Requuu
    De hisz ez az én számom!!! röff röff röff
  • GAthersw
    Rendkívüli mód kibasztál velünk, nyugi azért nyugodtan aludtam, de mindjárt elmegyek a sarokba sírni. Benyalod magad ide-oda a forró szarig majd erre rázod, hogy milyen kapcsolataid vannak. Emberi kapcsolataid vannak barátom? Kétlem, hogy sokan keresnék egy ilyen sunyi féreg társasáát. Az ellenszenvedet nem tudom mivel vívtam ki, de nem is vagyok rá kíváncsi, a hozzád hasonló emberi nulláktól nem is vágyom többre. A privát beszélgetések közkincsé tételével további szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról (legalábbis az én értékrendem szerint ez tahóság, nemtudom a blah szintű helyeken mi dívik), lelki szemeim előtt látom, amint a kis képregényed összeállítása közben harsány kacajokat hallatsz és csöködt kis hímtagod vidáman meredezik. Gratulálok, tényleg féreg vagy, remélem a tegnap estinél nem lesz nagyobb örömöd az életedben. Most szívesen előhúznék végezetük valami fasza blahos fórummenő klisét, de nem tudok, meghagyom neked, te ettől vagy "stílusos". Viszont ajánlani tudok egy telefonszámot: +361391-5354

ui.: Én magam is sajnálom, hogy egyáltalán leütéseket pazarlok a nyomorodra, ne aggódj sem az sem ez nem lesz itt sokáig.
  • L2Goku
    Nem jött meg:P de majd ha leszel ventrin besz :D adig érezd jól magad kint:P
  • pharao
    Ez már tényleg Self Ownage! Ehhez már én sem tok mit hozzá fűzni...
  • Sorbon
    Endaer ismerlek még anno régi szép ICA-s időkből. Sokat beszélgettünk ventrin is. Éppen ezért soha nem flameltem/komentáltam a fórumon belül zajló hozzászólásokat, mert nem tudtam 100%-osan hogy mi van a háttérben. Sajnos az alábbi megnyílvánulásodból azt kell mondjam te tényleg "beteg" vagy, és ezt halál komolyan mondom. Legnagyobb patkányság ilyen dologgal visszaélni. Anno én se voltam "jóban" DMX-el de ha baium megszúrásáról vagy ilyen dologról volt szó mindig segitettem MINDEN MAGYARNAK szimpátia/ellenszenv nélkül. Tudod ilyen dologgal keresztebetenni nem dicsőség hanem szánalom, és mindezt egy kis flame miatt amit igazán senki nem vesz komolyan. Max egyszer elolvassa aztán továbbsiklik rajta. Sry a hosszú postért, fölösleges reagálni rá, ez az én véleményem. Meglehet kicsit szubjektiv, de ez van.
  • FragStaR
    Most függetlenül attól hogy mit mondtál vagy mit nem a Novának beengedtek volna bárkit is (mármint oké beengedik de bent lepkznak mindenkit) ? Max akkor nem ha veszel tőlük Baium ticket et mondjuk 500 milláért.
  • Sirch
    Gratulálunk!
    Ön megnyerte idén az "Év leggerinctelenebb embere" címet. Hiszen mi jellemezhetné legjobban Önt, mint tettei, melyek átgondolatlanságukkal, önelégedettségükkel, és szívtelenségükkel méltán kiérdemelték az emberek nemtetszését. A "Megcsinálták a karimnak a subbossokat, úgyhogy beköpöm őket az enemynek, nehogy megbökhessék Baiumot" terv szépségére ugyan árnyékot vet az "Én vagyok a legbefolyásosabb, muhahaa" vígjátékszerű, monológjának logikai bukfence (a kritikusok szerint nem állítható biztosan, hogy ha mondjuk Gipsz Jakab figyelmeztette volna az enemyt az alt karik kilétére, akkor le se szarják őket), de mindenképpen megérdemelten nyerte meg a díjat, hisz e kicsinyes bosszú érdekében hajlandó volt feláldozni a benne megbízó igaz barátai érdekeit is.
    A címre jelölt másik versenyző, FlashXP (azért, mert aljas módon le mert PK-zni egy lowlevel botgroupot) nevezését vissza kellett vonnunk, mert kiderült, hogy te jelölted a #77156-os hozzászólásban. Szóval bocsi Flash. Nem vagy elég aljas. Endaer nyert.
  • ooorrrsss
    mivan, szamodra ez a forum az "ÉLET"?! vedd mar magad eszre hogy szanalamas vagy!!!
  • L2Goku
    " meglesz a subb később a botnak a subb:D" :D:D:D: kicsit fáradt vagyok ám :D
  • L2Goku
    És akkor most ez neked mivel jobb?:D Ősszintén ? csak magadal baszól ki hogy bebizonyitod egy féreg vagy ennyi :D meglesz a subb később a botnak a subb:D Igazuk volt 1-2 embernek sg n te ténleg fogyatékos vagy:D És én azt hittem hogy vicceltek, de nem te tényleg az vagy:D
    btw velem nem basztál ki csak magaddal:P
  • Endaer
    Minden jo, ha jo a vege..! A kep mindent elmond.
  • daemonervosa
    mentem questelni, csak kiderult 77ig lehet csak :=(
  • daemonervosa
    emu kell szerver walkerhez?
    axaoaxao
  • doren1
    szerver emu kell walkerhez?
  • doren1
    Walkerhez kell szerver emu?
  • pisztácia
    Hi!

Vki megmondaná, hogy milyen dye-t erdemes rakni HK-nak? Helthes fegyó, és tallum heavy szett... mind party,, és pvp-re való dye kellene...

thx előre is
  • Epszilon
  • ErrOrHUN
    te meg gerike ki az istennel harcoltál ennyi resisttel? :D
  • L2Goku
    Kibeszél itt sárga házról?? : / Néz már utána mielőtt hülyeséget írsz hogy mi az a Sárga Kártyás Ember..... Utána majd írogass.
  • ErrOrHUN
    szted ha a keshanberket nem tudja megjegyezni, akkor a cimedre emlékezni fog? :D
  • Endaer
    az sárga ház, nem kártya... angliatól oroszországig a mentálisan hátrányos helyzetűeket tartják ilyen színű állami intézményekben. Holy shit, most ezzel egy kigyúrt ember haragját fogom kivívni, mint ahogy korábban már valakinek beígérted a látogatást?
  • daemonervosa
    1 másodpercen belül kaptam a 2 PMet, azt hittem eldobom az agyam :D

• daemonervosa
    nekem volt napom hogy 12/1 meg 9/0 ment fel, axaoaxao
  • solyomb
    29ből csináltam anno a FP mace-t:)
  • darkmenx
    Olyant mi nem ismerünk :D
  • L2Goku
    off.
    Látszik hogy Sárga kártyád van. És köszi hogy igazoltad az igazam.
    Kiszáltam.
  • BaalKain
    9 firestoneből 9 felment lol ezt űberelje vki!
  • Endaer
    Koszi, hogy engem igazoltatok - tudtam hogy szamithatok ratok, es lam, mar megint nem a levegobe beszeltem. :)
  • L2Goku
    Bíztam benne 25-30 év körül van már annyi eszed hogy nem süllyedtél le Bugie szintjére. De látván az ember tévedhet. TT on.
  • Ray2
    QQ More.
  • MeoH #77341
    Talalt.
  • Epszilon
    +1
    Bár szerintem neki az a gondja hogy piacolni kell és nem futnak a karik...
  • Endaer
    Franz es DMX/bugike > Unimukk@Szajha.
    Szeva Gathers
  • Morf
    Hali,

A Steal Essence-nek nincs attribute-ja. Írtam a supportnak, hogy szedjék össze magukat, de le se szarták, as usual ;) A fire tuti nem ad hozzá, szerintem a dark se. Több OL-t kérdeztem meg ezügyben, de semmi értelmeset nem tudtak mondani...
  • BaalKain
    OOG-vel kényelmes az :)
  • doren1
    Ha igen xxdorenxx re pm:)
  • doren1
    Teon on tudna v ki kezdo segitseget adni?
  • MeoH #77334
    Remelem, hogy vmi aukcioshaz mert az a kint ulok azt arulok mint a barom iszonyatos nevetseges. De ugy sem az lesz...
  • Gordis2k
    A legvalószínűbb hogy olyan teleport cucokat árul amivel bárhonnan bárhova lehet teleportálni a MY teleport része lesz valszeg.