Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,
logót
akarnám
,,
jó
helyen
systemben
jó
elõre
np<#vigyor3>#vigyor3>
Olyan gondom lene hogy a Clan logot be akkarnám rakni de nem engedi pedig jo hejen van minden system be és a kép is jo
Elöre is köszi<#worship>#worship>
http://www.youtube.com/watch?v=YQ-3gr80M-s&feature=related
ON
Egyébként direkt lopod a mobokat?
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
eddig ha 50el töltöttem fel (max) akkor letölteni csak ilyen 400-500al tudtam viszont mióta használom, azóta megy a feltöltés 45tel, a letöltés 750el akár.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Tehát valaki tud-e megoldást azon kívûl hogy lelövöm a torrentet?!
-thx-
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
thehát kb: vitlv1 +50%xp, vitlv3 +33%xp, vitlv3 +25xp, vitlv4 +20% vitlvl5 +17% vitlvl6 +15% vitlvl7 +10% vitlvl8 +7% STB STB.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
fuck mmo's..i.,
Humm, én erre leszek kiváncsi <#hehe>#hehe><#smile>#smile>
The Life is a Game. Yust play it!
az mókás 😛
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
ez az a "rested xp" szal amikor kivagyok logolva, kapom a "dupla xp"-t, és amikor visszajövök, akkor 2x annyit kapok 1 mobért?
Instant Dungeon 3 (Not sure of the name)
Entrance is in the Theme Park
This is a competition type of instant dungeons, the max player capacity for each area is 25 people
Opens at every XX:30, lasts for 20 minutes
Players inside this dungeon will be able to PVP+PVE, the whole point of killing here is to get Kill Points
No penalty/debuff upon KO
Upon KO, players will be teleported back to the main area outside, players can choose to re-enter '
Upon winning, players will gain SP, EXP, Theme Park coins, Theme Park related items
Theme Park Coins can be exchanged for items
Levels:
70-75
76-79
80+
Instant Dungeon 4 (one of the 3 new instant dungeons in CT2.1)
Some modifications in the drop item which can be exchanged for different items
Quests
Added 3 non-repeatable quests, Lv 36, Lv 61, Lv 73
Skills
Modifications to any invincible type of skills, when skill effect remains, players will not be able to get new effects of this type of skills
Pets
Modifications to the current matured pets (tiger, bird, cow) skills, added more skills to higher level pets.
When knight class / healing class turns into fighting mode (as stated in CT2.1), they will be able to ride these pets
Items
All parts of the armor will have a +HP effect with an enchantment of 4
Added a vitality pot drop, effect lasts for 5 minutes
Modification to the interface of enchanting items
Basic items weight goes down to 1/3 of the original
Modifications to a whole bunch of bugs that were not fixed in CT2.1
Vitality System
Players with a vitality level of < 9, vitality points will not go down during hunting.
Vagy live partiban
Strengthen Light Armor (L46) – increases light armor p.def + evasion, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 armor buffs can exist at once)
ez így mókás 😄
Nem törnek a vegyok elvileg csak az a része ami spéci az új epic SA.
És minden boldba vehetõ tárgy olcsóbb lesz( az alapmatik potik stb. valszeg nem)
ES mpower1 acu3 clerity2 vm3 1 lehet fent egyszere de összeadódik a vele megfelelõ buffal.............
A törpe buff egyszere egy lehet fent és +10% ot ad arra amit add.
Golem Sharpen Edges (L49) – increases sword type of weapons p.atk & critical chance, 10 minutes party buff. (only 1 type of the 3 weapon buffs can exist at once)
Golem Spikes (L49) – increases hammer type weapon p.atk, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 weapon buffs can exist at once)
Golem Bow String (L49) – increases bow type distance + p.atk, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 weapon buffs can exist at once)
Strengthen Heavy Armor (L46) – increases heavy army p.def, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 armor buffs can exist at once)
Strengthen Light Armor (L46) – increases light armor p.def + evasion, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 armor buffs can exist at once)
Strengthen Robe Power (L46) – increases MP regen rate, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 armor buffs can exist at once)
igen minden olcsob lesz.
És lesz fegyver meg páncél amortizáció?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
pl warlock queen of cat eddig a blessing of queen miatt volt menõ
most lesz btb bts haste meg mifene
marad a blessing of queen is mellette vagy azt elveszik?
köcce
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
REAL MADRID
Hivatalos oldalon nem találom, vagy vaksi vagyok! 😊
Bartz
Devianne
Teon
Franz
Luna
Sayha
Aria
Phoenix
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
fuck mmo's..i.,
Lineage II
Fejlesztõ: NCsoft
Kiadó: NCsoft
URL: www.lineage2.com
Ár: Ingyenes
Havidíj: 8$/hó
Elõfizetõk:.1.3millió
Miért ezt válaszd?
Középkori környezetben játszódó fantasy, mely még a hardcore játékosoknak is többet képes nyújtani szintgyûjtögetésével, küldetéseivel, PvP küzdelmeivel, hatalmas várostromaival, vagy csupán egyszerû hentelésével.
a Gamestar megint alkot, a "Melyik MMO-t választja?" cikkükbe többek között a Lineage 2-t is lehúzták és szokás szerintem csak a wow-ot éltetik, a cikkükbe a wow-on és a guildwars-on kivül kb minden játék játékosainak számát oszották 15-el (a férgek) ráadásul képesek voltak 1 c3-as v attól régebbi képet a cikk mellé tenni. Mondanom sem kell szidják õket és a wow-ot is
Itt a lehetõség, hogy mindenki megváljon az elfekvõ felesleges cuccaitól.
WTB KRIS +4 +5 +6 inkább 5 vagy 6.
Kellene 4 darab.
Üdv.
BANNED
Azt mifene a nagy osszeolvadas utan?
Meg hogy mindenki tudja mirol fog szolni a Gracai2
fuck mmo's..i.,