88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• daemonervosa
    nyehehe

ajanlom figyelmedbe l2comot, ot le van irva mennyi item kell egy sethez...
  • molnarpe80
    srácok kellene egy kis segítség
    szeretnék dynasty leather armor setet
    mire meglesz úgyis elérem a 80-at, mivel nem kevés mati kell hozzá

néztem hogy eddig a seedek-et gyűjtögetve lehetett recihez meg keymatihoz jutni (ami nem kicsit idegesítő grindelést jelent már megint tekintve hogy 5%-ra esik egy mobbol és kell több 1000 belőle :( )
    valahol láttam de már nem rémlik, hogy hb-n van egy quest amit ha felveszel és ölsz akkor kapsz keymatikat meg reciket
    ezt hol lehet felvenni, kivel kell beszélni, mi a neve?

gondolom elég kemény projektbe kezdek :D
    de tekintve hogy 78,3 vagyok és 2 milliárd egy kurva drac la set
    inkább átugranám és rástartolnék a dynastyra
    matiból mindenből több 10-100ezer van az nem gond
    csak orichalcumot meg recit meg keymatit kellene beszereznem
    pl a pénzből amit dracra költenék lehetne orichalcumot venni
    marad a keymati és a reci kérdés

további kérdésem is lenne a lvl80-as skill meddig marad rajtad?
    freen halálig de arra nem adok mert ott semmi sem megy jól
    néhány másodperc? és tényleg az adott területen belül kell maradnod különben elmúlik a hatás?
    akinek van mirage hadd kérdezzem már meg meddig tart, 10 sec vagy tovább?
    tegnap 2-3 tőrössel küzdöttem akik 79-80-asok voltak muszáj volt makrót írnom a targetre, mert ahogy hozzáértem mert kaptam is a target eltávolítást
    jó arcok voltak segítettek egy csomót :D

sajnos megint kaptam egy fricskát :(
    +0 maja light set +0 as crit dmg 150 fire +0 tatte ékszerek nyaklánc nincs settel felvonultam, hogy na most én megmutatom a világnak :D
    jah megmutattam :(
    buffom sem volt csak a self focus death és mortal strike, ennyi
    bementem arenaba szetszurtam nehány 79-es sts-t, archmaget, mm-t, em-et
    adtam egy sd-nek az csak 77 volt néhány 76-os 77-es drac-os tőrösnek
    volt ott egy titán passz mekkora azzal nem bírtam mit kezdeni
    bluff szur szur trick szur fut majd újra az egész 2-3X még mindig él :D
    erre megsuhint és to village :D
    volt egy nagyon sötétkéken világító demon splinteres gk
    detto csak to village opciót választhattam
    meg ez a 2-3 tőrös akikkel esélyem nem volt felvenni a harcot
    mirage cit wound rajtam
    kurva gyorsak voltak amíg elnyomtam egy szúrást kaptam 3-at
    böktem 2-3k-t azok 4-5-öt :(
    belinkelte az egyik a cuccait ugyanaz a fegyo mint az enyem csak pvp
    drac set +4333 pvp armor és csupa enchant stone :(
    meg sok sok epic ékszer :(

bazz mindig csak a kurva felszerelés :(
    szal ezért kéne a dyna
    /emo megint (bár annyira nem volt vészes a helyzet jópárszor elraktam a népet csak midig belebotlik az ember olyanokba akikkel nem bír sehogyan sem :( )
    gondolom ez mindig így is lesz nem? most várom a 79-et :D
    crit wound meg counter attack :D
    az ízlene a titánnak :D
    és ez így fog menni az idők végezetéig várod a 80-at 81-et 83-at 84-et ...
  • GAthersw
    Rewards

1. At the end of a Kratei's Cube match, you will receive Experience, SP and Fantasy Isle coins.
    2. The exact amount of your reward depends on the match results, the number of participants, individual ranking and cumulative result values.
    3. You are ineligible to receive any reward if you score less than 10 Kill Points.
    4. Fantasy Isle coins can be exchanged for various items through NPC Paddies of Fantasy Isle.

Én egyszer harmadik voltam, 15en voltunk bent, 153 killem volt, de a nagy része pvpből és akkor 10 coint kaptam, az első abban a körben 40et kapott.
  • aalat
    Koszi az infot.. szal mondhatjuk, hogy utos csapat kell az uj kamalokahoz.
    Ez a coinos dolog erdekes. Volt egy enemy MM, akinek valami 200 coinja volt mar tegnap este. Az egyik korben en is bennt voltam, amikor o is regelt. Valami 300+ ponttal nyerte azt a roundot. Lehet, hogy a pontszam is szamit, nemtom..
  • pharao
    nekem 10 van és én sem értem, mert egyszer voltam 15. akkor kaptam 5 coint (101 kill) és 74K XP-t de voltam első is és azért is kaptam 5 coin-t (181 kill) és 108600 XP-t... én tegnap láttam 1 órával a szerver indulás utánn olyat, akinek 40 coinja volt és 1 órakor meg már volt akinek 80 coinja volt :O lehet, hogy függ a playerek számától, vagy nemtom.
  • FragStaR
    4370 a Top S grade es. Tegnap csináltam egyébként azt a Cubic ot de csak 5 coint adott. :/ Ellenben amikor kimentünk mindenki belinkelte és volt akinek 20 volt azt hogy csinálta ? Igazából azért nem értem mert ugye van egy ranglista és az alapján első lettem de így is ugyanannyit kaptam mint aki utlsó lett. Én mivel nem tradelhető tuti h nem mástól kapta. És előttem sem csinálta az is tuti mert amint megjlenet az npc server up után én voltam az első aki feliratkozott.
  • GAthersw
    Nem lehet, azt a fantasy isle mókából tudsz szerezni elbaszott sok coinért.
  • FragStaR
    Az A-s shirt amit ad azt lehet cp re nyomni ?
  • pisztácia
    köszi szépen
  • GAthersw
    Nem érinti.
  • ErrOrHUN
    és mi lesz a varka allymmal?
  • pharao
    goddard egyik kijáratánál van egy ketra orc shaman nevű NPC és vele kell beszélni, majd beportol téged varkákba. Ad egy speart és mehetsz írtani. A varkák 5-6-7-es sorfalakat állnak. Mindet meg kell ölnöd, de nem mozdulnak el a helyükről. Távolra tűzvarázslattal támadnak. Ha látsz néhány másik NPC-t, akkor velük enchantolhatod a fegyód és adnak 5 választható buffot, de mindegyik csak 1X. A varkák 75K XP-t adnak 2-es vit-el, a boss kb 1KK-t és a végén rewardként kapsz 28KK XP-t 2850000 SP-t és egy A grade-es shirt-öt, aminek 28-as a p.defe és +40 MP-t ad. Érdemes megycsinálni. (ha már 1X megcsináltad, akkor sub-on nem lehet felvenni :\)
  • ErrOrHUN
    SE-t cseréld le EEre, a bishop meg legyen 78 legalább
  • GAthersw
    Tegnap bepróbáltuk az alábbi setuppal: 81 Titan/78 Titan/81 EM/79 BD/78 PP/79 SS/78 TH/78 SWM. Megborultunk az elején, de egy 78as bishoppal már bírtuk volna valszleg, ma bepróbáljuk talán megint.
  • pisztácia
    Amugy gz NC-nek a Pailakahoz, igyaz, hogy csak egyszer lehet megcsinalni , no de 28kk exp es 2,85kk SP.. nem rossz. vegre van egy olyan kuldi magasabb szinten, amit erdemes megcsinalni..

Csao! melyik ez a küldi?
  • BaalKain
    Most rakták fel az új og-t de mennem kell dolgozni :S
  • FragStaR
    lenne walker vagyis merném használni tuti meg tudnám csinálni :)
  • aalat
    Mielott valaki belekotne.. a hunter amit irtam.. ertsetek ugy, hogy earth..... reggel van meg.
  • aalat
    Sziasztok!

Az lenne a kerdesem, hogy volt e mar valaki az uj kamalokaban (lvl78/81) ugy, hogy nem halt meg? Ha igen, akkor milyen partyval? esetleg medusa felmegy rajuk? mert mi voltunk bennt, 78HK/75BD/78titan/78adv/78MS/76cardi/78SE/79DC (es lehet volt megvalaki velunk.. nem emlexem) de az elso teremben levo angyalok megfektettek minket. Csoportaggro mobok, a toros hiaba lureozta, akkor is jott a tobbi, miutan elkezdtuk utni a dogot.
    sws nem volt velunk, de sztem meg hunterrel is tul nagyot utnek.
    Varom az infokat, elore is koszi!

Amugy gz NC-nek a Pailakahoz, igyaz, hogy csak egyszer lehet megcsinalni , no de 28kk exp es 2,85kk SP.. nem rossz. vegre van egy olyan kuldi magasabb szinten, amit erdemes megcsinalni..
  • cece
    Mit keresel?
    Hátha tudok segíteni.
  • ooorrrsss
    "eselytelen"
  • dogjoy
    common B fegyvereket vagy armorokat, ékszereket lehet venni boltban? (én nem találom)
  • BaalKain
    OG walkert akarok :(
  • pisztácia
    Eloszor megpokrocozak, azt megkanalazak, majd fuzfavesszovel megsuhintjak 4szer, azutan forro szurokba es tollpihekbe forgatjak, utana meg kaktuszt dugnak a seggebe, es vegul nyilvanos kovezes...

Ha ha ha ha... vki megette a vicc gombócot...
  • Gordis2k
    Igen az volt a másik amitől szakadtam:P
  • pharao
    Látom együtt a nagy csapat, erről a keménymagról beszéltem XD BMX, epszilon és a nagyokos Endaer, aki mindenkiről mindent tud. Én nemtom Leclair nem sírt, mégis a sok észlény erre veri a nyálát. Szaftos story, flame on OFC. Nevetségesek vagytok, mennyivel szebb volt SG amíg messzire elkerültétek. Persze én nem dicsekszem az ilyennel és nem is hozom fel, de ti vagytok azok akik nem bírnak csendben a sarokba leülni és botozni. Srácok QQ
  • solyomb
    "Bot vagy nem bot, magyar, vagy nem magyar, tudod milyen magasról teszek rá?"
    Ezt párszor remekül titkolod
  • darkmenx
    ja es nem tudom, miert terrorhunra ment a quote :<
  • darkmenx
    az en 71-2-es gladimra 2en jottek anno amikor egyedul jott a pajtas abbol is csak futas volt, mar fejlodnek.
  • Epszilon
    Mostmár EE nem ES? Mostmár szar? Egy pár hete még pont te verted a nyálad mekkora király kari a tiéd(persze valamilyen szinten erősek lettek hála tarnsformnak, SE-t is láttunk tegnap 3-4k-t lövöldözni).
    Az meg hogy odamész keménykedni amikor ott mobol egy 52es gladi GZ!
    Vipjoco Nihil csak azt akarta mondani hogy elégé vicces az hogy egy ventrin vagytok stb... és te már az előtt bepostolod hogy "GZ Flash" amikor flash még ki sem tette a képet.
  • ErrOrHUN
    ez kicsit olyan spideres:
    - miért suboltál gladit?
    - mert embert akarok ölni...
  • TruBy
    Self Ownage!
  • Endaer
    Mert miert ne? :) Szeretek ramutatni az ilyen kokemeny magyar ontudattal megaldott emberek faszsagaira, akik engem leneznek amiert ruhellek titeteket, mig neked elnezik mint vmi fogyatekos kisgyereknek a nyaladzast, hogy milyen aranyos amikor olyasmit csinalsz amiert mast utalni szoktak. En ezen vihogok, nem azon hogy ti hogy utaljatok egymast. Egy nagy rakas kepmutato fasz vagytok, es minden alkalom amikor ezt ti bebizonyitjatok magatokrol, szamomra vicces, es igen, nem hagyom szo nelkul, ennyi. Ha Detto csinalna vagy Fragstar, akkor is mondanam, csak hat... Ok nem csinalnak ilyet. Igaz nem is kopik le azt aki nem olyan ordas nagy magyar mint a Gordi Barati Kor. :)
    (NEM NEM ES NEM, ez most nem Gordi ellen szol.)
    Valamint, az is vicces ahogy ilyenkor gerjedsz, meg LOLozol meg lamazol. Pont te... :) *ugy rohog mint a kabinos ficko az [email protected] legelejen, felig kilatszo seggel*
  • Gordis2k
    Mondjuk az az EE ki van gyúrva! Sosem felejtem el mikor ventrin mesélted a sztorit, hogy küzdöttél az SPSen egy NMY ellen erre közölted:
    Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! .. Leestem a székről úgy röhögtem:P
  • pharao
    LOOOL te mekkora láma, az Oel mahun transformot majd az elpyk között próbálgatom... Alap, hogy hazahúz a szívem. A másik, hogy én minden nap azt figyelem, hogy hol botoznak a magyarok és direkt oda megyek szórakozni. Nemtom mi ez a "magyar PKPKPK!" szöveg, mert visszaütött a srác szó nélkül. Amin meg leesek a székről az az, hogy unbuffed funolós EE szétver lazán egy gladit. OMG MAIN CLASSON JÖN OMG! Nemtom az ilyen dologra ki kíváncsi SG-n de biztos megvan a keménymag, akik erre állnak rá, hogy szurkálják ilyen hülyeségekkel az embert. Bot vagy nem bot, magyar, vagy nem magyar, tudod milyen magasról teszek rá? Nem értem mi ez a felháborodás ha egy magyar a másik magyart cseszteti. MAgyarokból csak jó fejek vannak? Ellenpélda vagy te is lol. Az ilyen paraszt embereket csesztetem általában... Leclairnak pedig volt már pár húzása. Komolyan mondom sohasem rossz szándékkal közeledek a többi playerhez, de aki tahó módon viselkedik az ne szoljon semmit. (még botokból is ismerek 1001 normális embert...)

U.I.: Boccs a hosszú postért és Endaer ha te nem Franzon játszol, akkor minek ugatsz bele?
  • FragStaR
    Az! Eddig szegény 79+ os karik ki voltak rekesztve és nem élvezhették de majd most ! Egyébként viccen kívül asszem Goku tól hallotam h elég jó droppok voltak a végén (3 ews pl)
  • cece
    "Megáldalak...."
    És tényleg alap a "Ne cigányozz..." szöveg
  • Trixtan
    "na aszimilálódjunk" ...
  • Endaer
    A szoke-szovegrol akkor beszelj, ha megnezted az [email protected] cimu kisfilmet. Alapmu.
  • daemonervosa
    cool ;>