Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gustavs
viszont ugy erzem van eleg L2 mult a hatam mogott es ismernek annyian, hogy tudjak milyen player/leader voltam/vagyok egyebkent nem szoktam vele kerkedni de a mondandomba siman belefert mivel magamon kivul nem ismerek olyan embert aki eltudott vezetni 1,5even keresztul 120 embert (3 magyar klan <2 inaktiv/ostoba leader..>2 inaktiv/ostoba leader..>) mindenfele feloszlas/bandwaggon nelkul. ezenfelul az osszes hozzaszolasom inkabb nyers/velos/lenyegretoro es "szokimondo". ha azt gondolom rolad, hogy egy fereg vagy hidd el, hogy nem a hatadmogott fogom mondogatni mindenfele flatron negernek ezek fenyeben szerintem ellehet nezni, hogy a felev alatt irtam 2 olyan postot amiben magamat fenyeztem 😞. (ha talalsz tobbet szolj, mert en nem talaltam)
tettem le eleget a magyar L2 communityben (l2serverek, walker crackek, scriptek... akarmik) ahoz, hogy ha valaki esetleg a stilusom miatt meg is "utalt" (LOLINTERNET) talan idovel tisztelni fog miatta ha kino" a pubertas korabol. amugy nem fogok a stilusomon valtoztatni se miattad se a mydbacsi miatt se senki mas miatt, mindenki igy ismer vagy elfogad vagy nem.
amugy semmilyen ventrilora nem fogok felmenni (kivetel ha egy megfelelo mennyisegu penzosszeg erkezik a bankszamlamra) azert, hogy korrepetaljalak teged vagy a pajtasodat arrol milyen/hogyan kene mukodnie vezeto szerepbe, de ezenfelul barmikor szivesen talalkozom veled irl ha eljossz budapestre (ha nem helyi lakos lennel).
tovabbi sok sikert neked es a pajtasaidnak a kovetkezo botklanban.
Az a sok beállítás meg script...
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
azonban késõbb õk is átálltak a sötét oldalra.
de akkor már késõ volt...
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az más dolog hogy ahogy megfogalmazza a gondolatait az igen "érdekes".
A klánból pedig azért léptünk ki mert nem volt semmi értelme a helyet foglalni(a sok legit elöl).
A klánnal meg nem lehet együtt tevékenykedni mivel hatalmas szintkülönbségek voltak...séta miatt.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Ezt te sem gondoltad komolyan...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
A próbléma valós lényege az, hogy a ti filmetekre elõre megmondta pár ember, hogy nem lesz kasszasiker, mondjuk bármilyen meglepõ senki se jött ide irogatni, hogy mi ugye megmondtuk, és érdekes modon számomra az általad problémásnak talált komment utolsó soraiban pozitiv attitüdöt vélek felfedezni, amire te elég negatívan reagáltál.
Az a ventris beszélgetés biztos nagyon tartalmas lesz! Közbe akár beülhtnétek a Dioni pilvaxba is
Hihetetlen vagy, osztod itt mindenkinek az észt és közben teljesen el vagy szálva magadtól. Már annyira szar vagy, hogy rávisz a kényszer, hogy elolvassam a hozzászólásaidat. Tudod, ez olyan mint amikor elkezdsz nézni egy filmet és az elsõ perctõl fogva kiderül mekkora rakás trágya is az egész de már csak azért is megnézed, hogy jó NAGYOKAT NEVETHESS RAJTA s persze a végén rájössz, feleslegesen elbasztá az életedbõl 1.5 órácskát.
szivesen meghalganálak élõben is ventrin ha megtennéd feljöhetnél hozzánk, én vagy Mydbáttyó szívesen megadja a belépõt.utólagos engedelmeddel Mydbá 😛
lehetne sokmindent csinalni csak kell talalni egy embert akit kovet a sok kis pc arc. en a sajat idombe mikor csinalgattunk ilyen "komoly" klanokat privaton szerintem jo vezeto voltam (LF confirm - sanci, gerike, fijcuka, error), de az biztos, hogy en megegyszer nem foglalkoznek senki nyugos bajos szaros bajaval/dolgaval annyit.
az meg a masik veglet ha te geci jo vezeto vagy de irto balfaszmod csinalod a dolgaidat ugy se fog senki "kovetni" (embere valogatja, de ha egyszer te akarsz a vezetojuk lenni neked kell megtalalni a kozos hangot nem ugatni rajuk, hogy ide-oda szetszelednek, meg ehez is 2
amugy meg ha megnezed minden retail magyar klan (csurhe) egy failure lett a vegere, feloszlott/megunta a leader stb. ugyhogy ti meg eleg szep idot eltetek meg.
Cry húzás meg nem sikerült, azt kidobta valaki mert leölte a boss, és ugye miért is dolgozná le a pk pontjait...
Fortress... olyan volt mintha öresre mentünk volna, nem volt elég online tag a tulajoknál, így meg se próbálták védeni...
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
Igazából nem tudom, hogy milyen nagykarik hagyták el az rQm-et. Õk csatlakoztak a mi allynkba és miután nyomtunk egy-két akciót bombáztak az ajánlattal, hogy egyesüljünk. A goddardi clan hall részemrõl nem volt determináns tényezõ a csatlakozást illetõen, tudtunk szerezni magunknak - persze segítséggel, mivel létszámpróblémáink voltak. Tegnap Skylancer levertük kb. 5 perc alatt, húztunk cryt, egy ellenséges klán által birtokolt fortress-t ~ 15 perc alatt bevettünk. Na ez az aminek most már mi is részesei lehetünk, mert van elég és nagy szintû kari. Sikeres castle siege érzésem szerint idõ kérdése.
"Persze ez csak egy kívülálló véleménye, de tényleg sajnálnám, ha szétszélednétek, tök jól összejöttetek. Meg akkor ugye megint az lenne, hogy ahány magyar, annyi felé szórodunk Franzon.. sniff sniff"
Hát igen mi tök jól összejöttünk, ti meg tök jól elmentetek, pont ezt írtam a klán hibernálásának indokaként, valóban ahány magyar annyifelé. Vajon miért is? :-)) Kicsit irónikus vagy... ;-)
A munkánk pont hogy nem veszett kárba, mert a klán megmaradt és megmarad. Megeshet egyszer pont az SG fórum keretein belül hozunk össze valamit, ha lesz elég ember és szándék. A lehetõség adott. Ezt annélkül írom, hogy egyeztettem volna a többiekkel: nem ragaszkodom a stafétabothoz. Ezen nem fog múlni egy erõs magyar klán létrehozása! ;-) Mindenesetre még húzni kell a karikat, elprüttyögünk az rQm-be. Eddig semmi negatív tapasztalat, annál több pozitív.
És igen, ha úgy alakul fair körülmények között szétgyakjuk egymást, mivel nem egy klánban vagyunk. Ez van! 😄 A gáz, hogy a Hawkoknál van több régi Utópiás barátom PTSilencer, Omii stb. kellemetlen, hogy egymást fogjuk csapkodni! :-)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
megéri végignézni ;>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
de tudni kell azt is (tudtommal) a szerver azért nem az övék, csak max besegítenek
tehát ebben elvileg nem õk döntenek
ui.: ezt most csak jött, olyan régen volt már flame miattam😊
amugy én is ezen gondolkoztam 😉
Trolling is a art.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Lehetseges valahogy trial keyt szerezni L2hoz?
Egyszer 3 eve probaltam free serveren de akkor nem tetszett, raadasul azt mondjak free egeszen mas mint az official.
Masik kerdes az iranyitas. Ez ilyen point and click mint a Guild Wars meg a Diablo, vagy kurzornyilakkal kell menni? Nem emlekszem mar milyen volt, de GW nek kellene utod, mert unjuk Aion meg soka lesz. 😊
Koszi
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST