88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#77452 crysist meg l2t ne hasonlitsd ossze, a 2 engine kozt van egy jopár év különbség.
amugy nem érdekel, lehet te jobbnak tartod az atit /ne érts félre nekem is van/volt Ati kártyás gépem és nem rosszak/, de en akkoris nvidiat rakok gepbe ha építek , és hidd el nem 1et készítettem már. <<-- éppen ezért írtam , hogy nincs értelme a vitának, mindenki olyat tesz bele amilyet akar, meg amit a pénztárcája elérhetőve tesz számára.
Te pont arra tértél ki amit el akartam kerülni, hogy megvédd az ati kártya becsületét, mint írtam kinek a pap , kinek a paplan..
de ha még kicsit feszegeted ezt a témát akkor biztosan háboru fog kitörni , mert berobban ide vmi hardwarezseni és megmondja a frankót ;> -
#77451 Pedig már ment volna a pm :) -
#77450 sry dábölposzt, WTS adena@franz -
#77449 WTB Game+Walker card for adenaaaz @Franz pm me. -
irenicus #77448 bocs...de ezt sajnos nem tom szó nélkül hagyni....:)
Nha most egy játéknak a hivatalos oldalára kivan írva h Nvidia,semmit sem jelent....1 úgyis driver függő...2 seria függő...szóval....ez igy hülyeség(bocs)
Pl.Crysis Nvidia sponzorált játék...mostani ati(AMD) kártyák...megfordították a dolgot...köszönhetően a jobb felépítésnek...a jobb driver-nek stb stb
Nvidia évek óta abból él h pénz öl a játékokba amik ez miatt úgy vannak le optimizálva h Nvidia karin jobban menjen..:)
Érdekesség:Crytech(crysis) át pártolt AMD-re:)
/nha most END:) -
#77447 örök vita ne itt kezdjunk bele, btw l2 Nvidia enginet tamogatja, ergo azzal fog jobban menni,
/end -
#77446 Mivel a magic power is számit a land rateben egy nagyon magas esélyű debuff 95% os a landratje és men véd ellene valamint a water element def és a debuff protectionok. Röviden: Debuff a sebzésen felül épp úgy mint a Dimond dust és a frost wall(csak ezek AOE efektesek). -
irenicus #77445 intel k nvidia=nagy szar....:)
inkább 38k körül 4850 mint 9800gtx vagy mi:)(csak egy pl volt)
amugy meg prohardware -
#77444 webshopoknak vannak ilyen virtualis szamitogep osszerakoi, ott nezz korul -
dogjoy #77443 akinek van franzon common A armor/fegyver és meg akar tőle szabadulni írjon. -
#77442 pls esetleg privátba de akár ide is nem küldenéd el azt az erős konfigot ? :D
ha annyiból is megáll zsír :D
nem vagyok én a pénzem ellnesége :)
ahogy gordi is írta sajnos ez az l2 meló vagy betegség vagy bármi ...
ott állnak a jobbnál jobb játékok és még csak az installig sem jutok el
mindig valahogy l2 lesz minden játszhatnékom van felindulásból
nagy eséllyel l2-n kívül más játék nem fog futni rajta esetleg l2 utóda :) aion vagy mittommi
mondhatnám célgép lesz :D
illetve még a total war szária legújabb darabja az empires vagy mi
csá -
#77441 hat nekem 200 alatt sikerult osszerkanom egy egesz eros vasat, szal 300-bol nem lesz nagy ugy... -
#77440 lol
gordi az sps frost boltja 900-as rangeről leadva mindenképpen 100%-ban lassítja az ellenfelet mint a varászlat hatása?
vagy debuffként működik és van rá esély hogy nem lassít? -
#77439 háááát passz az attól függ mit kapok érte
régóta nem követem az árakat
lájtosan egy nettó 3 kilóig mennék csak el nyugodt szívvel
afelett már húznám a szám egy gép miatt csak játék céljából
vannak ennél fontosabb dolgok is
ennyiből kijön egy normális gép?
becsszó tényleg nem tudom
néztem egy konfigot ami tetszik de csak a gép volt bruttó 450
meg ott van még a monitor is
asszonynak említettem, hogy mi lenne ha meglepném magam karácsonyra vele
szótlanul benyúlt a konyhaszekrény fiókjába és kivett egy kanalat :)
(mert mint tudjuk, ha kanállal vágják ki a szíved az rosszabb mert tompa és jobban fáj :D )
szal az kilőve
tényleg kb 300-ig lehetőleg akkor már monitorral együtt
ennyiből kijön egy jó konfig ami bírja ezt a távolságon alapuló effektet stb? viz csillogás, stb stb
köszi -
#77438 mwahahahh :DD -
#77437 lol:))) -
#77436 Franzon szeretik a magyarokat!
-
#77435 Ha informatikus vagy Pesten és melót keresel pl privat me. Részleteket ott gondoltam előbb köztetek keresgélek! -
#77434 az hogy milyen jo lesz , csak attol fugg mennyit áldozol rá. -
#77433 mert elo milyen titán?
equip stats pls :D
köszi daemonervosa bár ezzel nem jutottam előrébb :) -
#77432 intel+nvidia=win -
#77431 Kiegészíteném, hogy Ember-t múltkor 1 partytól halt.:P Mondjuk ahoz kellett 2 olyan titan, mint Elo.:) -
#77430 Üdv!
Új számítógép vásárlása előtt állok.
Érdekelne néhány konfig tipp, hogy ki milyen erőművet használ.
Mi kell ahhoz, hogy tp után baromi gyorsan betöltsön a kép.
Illetve minden grafikai opciót bekapcsolva maxra húzva is villámgyors legyen a megjelenítés.
Meg ami 4-5 ig klienst is vígan elvisz.
Pá :) -
#77429 Abszolut igazad van majdnem mindenben!
Csak pár korrekciót végeznék:
Jelen esetben egy ember nem szeret egy társaságot, és ők sem ezt az egy embert. Az egymás baszogatása kb ebben ki is merül. Ebben semmilyen magyar mentalitásra vonatkozó dolog sincs, a világ mondin pontján van ilyen, max te nem látod, mert csak ezt a fórumot olvasod.
Valóban csak botozni tud a nagy részünk, de szivesen látjuk a legit embereket is. Viszont jut eszembe néhanapján összeszedünk 1-1 partyt és kb bármilyen 74+ -s bosst felboritunk epiceken és emberen kivül, najo MoShoz kell még egy recharger is:)
Ha jól vettem ki az eddigi kommentekből, ti még csak egy csoportot sem tudtok alkotni mert aki botozik rossz - itt a kijelentés tartalmát vitatom, csupán érvként szerepel -. Szal 5 együtt nem botozo embert értelmesnek lehet nevezni, bár páran ezzel is vitatkoznának, de a populáció azért már kicsit erős.
És nem sértegetésképp, de szerintem az általad emlitett populáció nagy része a NONFACTOR kategóriába tartozik a nagyok szemében, nem pedig potenciális ellenfél, vagy kiszemelt akit szeretnének az ő soraikban látni.
-
ErrOrHUN #77428 hát én sajtos hozzászólásába "kötöttem bele", mert elfelejti, hogy olyan embereket szánalmasoz, akik már letettek 1-2 dolgot az asztalra, akiknek az érdemeit az ellenségei is elismerik. Súrlódások voltak, vannak és lesznek is, de igyekszünk a magyar fórumokra szorítkozni ezekkel.
Teonon egy klánban max 10 magyar van, RSben volt 90+... -
#77427 Teonon mennyi az egy spotra jutó magyarok szám? :>
Egyáltalán hány magyar játszik ott??
Franzon több magyar van bár én nem érvelnék azzal hogy az életkor így úgy... hisz az nem nyom sokat a latba, ez a fórum a legjobb példa rá!
Ja és vegyél adenát, mert minden rohadt drága :( -
aalat #77426 ok.. bocs, hogy mertem kovetkeztetni a megbecsules es elismeres szavakbol a tiszteletre. En viszont asszem most befejezem megint postolast a forumra, mert ahogy megszolal itt valaki, egybol belekotnek, es vitatkozni kezdenek vele. Es ne haragudj, nincs kedvem hozza igy melo kozben. -
ErrOrHUN #77425 hol mondtam én olyat, hogy nem tisztelik? hol használtam én egyáltalán a tisztelet szót?
-
aalat #77424 Honnan veszed, hogy nem tisztelnek minket magyarokat a teonon? Ki mondott neked ilyet? :O -
ErrOrHUN #77423 sok lett az "ahhoz képes"-t, de melózom közben, sorry :D -
ErrOrHUN #77422 ezek után kicsit fura sajtos szavait olvasni :P ahhoz képest, hogy fúdenormális a banda teonon, ahhoz képest szerteszét vagytok a serveren, és nem rendelkeztek kompromisszum készséggel sem. kár fikázni azokat, akik legalább elismerést és megbecsülést tudtak elérni egy serveren a magyaroknak.
Reszkess Ilu jövök :D -
ZaiKo #77421 SajtosHurka: 1. Jer Franzra, itt még akadnak értelmes magyarok :) Egész normális a klán, jófej emberek, átlag 20-30 vagy afölötti életkor, és jól elvunk :D Maga a szerver kicsit elfajult, legalábbis a piac az eléggé :)
2. Ha olvasod ezt a fórumot csináld azt amit én. Ami nem érdekel vagy másszóval lesz*rod ugord át :) Hidd el engem se érdekel a sok köcsög egymással való flémelése és oltása :) Magyarok vagyunk, ilyen mindig mindenhol lesz :) További szép napot! -
aalat #77420 "nyomjátok a békésfarmolós L2t"
Azert ez egy kicsit viccesen hangzik...
Az ok az, hogy nem sok olyan ember van, aki a teonon jatszik, es ir is erre a forumra.
A masik dolog, hogy a mi kis magyar tarsasagunk sosem fogadta be azokat a magyarokat, akik botoznak. Ez igy alakult ki.. es igy is marad.
Mondhatjuk eleg sok magyar van a teonon mar, de nem tartjuk veluk a kapcsolatot, mert az elso beszelhetes soran kiderul, hogy mik a szandekai a jatekkal.. avagy bot vagy nem bot. Aki a nem bot opciot valasztja, azzal nagyon szivesen megismerkedunk, segitjuk amiben tudjuk, de a mi kis tarsasagunknak nincs szuksege az effele emberekre, egyszeruen nem illenek kozenk.
A teonon szet vannak szorodva a magyarok. Van olyan clan amiben akar 10 magyar is van, de olyan is akad biztos, amiben csak 1.
Es tudodjatok igen, en is pkztam mar le magyar botot, mert kellett a spot. Szoltam neki, hogy menjen el, vartam 20 percet, ahogy azt illik, aztan pk.. es nem erdekel, hogy magyar vagy nem magyar. (ezt csak az egyik multkori vitatokra irtam..)
Szoval ez a helyzet a teonon, szet vannak szorva a magyarok kisebb csoportokra. -
ErrOrHUN #77419 gondolom ennek egy oka van, hogy a teonon játszó magyarok messze vannak a tűztől. nyomjátok a békésfarmolós L2t, míg a sayhán játszó magyarok fele mindig is harcolt a catalysttal, firsttel és rituallal.
a másik része a dolognak, hogy mi szeretünk flémelni :D
hopp télleg én is benne vagyok ukkmukkfukkban :)
nem akarok ebbe a vitába belefolyni, csak egy megjegyzés Endaernek: azért azt ne felejtsd el, hogy kinek, vagy kiknek köszönheted a kapcsolataid.
Jah és Eloim ketra badge slacker :D -
#77418 Ez a golem armor nagy szó? Mert én full hpval öltem meg Tuon Krateiben:S -
SajtosHurka #77417 Szánalmasok vagytok nemt tűnik fel nektek? Csak botozni meg egymást baszogatni tudjátok. Mondjuk ez az átlagos magyar mentalitás.... Furcsa, hogy olyan postot még nem láttam amin a Teon serveren játszó magyarok anyázták volna egymást, lehet , hogy Teonon egy értelmes magyar játékos populáció van és talán az az egyetlen!?
Egy ideje már olvasgatom ezt a forumot azon okból kifolyólag hogy időnként hasznos információkhoz juthat az ember, de annyira szánalmas ami itt lezajlik hogy mostmár nem birtam szó nélkül hagyni... -
#77416 Az Unikum soha nem volt segnyaló és többet adot a Firstnek mint amenyit kapot! Ráadásol a tiszteletet is kivivta. És ennek a kis csapatnak hála a magyarság igenis tisztelve volt! A nova ezt le probálja rombolni, de ahoz ök igen csak kevesek mert a magyar csapat összetart és ezzel ugysem tudnak semmit kezdeni. Őszintén irigylésreméltó, hogy Eloim leadersége melet miket ért el ez a kis klán önerőből. ÉN IGENIS NAGYON BÜSZKE VAGYOK, HOGY TAGJA LEHETTEM ENNEK A CSODÁLATOS CSAPATNAK:
AKI SOHA NEM HODOLT BE ÉS AKITŐL MÉG A NAGYOK IS SEGÍTSÉGET KÉRTEK!!!
Az érdemek elismerése nem segnyalás, ami jár az jár!!! -
eloim #77415 "azt kaptak, amit igertem nekik: hogy az ismerettsegemen keresztul segiteni fogok nekik a subolasban" => nálam ez annyit jelent, hogy felmész baiumhoz, beszélsz Novával hogy megbökhessék és ennyi. Énn arra az apró kis extrára gondolok amit utána tettél, vagyis hogy a TUDTUK NÉLKÜL a saját klánjuk ellen uszítottad a Novát...
"segitem azokat a magyarokat, akik nem hoztak szegyent a nepemre egy ilyen szaros jatekban" <= ezen azért elgondolkodnék
"teljesen kivetkozve az emberi mivoltotokbol mindenfele szar szemetnek elhordtatok" => a sárdobálást sohasem mi kezdtük és sohasem mi fikáztuk a másikat olyan hangnemben amihez még a 18-as karika is kevés
"Felnottok valakinek az arnyekan eloskodve es a sajat labatokon mar nem tudtok megallni" vmint "most mar nincs kinek a faszat szopni" => gondolom itt az ICA-ra es a Firstre gondolsz. Az Uniqum (illetve annak jogelődje az Epidemic) már akkor jóban volt az ICA-val, amikor én még játékban sem voltam. És bár én magam is elég sokat voltam ICA tagokkal Paganban BD-ként séta nélkül (néha 4-5 órán keresztül - 2 percenként végignyomva a táncokat), valamint ha segítség kellett, akkor vki a klánból mindig ki tudta őket segíteni, én ezt azt hiszem nem nevezném seggnyalásnak, valamint az árnyékukon élősködésnek. És igen, a Firstben nagyon sok korábbi ICA tag volt, akikkel igencsak jó viszonyban voltunk, valszeg megmaradt a kölcsönös segítségnyújtás. Tény, többnyire mi mentünk ICA-First partikba és nem fordítva, de hazudtoljatok meg ha tévednék, bárki igent mond a jó XPre. Ahogy a kisgyerek is a nagyobbakkal szeret játszani, természetesen mi is éltünk a lehetőséggel, és ahogy sztem ezt te is tetted anno még az eredeti kariddal...
A saját lábon állásról meg annyit, hogy a klán lassan de biztosan növekszik, még úgy is, hogy hála a Novának eléggé le vannak szűkítve a lehetőségek. Az Uniqum nem nagy klán, nem háborúzik senkivel, és különösképpen nem nyal be senkinek, a Novának meg pláne.
"meg mindig ugy gondolok vissza Rad Eloim, mint azon 5-6 ember egyike, akivel jo volt egyutt jatszani" <= örülök hogy így gondolod, tulajdonképpen nekem is csak pozitív élményem volt Veled kapcsolatban (a hozzászólók humoros beszólásait elkerülendő itt a játékra gondolok), de nem szeretem, ha a klánt amit vezetek, ok nélkül fikázzák...
-
#77414 -
valumeister #77413 jah és sry az esetleges olyan kérdésekért, amik már itt elhangzottak,(vagy választ is adtatok rá) de igen, lusta voltam sok-sok oldalt átolvasni.