Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
a system mappa linkje maradt, a link alatti tartalom kicsit updatelodott, elvileg egy pici hiba javitasra kerult.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
...legalabbis az official, a free szarverekevel meg mi nem foglalkozunk. Lasd fentebb, illetve lasd azt a feliratot is, ami a postod megirasa kozben ott diszeleg a betuid alatt...
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
kiegeszites a lenti system mappahoz - kifelejtettem a funkciok felsorolasa kozul...: a teljes chat ablak tartalmat logolja a systemben egy .log fileba, hatha meg vmikor jol jon.
-Zoom hack(Pause gombbal aktivalhato)
-Ghost camera (falon at zoomolhatsz)
-Title hack
-Center view kiszedve
-chat filter kiszedve
-systemmsg-e.dat az alapnal kicsit jobban szinezve
-Harccal kapcsolatos agyament sebzeses szovegek atirva (ha a jelenlegi formaban nem tetszik, lehet adni jobb otleteket pm-ben, nem lesz belole harag)
Egyeni kivansag szerint tovabbi szinezesre vagy modositasra is van lehetoseg, ezzel a programmal. (Csak a mar patchelt system mappa\systemmsg-e.dat filet kezeli, leiras angolul a program mellett megtalalhato.)
TimeCard
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Sziasztok!
Szóval teon köhi!
Legyetek vidámak
azért a 61+ quest-et pénz jutalmát megnövelhetnék pl mikor fod-ba a vampire hearts-okat kell gyûjteni a 120k adena helyet szerintem 1,2kk is simán beleférne hiszen leginkább csak játék idõ szerint éjszaka lehet öldösni a vámpírokat ami 1 nap úgy is max 4 óra.
z0l3e:Grat nektek!!!
Egyébként sok-sok gratu hozzá!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
REAL MADRID
és a közvetlen letöltéshez: Itt
Trolling is a art.
Halottvagy [eR] Arijuen
Huha nem kicsit változot az l2..ismét belevágok már csak 1 linket kérnék hogy honan tudom gyorsan leszedni a hellbound-ot!
Legyetek vidámak üdv!
Ja meg teon meg bratz on van karim most meik aktivabb magyar játékosok szempontbol?
A küldik xp rewardjainak növelése szintén jó ötletnek tûnik, mert a vitális questeken kívül senki nem nagyon csinált mást,akkor meg a szarért küzködnek a megírásukkal. Bár ott is érdemes lenne az anyagiak növelésén elgondolkodni, mert az xp önmagában..... Valahogy elgondolkodhatnának azon, hogy csalás és hardcore piacoláson kívül milyen alternatív út van a pénz gyûjtésére. Persze tudom, hogy nem feltétlenül ide és nem is feltétlenül magyarul kellene ezeket írni, de mivel úgyis magasról tennének rá,ezért tökmind1.
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
de én se látom értelmét akkor ennek a vitality-nek a quest xp reward növelés viszont jó lenne
Meg 1 dolog, hogy jobb az xp, adena az marad 1x, azt ott allsz lv20on 12kval... Bar ugyis mindenki donetel, igazabol ez sem problema.
fuck mmo's..i.,
Remélem a raidekért és a fortressért járo vitality hosszabb.
Ez a vitalyti biztos vicces lesz egyszer de jelen pillanatban egy VICC és az nem ugyanaz. 6óra nem játék = 1,5x xp 20!!! mobig... na akkor errõl enyit szoljatok ha felövik a karika és adnak pénzt...
amúgy meg oroszok veszik meg a legtöbb karaktert a teon-on és sok gazdag orosz játszik ott.
na meg saját véleményem szerint aki azzal foglalkozik, hogy karaktereket vesz és ad el az a teon-on tudja a legjobb üzletet csinálni.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Excal1bur Leader of Sleepers