88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• daemonervosa
    crysist meg l2t ne hasonlitsd ossze, a 2 engine kozt van egy jopár év különbség.
    amugy nem érdekel, lehet te jobbnak tartod az atit /ne érts félre nekem is van/volt Ati kártyás gépem és nem rosszak/, de en akkoris nvidiat rakok gepbe ha építek , és hidd el nem 1et készítettem már. <<-- éppen ezért írtam , hogy nincs értelme a vitának, mindenki olyat tesz bele amilyet akar, meg amit a pénztárcája elérhetőve tesz számára.

Te pont arra tértél ki amit el akartam kerülni, hogy megvédd az ati kártya becsületét, mint írtam kinek a pap , kinek a paplan..

de ha még kicsit feszegeted ezt a témát akkor biztosan háboru fog kitörni , mert berobban ide vmi hardwarezseni és megmondja a frankót ;>
  • Epszilon
    Pedig már ment volna a pm :)
  • jenu
    sry dábölposzt, WTS adena@franz
  • jenu
    WTB Game+Walker card for adenaaaz @Franz pm me.
  • irenicus
    bocs...de ezt sajnos nem tom szó nélkül hagyni....:)
    Nha most egy játéknak a hivatalos oldalára kivan írva h Nvidia,semmit sem jelent....1 úgyis driver függő...2 seria függő...szóval....ez igy hülyeség(bocs)
    Pl.Crysis Nvidia sponzorált játék...mostani ati(AMD) kártyák...megfordították a dolgot...köszönhetően a jobb felépítésnek...a jobb driver-nek stb stb
    Nvidia évek óta abból él h pénz öl a játékokba amik ez miatt úgy vannak le optimizálva h Nvidia karin jobban menjen..:)
    Érdekesség:Crytech(crysis) át pártolt AMD-re:)
    /nha most END:)
  • daemonervosa
    örök vita ne itt kezdjunk bele, btw l2 Nvidia enginet tamogatja, ergo azzal fog jobban menni,
    /end
  • Gordis2k
    Mivel a magic power is számit a land rateben egy nagyon magas esélyű debuff 95% os a landratje és men véd ellene valamint a water element def és a debuff protectionok. Röviden: Debuff a sebzésen felül épp úgy mint a Dimond dust és a frost wall(csak ezek AOE efektesek).
  • irenicus
    intel k nvidia=nagy szar....:)
    inkább 38k körül 4850 mint 9800gtx vagy mi:)(csak egy pl volt)
    amugy meg prohardware
  • Enosh Chan
    webshopoknak vannak ilyen virtualis szamitogep osszerakoi, ott nezz korul
  • dogjoy
    akinek van franzon common A armor/fegyver és meg akar tőle szabadulni írjon.
  • molnarpe80
    pls esetleg privátba de akár ide is nem küldenéd el azt az erős konfigot ? :D
    ha annyiból is megáll zsír :D
    nem vagyok én a pénzem ellnesége :)

ahogy gordi is írta sajnos ez az l2 meló vagy betegség vagy bármi ...
    ott állnak a jobbnál jobb játékok és még csak az installig sem jutok el
    mindig valahogy l2 lesz minden játszhatnékom van felindulásból

nagy eséllyel l2-n kívül más játék nem fog futni rajta esetleg l2 utóda :) aion vagy mittommi
    mondhatnám célgép lesz :D
    illetve még a total war szária legújabb darabja az empires vagy mi

csá
  • Enosh Chan
    hat nekem 200 alatt sikerult osszerkanom egy egesz eros vasat, szal 300-bol nem lesz nagy ugy...
  • molnarpe80
    lol

gordi az sps frost boltja 900-as rangeről leadva mindenképpen 100%-ban lassítja az ellenfelet mint a varászlat hatása?
    vagy debuffként működik és van rá esély hogy nem lassít?
  • molnarpe80
    háááát passz az attól függ mit kapok érte
    régóta nem követem az árakat
    lájtosan egy nettó 3 kilóig mennék csak el nyugodt szívvel
    afelett már húznám a szám egy gép miatt csak játék céljából
    vannak ennél fontosabb dolgok is
    ennyiből kijön egy normális gép?
    becsszó tényleg nem tudom

néztem egy konfigot ami tetszik de csak a gép volt bruttó 450
    meg ott van még a monitor is
    asszonynak említettem, hogy mi lenne ha meglepném magam karácsonyra vele
    szótlanul benyúlt a konyhaszekrény fiókjába és kivett egy kanalat :)
    (mert mint tudjuk, ha kanállal vágják ki a szíved az rosszabb mert tompa és jobban fáj :D )
    szal az kilőve
    tényleg kb 300-ig lehetőleg akkor már monitorral együtt
    ennyiből kijön egy jó konfig ami bírja ezt a távolságon alapuló effektet stb? viz csillogás, stb stb
    köszi
  • Enosh Chan
    mwahahahh :DD
  • Predtom0O
    lol:)))
  • Epszilon
    Franzon szeretik a magyarokat!

• Gordis2k
    Ha informatikus vagy Pesten és melót keresel pl privat me. Részleteket ott gondoltam előbb köztetek keresgélek!
  • daemonervosa
    az hogy milyen jo lesz , csak attol fugg mennyit áldozol rá.
  • molnarpe80
    mert elo milyen titán?
    equip stats pls :D

köszi daemonervosa bár ezzel nem jutottam előrébb :)
  • daemonervosa
    intel+nvidia=win
  • Ray2
    Kiegészíteném, hogy Ember-t múltkor 1 partytól halt.:P Mondjuk ahoz kellett 2 olyan titan, mint Elo.:)
  • molnarpe80
    Üdv!

Új számítógép vásárlása előtt állok.
    Érdekelne néhány konfig tipp, hogy ki milyen erőművet használ.
    Mi kell ahhoz, hogy tp után baromi gyorsan betöltsön a kép.
    Illetve minden grafikai opciót bekapcsolva maxra húzva is villámgyors legyen a megjelenítés.
    Meg ami 4-5 ig klienst is vígan elvisz.

Pá :)
  • solyomb
    Abszolut igazad van majdnem mindenben!
    Csak pár korrekciót végeznék:
    Jelen esetben egy ember nem szeret egy társaságot, és ők sem ezt az egy embert. Az egymás baszogatása kb ebben ki is merül. Ebben semmilyen magyar mentalitásra vonatkozó dolog sincs, a világ mondin pontján van ilyen, max te nem látod, mert csak ezt a fórumot olvasod.
    Valóban csak botozni tud a nagy részünk, de szivesen látjuk a legit embereket is. Viszont jut eszembe néhanapján összeszedünk 1-1 partyt és kb bármilyen 74+ -s bosst felboritunk epiceken és emberen kivül, najo MoShoz kell még egy recharger is:)
    Ha jól vettem ki az eddigi kommentekből, ti még csak egy csoportot sem tudtok alkotni mert aki botozik rossz - itt a kijelentés tartalmát vitatom, csupán érvként szerepel -. Szal 5 együtt nem botozo embert értelmesnek lehet nevezni, bár páran ezzel is vitatkoznának, de a populáció azért már kicsit erős.
    És nem sértegetésképp, de szerintem az általad emlitett populáció nagy része a NONFACTOR kategóriába tartozik a nagyok szemében, nem pedig potenciális ellenfél, vagy kiszemelt akit szeretnének az ő soraikban látni.

• ErrOrHUN
    hát én sajtos hozzászólásába "kötöttem bele", mert elfelejti, hogy olyan embereket szánalmasoz, akik már letettek 1-2 dolgot az asztalra, akiknek az érdemeit az ellenségei is elismerik. Súrlódások voltak, vannak és lesznek is, de igyekszünk a magyar fórumokra szorítkozni ezekkel.
    Teonon egy klánban max 10 magyar van, RSben volt 90+...
  • Epszilon
    Teonon mennyi az egy spotra jutó magyarok szám? :>
    Egyáltalán hány magyar játszik ott??
    Franzon több magyar van bár én nem érvelnék azzal hogy az életkor így úgy... hisz az nem nyom sokat a latba, ez a fórum a legjobb példa rá!
    Ja és vegyél adenát, mert minden rohadt drága :(
  • aalat
    ok.. bocs, hogy mertem kovetkeztetni a megbecsules es elismeres szavakbol a tiszteletre. En viszont asszem most befejezem megint postolast a forumra, mert ahogy megszolal itt valaki, egybol belekotnek, es vitatkozni kezdenek vele. Es ne haragudj, nincs kedvem hozza igy melo kozben.
  • ErrOrHUN
    hol mondtam én olyat, hogy nem tisztelik? hol használtam én egyáltalán a tisztelet szót?
  • aalat
    Honnan veszed, hogy nem tisztelnek minket magyarokat a teonon? Ki mondott neked ilyet? :O
  • ErrOrHUN
    sok lett az "ahhoz képes"-t, de melózom közben, sorry :D
  • ErrOrHUN
    ezek után kicsit fura sajtos szavait olvasni :P ahhoz képest, hogy fúdenormális a banda teonon, ahhoz képest szerteszét vagytok a serveren, és nem rendelkeztek kompromisszum készséggel sem. kár fikázni azokat, akik legalább elismerést és megbecsülést tudtak elérni egy serveren a magyaroknak.
    Reszkess Ilu jövök :D
  • ZaiKo
    SajtosHurka: 1. Jer Franzra, itt még akadnak értelmes magyarok :) Egész normális a klán, jófej emberek, átlag 20-30 vagy afölötti életkor, és jól elvunk :D Maga a szerver kicsit elfajult, legalábbis a piac az eléggé :)
    2. Ha olvasod ezt a fórumot csináld azt amit én. Ami nem érdekel vagy másszóval lesz*rod ugord át :) Hidd el engem se érdekel a sok köcsög egymással való flémelése és oltása :) Magyarok vagyunk, ilyen mindig mindenhol lesz :) További szép napot!
  • aalat
    "nyomjátok a békésfarmolós L2t"
    Azert ez egy kicsit viccesen hangzik...

Az ok az, hogy nem sok olyan ember van, aki a teonon jatszik, es ir is erre a forumra.
    A masik dolog, hogy a mi kis magyar tarsasagunk sosem fogadta be azokat a magyarokat, akik botoznak. Ez igy alakult ki.. es igy is marad.
    Mondhatjuk eleg sok magyar van a teonon mar, de nem tartjuk veluk a kapcsolatot, mert az elso beszelhetes soran kiderul, hogy mik a szandekai a jatekkal.. avagy bot vagy nem bot. Aki a nem bot opciot valasztja, azzal nagyon szivesen megismerkedunk, segitjuk amiben tudjuk, de a mi kis tarsasagunknak nincs szuksege az effele emberekre, egyszeruen nem illenek kozenk.
    A teonon szet vannak szorodva a magyarok. Van olyan clan amiben akar 10 magyar is van, de olyan is akad biztos, amiben csak 1.
    Es tudodjatok igen, en is pkztam mar le magyar botot, mert kellett a spot. Szoltam neki, hogy menjen el, vartam 20 percet, ahogy azt illik, aztan pk.. es nem erdekel, hogy magyar vagy nem magyar. (ezt csak az egyik multkori vitatokra irtam..)
    Szoval ez a helyzet a teonon, szet vannak szorva a magyarok kisebb csoportokra.
  • ErrOrHUN
    gondolom ennek egy oka van, hogy a teonon játszó magyarok messze vannak a tűztől. nyomjátok a békésfarmolós L2t, míg a sayhán játszó magyarok fele mindig is harcolt a catalysttal, firsttel és rituallal.
    a másik része a dolognak, hogy mi szeretünk flémelni :D
    hopp télleg én is benne vagyok ukkmukkfukkban :)

nem akarok ebbe a vitába belefolyni, csak egy megjegyzés Endaernek: azért azt ne felejtsd el, hogy kinek, vagy kiknek köszönheted a kapcsolataid.
    Jah és Eloim ketra badge slacker :D
  • nlaci86
    Ez a golem armor nagy szó? Mert én full hpval öltem meg Tuon Krateiben:S
  • SajtosHurka
    Szánalmasok vagytok nemt tűnik fel nektek? Csak botozni meg egymást baszogatni tudjátok. Mondjuk ez az átlagos magyar mentalitás.... Furcsa, hogy olyan postot még nem láttam amin a Teon serveren játszó magyarok anyázták volna egymást, lehet , hogy Teonon egy értelmes magyar játékos populáció van és talán az az egyetlen!?
    Egy ideje már olvasgatom ezt a forumot azon okból kifolyólag hogy időnként hasznos információkhoz juthat az ember, de annyira szánalmas ami itt lezajlik hogy mostmár nem birtam szó nélkül hagyni...
  • Gordis2k
    Az Unikum soha nem volt segnyaló és többet adot a Firstnek mint amenyit kapot! Ráadásol a tiszteletet is kivivta. És ennek a kis csapatnak hála a magyarság igenis tisztelve volt! A nova ezt le probálja rombolni, de ahoz ök igen csak kevesek mert a magyar csapat összetart és ezzel ugysem tudnak semmit kezdeni. Őszintén irigylésreméltó, hogy Eloim leadersége melet miket ért el ez a kis klán önerőből. ÉN IGENIS NAGYON BÜSZKE VAGYOK, HOGY TAGJA LEHETTEM ENNEK A CSODÁLATOS CSAPATNAK:
    AKI SOHA NEM HODOLT BE ÉS AKITŐL MÉG A NAGYOK IS SEGÍTSÉGET KÉRTEK!!!

Az érdemek elismerése nem segnyalás, ami jár az jár!!!
  • eloim
    "azt kaptak, amit igertem nekik: hogy az ismerettsegemen keresztul segiteni fogok nekik a subolasban" => nálam ez annyit jelent, hogy felmész baiumhoz, beszélsz Novával hogy megbökhessék és ennyi. Énn arra az apró kis extrára gondolok amit utána tettél, vagyis hogy a TUDTUK NÉLKÜL a saját klánjuk ellen uszítottad a Novát...

"segitem azokat a magyarokat, akik nem hoztak szegyent a nepemre egy ilyen szaros jatekban" <= ezen azért elgondolkodnék

"teljesen kivetkozve az emberi mivoltotokbol mindenfele szar szemetnek elhordtatok" => a sárdobálást sohasem mi kezdtük és sohasem mi fikáztuk a másikat olyan hangnemben amihez még a 18-as karika is kevés

"Felnottok valakinek az arnyekan eloskodve es a sajat labatokon mar nem tudtok megallni" vmint "most mar nincs kinek a faszat szopni" => gondolom itt az ICA-ra es a Firstre gondolsz. Az Uniqum (illetve annak jogelődje az Epidemic) már akkor jóban volt az ICA-val, amikor én még játékban sem voltam. És bár én magam is elég sokat voltam ICA tagokkal Paganban BD-ként séta nélkül (néha 4-5 órán keresztül - 2 percenként végignyomva a táncokat), valamint ha segítség kellett, akkor vki a klánból mindig ki tudta őket segíteni, én ezt azt hiszem nem nevezném seggnyalásnak, valamint az árnyékukon élősködésnek. És igen, a Firstben nagyon sok korábbi ICA tag volt, akikkel igencsak jó viszonyban voltunk, valszeg megmaradt a kölcsönös segítségnyújtás. Tény, többnyire mi mentünk ICA-First partikba és nem fordítva, de hazudtoljatok meg ha tévednék, bárki igent mond a jó XPre. Ahogy a kisgyerek is a nagyobbakkal szeret játszani, természetesen mi is éltünk a lehetőséggel, és ahogy sztem ezt te is tetted anno még az eredeti kariddal...

A saját lábon állásról meg annyit, hogy a klán lassan de biztosan növekszik, még úgy is, hogy hála a Novának eléggé le vannak szűkítve a lehetőségek. Az Uniqum nem nagy klán, nem háborúzik senkivel, és különösképpen nem nyal be senkinek, a Novának meg pláne.

"meg mindig ugy gondolok vissza Rad Eloim, mint azon 5-6 ember egyike, akivel jo volt egyutt jatszani" <= örülök hogy így gondolod, tulajdonképpen nekem is csak pozitív élményem volt Veled kapcsolatban (a hozzászólók humoros beszólásait elkerülendő itt a játékra gondolok), de nem szeretem, ha a klánt amit vezetek, ok nélkül fikázzák...
  • Enosh Chan
  • valumeister
    jah és sry az esetleges olyan kérdésekért, amik már itt elhangzottak,(vagy választ is adtatok rá) de igen, lusta voltam sok-sok oldalt átolvasni.