Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem már napi 50m is elég még a végén hamar kinövöm a helyet és nemtok farmolni ^^

azért lenne rá fogadásom, hogy élõben tudok-e több XPt csinálni, vagy botozva. DoD aoe, vagy FoG 40-50M xp óránként 😄 ha eljutok hellboundra majd mesélek, hoyg milyen xp (íjász party 20-25M/h). már csak 2-3 nap elvileg

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Gordis2k
Azt mondom LOW 79 pont ezt mondom😛

Figy én egy legit klánban vagyok igy persze sok party van de attól még tudom ha nincs bot én sem vagyok 80as😞 egy nukkerrel legit 80 nem létezik!!! Kivéve ha beül egy power lvl partyba thats it.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

daemonervosa
Ezek valoszinuleg gorogok vagy oroszok, a kinaiak meg a koreaiak nekem ki szoktak menni.

De amugy nem trainelni kell, hanem pkzni. sokkal egyszerubb 😊

Trolling is a art.

solyomb
Te akkor érdekes emberekkel találkozol, iopon pár foggyosnak meg kellett tanitanom, hogy kié az a spot ahol léptem majdnem egy teljes szintet😄
De pár wich warder és pvp pont után felfogták😊

Engem csak az tud felbaszni, hogy egyes embereknél joval több cp poti van mint nekem manám😄, és képtelen vagyok annyi dmg-t bevinni nekik, hogy ne éljék túl valami csoda folytán, én meg ne fogyjak ki teljesen mindenbõl:/
Teonon nem mennek el.. sot, meg nekik all feljebb, meg pvpznek is, ha arrol van szo. eszmeletlen mennyire pofatlanok tudnak lenni.
Aztan amikor mar 100szor traineled oket, akkor meg irjak a pm-et, hogy nem akarsz-e belepni a partyba, es ulni a folyoson, csak hogy ne keljen menniuk.. szerintem ez gusztustalan.

A legjobb mikor saintsbe jönnek aoezni a gyökerek és ki akarnak nyomni a szobából. Na ilyenkor kezdõdik a szobák rámhúzása, belövöm az SS-t és jobban fejlõdök mint bármikor 😄

daemonervosa
Engem meg az tud felbaszni, ha valaki legyilkolja a botot, ha ott akar levelezni mert NEM ez a megoldas .Sokkal egyszerûbb: ráirsz megkéred ,hogy menjen el.

99%ba el szoktak menni / el szoktam menni.

Gondolom ezzel tisztaba vagy mivel teonon minden tele van bottal, akarcsak franzon vagy lunan.

Trolling is a art.

low lvl ja.. a partymban 79es karik vannak, biztos low lvl ok is.. Ti is megerthetnetek, hogy valakinek nem unalmas ez a jatek.. de ezt nem birjatok felfogni. mellesleg a 77es karimmal azert mar annyira nem vagyok low.. es ha nem mage jon velem szemben, akkor nem igazan szoktam megfekudni.
Az meg hogy ki legit es ki nem, en is leszarom, ( ha mar hangnemet valtottunk..) de az, hogy itt sir a szaja, hogy nem tud botozni, mert valaki leoli a csapatot.. hat ja.. na ez fel tud baszni.. nem kicsit.

solyomb
Örülök neki tartsd meg jószokásod😊
solyomb
Ahány ember annyi szokás. Én a levelezést marhára unom, a pvp-t a raideket és egyebeket pedig nem, így én ezt teszem. És nem is tagadom. De azért kicsit visszás a dolog, mikor örömmel ülök be mögéjük, máshol meg fuj fuj fuj bot...
Hát ez az. Én is elmegyek sörözni, de addig a kari szépen fejlõdik.

daemonervosa
hát nemtom te hogy vagy vele de itt szakad az eso 2 napja😄

Trolling is a art.

Gordis2k
MErt low lvl vagy... ezt értsd meg!! Egyszerüen sokot kapsz és quitols mikor 10ora játékkal szerzel 1%... et kell megértened.

Az meg, hogy mi a carebear....pvpz ellenem de gyors feldobom az elmult egy ora eseményeit és megérted menyire nincs értelme stad up srácnak lenni!

És az, hogy legit vagy senkit nem érdekel és az sem ha botozol ezt végre már tisztázhatnánk... mindenki ugy játszik ahogy akar.

Gather nektek meg bocsi itt a jóidõ keményednek a mellbimbok a hideg vizben stb stb. szal ritkán vagyok😊 de azért keep PMing😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

VipJoco
WTS franz:

+5 Infernal master w/crit damage
Maj robe set
Tallum heavy set
+4 myst sword w/acu

PM itt avagy maile játék : VipJoco

MeoH
Igen c1-c2 meg pvp volt: mert nem volt akkora gear kulonbseg, gondolok itt arra hogy 70+ karik Bgradeben voltak. Nem volt auto ss, nem volt cp-poti mivel cp sem volt, nem voltak elbaszott isten buffok, nem voltak uber boss ekszerek, nem voltak herok, es akkor meg a legtobb player elo volt... Igen akkor sem volt balance, de jobb volt a pvp...

fuck mmo's..i.,

Igen, irtam, hogy nekem tobb ido megszerezni a dolgokat, de mindig vannak nalad gyengebbek, es mindig vannak nalad erosebbek.. ez sztem nem problema. az meg hogy mondjuk 25 orat jaccom egy heten, hat ez van, nem sietek, ha azt mondjak menjek sorozni, szo nelkul felkelek a gep elol es megyek.

A 4 évet sztem vehetjuk tobb evnek.. es meg mindig nem unom.. ez van 😊

daemonervosa
Hozzam a legkozelebb a c1 es idok allnak , amikor még a diablo2 utan valami ujat latott az ember.Mai napig nfc1 volt a kedvencem ,pedig az mar csak sokadik szerverem volt.

A cpspam meg bizonyos mértékben elcsufitotta a jatekot, de sok ujat is hozott bele.(az hogy valaki nostromova,winmacroval,g11el vagy meg sorolhatnam mivel nyomja egy más kérdés mert ha nem cp akkor mas lett volna amit bottal zörget 😛 lenyeg ,hogy valamivel elonyt kell szerezni.)

A bottal pedig soha nem tudod felvenni a versenyt. Lehet neked Sgraded, elérheted a 80at, lehetsz hero, lehetnek epic ekszereid, csak a probléma ott van, hogy mire ezt mindet megszerzed vagy eléred, más már rég 2 szer nagyobbat lõ ,2 szer tobb hpja van , etc.etc...

Egy másik nézõpontbol kozelitem meg a dolgot akkor, gyors számolással rájövök ,hogy egy bot egy heten 168 orat tud olni, egy legit player még ha kocka is ennek kb a harmadát. Tehát ez a különbség nemhogy csokkenni de még nõni is fog.

-Ott van ugyan meg egy lehetoseg, a dvp példa, csak ahhoz rengeteg penzre lesz szukseg ;>

Trolling is a art.

Tüskés
Ha megunom, abbahagyom.

Idyll

solyomb
Majd mond el ugyanezt, amikor 6-7óra/1%nál jársz, és mondjuk több éve játszol😊
solyomb
Engem nem tartotok elég ütõképesnek?😞 Multkor se szorakosásbol mentem le megnézni hogy ottvan e még...
De ha van más aki segítsen hát hajrá
A gazdasaggal kapcsolatban talan igazad van, en is a piacon veszem meg a 2000 csontot, ha craftolni akarok valamit, es mindenki tudja, hogy ezeket botok szedik ki. Ami megint hulyeseg, mert manorral is ugyanugy ki lehetne szedni.. Itt annyi van a hatterben, hogy az ember egy lusta, kenyelmes leny, es inkabb kitalal valamit, csak ne keljen "dolgozni".. de ezen talan nc-nek kene valtoztatni.. hadd ne en talaljam ki hogyan.
Es mellesleg, miert nem erek a kozelebe a "legit playersegemmel" a walkerezoknek?
Megvan mindenem, es meg is lesz mindenem, csak kicsit tobb idobe kerul a megszerzese. Nekem ezzel nincs bajom, raerek, van idom. Es nem vagyok irigy sem, hogy valaki felbotozza a karijat 80/80/80-ra, aztan meg full dinasty setben rohangal. Nekem ez nem jatek.. ezt meg tudom csinalni egy high rate serveren is.

"-szerinted hanyan jatszananak, retailen mindenfele bot nelkul?
-milyen pvp lenne, milyen gazdasag lenne bot nelkul?"

1. Sajnos nagyon kevesen
2. nezz meg egy c1-c2 es videot, amikor meg nem volt, vagy legalabbis sokkal kevesebb bot volt. Teljesen mas volt a pvp.. nem az szamitott, hogy be tudod-e konfigolni a progit, hogy 80% cp-nel kezdjen potikat spammelni, vagy hogy tudod-e nezni a radart meg a jatekot egyszerre, hogy be tudod-e kapcsolni az auto targetet, hogy meghallod-e a szirenat, ha rangen belul jon az enemy, hogy el tudod-e olvasni, hogy a rangen belul ert enemy milyen karakter..
Ez mind kenyelmi dolog, ami valjuk be.. elrontja a jatekot.

Õk pofáznak hogy 5en levernek 3 embert és jön a LOL NOOB LOOLLLLL. És akkor így mondom hogy "szarakodás".

Nem kell "pofazni es szarakodni"
Vissza kell menni es kesz.. Ha olyan emberekkel jaccol, akik pofaznak es szarakodnak, akkor az nem lehet valami nagy elmeny, de ha mindenki szo nelkul csinalja a dolgat, akkor az kicsit mas. A jo tarsasag mindennel fontosabb ugy gondolom, legalabbis nekem. En a 2%/3 óra xp miatt nem unatkozom, mert jo a tarsasag akikkel csinalom.

daemonervosa
Egy darabig mindenki ugy all hozza, hogy majd most o lesz a nagy legit player, csak ezzel van egy probléma : legit jatekkal a kozelebe sem fogsz soha érni a jo oreg walkernek. Lehet ,hogy ez teged zavar, vagy nem is erdekel, mondván "majd megolom oket ugy is, mivel jobban pvpzek" .Csak erdemes elgondolkodni azom, hogy miért van valker?

-szerinted hanyan jatszananak, retailen mindenfele bot nelkul?
-milyen pvp lenne, milyen gazdasag lenne bot nelkul?

vázolom: lenne kb 5-800 player aki gyüjtogeti a materialokat, meg kraftolgat, mivel full drop csak elvétve van a piacon, materialt meg szinte senki sem arul.Az ss ára az egekben, mivel mindenki meg akarja kapni a pénzét a törpén kattintgatással elbaszott idõért, amibol az kovetkezik, hogy kurvara ss nelkul fogsz olni, mert nemlesz rá pénzed.
Aki jatszott free szerveren tudja, hogy milyen erzes C meg B gradebe olni, mikor lassan jon az S expertise.

Egyszo mint száz, a bot nélkülözhetetlen a játékban, ha botozol hanem, mindenképp rá vagy szorulva a botokra.
---------------

Gondolom már többen azon gondolkoznak, hogy milyen frappáns választ kanyaritsank ide, hogy meggyõzzenek az ellenkezojerol vagy csak éppen állást foglaljanak az ellentétes nézõpont oldalán.
Inkább gyorsan leirom a válaszom nekik is:
- NCfostnak ha akarná minden probléma nélkül kitiltaná az összes botot /nem csak walkerre értem/ , de akkor saját magával baszna csak ki.Az okait és a magyarázatát mindenki találja ki maga, szerintem nem lesz nehez.

Trolling is a art.

TuShEe
megvolt a reggeli jó élmény, valakinek kiesett a zariche goddardban és leölték a guardok a chban, mikor bevitte õket <#vigyor1>

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

Lol na ne nevettess! Látszik nem ismersz... Én még soha a büdös kurva életben nem bsoeztam el pvp elõl... Csak annak szerintem kurvára nincs értelme hogy ott vannak józsiék, akiket simán leverünk mert béna szarok, aztán az hívja a buzi haverjait szarréenchantolt S gradeben és lelõ 2 lövésbõl úgy hogy még rá se bírok nézni. Az ilyennek nem látom értelmét. Ha túl bírok élni 3-4 lövest akkor már van értelme harcolni. Nem Bsoezok, inkább nem kerülök addig olyan helyzetbe hogy valami kis esélyem legyen és ne kapjak agyvérzést az ilyen helyzetektõl.
Valóban különbözõek vagyunk. A lassan 4,5 év alatt megváltozott a hozzállásom a dolgkhoz. Engem nem az zavar ha megölnek, hanam a vele járó pofázás és szarakodás...újra felbuffolni, leküzdeni magunkat stb.

Carebear ftw..
lvl70 kornyeken mit szamit egy halal warban? Ne nevettess...
A subom most 72es es 55 kornyeken leptem be ebbe az allyba. A 72es skillek utan maradt 8 millio SP-m. Szerinted hanyszor halok? De mi ebben a rossz? Az enemy kozott is van alacsonyabb szintu kari.. bar sztem nem epp egy fair dolog 10 szint kulonbseggel gyilkolaszni, de ez mar mas.

Es a valaszodbol az derul ki, hogy te is csak a pvp-ert jaccol. Miert nem mesz egy high rate pvp szerverre?
Mellesleg nemtom.. engem mindig is joerzessel toltott el az, ha az enemy nalam magasabb szintu, esetleg meg tobben is vannak, de meg tudok fektetni parat.
Probald ki egyszer.. hogy ha radmegy egy party enemy, akkor nem bsoe, hanem olj meg annyit amennyit birsz, aztan meghalsz.. de kit erdekel? Te vagy a jobb..
No mindegy, kulonbozoek vagyunk.

Mondjuk ténylegjó lenne kézzel játszani. Belépnénk valami klánba, és a 70es karijainkat legankelné pár 78+ os S gradeben. Jó is az ilyen... Inkább untagged felbotozom magamat én is olyan szintre hogy érjek is valamit. Felesleges dolgokat nem szeretek csinálni.

Meg nekem már nem élvezet az, hogy 3 óra alatt fejlõdök 2%ot.

xt198
valaki segítsen már légyszives. Orkor videoket honnan tudok letölteni? mert livepvp már nincs :S

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Bizony.. van ilyen!
Es tudod en elvezem is a jatekot, nem is ertem, hogy minek jaccol egy jatekkal, ha a jatek egy reszet nem szereted. Gondolok itt a fejlodesre, a penz szerzesre. Nem minden a pvp lvl82on.. tud mas oromoket is adni ez a jatek. Es most nem kell azt gondolni, hogy nem pvp-zek. Az egyik legnagyobb allyban jaccom, ahol napi szinten megy a pvp. Pl csak tegnap IT-ben (fejlodes kozben) 2 ora alatt volt haromszor 18 vs 18.
Neked ez mind kimarad (meg sokminden mas is), hiszen nem vagy ott, amikor fejlodsz.
Most gondolom azt fogod mondani, hogy ezt te mar millioszor atelted... (ahogy en is, mert en sem ma kezdtem) es hogy ez is unalmas.. de akkor megkerdezem megint, miert jaccol ezzel a jatekkal?

MeoH
Meg mindig konycsepp gurul le arcomon a legit playerektol, eloszor a meghatodsagtol, hogy meg van ilyen, aztan a rohogestol..

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
És törölted? Nagy hiba volt😛 NC soft szemében a magic= minden létezõ skill is tehát a stun és a duble shot is😊 kicsit megtarthatad volna😊

Gondolom sub-ja nem is lehet a kis szemétnek, aki írtani merészeli a szegény kicsi botokat.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Már sírok is, szegény botok, nem tudnak fejlõdni. Szörnyûûûûûûûûû!
Még kell egy nap az összes kis botnak a 72-höz! Mondom sírok, hát nem szörnyûûûûûûûûû?

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

MeoH
VAlszeg Drac lightban es ASsel a kezeben ott akart xpezni...

fuck mmo's..i.,

Hmm... Szoval igy ereznek a botgazdik, amikor nem hagyjak oket ervenyesulni. Nagyon helyes!
Arra esetleg nem gondoltal, hogy kell neki a spot?

GAthersw
Hát 3an már meglépték, a legcsicskábbnak még majd' 30%, estére már el lett baszva mert a srác akitõl futott a party többi része elment aludni és berakta, hogyha 4000es rangebe van ez a fasz akkor logout. Amúgy Ilu megruházta de hihetetlen szánalmas a gyerek... Majd holnap meglépjük a 72t aztán remélem 78ig nem látom többet, majd ha holnap megint felbukkan végigPMezelek titeket hátha valaki lesz. Most viszont megyek szunya. Jó8

01110000 01110010 00110000

mAilkaEVO3
hehe 1 perces buff és +4 eva ha jól csekkoltam😄

GAther: eek mennyi kell még 72höz ? bár szigeten vok de van oda nuble port közvetlen ?

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

GAthersw
Éjfél körül megunta, de fél 3kor kötelességének érezte, hogy megint jöjjön boldogítani.

mAilkaEVO3
mókáztam kicsit az augmentekkel ;> köff razzi a köveket ;>
elsõre:/kár hogynem nuker vok/ 😄

3.vagy 4. re ezt egyenlpre meg is tartom;>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

GAthersw
2 napja basztat egy kibaszott tõrös (Servico) Money Roomban. Arra veri a kis pöcsét, hogy húzgálja a traint a csapatra, ez még nem is lenne baj mert legalább nem kell futni a mobokig, gyorsabb XP, de mikor kb a 30. train után rájött, hogy ezzel csak magát fárasztja kitalálta a kis zseni, hogy húz egy traint aztán lepkzza a healert. 2 napig Plated Leatherben jött meg valami tõrrel. Addig nem is volt probléma mert beraktam, hogy csipogjon aztán a gladival elkergettem a faszba, de ma úgy gondolta, hogy kurva kemény lesz és ideállított Drac Lightban Angel Slayerrel és erre élvez. A legidegesítõbb az egészben, hogy már rég nem itt ölnék, ha nem basztatna, de így sose lépik meg a lemaradt tagok a 72-t, ha itt szenved. Jah közbe meg irogatja a telibekúrt smileyját meghogy report sent... Hát gratulálok az ilyen szerencsétlennek akinek erre van ideje és még élvezi is. Még anno mikor droppoltak a farmer grpok szépen ha le lettek trainelve még meg is értettem, de most? Mi a fasznak? Ha ilyen kurva vagány ne legyen untagged hanem menjen clanwarokat ölni. Ja, hogy inkább kilépett mert First megölte csukott szemmel? Én meg nemtudok vele mit csinálni mert már elnyomtam erre a faszra az összes Energy Stonet, Kap egy TSS (jóesetben DSSt is) Sonic Blaster combot aztán persze rohan mint egy fasz stealth-dash comboval a világ végére... Megnézném milyen élete van az ilyeneknek aki ezt csinálja/élvezi. Biztos beleültetném a monitorjába...

darkmenx
igen es ez minden nem L2J szerveren igy van btw.

Ja értem és kkor azért kell az str-re rakni mert jobban bejon a lethal?
darkmenx
nem a szurasnal kell, hogy szamitson hanem, hogy mennyivel tobb lethalt fogsz szurni tole.

de torosre eppen hogy p.atkra nem kell rakni nem? mert a p.atk nala nem szamit vagyis a szurasnal vagy igen?
Akkor a torosre rakjak +4 str -4 con-t? kocce
Az új kiegig van egy ütõképes karim ott 😊

mé mi van? 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"