Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Figy én egy legit klánban vagyok igy persze sok party van de attól még tudom ha nincs bot én sem vagyok 80as😞 egy nukkerrel legit 80 nem létezik!!! Kivéve ha beül egy power lvl partyba thats it.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
De amugy nem trainelni kell, hanem pkzni. sokkal egyszerubb 😊
Trolling is a art.
De pár wich warder és pvp pont után felfogták😊
Engem csak az tud felbaszni, hogy egyes embereknél joval több cp poti van mint nekem manám😄, és képtelen vagyok annyi dmg-t bevinni nekik, hogy ne éljék túl valami csoda folytán, én meg ne fogyjak ki teljesen mindenbõl:/
Aztan amikor mar 100szor traineled oket, akkor meg irjak a pm-et, hogy nem akarsz-e belepni a partyba, es ulni a folyoson, csak hogy ne keljen menniuk.. szerintem ez gusztustalan.
99%ba el szoktak menni / el szoktam menni.
Gondolom ezzel tisztaba vagy mivel teonon minden tele van bottal, akarcsak franzon vagy lunan.
Trolling is a art.
Az meg hogy ki legit es ki nem, en is leszarom, ( ha mar hangnemet valtottunk..) de az, hogy itt sir a szaja, hogy nem tud botozni, mert valaki leoli a csapatot.. hat ja.. na ez fel tud baszni.. nem kicsit.
Az meg, hogy mi a carebear....pvpz ellenem de gyors feldobom az elmult egy ora eseményeit és megérted menyire nincs értelme stad up srácnak lenni!
És az, hogy legit vagy senkit nem érdekel és az sem ha botozol ezt végre már tisztázhatnánk... mindenki ugy játszik ahogy akar.
Gather nektek meg bocsi itt a jóidõ keményednek a mellbimbok a hideg vizben stb stb. szal ritkán vagyok😊 de azért keep PMing😛
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
+5 Infernal master w/crit damage
Maj robe set
Tallum heavy set
+4 myst sword w/acu
PM itt avagy maile játék : VipJoco
fuck mmo's..i.,
A cpspam meg bizonyos mértékben elcsufitotta a jatekot, de sok ujat is hozott bele.(az hogy valaki nostromova,winmacroval,g11el vagy meg sorolhatnam mivel nyomja egy más kérdés mert ha nem cp akkor mas lett volna amit bottal zörget 😛 lenyeg ,hogy valamivel elonyt kell szerezni.)
A bottal pedig soha nem tudod felvenni a versenyt. Lehet neked Sgraded, elérheted a 80at, lehetsz hero, lehetnek epic ekszereid, csak a probléma ott van, hogy mire ezt mindet megszerzed vagy eléred, más már rég 2 szer nagyobbat lõ ,2 szer tobb hpja van , etc.etc...
Egy másik nézõpontbol kozelitem meg a dolgot akkor, gyors számolással rájövök ,hogy egy bot egy heten 168 orat tud olni, egy legit player még ha kocka is ennek kb a harmadát. Tehát ez a különbség nemhogy csokkenni de még nõni is fog.
-Ott van ugyan meg egy lehetoseg, a dvp példa, csak ahhoz rengeteg penzre lesz szukseg ;>
Trolling is a art.
De ha van más aki segítsen hát hajrá
Es mellesleg, miert nem erek a kozelebe a "legit playersegemmel" a walkerezoknek?
Megvan mindenem, es meg is lesz mindenem, csak kicsit tobb idobe kerul a megszerzese. Nekem ezzel nincs bajom, raerek, van idom. Es nem vagyok irigy sem, hogy valaki felbotozza a karijat 80/80/80-ra, aztan meg full dinasty setben rohangal. Nekem ez nem jatek.. ezt meg tudom csinalni egy high rate serveren is.
"-szerinted hanyan jatszananak, retailen mindenfele bot nelkul?
-milyen pvp lenne, milyen gazdasag lenne bot nelkul?"
1. Sajnos nagyon kevesen
2. nezz meg egy c1-c2 es videot, amikor meg nem volt, vagy legalabbis sokkal kevesebb bot volt. Teljesen mas volt a pvp.. nem az szamitott, hogy be tudod-e konfigolni a progit, hogy 80% cp-nel kezdjen potikat spammelni, vagy hogy tudod-e nezni a radart meg a jatekot egyszerre, hogy be tudod-e kapcsolni az auto targetet, hogy meghallod-e a szirenat, ha rangen belul jon az enemy, hogy el tudod-e olvasni, hogy a rangen belul ert enemy milyen karakter..
Ez mind kenyelmi dolog, ami valjuk be.. elrontja a jatekot.
Vissza kell menni es kesz.. Ha olyan emberekkel jaccol, akik pofaznak es szarakodnak, akkor az nem lehet valami nagy elmeny, de ha mindenki szo nelkul csinalja a dolgat, akkor az kicsit mas. A jo tarsasag mindennel fontosabb ugy gondolom, legalabbis nekem. En a 2%/3 óra xp miatt nem unatkozom, mert jo a tarsasag akikkel csinalom.
-szerinted hanyan jatszananak, retailen mindenfele bot nelkul?
-milyen pvp lenne, milyen gazdasag lenne bot nelkul?
vázolom: lenne kb 5-800 player aki gyüjtogeti a materialokat, meg kraftolgat, mivel full drop csak elvétve van a piacon, materialt meg szinte senki sem arul.Az ss ára az egekben, mivel mindenki meg akarja kapni a pénzét a törpén kattintgatással elbaszott idõért, amibol az kovetkezik, hogy kurvara ss nelkul fogsz olni, mert nemlesz rá pénzed.
Aki jatszott free szerveren tudja, hogy milyen erzes C meg B gradebe olni, mikor lassan jon az S expertise.
Egyszo mint száz, a bot nélkülözhetetlen a játékban, ha botozol hanem, mindenképp rá vagy szorulva a botokra.
---------------
Gondolom már többen azon gondolkoznak, hogy milyen frappáns választ kanyaritsank ide, hogy meggyõzzenek az ellenkezojerol vagy csak éppen állást foglaljanak az ellentétes nézõpont oldalán.
Inkább gyorsan leirom a válaszom nekik is:
- NCfostnak ha akarná minden probléma nélkül kitiltaná az összes botot /nem csak walkerre értem/ , de akkor saját magával baszna csak ki.Az okait és a magyarázatát mindenki találja ki maga, szerintem nem lesz nehez.
Trolling is a art.
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
Valóban különbözõek vagyunk. A lassan 4,5 év alatt megváltozott a hozzállásom a dolgkhoz. Engem nem az zavar ha megölnek, hanam a vele járó pofázás és szarakodás...újra felbuffolni, leküzdeni magunkat stb.
lvl70 kornyeken mit szamit egy halal warban? Ne nevettess...
A subom most 72es es 55 kornyeken leptem be ebbe az allyba. A 72es skillek utan maradt 8 millio SP-m. Szerinted hanyszor halok? De mi ebben a rossz? Az enemy kozott is van alacsonyabb szintu kari.. bar sztem nem epp egy fair dolog 10 szint kulonbseggel gyilkolaszni, de ez mar mas.
Es a valaszodbol az derul ki, hogy te is csak a pvp-ert jaccol. Miert nem mesz egy high rate pvp szerverre?
Mellesleg nemtom.. engem mindig is joerzessel toltott el az, ha az enemy nalam magasabb szintu, esetleg meg tobben is vannak, de meg tudok fektetni parat.
Probald ki egyszer.. hogy ha radmegy egy party enemy, akkor nem bsoe, hanem olj meg annyit amennyit birsz, aztan meghalsz.. de kit erdekel? Te vagy a jobb..
No mindegy, kulonbozoek vagyunk.
Meg nekem már nem élvezet az, hogy 3 óra alatt fejlõdök 2%ot.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Es tudod en elvezem is a jatekot, nem is ertem, hogy minek jaccol egy jatekkal, ha a jatek egy reszet nem szereted. Gondolok itt a fejlodesre, a penz szerzesre. Nem minden a pvp lvl82on.. tud mas oromoket is adni ez a jatek. Es most nem kell azt gondolni, hogy nem pvp-zek. Az egyik legnagyobb allyban jaccom, ahol napi szinten megy a pvp. Pl csak tegnap IT-ben (fejlodes kozben) 2 ora alatt volt haromszor 18 vs 18.
Neked ez mind kimarad (meg sokminden mas is), hiszen nem vagy ott, amikor fejlodsz.
Most gondolom azt fogod mondani, hogy ezt te mar millioszor atelted... (ahogy en is, mert en sem ma kezdtem) es hogy ez is unalmas.. de akkor megkerdezem megint, miert jaccol ezzel a jatekkal?
fuck mmo's..i.,
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Még kell egy nap az összes kis botnak a 72-höz! Mondom sírok, hát nem szörnyûûûûûûûûû?
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Arra esetleg nem gondoltal, hogy kell neki a spot?
01110000 01110010 00110000
GAther: eek mennyi kell még 72höz ? bár szigeten vok de van oda nuble port közvetlen ?
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
elsõre:/kár hogynem nuker vok/ 😄
3.vagy 4. re ezt egyenlpre meg is tartom;>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"