88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#77052 es ott is csak a Novasoknak lesz elerheto? -
#77051 Az uj olympia pontokért vehető cuccok de egyenlőre azt irják csak a akoreai szervereken lesz! -
bugike #77050 valaki nem tudja veletlenul, hogy mikor spawnol baium franzon? questhez kene, koszi elore is.
jah es tovabbra is WTB green 13 & divine stone @ franz. -
#77049 ki volt aki behuzott? -
BaalKain #77048 akkor jó -
#77047 de -
BaalKain #77046 A pajtásodon nem röhögsz? Az egyetlen magyaron aki átkúrt 1 év alatt és annyi sincs benne, hogy megköszönje, hogy nem keresem meg. -
#77045 Vannak dolgok/emberek amiktől/akiktől vagy sírhatsz vagy nevethetsz kínodban. Én az utóbbit szoktam. Truby ahogy nézem inkább sír, az talán jobban tetszik? -
Aki tud Koreaiul fordítana ?:D -
#77043 EZAZ! :) -
BaalKain #77042 Annyiért ne is csodálkozz :) -
#77041 Persze hozzám nem dobtak be egy shaftot sem -
#77040 És a törpe azaz Maestro semmit nem kap? kibaszás -
#77039 "Titan
• Ttians Fury (83) - 15,710k power - a friontal aoe shockwave - chance concussive shock - chance knockdown (?) - chance multiple debuff - 700 frontal clip currently - requirement dual blunt/axe
• Ttians Fury (83) - massive mp drain - restores 50% hp damage dealt - inreases run speed (max 3 stack speed success then resets on 4th stack) (pvp confirmed) - self damage end of skill (can die from effect)"
Na azért áám már kezdtem kirekesztve érezni magam :)
-
#77038 +1 -
BaalKain #77037 Nah tegnap egy sikeres major arcana robe craft, ma egy drac bow :)
Asszem a csúcson be is fejezem :D -
#77036 istenem ember vegyél vissza az arcodból.Nem unod még mindig a szájkaratét? -
ErrOrHUN #77035 gamecards.eu -20% -
#77034 2db account elado nincs tulsok minden rajta igy tehat olcson adom
ajanlatokat privatba varom -
#77033 vicces... Ha esetleg lesz info a skill enchant változásokról azt se tartsd magadban, konkrétan Duelist skillek element enchantjára vágyom :) -
#77032 + update:
Cardinal
•Einhasads Unspoken Word (83) - alliance salvation rez basically - will not restore noblesse salvation soul phoenix - chance in self death on cast to bp (haha emo)
Evas Saint
• Submission of Eva (83) - aoe current clip 500 - drains enemy mp to your alliance - requirement full mp - chance self knockdown
Titan
• Ttians Fury (83) - 15,710k power - a friontal aoe shockwave - chance concussive shock - chance knockdown (?) - chance multiple debuff - 700 frontal clip currently - requirement dual blunt/axe
• Ttians Fury (83) - massive mp drain - restores 50% hp damage dealt - inreases run speed (max 3 stack speed success then resets on 4th stack) (pvp confirmed) - self damage end of skill (can die from effect)
-
#77031 továbbra is WTS 1B adena @ teon 20k HUF
-
BaalKain #77030 Elég necces, jó parti kell :)
Amúgy úgy van hogy bemész és van egy csoport, kb 6-7 vagy nemtom mennyi taggal. Ahogy megütöd az egyiket rögtön rádugranak, teleportálgatnak, szétszívnak minden irányból. Ha meghaltak pár perc múlva újra spawnolnak.
Amikor én ott voltam úgy vettem észre, hogy randomra jelenik meg egyik-másik high priest, legalábbis mindig mást dobott spoilra. -
#77029 Paganba db shaftot szedni mennyire necces? Gondolom többféle Tirol's High Priest van, nemtudja valaki hogy konkrétan melyik ID-jű mob dobja vagy esetleg a HP-k között van-e eltérés, ami alapján belehet azonosítani melyik kell? -
Sorbon #77028 Grt :) -
#77027 Tis, ez vaklarma, semmi gond a ventrivel! Legalabbis gyorsan ellenoriztem, julius ota folyamatosan, leallas nelkul megy - az enyem...
utáljatok, "getszik!" (by Napirajz) :) -
BaalKain #77026 Sorbon köszi az arcana robe recit :)
Robe lett belőle -
#77025 Te jóságos ég, meghalt? Vágd fel az ereid, és a másvilágon újra magadhoz szoríthatod! -
#77024 Meghalt a ventri server! 111one1oneone111one -
Yodu #77023 hello
lehet h en vagyok a hülye sot biztos:(
de azért nem indul el a játék mert a PATCHW32.DLL nem talalhat:(
-
#77022 hát, világgazdasági válság van vagy miatököm :P -
#77021 Tökjó egyre drágább minden az adena ára meg lent van. Lassan ott tartunk hogy 5k huf/acc (timecard+superman) -
#77020 Delutan/este felmegyek. -
Sorbon #77019 Meoh gyere fel ventrire ha tudsz. -
#77018 summont* inkabb -
#77017 A koreai betüket átrendezve kijön hogy a pk annyira táp ,hogy ját neki az ajándék OE kard!!
Vagy a PK uj petjét és annak elcsaszet durva statjait.... -
#77016 az uj Nova petet, fail moar? -
dogjoy #77015 most ezen mit kell nézni? -
#77014 Ez nagyon kemény:)
Az invhez meg 2 spellforce kell. -
#77013 PK FTW