88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• valumeister
    Sziasztok ! Gondolkodok azon, hogy szeretnék offical szerverre menni, kaptam is egy meghívót a Sayha-ra, de nem tudom , hogy majd melyik szervert válasszam, miután megvásároltam a játékot. Sokan az SH-t és a Teont emlegetik mint a két legnagyobb magyar populációt magában foglaló szervereket, de azért nem árt erről komolyan megbizonyosodni (gondolom én).
    A másik dolog , hogy bár IL óta nem toltam a játékot (akkor is csak tört szervereken) de a konzekvenciákat levonva különböző fórumokról és / illetve a saját tapasztalataim alapján: az NCsoft-nak nem erőssége a balansz. Ha időközben mégis tanultak valamit, akkor figyelembe se vegyétek a következő kérdést miszerint ; Sikerült graciaban megint túltápolni valamelyik kasztot?
    A válaszokat előre is köszi !
  • TruBy
    Ez jó volt :D
    BTW. Van még egy 50 fős heartbreakers társasgág, ha még érdekel, de vmi alt törpe a leader sztem :) Most RM+ patanegra egyesult, Batman odaadta a kariját vkinek, Angels meg egy új klán beállt az Rm által alkotott allyba. Most a régi Fusiontagok ugye a rvg-ben tanyáznak. Az RM ally kész csőd, rvg a menő. Minden boss az övék, most vették el Adent is a tulerőben lévő RM-esektől. Tuonnak van golem armorja. Egyebet nemtok mondani. Jah halyrá Pecmereg, és hülye bíró!
  • darkmenx
    mar csak False van
  • PhoenixKnight
    Hello! jo rég voltam itt :D vki elmondja nekem hogy Franzon mi a helyzet mostanság? remélem még mndig van True :D
    köszii
  • Predtom0O
    Kinyomtatnám ezeket a "pici" monológokat hoszabb lenne mint a Háboru és Béke.
  • daemonervosa
    ITS A TRAP !

• Epszilon
    Szerintem beszéljünk valami forgatókönyvíróval és adjuk el neki a storyt a jogdíjakból mindenki donételhet :)
  • solyomb
    Elolvastam többször is, de komolyan nemegészen értem itt a dolgokat, összefüggéseket.
    Te komolyan azt hiszed, hogy páran azért nem szeretnek mert nem léptél be uniqumba? Én erről nemnagyon tudok, de ismerve egyesek agyi kapacitását, kizártnak tartom, hogy bárkinak is lett volna emiatt rossz szava. Vagy bárkit is komolyabban meghat, hogy te nem tartod jónak amit mások csinálnak? Gondolom ezek után már nehéz megsérteni, de szerintem, nem a te szavad befolyásolja ez emberek döntéseit. Ez gondolom nem jelent lelki törést.

Igazából már azon is töprengetem hogy kezdeti tourette szindróma, vagy szimpla unintelligencia, hogy képtelen vagy emberi hangnemet megütni másokkal, de ez annyira nem is érdekel. Mondjuk az már érdekesebb, hogy nem tünik, fel hogy többek között emiatt néznek udvaribolondnak, és raknak a pöcegödörbe mikor valamit jónak találsz vagy sem.

Az meg még nem fordult meg a fejedben, hogy te változtál meg, nem pedig az a 15-20 magyar akikre folyton fujolsz? Kiváncsian várom a faszságomra a felvilágosító rekciót, mert mostmár tényleg kiváncsi vagyok és szeretném megérteni mi is zajlik itt.
  • KisEmir
    Azon nem gondolkoztál el hogyha vissza mennek az U.-ba akkor a nova basztatja majd őket?
  • Endaer
    Elo', mikor segitettek ti nekem? Akkor, amikor nektek kellett healer, es ezert inditottam EE subot? Az volt a segitseg? Mert ezen kivul mas kozunk nem volt egymashoz... es meg egy dolog: Shad meg Archen nem lett hatbatamadva, sem atbaszva - azt kaptak, amit igertem nekik: hogy az ismerettsegemen keresztul segiteni fogok nekik a subolasban. Es lőn. De az uni kitalalja, hogy atbasztam a barataim? Milyen logika alapjan jutottatok erre a kovetkeztetesre? Az csak egy dolog, hogy nem tudtak rola, vagy nem gondoltak ra, hogy ki fogok veletek baszni. De mint mar mondtam... Ha ti azota elzarkoztok tolem, amiert nem mentem unikumosnak a tobbiekkel egyutt, es amikor megis beszeltem veletek, teljesen kivetkozve az emberi mivoltotokbol mindenfele szar szemetnek elhordtatok, akkor ezek utan mi a francert gondoltatok hogy nem csuzlizok vissza egy kicsit abbol, amit kaptam toletek? Teljesen erthetetlen.
    Magyar vagyok, igen. Es segitem azokat a magyarokat, akik nem hoztak szegyent a nepemre egy ilyen szaros jatekban. Es Ti mire vagtok fel? Felnottok valakinek az arnyekan eloskodve es a sajat labatokon mar nem tudtok megallni... en meg rohadjak meg, megcsinaltam, micsoda geciseg.

Goku: kedves toled, koszonom, de tartottam egy massziv kerdezoskodos estet olyanok kozt, akiket ismerek, vegyesen voltak kozottuk engem nem kedvelo es baratsagos emberek is. 18 emberbol 16 azt mondta, hogy ha vele valakik baszakodnak, termeszetesen ok is viszonoztak volna a helyemben. Azt hiszem, ez alapjan nem kell az orvosod telefonszama, de jo tudni, hogy szukseg eseten neked mar van/lesz hova fordulnod.

A screenshotrol meg annyit, hogy direkt azert keszult, hogy Shadoutekat tisztazzam, ugyanis, mint a kepen is olvashato, Goku mar akkor megsertodott rajuk. Igazabol, ha kepesek lennetek kevesbe korlatoltan gondolkodni meg viselkedni, ti is lathatnatok hogy A+B+C+D....+Z volt a keplet, tehat teljesen linearis folyamat volt, vilagosan nyomonkovetheto hogyan jutottunk idaig es nem kell "rocket scientist"nek lenni (GAther kedveert muszaj volt ezt is beszurni) ahhoz, hogy ez egy fogyatekos majom altal is kikovetkeztetheto lepes legyen a reszemrol. De ti hihetetlen hogy minden nap alul tudjatok mulni magatokat.

Az, hogy van egy magyar klan, ami jol eljatszogat, egyaltalan nem bant engem (bar most mar nincs kinek a faszat szopni, se First, se senki nem maradt, most nemtom kit fogtok talalni potlaskeppen). Ami engem bant, az mind a mai napig az, hogy ennyire nem vagytok kepesek megerteni, csak azert mert en nem tartom jonak azt amit csinaltok, nem kell engem lekopkodni. Es ezt sajnos rendszeresen megteszitek. Persze oke, joideje mar erre ra is jatszom, de ez szinten csak azert van, mert csicskuljon be nektek akinek nincs gerince (15-20 jo magyar klantag, ha jol emlekszem ennyit irtal Elo'), en koszi, elvagyok nelkuletek is. Jol.
    Meg gondolom beszelunk, addig is minden jot (mert fuggetlenul a mostani esettol, en meg mindig ugy gondolok vissza Rad Eloim, mint azon 5-6 ember egyike, akivel jo volt egyutt jatszani).
    Kivancsi vagyok eljon-e valaha az a nap, amikor kepes lesz barki kozuletek megerteni amiket ilyenkor leirok, vagy csak a faszsagaitokat fogom kapni orokkon-orokke...?
  • irenicus
    jhó ez nekem tetszik:),szóval ne legyen vége.
  • Predtom0O
    ne már elég volt a barátok köztből.
  • irenicus
    áhhhhh csak vacsi idő van...:D fél óra és megint flame on!:)
  • Predtom0O
    ez a kép jó nagy csendet teremtett lehet mindenki tátott szájjal nézi:)))
  • daemonervosa
    lawl
  • eloim
    Hát nem hittem volna hogy valaha is fogok rólad véleményt alkotni, mert annál azért értelmesebbnek gondoltalak, mint amit az éjjel csináltál, de ahogy nézem, mégiscsak meg kell tennem...

Azt állítod, hogy szívattuk a barátaidat (gondolom itt magyar barátokról van szó...), légyszíves legalább 1 példát említs ezek közül... És ne a Morfonz és Ved féle szituációt hozd fel, mert emlékeim szerint ott is te voltál a felbújtó.

Archen és Shadeout: kétségem sincs afelől hogy nekik semmi közük az egészhez, elég sokat beszélgettem velük ahhoz hogy tudjam, ők ilyet nem tennének. Szép és nemes gesztus hogy belogoltál Lucitával és segítettél nekik lesubolni, de az már kevésbé az, hogy a bizalmukkal visszaélve a hátuk mögött a Novát a saját klánjuk ellen uszítod => nálam ez undorító és szánalmas... btw Shad és Archen bármikor visszajöhet a klánba, szívesen látjuk őket.

Apropó a nagy magyar-fikázás közben gondolom azt elfelejtetted közölni, hogy te is magyar vagy.

Azt állítod, hogy neked volt a legtöbb befolyásod a amgyarok közül a szerveren Gordi után. Ily büszkén hangoztatod, mégis szégyen hogy így élsz vissza vele...

Állandóan hangoztatod, hogy gyűlölöd a magyarokat, mégis vannak elvileg barátaid közöttük (igaz, párat épp most támadtál hátba) és gyűlölöd az Unimukkot - jó név, valszeg ez lesz a következő Guard neve - is (igaz, pár tagot épp most támadtál hátba)

Sajnálom hogy téged zavar, hogy egy kb 15-20 fős MAGYAR társaság jól megvan egymással, mindenféle belső viszály és gond nélkül (gondolom ez számodra szokatlan), kivéve ha valamilyen formában te megjelensz a képben... És akkor itt kérdezném meg azt is, hogy az Uniqum mint klán mikor és hol ártott neked? (mert itt is csak az emlékeimre tudok hagyatkozni, és ez alapján úgy rémlik hogy segítettünk neked mindig, ahogy az összes magyarnak aki segítséget kért tőlünk)

És végül de nem utolsó sorban, az Uniqum valóban egy non-faktor klán volt, és továbbra is az próbál maradni, ha megkérhetlek, akkor próbáld meg te is ehhez tartani magad, és nem uszítani a Novát az Uniqumra (már cak azrét sem mert ahogy te is fogalmaztál már egy ideje nem vagy érdekelt a szerveren, csak a "barátaid" által)
  • L2Goku
    Téged tényleg csak sajnálni tudlak, szerintem gyerek korodban anyukád meg apukád biztos vert téged, vagy nem tudom hogy te miért vagy ennyire klinikai esett, de ha gondolod én szivesen segitek neked. Tudok 1 jó agytúrkászt aki tud rajtad segiteni. PM be szivesen megadom a telefon számot. Nem tehetsz róla ,hisz látom iskolába biztos a nagyok elvették az úzsidat és a barátaid mindig kiközösítettek... És nézz magadba ember , először gondolkozz és utána írj mielőtt saját magadat égeted le forumon.
    UI: Bármikor megadom a telefon számot, egy nagyon jó orvos. Ezt tényleg full komolyan gondolom.
  • L2Goku
    www.l2wh.com / l2.pmfun.com itt megtalálsz mindent ami drop szinte.
  • csokicsiga #77394
    srácok,hol lehet szerezni interludes keymatit/bladet? /a piacon kivül/
    köszike
  • daemonervosa
    Bazz, ezt mondhattad volna előbb is... már rég nyugdíjas lehetnék.. ;>
  • Gordis2k
    Az, hogy mi miat vesztesz el egy barátot az nem igazán számit. Viszont biztosíthatlak felőle az L2 nem Játék!! Egy játék nem veszi el az életed..... az L2 egy második munkahely amiért a legtöbben még fizetnek is.
  • jenu
  • GAthersw
    A srácok túlléptek csak Nihil nem a jelek szerint, szerinte ez az ő barátai ellen indított kereszteshadjárat materializálódása.

Részemről lezárva, szerencsére 5 naponta mehetek pkztatni magam max 81 leszek mire subom lesz.
  • Enosh Chan
    Ott a pont
  • BaalKain
    Eszemben nincs belefolyni, de...
    "Lehet, még nem tudatosult benned, de fokozatosan kezded elveszteni a barátaid szeretetét és tiszteletét."
    ... ha ez egy játékon múlik akkor who cares?
  • Morf
    Az Unicumból a chat dolog miatt lettek a karaktereink kipakolva (nem mi, hanem a karik). Ezen már a történést követő 5. másodpercben túlléptem, tegyetek így ti is (sőt, a törpémmel is kiléptem, hogy ne legyen kavarás). Visszaolvasva az utóbbi pár postot nem érzem feladatomnak azt, hogy kommentáljam. Halvány lila gőzöm sincs arról, hogy ki ölt meg kit anno, és ki mit torol meg, milyen régi sérelmekről beszéltek. Annyit fűznék hozzá, hogy az utóbbi két napban hét alkalommal öltek le Novások, mert botoztam. Én is anyázhatnék, megkereshetném Epyon törpéjét Giranba, és virtuálisan megrugdoshatnám, de nem teszem, mert ez csak egy játék (és különben is kell az SP :). Mondhatnám azt, hogy ha engem nem érdekel az, hogy Nihil a nevembe bohóckodott a clan chatbe (pedig hepciáskodhatnék, hogy sértő rám nézve, stb), akkor titeket miért?
  • solyomb
    Ved, Morfonz: kirugtatok a barataimat Unimukkbol, mikor kiderult hogy velem jatszanak.
    Archen, Shadout: meg nem tisztazott, hogy visszaveszitek-e oket, mert a barataim es segitem oket mindennel amivel tudom (es ez kolcsonos, I <3 Shad&Archen).

Szerintem az uniqumban senkinek sincs megtiltva illetve rendszabályozva, hogy ki kivel is barátkozik illetve barátkozhat. Ha jól emlékszem, ennek speciel semmi köze nem volt ahhoz, hogy kikerültek a klánból. Senki nem tudta, hogy te játszod a karijaikat és a nevükben beszélsz a clanchaten, viszont tudván, hogy is állsz a magyarok nagyrészéhez, és az uniqumhoz és tagjaikhoz, nem nézte senki se túl jó szemmel, hogy te ott vagy, függetlenül, attól, hogy mennyire ment világmegváltó eszmecsere ott.
    Mondjuk ezt a mai napig nem értem, miért probléma ha egy effektiv baráti társoságba bekerül valahogy egy olyan ember aki nem tartozik bele az elöbb emlitett kategóriába, sőt... Akkor miért baj ha kirakják onnan.
  • Endaer
    *az en verziom az*, apro eliras, I apologize
    Shadek pedig valoban nem tehettek semmirol, bar nyilvan nekik lesz szarabb ha visszamennek a magyar nyelvu klanchat erdekeben egy olyan klanba, ahol az altaluk preferalt LIVE partit nem kapjak meg, mert mar senki sem jatszik nalatok bot nelkul (ezt nem itelem el, ez teljesen rendben van szerintem).
  • Endaer
    Az a baj, hogy az verziom az, ami tortent, a tied meg GAtherse pedig az, amiben mar benne van a ti kis sajat vilagotokba beszurodo fenysugar homalyanal leforditott, es a sajat kis PR-gepezeteteknek megfelelo verzio. Ami, mar ne is haragudjatok, teljesen ertektelen es hiteltelen.
  • Sirch
    Vannak még Szajhán barátaid:
    Ved, Morfonz rádbízta az accountjait, hogy segíts nekik a fejlődésben, de te arra használtad a nevüket, hogy a klánban keverd a szart.
    Shadout és Archen megkért, segíts nekik a Baiumos questben, de te arra használtad a karaktert, hogy a klántársaikat megölesd, és keverd a szart.

Nem csinálsz mást, mint kevered a szart, eljátszod a barátaid bizalmát azokkal szemben, akikkel ők játszani, szórakozni akarnak. Teszed mindezt úgy, hogy tisztában vagy vele, tetteidnek következményeit nem neked kell elviselned, hanem azoknak, akik megbíztak benned. Ved, Morfonz, Shadout és Archen mind úgy döntöttek, mikor beléptek az Uniqumba, hogy ehhez a társasághoz kívánnak tartozni, a játékra fordított idejüket velünk közösen kívánják eltölteni. Ez az, amit te nem tartottál tiszteletben, megmutatva a barátaidnak, hogy az öncélú bosszúskodásod előbbre való az ő érdekeiknél. Lehet, még nem tudatosult benned, de fokozatosan kezded elveszteni a barátaid szeretetét és tiszteletét.
  • GAthersw
    YARLY, chronic joy és még páran mondták, hogy csak azért ölik le a népet nehogy beninjázzanak ébreszteni, miután felrezeltek és mondták várjunk ülve daggerrel a kézben és nem lesz gond ezek után uszítottad őket.

Másrészt bár nem voltam jelen a ved, morfonzos történésekkor, nem azért lettek kiléptetve a klánból mert veled játszanak, hanem mert te futtattad őket és a nevükben clanchateztél, tudomásom szerint meg is lett mondva, hogy csak addig kell kilépni velük amíg te futtatod őket. Sőt amikor cabrio kellett nekik már untaggedek voltak/tam és akkoriban a partynk pont jó volt oda, szóltak, mentünk is segíteni. Shadékkel pedig szerintem senkinek nincs baja, ők nem tehettek semmiről tegnap.
  • Tüskés
    "Even if you delete your subclass, the corresponding acquired skill(s) will not be deleted." (Hellbound update leírásánál az l2 honlapról)
  • argentum
    Huh, pár percen belül kaptam 3 lehetőséget is. Egyiket elfogadtam, de köszönöm a többi a felajánlónak is :)
  • Endaer
    csak a Te kedvedert GAther, had kezdjem igy: ORLY?

Te szemely szerint GAther nem erdemelted meg, ezt belatom, de mindig vannak aldozatok, es sajnos a rossz oldalon alltal. Majd ha a Nova eltransferel, Unimukk szerver lesz, megosztva a Rituallal. Micsoda kilatasok!
    Vannak Szajhan, akik barataim. Kevesen, de nem azert, mert nem lehetnek joban mindenkivel... en gyomlalok erosen, azt hiszem ezt nem vonhatjatok ketsegbe ti sem. Lassuk, mi is tortent?

Vannak meg Szajhan barataim:
    Ved, Morfonz: kirugtatok a barataimat Unimukkbol, mikor kiderult hogy velem jatszanak.
    Archen, Shadout: meg nem tisztazott, hogy visszaveszitek-e oket, mert a barataim es segitem oket mindennel amivel tudom (es ez kolcsonos, I <3 Shad&Archen).
    Lucita: egy regi baratom karaktere, amerikaban dolgozik mar egy eve, az accountjat fizeti de nem jatszik - felhuztam ra egy bishopot mert ez kellett Ved es Morfonz melle. (Ha lepkztok barkit kozuluk, nem velem basztok ki, a barataimmal.)
    Mivel eddig mar nem egy baratomat erte atrocitas az Unimukkerek reszerol, tetezve az egyebkent is ellenem taplalt vak utalatot, MINDOSSZE AZERT MERT KORABBAN KIJELENTETTEM: A MAGYAR L2 JATEKOSOKKAL NEM NYUJT ELEGENDO OROMOT A JATEK, mar mondhatjuk azt, hogy nyiltsisakos haborut inditottatok ellenem es szivattatok a barataimat, akiknek semmi bajuk nem volt az Uni-val, es engem se zavart hogy veletek egy klanban vannak. Ezek utan, most azt hiszitek, hogy en kolosszalis seggfej vagyok, hogy ilyen elozmenyek utan keresztbe teszek nektek? Mikor egy idoben meg kepviseltem is a magyarokat? (En meg emlekszem, mikor Milkaek fikaztak Sondit hogy milyen fasz amiert keruli a magyarokat ICA ventrin, aztan Milka is elkezdte ezt csinalni, tobbet volt az amcsikkal mint magyarokkal, ott is ment a susmus, aztan lam, mar engem is utaltok egy joideje...) ennek a sok szarnak a vegen most egyszeruen kibaszottul nevetseges, naiv dolog, hogy azt hittetek, nem lapatolok vissza egy keveset a ram ontott szarbol. Marcius ota nem jatszom a szerveren igazabol, meg az unimukknal is nagyobb nonfaktor vagyok a szerver eletet tekintve, es meg ezek utan is en nyomlak le titeket... vicc, hogy ennyire jutottatok a nagy magyar klanotokkal. Vagyis, mar a masodikkal.
    Seggnyalasrol meg annyit, hogy szerintetek en, aki olyan vagyok amilyen (hasznaljatok barmilyen jelzot kedvetek szerint), en kepes vagyok arra, hogy barkinek benyaljak? Gordi, O nyalt mindenhova, ezert voltak kapcsolatai. En csak annyira voltam fair mindenkivel, amennyire tudtam, es most veletek is csak pont annyira voltam unfair.
    De nem is ertem, mire ez a nagy anyazas, vegtere is, ez csak egy jatek, nem ezt mondjatok mindig?

Mucmuc (kesz szegyen ez a nev): van eletem, az eladott karakteremert es cuccaiert raadasul olyan eletem van, amibol vidaman vehetnek amerikai repjegyet oda-vissza is. De nem fogom, mert latom, hogy szuksegetek van ram (), es meg van azert mas tennivalom L2-n kivul is.

Fragstar: a post legelejen az az egy kis kep megvalaszolja a kerdesed?
  • argentum
    Hello!

Küldene egy trial meghíhót valaki (vagy minek is nevezik)?
    PM-ben adok email címet.

Köszi előre is.
  • GAthersw
    Érdekes, egészen addig amíg nem kezdtél szart keverni ők maguk mondták, hogy megbökhetjük, pedig én nem untaggeltem. Fel is rezelték a PPmet, rendesek voltak. Tudtommal amúgy én nem mondtalak el téged semminek egészen a tegnap esti akciódig, úgyhogy nem tudom honnan árad belőled ez az útálat, de mint mondtam nem is érdekel.

A "megérdemeltétek"-et meg szerintem felejtsd el, bár a te kis fejedben biztos le tudod vezetni miért is érdemeltük meg.
  • Endaer
    Megvmi: A Novanak a magyar klan emlitese elegendo volt a pkra, es ez viszont nem nekem koszonheto, hanem annak, ahogyan Gordi belevezetett titeket a szerver korabbi politikai eletebe. Nem en keltettem magyar gyuloletet a Novaban, az mar megvolt irantatok, en csak kihasznaltam.
  • Endaer
    Ha csak 5 napot csusztok emiatt, mar akkor is megerdemeltetek. Eddig is mindenki annak tartott, amit most mondtatok, ugyhogy nem hiszem, hogy a mostani kommentjeitek barmit is szamit vagy er. Annak idejen Gordi egyszer megdicsert, hogy milyen jol kepviseltem a magyarokat az ICAban amikor o bekerult a Nokiahoz es nem volt ideje jatszani. Pontosan annyira kepviselnek minden egyes magyart a mai napig is, HA nem kellene nagyjabol egy eve azt hallgatnom szerintetek milyen szar szemet szar alak vagyok. Oke, most mar legalabb van valami alapja annak, amit mondtatok. Nincs miert lelkiismeretfurdalast ereznem, egy evnyi kemeny munkatok van benne hogy most itt sirdogaljatok az elbaltazott baiumotokert. Ennyit a self ownage-rol.

Sorbon, a velemenyed tiszteletben tartom, elfogadom, szamomra ugyanolyan pozitiv ember vagy mint eddig voltal, ez nem befolyasolt reszemrol semmit.
  • Gordis2k
    2 krónikával ezelőtt az egyik klántársunk bezuzott egy bd subot és megmaradt neki a celes ja.
  • solyomb
    Hehe 11 nap alatt WC lvl 40ről lvl 76ra:) Ezzel FPnek meglett az utsó subskillje is, paletta lvl6-s shield, knight ability defense, warrior ability boost CP, Barrier ability Invulnerability:)

Valaki arról tud 100%-s infot mondani - értsd kiprobálta és müködött -, hogyha törlök egy subot a skillek megmaradnak? Mert akkor lehet a wc sub megy a levesbe és indul egy Bishop inkább