6021
Ki lesz a legjobb?
  • MrSpock
    Az igazság azlett volna,ha egy 10tagú szakmai,zenész,meg satöbbi aki ért valamit e műfajhoz dönt,vagy legalábbis mondjuk 10 pontos skálán,és a közönség jelentett volna valami plusz szavazatot.
    Mert itt tényleg az volt,akinek nagyobb a tábora(pénzes) az nyer)
    Igaz akkor bevétel nemlett volna ennyi,mert mivel kereskedelmi csatorna így ebből is jön a lové.Bocs,ha nemjól látom a dolgokat...most mennem kell melózni...
  • KeKKSZike
    Hát TE komolyan mondom, hogy nem vagy 100%!!
  • [Walaki]D`Lair
    Semmi hangja nincs...illetve olyan a hanjga mint a Tom Jones-nak...az olyan dalok fekszenek neki...de SEMMI más nem...
  • St
    Igen, Edmondnak valóban tovább kellett volna bent maradnia, mint Ibolyának.
  • KeKKSZike
    Figyelj már... Nekem csak a saját szemeimnek kell hinnem, hiszen mindenki láthatta a saját két szemével a körülményt, a két tábor közötti jelentős különbséget! ;)
  • KeKKSZike
    És arra mit mondasz, hogy a zsűri is őt hozta ki győztesnek? Vagy mondjuk azt megmondanád, hogy az elején miért mindig Ő nyert? Ő neki kellett volna hamarabb kiesnie? :)))) Jó vicc... És szerinted meg Edmondnak, annak a tehetségtelen/egysíkú pöcsnek meg biztosan tovább kellett volna bennmaradnia, mint Ibolyának, mi? :P
  • St
    Nem, sajnos tényleg nem a tehetségről szólt, mert ha arról szólt volna Ibolya nem jut a döntőbe. De a vége így is igazságos lett, mert magasan egy tehetségesebb (és rokonszenvesebb) résztvevő nyerte.

És ha az zavar, hogy TVera "kövér", az kb. ugyanakkora IQ hiányra vall, mint akit az zavar, hogy Ibolya cigány...
  • Bucser
    Te meg mindent elhiszel amit a TV2-n mondanak????? A Tapló című műsor információtartalma kezd hasonlítani a Mókuszéra a retek klubbon.... Minden szenzáció és utánna kell nézni... Ez az álbizonyítgatás annyira nem ér semit... Régen szerettem a sváby-t,de mostanában egyre gyökérebb....
  • KeKKSZike
    De figyelj már! Nem csak a tehetségen múlik ez az egész nem gondolod? A TV2-őn amiket láttál, de azt vetted ki? Hm? :P
  • St
    Őőő, ezt a csóró/gazdag/gyermekotthon/nemvoltaklehetőségei, stb. témát el kellene már felejteni, ez itt egy egyszerű tehetségkutató műsor volt, nem szociológiai tanulmány.
  • KeKKSZike
    Tapolcán több feltöltő kártyát nyomtak el + a STADIONBA a belépés egybe szavazatot is jelentettek! Nah? Erre mit lépsz? Ibolya tábora mit tudna ez ellen tenni? SEMMIT! ;(
  • KeKKSZike
    Biztosan tehetősebbek, mint a GYEREKOTTHONba! ;) Nem gondolod? :P
  • KeKKSZike
    TVeránál egy egész STADIONT tömtek tele... A másik, hogy husztustalannak tartom, hogy Soma most kezdte el fikázni, az utolsó adásba! Miért pont most kellett Neki a kritikát mondani? Gusztustalan... Nem tartom igazságosnak a szombati döntőt, azért is, mert a szavazatok egy bizonyos 5percben úgy megugrottak, hogy nem igaz! Nem hiszem el, hogy így tudott változni a szavazatok aránya!!
  • Bucser
    Azt miből vágtad, hogy milliomosok???? Azt ne mond, hogy láttad az öltönyét:DDDDDDDD
  • KeKKSZike
    Biztosak vagytok ti abban, hogy a jobbik nyert? TV2-őn az Aktív ezzel foglalkozott! És hát láttam a két tábor közötti hatalmas ellentétet! Az egyik lelátón, milliomosok, mindegyik kezébe mobil telefon, a másik táborba viszont csóró, szegény/tehetetlen emberek! Ezen nem gondolkoztatok el? :O
  • KeKKSZike
    Figyelj... Én is nagyon örülök, hogy itt akik voltak tényleg tudtak énekelni! A magyar POP ipar felét ki kellene baxni és betenni őket! ;)
  • Shan
    Nekem személy szerint kurvára elegem van a magyar "kozsónövendék" pop"sztárok"ból. Itt az ideje, hogy valaki már tudjon is énekelni. Éppen ezért volt számomra mindegy, hogy melyikőjük nyert. Habár 1 kicsit jobban örülök a Verának.

Akinek meg nem tetszik ez az egész, az menjen, aztán halgasson ámokfutókat.
  • ricsi1
    lehet,hogy jobb is ha nem nyer,mer nem kell minden TV2-es szaron ottlennie
  • Blasta
    Kurva mindegy ki nyeri meg ezt, úgyis az összesnek lesz lemeze, max nem a TV2 fogja szponzorálni, hanem tökmás kiadók...
  • ricsi1
    ja,meg láttad volna városunk újságait..(tapolca)
  • pityogo2
    sztem Vera jobb volt, mint Ibolya, és most itt ezt nézték, nem pedig azt, hogy ki mekkora egyéniség... sztem annyi a lényeg, hogy neked jobbant etszett Ibolya.
    Nekem pl elejn Ibolya tetszett, viszont utána már Vera jobb volt.
    egy kis dolog még:
    Ibolya elég sokat fejlődött hetenként ez nem vitás.Ha pl Very is ennyit fejlődöt volna, már rég Oscár díjával büszkélkedhetne az otthoni vitrénében.
  • KeKKSZike
    Az biztos! :)
  • The Garrett
    jó függöny lesz belőle az biztos :D
    viccet félretéve
    #582 ezesetben nemszóltam :P azthittem ez is ilyen popsztáros műsor volt. Na mind1 kellemeset csalódtam :)
  • KeKKSZike
    Mondjátok, hogy nem számít, hogy ki nyert... Akkor miért nem állt meg a műsor mikor még 10-en voltak, ha úgyse a győzelem a fontos!
    Ibolya szerintem sokkal nagyobb egyéniség volt, nagyon csibész ha szabad így fogalmazni! Majd nézzétek meg Vera klippjeit, remélem, hogy az egyik ruhadarabát majd vmelyik koncertjén nektek odadobja! ;)
  • Bucser
    Nem ebben a műsorban Tehetséges énekeseket kerestek.....
  • The Garrett
    DE ebben a műsorban popsztárokat kerestek nem?
  • The Garrett
    Sajnos aztmondom inkább lesz belőle követendő példa a "mai fiatlaságnak" mint verából...
    Meg Természetesen nem csak az a korosztály fogja sztárolni a győztest, de a "rajongótábor" 60-65% át biztos hogy a 12-18 éves korosztály fogja alkotni. + 1 "gyerekből" nagyobb bevételük is lesz ugye... megveszik az ujságot amibe bennevan, posztereket, cd-t kazettákat sampont hajlakkot mindent amivele reklámoznak majd. 1 "Felnőtt" pedig amellett hogy szivesen hallgatja a zenéjét nem (biztos) hogy el fog járni a koncertekre és stb stb stb.
    Persze lehet én látom furcsán a dolgokaT :Ö
  • Dzsini
    Tom Jones jóhangú walesi bányászember volt... arrafele az ő fajtája 12 egy tucat :)
  • Aspyrin
    Nem a kedvencem nyert, de azért öröm volt látni a boldogságot a csaj szemeiben.
  • Bucser
    Valamiért a vége nem ment el:)) Szal Kőműves volt a lelkem és nagyon TEHETSÉGEs és felfedezték:)) de nem azért fedezték fel, mert rossz körülmények között élt, hanem mert tehetséges volt....
  • Bucser
    Így Igaz!!!!

Joe Cocker-t sem a Konzervatóriumból szalasztották, hanem Kőműves volt a lelkem....
  • St
    Szerintem sztárokat nem csak 10-12 éves gyerekeknek "gyártanak". Mitöbb van még "élet" a pop műfajon és a bravon kívül is... Vagy szerinted pl. Pavarotti nem "sztár"?

És ha már követendő mintáról beszélünk: Ibolya ugyaúgy nem lehet "követendő", hiszen a primitív viselkedésével és beszédstílusával, kicsapongó életstílusával nem hiszem, hogy modellértékű lehet egy 10-12 éves gyerek számára.
  • St
    Ez nem árvaházi sztori, hanem tehetségkutató műsor. Nehogymár valaki azért legyen megasztár, mert "nem volt lehetősége képeztetni magát"... Sok tehetséges ember vérzett el, ha tényleg tehetség alapján megy, Ibolyának az első 5 között kellett volna kiesni. Mellesleg megjegyzem TVeráék is szegény körülmények között laknak...

Szerintem ilyen műsoroknak a tehetségről kellene szólni és a képességekről, nem a családi háttérről, meg a sajnáltatásról.
  • Bucser
    Nem is az volt a kérdés, hogy miért:))) Az volt a kérdés, hogy megtölti e:)
  • The Garrett
    Az edda csak azért tölt meg stadionokat mert nagyonrégen még jók voltak... :P de erről inkább ne kezdjünk vitázni.
  • Bucser
    Ezt kinek az üzijére írtad?
  • Bucser
    Azért szerintem ez egy sokkal komolyabb műsor volt mint az All4 love kereső meg Üstökös műsor.... Az egy Crap volt amit ott csináltak.... Itt minden műsorban Zenét hallhattunk....
  • Bucser
    Még jó, hogy a kiesettek nem úgy gondolkodnak mint te:)

Akkor ők most depressziósak lennének, hogy "Úristen miért nem én??"...
    Ez csak egy verseny volt.. Ha ügyesek nem tűnnek el a sülélyesztőben... Itt mindenféleképpen nyertest kellett hirdetni és szerintem ha nemzetközi porondon nemzetközi hrességekkel csinálnak egy ugyanolyan műsort ott sem lesz egyik nem nyertesből sem kisebb sztár... Mondjuk U2 meg Sting meg Madonna meg Bioncée Knowles meg Alicia Keys kerü egy műsorba egyikük nyewr.. de nem lesz egyik kieső sem kisebb sztár.......
  • Augustus Gigo
    NÉzd emg ,hogy mi van a reality show győztesekkel? mind ellaposodtak, jah és nézd emg hogy mi lett a csapatokkal, melyeket felfedezett a tv, all 4 love, meg suigar and spice, miond eltűnt egy nóta után
  • Bucser
    És ha megnézted mondjuk bármelyik nagy Soul és Jazz énekest (Aretha Franklin pölö) Nem egy nádszálkisasszony.... És a Vera alapvetően Jazz-t énekel, és szerintem Pieró hozzáállása a zenéhez garantálja, hogy nem egy "Üstökös" vagy "SHy Guy" albumot fognak kiadni....

Utálom a műanyag barbie sztárokat.. magyarországon szerintem 2-3 igazi sztár/zenekar van aki képes egydül akár stadionokat megtölteni a zenéjével. Ákos, LGT, Edda