6021
Ki lesz a legjobb?
  • Bucser
    Na ennél a hozzáállásnál egyet utálok jobban.... hányingerem van az alaptalan pletykálkodástól....

Ez tudod milyen??? Mint amikor az összes (magyar) gazdagra és miliárdosra két ujjal mutogatnak, hogy privatizációból és olajszőkítésből szerezte a pénzét.... Ez általánosítás és az álolánsból következtetsz egy konkrétumra.... Írj egy forrást és pon. És levegőben villamoson terjedő pletykákat ne vegyél készpénznek mert akkor Paks felrobban.....
  • Hellhammer
    fifi:
    Mondanál pár nevet, kitől kapot pénzt, mire, és hogy mikor?

Tehát, ha én azt mondom, hogy tudom, hogy a polgármesterünk elfogadott azért pénzt, hogy az alpolgármesternek új lakást intézzen a városi vagyonkezelő kht, akkkor az egyből igaz is lesz (közben fingom sincs a dologról)?
  • Hellhammer
    fifi: Voltam pár tehetségkutatón nézőként is, és indulóként is :) Tudom, hogy nem csak ebből áll a magyar zenei élet, de a többségnél igaz az, hogy ha valamit nem lát, akkor az nincs. És én még nem hallottam, hogy rádióban pl. Aebsence-t nyomtak volna...

Satchfan: ezt tényleg csak kismadár mondhatta :) Nincs szó ilyesmiről. Megtömött boríték meg satöbbi? Vicc. Pláne ha figyelembe veszed, hogy milyen öntörvényű emberek ülnek a zsűriben. Persze ilyen dolgok nyilván 4szemközt történnek a producer és az illető között, de semmi ilyenről nem hallottam.

Pl. amikor Dér Henrietta kiesett még jó 1 órával utána is hitetlenkedtek a zsűritagok, hogy mi történt és nem 1-2 ember hívta őket fel, hogy mi van(?) már amit kivettem abból, hogy ők mit mondtak a telóba. Meg pl. Barna legutóbb Gáspár Laci előadása után úgy ment ki a szünetben, hogy "azt a kurva, ilyen nincs, hogy ekkora hangja legyen". Szóval nem a zsűrit kell fikázni az eredményért hanem az iq 0 nézőket...
  • fifi
    Pressernél sokkal nagyobb emberek belementek már ilyenekbe, pontosan azért, mert ha kiderül, lehet azt mondani, hogy kamu, pletyka stb...De a zseton marad.
    most nem a Presserre gondolok konkrétan, inkább arra az undorító Somára.
  • Szabina
    Szerintem ezt félreértetted, mert nem az számít, hogy valaki roma vagy sem, csak egyszerűen néhányunknak nem tetszik Ibolya stílusa, és az hogy szabályosan előnyt jelent neki az, hogy árva és műveletlen a képzett zenészekkel, (és saját megitélésem szerint) tehetségesebbekkel szemben.
  • Bucser
    Nem biztos, hogy a Pressernek szüksége lenne ilyenféle hitelrontásra... ezt is egy havernak a haverjának az ismerőse mondta??? Mert ha ilyen hírekre meg infokra vagyok kíváncsi inkább olvasom a blikk.hu-t vagy veszek egy Blikket vagy Mai napot
  • St
    hja
  • fifi
    Lehet hogy nagyo név de a pénzzel jól megtömött papírzacskó még nagyobb...
  • St
    Szerintem Presser Pici nagyobb név a szakmában annál mintsem elmondassanak vele egy előre betanult véleményt.
  • Satchfan
    A kisimadarak azt csiripelték nekem, hogy a "zsűri" előre megadott "véleményt" formál a produkciókról. Egyébként mindhármójuk király volt,kár, hoyg Laci kiesett.Most már akkor Verának kellene nyernie..
  • fifi
    A magyar zenei élet nem ezen a szinten áll! Menj már el egy normális tehetségkutatóra, olyan zenekarok vannnak, hogy még. Csak ezt nyomja a média, de ha vki ezekből választ kedvencet magának az hülye.
    Cigózásról annyit, hogy lehetne ő pakisztáni is a gáz az, hogy olyan tufa bunkó gyökér, hogy hihetetlen! Ettől függetlenül nem véletlen hogy a cigót hozzák ki nyetesnek, ezt már régebben kifejtettük...
  • b-type
    ez egész jó, csak egy kicsit túl elnéző vélemény...már már bólintanék, de belőllem sokkal több indulatot váltanak ki pl. a ker.telv. butítása, vagy egy ilyen műsorban a csalás lehetősége.
    sztem nem lehengerlő Ibolya személyisége, hanem álságos, ez a fajta sugárzott nemtörödömség 1általán nem valódi, igy látom, tovább nem is boncolgatnám mert innen nem érdekel...Gáspár Laci hozzáállása volt a legfrankóbb sztem,
    sok sületlenséget is énekeltettek vele, és mindenhez maximálissan odaállt.
  • Hellhammer
    Amúgy nem értem mit fikáztok itt egyfolytában. Személy szerint a 12 döntős közül (sőt még az elődöntősök közül is) bármelyikük előadását szívesebben meghallgatnám, mint a manapság sztárgyárosok (Kozsó, Biró Cica, mittoménkik) által futtatott "sztárok" akármelyikét. Mivel magam is zenész lennék (bár teljesen eltérő stílusban), nagyon sajnálom, hogy ilyen szinten van a hazai zenei élet. Nem a tehetség számít, hanem a pénz... (pl. nem véletlenül ad ki egy nagyon ütős banda itthon felvett albumot szlovák kiadónál)

Ezen a téren "kedvenceim" a reality show lemezek, most is kiesett egy szőke cicababa, erre mit hallok egyik reggeli "hírműsorban": asszem Kozsó lemezt ad ki a drágának, hogy ne legyen olyan szomorú. No comment...

Cigányozás: ezt sem értem. Általában szidja mindenki a cigókat, hogy milyen ingyenélők, műveletlenek és erkölcsileg 0 emberek (én is szoktam néha) erre jön 2 cigány versenyző akik azért letesznek valamit az asztalra, és nem hogy elismernék a teljesítményüket, hanem egyből jönnek az emberek mindenféle összeesküvés-elméletekkel. Ha van rajta sapka akkor azért, ha nincs akkor azért...

Amúgy azt én is hibának tartom, hogy nem szakmai zsűri dönt, hanem nézők sms-ei, ami előrevetíti a csalás lehetőségét, és negatív lehet az esetleges nyertesnek ez. De hát ilyen a kereskedelmi TV. Az a véleményük (hozzáállásuk), hogy ha a nézőnek döntési lehetőséget adnak a kezébe, akkor attól lesz nézettebb egy műsor.

Személy szerint legutóbb nem Gáspár Lacit ejtettem volna ki, hanem Oláh Ibolyát, mert látszik, hogy tényleg ért a zenéhez, szereti a zenét és még énekelni is tud. Tóth Veronikának kétségkívül nagy hangja van, de a szinpadi mozgása nem túl fényes, nem tölti be. Bizonyos stílusoknál ez előny, de nagyon lekorlátozza a lehetőségeit. Ibolyának pedig tényleg lehengerlő személyisége van, műveletlensége ellenére (bár Evelyn szvsz ezen a téren jobb volt).

Uff...
  • Shan
    Ez így van!!!! Ebből is látszik, melyik az a réteg (intelligencia), aki smsezget orbaszájba.
  • Hellhammer
    Székelyhídi Balázs: lenyomta volna Somát a picsába... Már az elődöntők környékén 2 hétig csak arra készült, hogy hogyan fog beszólni neki, és érte a meglepetés... :)
  • Bucser
    Nem tudom nekem a Dér Henrietta tinglitangli stílusa soha sem jött be:) de az Ibolyáé sem:) Én a Leslie-t sajnáltam, hogy kiesett, és a Gáspár Lacit. Valamint a Mujahid Zolit sem tettem volna ki olyan korán. Edmond nagyon egyetlen stílusban énekelt. Kíváncsi lettem volna viszont, hogy a Székelyhídi Balázs mit művelt volna a döntőkben:)
  • Aspyrin
    Nézőpont kérdése. Szerintem magasan a legjobb Ibolya + Mujahid Zoli (elnézést ha rosszul írtam le a nevét), ellenben Schmidt Barbarának már réges-rég mennie kellett volna. Edmondot én is az élmezőnybe soroltam volna szembe Kandech Evelynnel, akinek egy minden dala egy katasztrófával ért fel. De sztem mellőzni kellene a rasszizmust ebből a topicból ,azt hiszem ez a hozzászóló intelligenciáját kérdőjelezi meg. Várom a jövőheti finist :-)
  • Szabina
    Én már előre gondoltam ezt, hogy Ibolya nyeri meg, nem mondom, hogy nem tud énekelni, de nála sokkal jobbak is kiestek már. Jó példa volt erre a tegnapi adás, amikor a már kiesettek is énekelntek. Hát, összehasonlíthatatlanul jobb Dér Henrietta, Scmitt Barbara, S. Vera, Edmond...
  • St
    tegnap érdekes volt nézni a kiesetteket, hatalmas tehetségek és egyéniségek véreztek el az elején, a kis takarítónőnek már az elején ki kellett volna pottyanni...
  • fifi
    Jaja. Megjósoltuk mi ezt már, csak annyira hülyének nézik az embereket, hogy úgy gondolják nem feltűnő. Tud énekelni a csaj, de 2-3 adással jogosan kieshetett volna már.
  • Mike at home
    utalom ezt a musort

huzzak mint a retestesztat
  • Darkboy
    na hello, már biztos a cigó(Ibolya) nyer
  • a.carkey
    Mégis csak jobb volt a Ki mit tud, meg a Táncdalfesztivál. Nem balfasz sms-ek döntöttek, hanem legalább a témához egy kicsit is értő vagy legalábbis nem elfogult zsüri.

:(

Éljenek a cigó, sárgafogú, bugris, antisztárok! (Ibolya)
  • Dzsini
    St az aktív ellendrukker :D
  • St
    Hát ez nem jó, Ibolya lesz az év hangja... Ez kis hazánk hozzáértő publikumának véleménye...
  • b-type
    hát ha máshogy nem támogattam, mert nem,...lemezvásárlással fogom.
  • Szabina
    Jaj, de sajnálom, hogy kiesett a Laci!
  • ricsi1
    az a nagy mittomén melyik zsúri,aki legszélül ül:aztmondja"nemzetvédelmi okokből az Ibolyát nem rakja be"...akkor a LAci nem cigány?!
  • ricsi1
    jövőhéten felmegyek,azt szúrkolok TVerának!(a húga is ott lesz)
  • b-type
    fene egye meg....hajrá Gáspár Laci.
  • ricsi1
    jaja
  • Dzsini
    na, 2 leányzó megy döntőzni
  • Szabina
    Én másképp hallom, szerintem Ibolya hangja Veráéval vagy Laciéval összehasonlítva nem jobb, sem a hangerő, sem a hangterejedelem tekintetében.
  • FL
    csak hallgatom, nem nézem, s bizony a másik két énekes hang kemény, kiabálós, szenvtelen.
  • Davidus
    itt a másik véglet:D
  • FL
    Első lessz Ibolya, mert minden tekintetben fenomenális a másik kettőhöz képest.
    Szerencsére!
  • Szabina
    Szerintem ma mindenki jó volt, a közös produkció is tetszett.
  • St
    hja, meg botszemem :D
  • Tikal #444
    bár sanda gyanum szerint vele nyeretik meg...
  • Tikal #443

ugy legyen :)