6021
Ki lesz a legjobb?
-
#566 De az első az mégis első! Világbajnoknál is az aranyérmest mondják, nem a második helyezettet! :P -
#565 Ennek a játéknak / showak mindenki győztese aki részt vett a döntőkben.. Ahogy edmond is mondta, már kapott egy lemezszerződést.... -
#564 És szerinted Ibolya hol/hogy tudta volna képezni a hangját? Neki nem volt lehetősége és milliomos apukája (aki gyűjtse neki a szavazatokat is!). Verának volt lehetősége így persze, hogy képeztette a hangját! De Ibolya? Majd nagyon jó lesz egy "gusztustalan" kövér nőt bámulni... Félre NE értsetek, mert Vera tényleg gyönyörűen énekel és amikor először hallottam a Hamu és gyémánttal, akkor majdnem sírva is fakadtam! De azért nem hiszem, hogy Ő lenne a megasztár, úgy ahogyan SVerára is rámondtuk, hogy NEM megasztár alkat! Erről ennyit... -
#563 Szerintem az hogy valaki sztár, nem jelenti azt, hogy "90-60-90-nek" kell lennie. A Győzike együttesében "Romantikos" csaj is nagyon lefogyott, pedig ő sokkal kövérebb volt Veránál, szerintem ez a legkevesebb.
Kekkszike, igaz, hogy Ibolya nem tanult énekelni, és ha képeznék a hangját, akkor sokkal jobb is lehetne, de én úgy gondolom, hogy ne az alapján tartsuk valakit tehetségesnek, hogy mit nem tud, hanem hogy amiért küzdött (pl, képeztette a hangját, amit ne úgy képzelj el, hogy a világ legegyszerűbb dolga)elére a céljait.
Szerintem ennek a versenynek Ibolya is a győztese, mert lehet, hogy a végén nem ő győzőtt, de nagyon sokan szeretik, és biztos fogsz még róla hallani: ugyanúgy lesz lemeze mint Verának! -
#562 Abban egyet kell hogy értsek, hogy Verát nemtudnám 1 klippben elképzelni, hogy táncol meg ilyenek. jó hangja van az 1 dolog,de a sztárság ennél sokkal "több": 1 Sztár valahol ideál, követendő példa lesz a sok 10-12 éves kislánynak kisfiúnak, aki minden hónapban a BRAVO címlapján fogja viszontlátni verát... Nemtudom hogy az a korosztály is azt fogja-e nézni hogy, húúú milyen szépen énekelt.. hanem sokkal inkább azt hogy nézdmáhogynézki, :P
Ennek ellenére mielőtt megköveztek énis neki drukkoltam. :)miután Lezli kiesett :D -
#561 Mert szerinted nem fontos a külső? Én nem azt mondom, hogy egy olyan csaj legyen a nyertes, akinek csak az alakja a jó, de nem tud énekelni! De azért Ibolya is nagyon szépen énekel, sőőt! Vegyük azt figyelembe, hogy Ibolya magától tanult, nem járt zeneiskolába! Tudod te, hogy mit lehetett volna abból a csajból még kihozni? És azért a képernyős is SOKKAL jobban mutat! -
#560 LOL :DDDD -
#559 Te is olyan vagy, mint a magyar zeneipar nagyjai... -
#558 Biztos megkondizzák kicsit, de szerintem a hangja a lényeg. -
#557 hát ja, mindig a külsőségek..
sztem most ez még igy van, de változni fog.
nekem elég a hangja. -
#556 Én elvagyok keseredve! Én Ibolyának drukkoltam, neki kellett volna megnyernie! Verának gyönyörű hangja van, meg minden! De eltudjátok őt képzelni egy Viva klippbe? Az egész monitort betölti! Áhh... -
#555 tehetséges a Vera, csak ahhoz, hogy befusson szerintem, le kéne fogynia. (ma a sztársághoz kell valamilyen kinézet is) -
Augustus Gigo #554 meglehet, vagy még nem jött a postás a családi pótlékkal:D -
#553 tényleg :D ez volt az elterelő hadművelet :D
vagy biztos mindegyiknek elfogyott a feltöltőkártyája mer a multhéten annyit szavaztak :D -
Augustus Gigo #552 biztos az összes cigó ma a fásy mulatót nézte -
#551 YIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Ez aztán a meglepetés%!! wuuuuu!
-
#550 A többi szánalmas -
#549 Ez jó:D -
Augustus Gigo #548 jaja -
#547 Akkor most ki nyert? vera? -
Augustus Gigo #545 -
#541 1/Evelyn
2/Ibolya
3/én a fürdöben
......
129456/S.V. -
#540 Sztem az valami bőrbetegség lehet inkább, a messziről úgy néz ki -
#539 Végig Verának volt a legtisztább hangja az egész mezőnyben.Ő volt az egyetlen akinek kristálytiszta volt a hangja...
-
#538 Ibolyán az a tetoválás igazi vagy firka? -
#537 Gáspár Laci is nagy nyertes az már biztos, nagyon csíptem a hangját.
de amit most a végén is énekelt a Vera, áá..oriási a csaj. -
#536 Nélam a Schmidt Vera. -
#535 Nálam Laci nyert:) -
#534 Én nagyon örülök Vera győzelmének! -
#533 Nálam nem nyert -
#532 Akkor most Verát lesz égő szeretni?:P OK -
Augustus Gigo #531 ÉN tudtam ,hgoy ő fog nyerni, vagyis gondoltam, mert ő a tipikus anti popsztár. Olyasmi mint Ibolya már volt, de ilyen "termetes"teremtés a mai magyar zenében most éppen nincs -
#530 IGEEEEN!!!! :))
-
#529 -
#528 Kevés volt a cigó szponzor!!!! -
#527 ST hol vagy?:P -
#526 már készültem elkapcsolni...de ok, ez ok. -
#525 St most boldog ;) -
#524 Én.
igy van!!!!
váá
-
#523 na, ki lepődött meg? :)