6021
Ki lesz a legjobb?
  • KeKKSZike
    De az első az mégis első! Világbajnoknál is az aranyérmest mondják, nem a második helyezettet! :P
  • Bucser
    Ennek a játéknak / showak mindenki győztese aki részt vett a döntőkben.. Ahogy edmond is mondta, már kapott egy lemezszerződést....
  • KeKKSZike
    És szerinted Ibolya hol/hogy tudta volna képezni a hangját? Neki nem volt lehetősége és milliomos apukája (aki gyűjtse neki a szavazatokat is!). Verának volt lehetősége így persze, hogy képeztette a hangját! De Ibolya? Majd nagyon jó lesz egy "gusztustalan" kövér nőt bámulni... Félre NE értsetek, mert Vera tényleg gyönyörűen énekel és amikor először hallottam a Hamu és gyémánttal, akkor majdnem sírva is fakadtam! De azért nem hiszem, hogy Ő lenne a megasztár, úgy ahogyan SVerára is rámondtuk, hogy NEM megasztár alkat! Erről ennyit...
  • Szabina
    Szerintem az hogy valaki sztár, nem jelenti azt, hogy "90-60-90-nek" kell lennie. A Győzike együttesében "Romantikos" csaj is nagyon lefogyott, pedig ő sokkal kövérebb volt Veránál, szerintem ez a legkevesebb.

Kekkszike, igaz, hogy Ibolya nem tanult énekelni, és ha képeznék a hangját, akkor sokkal jobb is lehetne, de én úgy gondolom, hogy ne az alapján tartsuk valakit tehetségesnek, hogy mit nem tud, hanem hogy amiért küzdött (pl, képeztette a hangját, amit ne úgy képzelj el, hogy a világ legegyszerűbb dolga)elére a céljait.
    Szerintem ennek a versenynek Ibolya is a győztese, mert lehet, hogy a végén nem ő győzőtt, de nagyon sokan szeretik, és biztos fogsz még róla hallani: ugyanúgy lesz lemeze mint Verának!
  • The Garrett
    Abban egyet kell hogy értsek, hogy Verát nemtudnám 1 klippben elképzelni, hogy táncol meg ilyenek. jó hangja van az 1 dolog,de a sztárság ennél sokkal "több": 1 Sztár valahol ideál, követendő példa lesz a sok 10-12 éves kislánynak kisfiúnak, aki minden hónapban a BRAVO címlapján fogja viszontlátni verát... Nemtudom hogy az a korosztály is azt fogja-e nézni hogy, húúú milyen szépen énekelt.. hanem sokkal inkább azt hogy nézdmáhogynézki, :P

Ennek ellenére mielőtt megköveztek énis neki drukkoltam. :)miután Lezli kiesett :D
  • KeKKSZike
    Mert szerinted nem fontos a külső? Én nem azt mondom, hogy egy olyan csaj legyen a nyertes, akinek csak az alakja a jó, de nem tud énekelni! De azért Ibolya is nagyon szépen énekel, sőőt! Vegyük azt figyelembe, hogy Ibolya magától tanult, nem járt zeneiskolába! Tudod te, hogy mit lehetett volna abból a csajból még kihozni? És azért a képernyős is SOKKAL jobban mutat!
  • PLackó
    LOL :DDDD
  • shaba23 #559
    Te is olyan vagy, mint a magyar zeneipar nagyjai...
  • Szabina
    Biztos megkondizzák kicsit, de szerintem a hangja a lényeg.
  • b-type
    hát ja, mindig a külsőségek..
    sztem most ez még igy van, de változni fog.
    nekem elég a hangja.
  • KeKKSZike
    Én elvagyok keseredve! Én Ibolyának drukkoltam, neki kellett volna megnyernie! Verának gyönyörű hangja van, meg minden! De eltudjátok őt képzelni egy Viva klippbe? Az egész monitort betölti! Áhh...
  • FtranX
    tehetséges a Vera, csak ahhoz, hogy befusson szerintem, le kéne fogynia. (ma a sztársághoz kell valamilyen kinézet is)
  • Augustus Gigo
    meglehet, vagy még nem jött a postás a családi pótlékkal:D
  • The Garrett
    tényleg :D ez volt az elterelő hadművelet :D
    vagy biztos mindegyiknek elfogyott a feltöltőkártyája mer a multhéten annyit szavaztak :D
  • Augustus Gigo
    biztos az összes cigó ma a fásy mulatót nézte
  • The Garrett
    YIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Ez aztán a meglepetés%!! wuuuuu!
  • Davidus
    A többi szánalmas
  • Davidus
    Ez jó:D
  • Augustus Gigo
    jaja
  • The Garrett
    Akkor most ki nyert? vera?
  • Augustus Gigo
  • FL
    1/Evelyn
    2/Ibolya
    3/én a fürdöben
    ......
    129456/S.V.
  • St
    Sztem az valami bőrbetegség lehet inkább, a messziről úgy néz ki
  • CodeRed
    Végig Verának volt a legtisztább hangja az egész mezőnyben.Ő volt az egyetlen akinek kristálytiszta volt a hangja...
  • Dzsini
    Ibolyán az a tetoválás igazi vagy firka?
  • b-type
    Gáspár Laci is nagy nyertes az már biztos, nagyon csíptem a hangját.
    de amit most a végén is énekelt a Vera, áá..oriási a csaj.
  • fifi
    Nélam a Schmidt Vera.
  • Davidus
    Nálam Laci nyert:)
  • Szabina
    Én nagyon örülök Vera győzelmének!
  • FL
    Nálam nem nyert
  • Davidus
    Akkor most Verát lesz égő szeretni?:P OK
  • Augustus Gigo
    ÉN tudtam ,hgoy ő fog nyerni, vagyis gondoltam, mert ő a tipikus anti popsztár. Olyasmi mint Ibolya már volt, de ilyen "termetes"teremtés a mai magyar zenében most éppen nincs
  • St
    IGEEEEN!!!! :))

• Davidus
  • fifi
    Kevés volt a cigó szponzor!!!!
  • Davidus
    ST hol vagy?:P
  • b-type
    már készültem elkapcsolni...de ok, ez ok.
  • Dzsini
    St most boldog ;)
  • b-type
    Én.
    igy van!!!!
    váá
  • Dzsini
    na, ki lepődött meg? :)