6021
Ki lesz a legjobb?
-
#39 A Szabó Leslie az, aki a selejtezőben a két perc című saját dalát adta elő?
És mi volt a baklövése? -
#38 lásd #31 -
#37 Hát én nem azt néztem, de a jól énekelt, táncolt meg marha jó az a szám :) -
#36 Robbie Williamsnek meg óriási múltja van, szóval ő egyfajta kivétel. -
#35 Igen, ő az! Amúgy pasinak sem uccsó... ;) -
#34 Vesszenek a rokkerek!!! -
#33 MElyik volt a késdobáló, aki az If I only knew-t adta elő? Az volt az Edmond nem?
Na az a nyerő! -
#32 hát ennyi erövel akár a gákvölgyi is vezethetné a csudasztárt vagy mi a kukim az a retek müsor :)na az show ember :) -
#31 Edmondnak drukkolok, nagyon klassz bariton hangja van, és a magas szólamokat is profin kiénekli. Emellett sajátos orgánuma van, ami nekem speciel tetszik.
Örülök, hogy Szabó Leslie-t benntartotta a közönség a baklövése után is, tudják, látták már, hogy többre képes. A zsűri azonnal kipakolta volna, de a közönség bízik benne. Szerintem biztosan összeszedi magát a következő megmérettetésre, mert az ő profizmusa ezt nem hagyhatja annyiban. Viszont a gitáros csaj, Vera, elég gyengén muzsikál. Az általa képviselt elcseppentős stílus sem jön be annyira szerintem, max. egy tábortűz mellett ücsörögve éjjel. Neki sajnos nem jósolok nagy jövőt a megaszár(c)-ban. -
#30 én meg a Tóth Verának szurkolok
egyébként a műsor jó
-
#29 Bocs, ez a Zitusra ment! -
#28 Abból a zsűriből két ember tud énekelni: a Soma, meg a united-es gyerek.
A Presszernek nem kell tudni, mert az ő zenéje az ő hangjára épül és úgy jó, ahogy van.
A pierrot(szándékosan kisbetűvel) énektudásával álom lett volna még az elődöntő is. -
#27 Valószínűleg nem így látnád, ha hallottad volna a Somát, amint jazzt énekel.
Nekem a zsűriből csak azzal a zenekritikussal kapcsolatban vannak kételyeim. -
#26 Ja-ja! Kicsit nevetséges a csaj! -
#25 soma nekem is nagy kedvencem :D
-
#24 véleményem szerint tilla egy idétlen pancser szerepét veszi fel, de még mindig jobb mint a bucikánk :D
egy showmannak ilyesfélének kell lennie. pl ott a párja, a Zitus, szerencsétlen a betanult művigyorán és az előre felírt kédésein kívül nem csinál semmit, dög unalmas mint műsorvezető. -
#23 Már a cím is kritikán aluli színvonalat képvisel, de hogy pl. egy soma (szándékos kisbetű) ott ülhet a zsűriben, az már inkább szomorú, mint nevetséges !
Kicsit talán sajnálnám a srácokat/csajokat, hogy így megalázzák és kihasználják őket, de ők választották ezt, talán ebből is tanulnak majd !
A Tila féle, gyerünk-gyerünk telefonálni (160+ÁFA-ért) engem valahogy a BB-re emlékeztet, nem tudom ki, hogy van vele ! -
#22 Egy előnye talán van ennek a versenynek; megalapozza a nyertes hírnevét, nem csak a semmiből előbbukkant sztárocska lesz. -
#21 1 albumig biztos - (bár ezt én szerintem majdnem minden döntősre el lehet mondani, sok a kiadó...) - plusz jónéhány fellépés erre-arra... 2-3 év talán a legtöbb, ha nem tud igazán "nagyot" mutatni. -
#20 Kíváncsi leszek, hogy meddig lesz "megasztár" az a bizonyos nyertes... -
#19 ez egy show-műsor elsősorban. másodsorban pedig tehetségkutatás, és annak se rossz, mert az első rugást (lemezszerződés pl.) könnyebben megszerzi a próbálkozóknak, mint a "valódi" tehetségkutatók... biztosabb egy kiadó számára, ha úgy reklámozhat valakit, hogy "A Megasztár Döntőse", minthogy a "XVI. Gipsz Jakab Tehetségkutató döntőse"... -
#18 Szerintem eleve hülyék azok, akik az ilyen vetélkedő-show- tehetségkutatókon indulnak. Évente többször vannak tehetségkutató fesztiválok (amiket nem közvetit a TV), és ott aztán a bluestól kezdve a punkon át a black metal-ig mindent meg lehet találni. Ráadásul még a zsűri is ért hozzá. Ugyanezt mondjuk a megasztárról nem lehet elmondani igazán. -
#17 hát, például észt haverom miattuk tudta, hogy mi is az a magyarország... -
#16 A Crossborns, mint világszerte ismert banda? Na neee! -
#15 Szerintem akik bejutottak a döntőbe többnyire tehetségesek. Nekem csak az nem tetszik, hogy nem nyerteseket, hanem veszteseket csinálnak belőlük. Nem azt publikálják, hogy ki a legjobb, hanem mindig a legrosszabbakat emelik ki. -
#14 a főtémára visszatérve riszpekt azoknak akik ki mertek állni, csak hallani szoktam mert kint szüleim nézik, de elég színvonalasnak tűnik nagyrészt (főleg ha megtanulnának angolul, mert a kiejtésük.. jjaaajjjjj) -
#13 2 a millióból akik világszínvonal...
nálunk is van 1-2 együttes akik világszerte ismertek, csak nem éppen teljesen popszakmában... (crossborns, hs7, oi va voi, ghymes (najó ők nem teljesen magyarok), és akkor a jazz részlegről még nem esett szó)
mindenesetre majd lesz nálunk is, aztán ha "csak" ennyi, és a legismertebb pop-részlegben nem, akkor na bumm -
#12 Szerintem te már korán reggel módosítottad a tudatodat. -
#11 de ez max 10-15 ember világviszonylatban... -
#10 Azért más országokban vannak jól éneklő "pop"-előadók, akik mögött akármég a hangszerelés is igényes.
Nem a germán meg az olasz mocsokból kell kiindulni!
Mondjuk egy Dido, vagy egy Robbie Williams esetében beszélhetünk énektudásról, hangszereltségről annak ellenére hogy ők tényleg popzenét adnak el(ő). -
#9 csakacipő meg a pánt.... (bocsánat) -
#8 ilyen sosem fog megtörténni, a popzenének nem énektudás kell hanem eladható külső (nagy csöcs kerek segg) :D
amig a zsűri tagjai arról papolnak hogy de kéne egy ilyen hang és közben a feketevonatos cigánygyereket istápolja nem fog változni semmi. -
#7 Végre, ha csak rövid ideig is, lehet a tévében hallani énekelni tudó embereket is!
És akkor emberek mindenféle apróságokat fikáznak.
A Tilla kell, hogy az átlagmagyar is nézze és kész.
Gondolkodtatok már azon, mi lenne a magyar popzenével, ha a kb. 50-60 elődöntősre cserélnénk a fresh és hasonló csapatok tagjait? -
#6 Azért elég jól beszél, hülye emberek nem tudják ilyen jól nyomni a sódert. -
Cat #4 ki is esett ;> -
Yetike #3 Sztár csináló, összefosom magam... Múltkor valami rocker volt benne, dehogy az is mit keres ilyen gennyben ? -
#1 Szerintetek ki a legesélyesebb megasztár jelölt? Nekem Schmidt Vera, és Nagy Edmond tetszett a legjobban!