6021
Ki lesz a legjobb?
-
#766 Szvsz még nem zenéltél, és nem is próbálkoztál még.
A zenekarunk vett részt pár tehetségkutatón, és ott is rendesen osztottak mindenkit. A kritikában nem lehet finomkodni, hogy "hát kicsit szar, de majdnem jó" keményen meg kell mondani, mert anélkül nincs fejlődés csak laposodás... -
#765 Néztem a tegnapi adást, és az elején szarrá röhögtem magamat. Azért azt nem értem, hogy annak a pár embernek hogyhogy nincs önkritikája...
Akik viszont szépen énekeltek, azoknak tényleg volt vmi jó hangjuk. -
winnie #764 erre még ez a pár majom is ott alázza őket, ahol tudja. Kiröhögik őket, "szellemes" kis megjegyzéseket tesznek rájuk stb.
aki nem tud énekelni, azt alázni kell. még így is túl jószívű volt a zsűri. azért 1-2M ember remélem szétröhögte a fejét az önjelölt bénákon. -
#763 FElvettem az anyagot dvd- minőségben, 3 giga! -
#762 Ebben a pillanatban jutott eszembe hogy meg kéne nézni hátha felrakták:P -
#761 Ők ketten nekem is tetszettek, megnézheted a teljes előadásukat (merthogy csak részletet mutattak) a megasztar.hu-n -
#760 Sokan szerintem csak poénra veszik,szerepelhetnek 1 percet a tv-ben.
szerintem ők is jót röhögnek magukon.
Persze azért akad egy-két jó hang majd,és akkor már tényleg a tudás számít.
Így az elején csak nevetni lehet. -
#759 Több ezer jelentkező volt. Nincs idő finomkodni meg babusgatni. -
#758 szorítok:D -
#757 A Torres gyerek se volt semmi. -
#756 Bartók Eszter tetszik(nem csak a hangja:) szal neki szorítók -
#755 :D -
#754 Undorító ez az egész. Szerencsétlenek odamennek, ránézésre az élettől is kaptak eleget, erre még ez a pár majom is ott alázza őket, ahol tudja. Kiröhögik őket, "szellemes" kis megjegyzéseket tesznek rájuk stb. Ocsmány banda. -
#753 Mindgyárt bejön Jet Li is. -
#752 Vagy kapnak zsét, hogy beégessék magukat... -
#751 Ilyen síkok nem lehetnek nem érzik, hogy nincs tehetségük az énekléshez. Kiállnak egy ország előtt és hülyét csinálnak magukból.
betonon hasalok:D:D:D:D:D -
#750 nagyon jókat nevetek! -
#749 betonon hasalok:D -
#748 végre ma újból nevethetek egy jót :) -
#747 Mindenki a Presser Gáborral jön hogy hú neki aztán van helye a zsűriben. Közben ő az aki egy értelmes mondatot nem tud kinyögni mikor rákerül a sor. -
winnie #746 szerintem igazán ezért nézni a megasztárt, amúgy nagyon unalmas (hétről-hétre ugyanazok 10*2 perc nettó produkcióval, amit meg lehet nézni a tv2 homepage-én, így nem kell a bruttó 2,5 órát végignézni, reklámokkal)
viszont a selejtezők királyok, anno letöltögettem más országok hasonló műsorainak ezen részeit (singapore idol, australian idol, malaysian idol, american idol) - az egyik amerikai srác, aki nagyon sz*r volt még lemezszerződést is kpaott és a billboard lista 34. helyén debütált. ő élő klasszikus azóta (william hung, ha valaki nem ismerné:) ami állat volt, a holland idol gagyi énekesei egy feyenoord-ajax bajnoki focimeccs szünetében léptek fel és adták elő 8-an a we will rock you-t a queen-től. királyság volt -
#745 Igen, én is várom már :) Ma hazafelé a kocsiban hallgattam a rádiót, ahol bejátszottak egy részletet a megasztárból. Pont egy iszonyú hamis férfi hangot. Úgy rámtört a röhögés, hogy hazáig alig bírtam abbahagyni :)) -
Aspyrin #744 Már nagyon kíváncsi vagyok, ezeket a selejtezőket bírom a legjobban, a sok zavarodottól majd besz@rok. -
Kolbasz #743 Az a baj, hogy megelőztél. Pressert elismerem, tényleg ő az, aki talán leginkább pakolt arra a bizonyos asztalra. De mellette ott van a Settenkedő, aki egy eléggé széles körökben mozgó szabadúszó kritikus-újságíró-rádiós műsorvezető-újság szerkesztő. Csak ennyi mindennel foglalkozik. Aztán ott van Soma és Barnabás. Mindketten képzett zenészek és jazzel (is) foglalkoznak. Pierrot-ról pedig szeritnem sem beszélhetünk. -
#742 Ma lesz Megasztár 20.20-kor! -
winnie #741 lol. egy huszonegynéhány éve újságíró nem tett le semmit az asztalra? egy pár aranylemezes előadó, producer nem tett le semmit az asztalra? ez lol. -
#740 a pici -
Kolbasz #739 Ki az? -
#738 -
#737 ok bye -
#736 de van fingom róla egy nagy 0-át semmit lópikulát lóaszart semminél is kevesebbet neked legyen kusse -
#735 szerintem fingod nincs mit tettek la az asztalra szal kussé -
#734 ha nem tetszik nem nézed -
#733 most őszintén a zsűriben 1 ember van aki lerakott valamit az asztalra
életében a többi egy 0-cska és odaülnek és kinevetik a balekokat
aztán meg kiadják a saját kibaszott lemezüket ami még szarabb mint az
anyácskás bigéé -
#732 anyácskától mét????????????? -
#731 már megint
miiiiiiiiiiiiiiééééééééééééééééért -
#730 Htx! Az eleje a legjobb! -
Cat #729 -
#728 Jövő hét szerdán, asszem 20.20-kor. :) -