6021
Ki lesz a legjobb?
-
bandia #886 Én a 2. adást láttam még csak a neten, mivel nem vagyok otthon...De az a gitáros utcazenész srác nagyon jó volt szerintem...Abban volt valami, úgyhogy neki szurkolok mostantól:D:D -
#885 Ittlehet szavazni a legviccesebb előadókra, meg is lehet őket nézni újra. -
Carti19 #884 Igen...írj mailt és megadom a címet ahol megtalálod! cím: [email protected] -
#883 hello! a 3. adás is megvan? egyetemista nővérem már péntek óta rágja a fülem, h szerezzem má be... :( htx! -
#882 Na de ha ő már ennyire benne van akkor mit keres a műsorban?
Világi Zolika volt a legmenőbb/annyira kiabált, hogy féltem hanyattesik/
Ja meg ugye a Jimmy utánzó a 2. műsor végén... -
#881 Tökmindegy mit rizsáltak össze a lényege egy volt.. Az hogy nem idevaló.. innentől téged érdekelne mit vakerálnak??? -
#880 Nagyon jó volt nekem egyik favoritom, de gitár nélkül nem volt annyira jó, néztem a honlapon az exkluzív videókban. Ám ez már kit érdekel ha innentől zenei kísérettel fogják nyomni -
#879 - Remetelány, -......remetelány..
Az volt a leggázzabb. DDD -
Vlala #878 A csajt bírtam, aki visszabeszélt kintről az egyik zsűritagnak, hogy "majd meglátjuk, ő mire viszi világviszonylatban és én mire viszem"...
Ha már vitte valamire, akkor mi a faxot keresett ot? Úgy megsértődött, öröm volt nézni... "azt mondta, lenyomom a torkomba, amikor nem is így van, rekeszbe nyomom és onnan énekelek, mert így kell"... ÁÁÁÁÁÁ
Pély jól mondta: tök képzavar a csaj... -
#877 kar hogy nem fogta fel mit mondtak neki -
#876 az a dugófejű roma srác jól énekelt, tetszett az előadása -
#875 volt két giráos csavo, azt el lehetett hallgatgatni -
#874 Jövő héten már középdöntő lesz! -
flashX #873 Télleg kurvajó volt! -
#872 Ez a gitáros csávó eszméletlen volt. De mást is tud így nyomni? -
#871 Én emlékszem 2-3 de 5-10 éves számokra is. -
#870 Képzeljétek el mondjuk vmelyik hörgős metálos muksót amint zene nélkül produkálja magát -
#869 szvsz egy-két zsüritag is nszépen bukna, így zene nélkül -
#868 szerintem a tv2 a magyar televiziós bűvár békája
mélyebbre már nem süllyedhet -
#867 Felraktam a tegnapi teljes adást ide és nosztalgiaként a tavalyi 2 selejtezőt ide -
#866 10perceig bírtam.. ilyen emberek.. -
winnie #865 a nagyrész nem viccből megy el... -
#864 Most ezek téleg asziszik hogy ezzel az énekkel megasztárok lesznek... Nekem úgy tűnt hogy csak vicből mentek el , és ez benne a szánalom hogy nem,, Ja Sörös barátunk Jól énekel !!! A zsűri idegileg öszeomlott, már amikor az a kékszürke "festő" muksó éneklelt szabályosan szivvatták a zsűritagok egymást hogy nem állították meg,, csak hogy a másik szenvedjen......
JA! az a kameraszoba vagy mi, az egy fémdoboz mert oan az akusztikálya mint egy hordónak -
#863 Valaki be tuda bűvészkedni a dolgot aviba?? Hogy letölthető legyen?? nem láttam a mai részt.. -
#862 És még meg is sértődnek. -
#861 Valami híres festőre hasonlít de nem ugrik be a neve. Segítsetek:)
-
#860 fentvan megasztar.hun:)) -
#859 Én alig kaptam levegőt a nevetéstől. Ezeknek az embereknek egyátalán nics önkritikájuk? -
#858 Meg az a csávó akinek azt mondták hogy punkos. Na nála fetrengtem:D -
#857 A Zámbó Jimmy-s volt a legdurvább akit nem lehetett lelőni se:P -
#856 Igen, én is észrevettem :)) Jó volt! -
#855 Komolyan??????
Naggggggggyon állat!!!
"Szevasztok! Sörrobi vagyok!!:))) -
#854 Én iszonyú nagyokat röhögtem. Már csak ezért is érdemes nézni ezt a műsort -
#853 tegyetek fel az uccsorol videoot :)))))))))) földön fetrengtem a röhögéstöl -
#852 Nem fog túl sokáig jutni szerintem. -
#851 Te ilyeneket írsz? Hogy lettél te híres? -
#850 A nagydarab színész csávó tudjátok ki volt? A Sör Robi!!! :) -
#849 Na bekerült a szakállas muksó is, nagyon komoly az a lazaság ami van neki, meg a vidor fej:))) -
#848 Jókat lehet nevetni egyes produkciókon.
Majd kialakul a mezőny.Lesznek egész jók tuti. -
#847 Nekem meg az utolsó nem volt megnyerő:(
Viszont a nagydarab szakállas színész csávó mega szuper volt:)) A hangja is és amit előadott az is.