6021
Ki lesz a legjobb?
-
#926 Azért durva hogy kik estek ki... -
#925 Tippem sincs hogy kik jutnak tovább. -
#924 Hát nemtom. Nekem elég fülsértő volt, mikor nagyon magasan énekelt... Nekem nagyon nem tetszett. -
Kolbasz #923 Szarul?! Hát nekem futkározott a hideg a hátamon, annyira gyönyörűen énekelt. A zsűrit se értem. -
Kolbasz #922 Ez nem is volt jó, de amikor a prodáksönt megelőző rövidfilmben próbáltak, az tetszett. Kicsit olyan Portisheades volt. Ezért érdekel. -
#921 lol mekkora fasz volt ez a csaj... Olyan szarult énekelt szvsz, hogy csak na.... és még neki állt feljebb... hülye picsa. -
#920 Nemtom,de sztem ha egy pipit bátrabb lett volna rohadt jól meg tudta volna csinállni... -
Kolbasz #919 Ez a Szilágyi Kata milyen együttesben jáccik? (Aki Anoukot énekelt.) -
#918 De jól nézett ki nagyon :) -
#917 le is oltották érte!!!! -
Carti19 #916 ez a fehér ruhás csajszi nagyon gyengus volt... -
#915 Meg a gitáros koma. A neveket nem sikerült megjegyeznem:P -
#914 Nekem a 18 éves csávó meg a színes hajú csaj tetszett a legjobban. -
#913 Nézitek? Nagyon erős a mezőny! -
Darkboy #912 hehe! Helyettes tanár volt a megasztárba!!! :D
KOMOLY! -
#911 Ezzel, hogy a legjbb volt vitatkoznék.... Nagyon kevés hangot használt és a szöveg butácska volt... Jól indult, de ahogy hallgattam engem sem érdekelt már a dal vége mert az első 3 sorból tudni lehetett volna... Zeneszerzőként lehet tehetséges, de szerintem előadóként nem annyira... De ő legalább pozitívan állt hozzá:)
Az utolsó csajszi nem tudom hogyan került tovább a meghallgatásokon..... Ilyen repedtfazék hangot.... Így én is éneklek a fürdőszobában... Meg a csaj aki Mariah Carrie-t énekelt... na ht az sem volt százas.... -
#910 Épp ellenkezőleg -
#909 pontosan..
Nekem pl az utolsó csaj olyan unszinpatikus volt a vonaglásával/viselkedésével... -
#908 ennek örülök, hogy nem a külső alapján szortírozzák a
játékosokat.... -
Vlala #907 Elaludtam a végét!
Mennyi lett az eredmény? :-)
Somának biztos rossz napja volt, semmi sem tetszett neki... -
#906 2 gyerekes anyuka előadása tetszett a legjobban, nagyon vidám kisugárzása volt, sztem a latin feelinget jól átadta -
#905 Bejutott végül... -
#904 ja, egyre jobban kezdenek muzsikálni,
azt az első lányt sajnáltam hogy úgy leszólták, pedig
nem is volt rossz, -
#903 Hát igen.. a látványhoz képest a hang kissé elmaradt..... -
#902 A legjobb volt. És jól gondolta a gyerek. NEM jut be, de 3millió ember már ismeri...3millió embernek játszotta a SAJÁT dalát. Lehet ezzel többet nyert, mint hogy később olyan csávót próbáljanak belőle csinálni mint az a kis görcs Péló Barna... -
#901 Az a fiú nem volt a legjobb énekes, viszont ha észrevettétek (és ezt a zsűri sem jegyezte meg), nagyon szép hangzása volt a zongorának a gitárnak és az éneknek együtt, főleg hogy nem ugyanazt a dallamot játszották. Nagyon jól "meghangszerelte" és a dal is szép volt. Ha nem ő énekelné akkor tuti befutó lenne, mert egy kerek egész szám. -
#900 A jazzénekes, az utolsó szopósszájú nő, és a vékony/öcsém szerint vegyszerezőkalapos/sztem kajakra elvette a helyet sokkal nagyobb tehetségeknél... -
#899 Nem jutott tovább a hatsztaff;) -
#898 Én a második csajnak drukkoltam (asszem Ivett a neve),az ő előadása nagyon tetszett. Szerintem elég erős volt a mezőny, mindannyian tehetségesek, nekem egyedül a kalapos rózsaszín csaj lógott ki. -
Ramza #897 Ja, a FNM sem volt rossz, kedvelem a számot. -
Ramza #896 Szeretem, ha valaki tud énekelni, és a zenéje igényes.
Ha a fura egyenlő azzal, ha valaki nem kajálja be a hátsztáffos-latinos-csipőrángatós-széttáromamuffomat stílust, akkor legyek fura.
Az tény, hogy a srác nem illett a műsorba - nem "sztár" volt, hanem előadóművész, bár van a magyar zenének egy hasonló hangú és stílusú alakja, akit ugyan nem szeret mindenki, de ő sem dzsigoló-mozdulatairól híres, és mégis másfél évtizede ott van a csúcson. (Ákos) -
Aspyrin #895 Sajnáltam a srácot aki a faith no more-tól énekelt ill. a legelső csajt, ők voltak a legjobbak [szerintem]
-
Ramza #894 Igen, az. -
#893 Szerintem is nagyon gyenge volt, messze elmaradt a többiekhez képest. Egyébként ügyesek voltak! -
#892 Melyik volt? A gitáros-zongorás? -
#891 fura ízlésed van:P -
#890 ájníd hatsztaff -
#889 meddig tart még ???
jöhetne már a Taken. -
Ramza #888 Most alázzák szarrá a csávót, aki szerintem eddig a második műsor történetében toronyxmagasan a legjobb volt.
Én ezt nem értem :(
Akinek szopós szája van, az jó, aki gyönyörűen énekel, az szar. -
#887 A kalapos csaj elég gyér volt. Nem tudom hogy kerülhetett be a döntőbe.