6021
Ki lesz a legjobb?
-
#966 kíváncsi vagyok mit produkál majd ha elveszik tőle a gitárját -
#965 hát ez büntetett -
#964 Jujj, ez a csaj hol tanult angolul? Mert a LEGENDA (Micheal Jackson - Thriller) eléneklése sajna nem igen sikerült neki (bár lehet, hogy ez a piercingje miatt volt ). -
#963 nagyon-nagyon jó volt, a srác fel kell hogy menjen innen, ez egy jó dalválasztás volt, de a srácban van valami jobb is sztem.
egyébként sztem visszafogta a lendületet a másik gitár.
-
Aspyrin #962 gitáros gyerek nagyon ott van -
Aspyrin #961 srác egész jó de.. nem az igazi -
Aspyrin #960 hátö én pont rá nem, kicsit deja vu a csaj -
#959 Szerintem is nagyon jók, és a Tóth Vera húgára vagyok kíváncsi :) -
#958 -
Aspyrin #957 nemtom mét húzták így le -
Aspyrin #956 szlovák csajszi igenjó -
Aspyrin #955 Soma kicsit mélyen dekoltált ma -
Aspyrin #954 nagyon jó a srác -
Aspyrin #953 tessék nézni máris kezdődik -
#952 Brigitta is ügyes szerintem, ő nekem is meglepetés volt. Mivel jazz bőgős azt gondoltam róla, hogy "háttérember" közben meg tök tutin énekelt! -
#951 A 'Caramel' nagyon jó volt! Őszintén szólva nem néztem volna ki belőle, hogy ilyen dalt tud írni, nagyon megható volt a produkciója! -
#950 Karamell tuti továbbjutó. A másik kettő helyre van 5 nagyon jó hang. Remélem Mad Max felesége továbbjut;) -
#949 Szerintem a Borbély Brigitta és a Karamell a befutó... ez az én laikus véleményem.. egyedül annál a 2-nél borzongott a hátam és a legelső csaj lesz a vigaszágas... -
#948 ez most nem megy a csajnak, nálam első 2 a nyerő:) -
#947 Szerintem mindkét csaj jó volt :) -
#946 Többiek is nagyon jók voltak. -
#945 Kis falat csaj lebüntetett! Bármi lesz neki tovább kell jutni;) -
Carti19 #944 LOL...épp ma filozofált angoltanár hogy multkor elszolta magát barnabás...a lényeg hogy már megvannak a dalok meg a stílus is csak 1 idiótát keresnek aki majd elénekli... -
#943 télek! mingyán -
Aspyrin #942 up -
#941 Jó arc a SörRobi, csak sajnos elrontotta a Joe Cocker számot....:( Nem lett volna szabad ennyire kiabálnia vele.... -
stormslider #940 Bartók Eszter és a Ronan Keatinget éneklő sanzonos gyerek. A vigaszágra a csaj jutott a Balázs Fecó számmal -
#939 kinyert????? nemlátam a végét :(:(:(:( -
#938 Bartók Eszter nekem is szimpi: szerintem egy színfolt az egész csaj :)
Nekem Rozina is tetszett, viszont az a csaj aki vígaszágas lett szerintem orrhangú :) -
#937 sapkás csávó kilőve;) -
Ramza #936 Sör Robi :)
Nekem bejött a faszi, jó arc lehet. -
#935 Továbbjutóim;)
Bartók Eszter
sapkás csávó
aki most volt Rozina
Sör Robi még beleszólhat:) -
#934 A srác elég gyenge volt aki utoljára énekelt. -
#933 A göndör kiscsajt legszivesebben lelöktem volna a színpadról:P Bartók Eszter tetszik eddig a legjobban de őt már kiníztem a válogatáson szal előnnyel indult:P -
#932 Egyetértek: ebben a csapatban háromnál több tehetséges énekes volt, akik ha más elosztásba kerülnek, tobább juthattak volna. -
#931 ASzidtem hogy a fekete boszi csaj is bekerül de az a lényegb hogy most nem tom a nevét az a hejes vöröses csaj is bekerült!!!! -
#930 Ö nekem is tetszett, csak a végén kicsit elcsúszott.
Szerintem jól döntöttek, ez a két csaj nagyon ügyes + az a fiatal srác is nagyon jópofa volt, jó kedvem lett attól ahogy énekelt -
#929 nekem is tetszett, és én sem értem a zsűrit. :(
-
#928 Előző brigád sehol nem volt a mostanihoz képest. Jobban is el lehetett volna osztani az embereket. -
#927 ebből a felhozatalból többet kellett volna tovább engedni...
van pár tippem, de gondolom többeknek..