Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Wampa: <#worship>#worship>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ráadásul az egyiken nincs is.
Az egyik tán iraki menekült lenne?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Prominent rounded-off wing fences were fitted above the wing glove stores pylons, though they were later removed when it was learned that they did about as much harm as good aerodynamically.
Gyorsferdítés by Cifu(TM):
A lekerekített "szárny kerítés" a szárnytõ szélének lévõ pilonok tetején , ugyanakkor késõbb ezeket leszerelték, mikor kiderült, hogy legalább annyi kárt okoztak (miben? - Cifu), mint amennyi elõnyt aerodinamikailag.
Egyszóval (elvileg) ahol fent van, az régi kép (régi gép), amelyiken nincs fent, az új. 😊
Ezen van fegyver, de mégsincs rajta. A jelek szerint tehát nem a függesztéssel függ össze, hanem alváltozatokkal. Azt viszont nem vágom, hogy milyen aerodinamikai beavatkozás van két baromira hasonló alváltozat esetén, hogy le lehessen szedni.
Lehet, hogy ha a gép sebessége vagy állsszöge korlátozva van, akkor nem kell. Lövésem sincs. Viszont mi értelme lenen kiherélni a gépeket...?
A PM megy Freedanak, nem tudom, hogy mennyire érhetõ. 1 éve futottam át rajta. Nem emlékszem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Tudok PM-ben egy WAPJ anyagot adni, ott talán szó van róla.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A pilon felett,vagy az más?
Amenyire áramlástechnikus szemmell látom a szárny feletti áramlási teret lényegében elszeparálja, tehát nem egy folytonos szárnyad van, hanem több kisebb. A szárny "felületi hatásfokát" javítja. Ezt a szót én találtam ki, nem tudom, hogy mi a terminológia erre. Nyilvánvalóan nem hasznos az, ha a szárnyprofilra kerszetben érekzik az áramlás, hiszen az nem generál akkora felhajtóerõt, ezen felül az erdõ erõ támadáspontja is máshol lenne. Az is lehet, hogy ez még fluktuációs is okozhat, tehát ide-oda vándorolna, fárasztaná a szekezetet. Ez az áramkásterelés stabilizáljhatja ezt.
Szárnyakról nehéz bármit mondani mérés vagy modellezén nélkül annak, aki nem foglakozott velük évtizedeket.
Ha jól tudom. 😊
Itt van az Angol Wiki szójegyzet róla. 😊
Persze ettõl még a többi haditengerészetnél ez volt a megoldás, fõleg ott, ahol az egységek amúgy sem voltak olyan nagyok, hogy egy zsilip befért volna.
Hiába, a katona világ korántsem olyan dicsõ és látványos, ahogy azt sokan elképzelik, vannak kevésbé fennkölt pillanatai. 😄
Wahington.JAG idõszámitás.09.34
Admirális balról be,Obama felvisit...Ugye nem látta mit csináltam?...Nem uram ,nem láttam hogy megint a Maria Geronazzo babájával játszott...Phû...akkor jelentsen.
Uram,a vörös rókák,a védelem utolsó vonala,a haza legjobbjai,a seal egység aminek nem mondjuk ki a nevét...elbukott.Hogyan?Idegenek?Atombomba?Ebola?Britney Spears?
Nem uram....sajnos Kozlochewsky matróz segge beszorult a vetõcsõbe....
Oh,god save America....most mi lesz?Nincs baj uram,a végbelén keresztül táplálják amég befutnak San Diegoba
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sajnos jobb képet nem találtam hirtelen
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A zsilip használatban, érdemes megfigyelni a különös alakú tornyot, feltehetõen a radarkeresztmetszetet csökkenti
A fõbb adatok, a képen az elsõ árbócot érdemes figyelni - egy HSN gépágyú kerül beépítésre
Azért a világ változását jellemzi, hogy más a svédek is nekiálltak TradeMarkozni... 'Multimission Portal'... Esetleg kék és sárga színekkel lesz jelölve a be- és kijárat? 😊
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
angle 20°
initanial speed ms:241
mass (kg):7.06
diameter(m):0.152 (!!! 152mm nálam 0.152m és nem 0.0152m!!!)
Cd: 0.25
altitude: 0m
Így mintegy 1790 méter messzire lõtt el.
Egy hasonló alternatív elmélet az, hogy az ember a rá ható hirtelen erõhatásokat igyekszik ösztönösen ellensúlyozni, tehát ha hátulról meglöknek, akkor ösztönösen megpróbál a tested ellentétes irányú erõt kifejteni, hogy ne bukj elõre. A küzdõsportokban általánosan használt ez a a különféle fogásoknál, dobásoknál.
Ettõl függetlenül ez a "rakéta-hatás" szvsz csacskaság...
Ezzel a progival Projectile motion szeretném kiszámítani egy su-5 152mm howitzer röppályáját csak tudnom kéne a HE lövedék légellenállási tényezõjét hogy mennyi esetleg vki valami ötlet?
angle 20°
initanial speed ms:241
mass (kg):7.06
diameter(m):0,0152

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Vettem egy IPM magazint a reptéren még egy hónapja, mondom jó kis újság ez, Kennedy lelövését is vizsgálják benne, de miután elolvastam már ott tartottam majdnem, hogy írok a T. szerzõnek.
Szerinte Oswald lõtt mégis, de ez most tökmindegy, amin megakadt a szemem, az a lövedékek elemzése. Volt egy pillanat, mikor Kennedy elõre bukott, "mindenki" szerint azért, mert kapott egyet hátulról. A szerzõ szerint nem, ez a rakéta-effektus, amit az elöl bemenõ golyó okozott, mikor hátul távozva ezen effektus miatt elõre felé(!) lökte Kennedyt. Most ez komoly? Tehát engem mellbelõnek, és hátul mikor kimegy a golyó akkor engem a támadó felé fog lökni? Mégis hogyan, a golyó nem ad le "tolóerõt", vagy rosszul tudom?
Plusz mivel fûzõt viselt, ezért is mozdult el olyan irányokba a találatok miatt, amikrõl mindenki azt hitte, hogy máshonnan jött a lövés. Most ha valaki fûzõt/poncsót/golyóálló mellényt visel, és mellbelövik, akkor hátrafelé fog esni, és nem az ellenkezõ irányba, ugye? Nem is értem, hogy adhatnak le egy ilyen elemzést, de lehet, hogy nálam a hiba, ezért kérdezem...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
M1A2 Abrams fejlesztési proto, új fegyvertoronnyal, súlymakettel a torony frontpáncélján
Dél-Koreai K2 városi harc csomagba burkolva
Az Objekt 195 (T-95) elsõ proto tornya még valami furcsa T-72 (?) alvázon
FST elképzelések, bal oldalon alul Abrams két revolvertáras automata töltõvel
forras pdf
Sajnos ahogy korábban is említve volt a források terén, ezek nem olyan dolgok, ahol a gyártó szépen részletes információkat, képeket, szöveget prezentál, mert nem célja, hogy a konkurensek pontos képet kapjanak az adott eszköz mûködésérõl...
A Tankneten Damien90 írt még olyat, hogy amikor megjöttek a lengyelekhez a Leo2A4-esek, akkor a DM-33-asokkal megküldték a PT-91-est szembõl, de az nem ütötte át a lengyel T-72 folyomány páncélzatát.