-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
De azért a 7.62-es tár ívelt formája is szembeötlő különbség, ha az ember egy AKS-74U-nak hiszi a fegyvert (a közel egyenes 5.45-öshöz képest).
jellegzetes a Zastaváknak a fa előagyon a három pár luk.
Ez a legtökéletesebb jellemző amivel azonosítható a Zastava M92, mert azt az elvetemültséget kizártnak tartom, hogy úgy adjanak fel egy Zastava feladványt (innen indultunk), hogy ezeket a lyukakat kitakarják. A három lyuk akkor is ott van, ha a lángrejtőt leveszik, hangtompítót tesznek a helyére vagy nem, a tárat eltávolítják, van válltámasz vagy nincs (ami eltér az orosztól 5.45mm-es kaliberben). Pirospontos észrevétel volt a három lyuk. Hiába volt előttem, én nem vettem észre őket.
A gyártó oldalát megnéztem. Ez a M92 amit az amerikaiak a "Krinkov"-ok csoportjába sorolnak csak 7,62x39mm-es lőszerhez készül. Ha három lyukú "Krinkov"-ot látunk, akkor az csak 7,62mm kaliberű és szerb lehet. Illetve AKMSU is lehetne, AKMSU-nak hasonló a válltámasza, csak annak az előagya teljesen más. A bolgár Krinkov előagya és válltámasza is más