95104

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #77458 Aranysas
Tengó keresztmetszet
Utoljára szerkesztette: JanáJ, 2016.10.02. 21:22:33 -
de szépen megvan számozva ő a 10-es azaz " a terrorist 10 holds a MANPADS"
-
Nem gyenge, hogy a Raytheon szabadalom 2. ábráján egy stilizált burnuszos pofa indítja a manpad-ot.

Utoljára szerkesztette: Hpasp, 2016.10.02. 21:13:32 -
Nem csak az utolsó mondatban IRIS-T pdf
-----------------------------------
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
IRIS-T linear array képe, német MiG-29 cél éppen flare-t dob...
-
de képalkotó, csak nem FPA, hanem linear array, mint a Javelin pct.rak.
Utoljára szerkesztette: Hpasp, 2016.10.02. 19:21:50 -
Az IRIS-T nem képalkotós? -
Ez jó, csak amíg az AIM-9X és az ASRAAM FPA-t használ, addig az IRIS-T linear array-t. -
_rudi #77450 E szerint a cikk szerint ezt a védettséget elég feltételes módban kell érteni. Jelenlg a DIRCM rendszerek néhány W-os lézereket használnak amit a fejlett IR-AA rakéták optikai rendszere még részben kompenzálni tud.
Amint a DIRCM rendszerek teljesítménye 100 W (ami még mindig csak jammer kategória és nem fókuszált lézer fegyver) fölé megy ez a kompenzálás már nem fog működni.
-
Megdobhatnál velük, pláne a fejről... -
Ez számomra is újdonság. Pedig pár hónapja direkt megnéztem kismillió IRIS-T anyagot...
-
Majd más biztos előhoz dolgokat ezzel kapcsolatban, azt meg gondolom érted amit mond. Bár van egy akcentusa a bácsinak az is biztos :D Tehát azt mondja hogy szúrt sebet okoz és jó eséllyel halállal jár ha pl hátba szórnak vele. Tehát kb mert túl hatékony volt :D Tudod hogy más fegyvert is tiltottak már be azért mert túl hatékony, bár nálam is megvan a csodálkozás, mert ha már oda kerül a sor hogy használni kell a kést... Szóval vagy te vagy ő szituáció, nem úgy van vele az ember hogy első vérig, majd valaki megsebzi a másikat és aki aki bekapta a sebzést hát oké elismeri hogy vesztett cserébe életben marad. Ez már túl ilyen rózsaszín úriemberes dolog.
Megnézzük ma már milyen kés szörnyek vannak, gázt lőnek be stb. Na ahhoz mit szól a genfi egyezmény? -
Köszi. -
A második (amivel meghal a játékos) az Winchester Model 1907. -
Hotchkiss Mark I. -
Nem értem. Miért tiltotta be a Genfi egyezményi azt a bizonyos kést az elején?
-
2:06-nál ez milyen fegyver akar lenni...? Később is van valam sorozatövő kézifegyver.
Értem én, hogy ez arcade lövölde, de nem tettek bele kicsit sci-fi fegyvereket...? -
Urak, számomra újdonság volt, hogy már létezik rendszerben anti-DIRCM képességekkel felszerelt légiharc rakéta, és még reklámozzák is...
... lásd az utolsó mondatot.
-
Nem véletlen, hogy bizonyos torkolati energia mellé bizonyos hordozójármű-tömeg is szükséges... :) -
SZUsszan #77439 Kicsit Guderian kacsája jutott eszembe róla.
Mondjuk vízből lőve már elég stabil -
JanáJ #77438 Nem tudom. Szerintem egy kerekes nem megy el ott ahol a láncos, bár lehet a 40+ tonnások nem egy off road gépek. -
Massari #77437 Talán annyiban hogy könnyebben -is- pótolhatók (?) -
Megérkezett az első 6db román F-16MLU.
-
döö, Pakisztán a zoknim, de az Palesztin akart lenni -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy az IDF fényképezhette csak valószínűleg van náluk egy terjesztési szint így kifele, külföld irányába nem nagyon szivárgott, de a Pakisztániak azért valahogy megszerezték és rányálazták a vízjelüket gondolom. . . .
pdf-ek
-ProtectiveEdge 2014
-Recent Merkava Attacks Highlight 2002
-The Lessons of Operation Protective Edge
-The IDF and the Lessons of the Second Lebanon War
Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.09.30. 17:05:03 -
Most már fix, hogy mindketten regisztrálva vagyunk mélygyökeres Hezbollah támogatóknak. :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Á pedig ott van a kép jobb felsőben, hogy hívjad az információs irodát és már küldik is a prosit
kb 2014. 07. 25.-ke környéke talán Gáza
Le kell görgetni az oldal kb 2/3-át ott lesznek a képek, amiknek ilyen sárga a fejléce, ha arra kattintasz kinagyítja őket.
http://forum.islamstory.com/71819
Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.09.30. 14:51:23 -
Lökéshullám a talajon. Látványos. -
JanáJ #77430 Mennyire jó, hogy a láncos önjáró mellé gumis pk-i jármű kerül? -
JanáJ #77429 Nem, tényleg meglepődtem, hogy csak ekkora. -
savaz #77428 Az lehet, de a ventillator meg az a nagy cso azonosithato a roncson is.
-
millerius #77427 Nekem az a hatalmas kráter, amibe a Merkava beleesett és kishíján belefér az egész test, inkább föld/út alá telepített IED-re utal. -
Freeda Krueger #77426 Lehet tévedek ,de a roncs MK3,a motor pedig MK4 hez tartozik. -
Massari #77425 apropó -
155/47 upgrade , legalábbis azthiszem ez az
de tüzérség téren megy máshol az okoskodás nonstop : Szlovak Caesar, Krab K9, déli szomszéd..
+mostanába nézegettem az exkaliburos bmp2 sakált is - az se rossz, csakhát nem "kétéltü".
Amig nem restaurálják a monarchiát addig nem lessz itt semmi érdemleges, olybá tünik. (mj.)
A varázsszó a kiszámithatóság lenne, csakhát ugye nem volt miböl...eddig -
Sajnos túl sokat nem tudok az adott esetről, ez egyike a 2006-os Libanoni harcokban megsemmisült harckocsiknak (az IDF jelentése szerint 5 harckocsi pusztult el teljesen, ebből 2-őt IED szedett ki).
A képet azért raktam be, mert nekem eddig ismeretlen volt.
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2016.09.30. 11:01:20 -
Freeda Krueger #77423 Szarkasztikusan kicsi? -
JanáJ #77422 Jé milyen kicsi. -
savaz #77421 Merkava motor -
savaz #77420 Szvsz a motor ott van a torony helyen. Elorol kaphatta be es a robbanas hatratolta a motort. Itt nem loszer robbant.
-
A motort még a robbanás tüntethette el, vagy utólag szedték ki?