Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
LOL
MH25KGYGLDD 😊)))
Ohh azok a szép idõk 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
BTR vízágyúval? <#wow2>
Ha alkalomadtán lesz rá lehetõség, egy képet nem tudna dobni róla, kiváncsi vagyok milyen lehet.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fenrir
ez a legújabb iraki merénylõ, mindenki halálra röhögi magát tõle

A halál csupán a kezdet...

I.C.ram
Libériai az tuti! 😛 Biztos õ a bíró a számháborúban.
joebacsi
van még 2 btr a rendõrségnél, elvileg most kapnak majd új vízágyúkat
(csapattársam az egyik parancsnoka)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

[NST]Cifu
A képen szereplõ alany személyi jogaira való tekintettel elállok a választól. 😊

A köv. 2 kérdésem lenne:
-Milyen nemzetiségû a harcos
-s milyen fegyvert használ

A megfejtõk között egy alig használt kanyarfúrót sorsolunk ki =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

I.C.ram
még mindig tombol a cold war 😛 Csak most burkoltabb.
I.C.ram
Lol poszter! 😄 Ez kb olyan, mint amikor azt mondták, hogy a Pizza amerikai találmány, szegény digók meg fogták a fejüket.
Seaweed
Arrol nem is beszelve hogy az S-37 az nem a Su-37...de hat ezt elvarni olyankotol mint a jenkik csoda lenne..
Seaweed
Az F-15-ot a Mig-29-el szembeallitani nevetsegesen szanalmas huzas! (Dehat mint tudjuk hulye jenki nep minden maszlagot bevesz..)
Fenrir
ipari kémkedés van/volt/lesz

[NST]Cifu
Humoros vagy elgondolkoztató? Poszter a Lockheed Martin-nál:

Persze lehetne csinálni másfajta posztert is, a lopott amerikai dolgokról. 😊

[NST]Cifu
Akkor már legalább ketté kellett volna bontani a cikket, és már így is több, mint három hete kezdtem el dolgozni rajta. 😊

Egyébként amit hallottam, az nem túl bíztató. Egy viszonylag gyengébb CN gáz kisebb-nagyobb kiszerelésben, paprikaspray (civil szintû), ezen kívûl gumibot, oszt jó van. Ha jól tudom a vízágyúk is a legtöbb helyen már szeméttelepre kerültek. Hajdan pedig még BTR-70-eseik is voltak - igaz az messze van a "nem halálos" besorolástól. 😊

Punker
meccsen láttam náluk "családi kiszerelésé" gázspray-t (kb akkora volt mint a kocsikban lévõ kis poroltós tartály), meg ugye ott van a lovasrendõrök kardja is csak nem tom azt mikor használhatják, igazoltatáshoz nem vették elõ 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
Gumibot, mi más 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
tényleg Cifu a friss cikkben nem említetted hogy itthon milyen fenyítõ cuccokat használnak a szervek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ja és az új skodáik végre rendõr autóra emlkeztetõ festést kaptak 😊

Punker
elsõ körben egy szöszi kiscsaj volt a sofõrje jól nézett ki az egyensapiban (többit nem láttam nem szállt ki a kocsiból) ennek a manusznak vagy megmondták bent hogy ki fater-om és ne b@szakodjon, vagy már nagyon unta a dolgot fél 5-kor érti ide és állítólag délelött 11 óta csinálta 😊

[NST]Cifu
Yepp, akkor arrafelé is a területi megbízottra marad a piszkos munka. 😊

Punker
egyenruhás

[NST]Cifu
Ki volt kint? Egyenruhás rendõr, vagy civil ruhás?

Punker
ropantt alapos volt a fegyvervizsgálat, a szekrényt megnézte, de a puskákat nem kellett kivenni ergó a bõrtokban bármi lehetne, a lõszeres részt ki se nyitatta 😊

Seaweed
Hubbaaz ez durva dolgotat muvelhet a szovetbe jutva...
[NST]Cifu
Lassan kiderül, miért is olyan jó a 6.5mm-es Grendel és a 6.8mm-es SPC. Csak nézzétek meg a keresztmetszetüket:

6.8mm SPC és 6.5mm Grendel

Mi a feltünõ? Hát igen, mindkét lövedék orra üreges. hmm... hol is láttunk már ilyet? Csak nem az 5.45x39mm-es szovjet/orosz lõszernél?

[center]
5.45x39mm

Gyonyoru ez a stuki. Az igazi otvozet. Armalite design, HK megbizhato belso 😊 Nyami-nyami.

Btw, AK tuzvalto kar. Seregbe a nagygyakorlon egy kuszasnal sikerult ugy megutnom, hogy egyeslovesen maradt, es nem lehetett elvaltani. Szoval sebezheto 😊 Es kenyelmetlen is. Nekem talan a SIG megoldas tetszik a legjobban. Az Armalite pl pont az ujjamnal van, es azt veletlenul el tudom valtani.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

[NST]Cifu
Dehogynem érdekel. 😊

Azt nem tudtam pontosan mi megy ott, de a szerelõsorokon álló 737-es képek alapján annyit tudtam, hogy rendesen be van építve az a rész, szóval mindenképpen át kellett alakítani valamennyire a szerkezetett. Nézd meg a #14679-es hsz.-ed második képét, lehet látni, hogy mintha más anyagból is lenne ott a törzsborítás. 😊

Fenrir
tényleg Cif, van cbt-m 737-esre, nem érdekel? 1 cédé

Fenrir
anyám, akkor mi mehet ott fent ahol a légkondicsövek mennek

kár hogy nincs szkennerem, most beszkennelném neked a 737-es tüzelõanyagrendszeért csak hogy legyen mihez viszonyítani 😊

[NST]Cifu
Bezony. 😊

Fenrir
a tetején?

[NST]Cifu
Nézd meg a pilótafülke mögötti részt. Ott a merevcsöves töltõnyílás a jelölésekkel.

Fenrir
hát nemtom hogy ezt lehet-e levegõben tankolni, a feltöltõcsonk a jobb szárny alján van, a hajtómûtõl kifelé, ahhoz túl vékony a szárny hogy az egészet elõre fordítsák...ahhoz nagyon át kellett volna építeni a tüzelõanyagrendszert

[NST]Cifu
Gondold el mennyi rádiórendszer lehet beépítve, mindnek külön antenna dukál. 😊

BTW a légi utántöltõ megoldás miatt vajon mennyire kellett megváltoztatni az eredeti 737-es szerkezetét? Vajon merre tudták elvezetni az üzemanyagcsöveket?

Fenrir
nah ez már lehet hogy fázisvezérelt 😊

lol mennyi antenna van a hasán

Fenrir
volt a malév-ace-nak is szerelõöble, az 3-4 szintes állványzat volt ami egy 767-es függõleges vezérsík tetejéig ért de mivel sohasem használták eladták 😄

helyette boxer kosaras emelõkkel szenvednek

érdekes mert az ace hangár mellett lévõ lufthansa technik hangárban meg nagyon használják az airbusokon és 737-eseken, nem is szenvednek annyit mint mi

[NST]Cifu
Mert ez egy 3D grafikus fantáziája csupán. Seaweed elemzését megtoldanám annyival, hogy van benne egy kis YF-23, a hátsó 'V' vezérsíkmegoldás miatt. 😊

[NST]Cifu
BTW ez talán érdekelni fog: egy F-35A szerelõsor. Érdekes a kétszintes szerelõállás, ilyesmit még nem láttam. Mennyivel jobb már, mint folyton lépcsõzni, mi? 😊

Fenrir
jó reggelt mester 😄

érdekes a gép, nem értem hogy a kínaiak miért nem tesznek a függõleges vezérsíkra is fegyverpilonokat, 2-4 rakéta ott is elférne 😊

[NST]Cifu
A B737-eseknek mióta van fázisvezérelt radarjuk? 😊

Fenrir
a lokátor egy az egyben a B737-esé <#idiota>

[NST]Cifu
Vazzeg, fel sem tünt elsõre ez a szám... 😊
Szóval cirka 82 év múlva már le is szerelsz? <#vigyor3>

[NST]Cifu
Ilyen problémám nem volt soha, fõleg, hogy ugye szabályos fegyvertartásnál az arcodat a tushoz szorítod.

Emlékeim szerint jó állapotú fegyvernél (nincs szarrákopva a kivetõbütyök), fekvõ lõhelyzetben 3-4 méterre oldalt és olyan 1 méterre elõre értek földet a hüvelyek.
Tehát szerintem nem jellemzõ.
Nekem anno a csípõbõl lövéssel sem volt gondom balkézzel...
I.C.ram
Én is balkezes vagyok, és érdekelt mindig, hogy nem csap-e pofán a kiröpködõ hüvely... Mik a tapasztalataid? 😄
Seaweed
Innen nezve a fuggolegest visszaszivom..nem hasonlit semmire se..

Amugy verronda egy fiktiv gep ez a CGI krealmany szvsz 😄
Nagyon sokat segít a tûzváltókar kihajlítása (ésszel persze).
Könnyebb is lesz meg halkabb is. Csak meg ne lássa senki...
Romániában és az USA-ban tudtommal gyártanak AK-tûzváltókarokat rövid ujjúaknak is. Ezeknél a kar felénél is vannak kapaszkodófülek, nem csak a végén.

[NST]Cifu
Viszont azt már tudjuk, hogy lebuktak: tengerészeti változatra van szükségük. 😊))

[NST]Cifu
Türelmes ellenfeleket választok majd. <#idiota>

Seaweed
hehh..szemme lathato jegyeket mutat arrol hogy J-10/Su-27UB/Su-30 hazassag!!

Szivocsat: J-10, Kabin: Szuhoj, Hatgorbe: Szuhoj, Svancok bar dontve de :Szuhoj..hmmm