Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na igen. Talán ezek a képek mutatják meg legjobban, mit is lehet az "ember" szó alatt érteni nagy általánosságban.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az említett régebbi képsorozat 4. képén a sérós csákónál szerintem valószínûleg Jugoszláv (talánM64) AK változat vagy annak klónja van. Két dologból próbáltam következtetni. A tok formájából, és a felhajtható célzólemezról a gázátömlõ részen elöl, ami tudtommal jugó kalasokon a puskagránát lövéséhez lett tervezve.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyébként én tévedek, vagy õk komolyan - úgynéznek ki, hogy - élvezik ezt?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szanalmasak!
A kötélfutás új értelmezést nyert - hevederfutás!
Látni és látszani - ez utóbbi igen fontos egy harctéren (csak meg ne ázzunk!)
Helyi APC - a védelemrõl nem acéllemezek, hanem voodoo-babák gondoskodnak (a reaktív védelem reformja? 😊))
Érdekes,hogy ezeket a konfliktusokat meg sem említik az átlag híradások....
Pl. ha szégyen,ha nem,én azt sem tudom,hogy hol van Monróvia (vagy mi volt régen,ha nem így hívták..),arról meg hogy mi folyik ott,pláne nincs fogalmam.
(mondjuk jobb is... 😊)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
...boztos ahol fekfoltos volt a gyereknak hala oda rakott lyukakat
Nekem ez a kedvenc... a fejek miatt:

De most komolyan... miért pont mikiegér?
ez a fej!!! meg az orranak is van szellozo nyilas

Hagyni kéne, hogy az amik szabadon adhassák az M16-ot mindenkinek mivel azok nem bírnák ezt strapát, békésebb lenne a világ, ezek meg visszatérnének a lándzsához.
http://media.militaryphotos.net/photos/Rebels_against_President_Aristide
Ezek voltak már? Haiti 2004
Oldschool .303-as Lee Enfield-ek, Garandok
Ruházatnak mikiegeres póló, fejre húzott fehér zokni, motoros bukósisak
"-Elfogyott!! EEEEEELFOGYOTTTT EZ A SZAAAAAARRRR....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ"

4. kep : "Extra pont a masik tarert..ugylatszik o meg nem jott ra hogy igy kipotyoghat a skulo 😄DD"
7-8 padlo..de a9-es kep az total gaz 😄DDD...kesztyu, fejszerkezet es a mentomelleny.... ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.....keszvagyok...nem tudom leirni....kutyam mar ertetlenul nez ram hogy ez mit rohog ilyen esz nelkul......

Különdíj a stabil beállásért és a lelkesedésért
Sikeres RPG indítás utáni örömtánc...
"Látni és látszani" alapszabály mintapéldája
Extra pont a séróért
Pontos célzás és stabil fegyverfogás - mesterfokon
Nagypapi akcióban
Holywoodi akcióhõsök? Azok kretének! Ezt figyeld!
De ez sem rossz!
Õ pedig a különdíjjasunk. Ügyel a kezeire (munkáskesztyû),
felkészült arra, hogy mély vízbe kerül (mentõmellény), plusz kitûnõ álca az utcai hadszintéren.
De a CVF programot nagyon támogatják, igaz az is nyúlik, mint a rétestészta, pláne ha tényleg Eurofighter vagy ne adj isten Rafale gépek kerülnek rájuk (eddig ugye F-35B gépek voltak terben). Ha kiszálnak az F-35 programból, akkor meg vannak lõve, a Harriert feltámasztani reménytelen és kevés benne a fejlesztési potenciál. Más igazi alternatíva nincs, hiszen az F-35B az egyetlen nyugati S/VTOL gép (a Jak-141 valljuk be itt nem rúg labdába). Marad a Rafale, vagy az Eurofighter.
Azt kétlem, hogy lemondanának teljesen a hordozóflottáról.
Egyébként meg hajrá EF! <#eljen>#eljen> <#vigyor3>#vigyor3>
Mindamelett en eleg valoszinutlennek tartom az Typhoon "tengereszetisetet" (ejj milyen klafa szavakat tudok kitalalni 😄D)...szerintem igy is sokban van a program, az meg meg nyomna fel a koltsegeket...Egyszeruen realisabbnak latom ma azt hogy az angol haditengereszet egyszeruen lemond a hordozokrol! Ami tulajdonkeppen nem lenne uj eset, hisz eldobtak az "igazi" hordozoikat is anno, holmi oszver Invincible osztalyu tragacsokert...
Felszálló ágban?