Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tárelhelyezés: nekem nagyon szimpatikus az FN P90 vagy a HK G11 megoldása is, amely a legtöbb téren (csõhossz, súlypont) jobb mint a bull-pup, markolattár vagy hagyományos megoldás. Egyetlen baj van vele, hogy megnöveli a fegyver magasságát, és így az csõvonal illetve az irányzék közötti távolságot.
A képen látható emberek nem küzdenek a jóléti társadalmakat súlytó egészségügyi problémákkal:
- Nem küzdenek túlsúly problémákkal, valószínûleg elhanyagolható körükben az ehhez kapcsolódó szív és érrendszeri, valamint mozgás szervi megbetegedések száma.
- Kisportolt testalkatúak. Valószínûleg önszántukból többet mozognak ("sportolnak" 😊 ), mint az átlag magyarok kb. 90%-a.
- A helyzetükbõl adódóan sokkal erõsebben dolgozhat nebbük az életösztön, mint az elpuhult európaiakban vagy amerikaiakban.
Kontra:
- Közöttük sokkal magasabb a nehézfém "mérgezés" okozta halálesetek száma.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az XM8 a Hechkler und Koch cég terméke. Vagyis annak amerikai leányvállalatáé, amely nemrég jött létre. A fegyver belseje meg egy-az-egyben a HK G36A2-bõl származik....
A gondom az, hogy lassan kezd nevetségessé válni az egész program. a '90 es évek elején tervezték, 1994ben szállt fel a prototípus. Most 2005 van, de még semmi eredmény. Persze a programban résztvevõ nemzeteknek van néhány mutiba, de a harcértékük nem az igazi, a tervezett képességeik töredékét teljesítik csak.
Ez szinte minden mai modern repülõgépprogramra igaz. Nézd meg az F/A-22A-t. Az 1980-as években tervezték, az 1990-ben szállt fel a prototípus, folyamatosan csúszások és költségtúllépés jellemzi a programot. Semmivel sem áll jobban, mint az EF2000.
Egébként a franciák sem állnak sokkal jobban a Rafale-vel, meg a svédek is a gripennel. Mégis hogy lehet, hogy európában ilyen tetûlassan megy a fejlesztés és a rendszeresítés?
Semmivel sem megy gyorsabban sem az USA-ban, sem Indiában, sem Kínában, sem Japánban...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Olyan minõségû cuccokkal, mint pl a Sig Sauer 226 és 228 amerika egyszerûen nem tud elõrukkolni. Ami elég érdekes a gazdasági potenciáljukat nézve. (az XM8 ezt a tendenciát megváltoztatta volna, számomra teljesen rejtély,miért állították le, szvsz nagyon ígéretes project volt. Az M-16 családnak szerintem már erõsen a múzeumban lenne a helye.)
Bár csak repülõgépgyártás terén is ez lenne a helyzet. Nagyon aggódom az EF2000 program miatt. Mindig is nagyon tiszteltem azt a gépet, és hogy mindez európai termék. (Tudom, nem ugyanaz a kategória, de hol van monjuk a Gripen az EF2000-hez képest...)
A gondom az, hogy lassan kezd nevetségessé válni az egész program. a '90 es évek elején tervezték, 1994ben szállt fel a prototípus. Most 2005 van, de még semmi eredmény. Persze a programban résztvevõ nemzeteknek van néhány mutiba, de a harcértékük nem az igazi, a tervezett képességeik töredékét teljesítik csak. Ha ilyen iramban megy a dolog, akár 2010re normális használatba is kerülhet. De ez 20 év, könyörgöm! Ennyi idõ alatt elavulnak a katonai típusok. (legalábbis régebben ez volt a jellemzõ, ma a költséghatékonyság és a továbbfejlesztés eszméi miatt már nem).
De mégis meddig fogják még húzni-halasztani a dolgot? Amíg mindenki besokall, viszamondja a rendeléseket, stb? Oké, hogy európai összefogás, meg minden, de azért az államokat elsõsorban a gazdasági érdekeik vezérlik, senki sem fog a végtelenségig várakozni a Typhoonokra. Ha meg visszamondják a rendeléseket (a külsõsök, nem a a program tagországai,természetesen), felmegy az ára a cuccnak.
Egébként a franciák sem állnak sokkal jobban a Rafale-vel, meg a svédek is a gripennel. Mégis hogy lehet, hogy európában ilyen tetûlassan megy a fejlesztés és a rendszeresítés?
"Disclaimer: All similarities to Rap Stars, Hip-Hop practitioners and Gangstas of all races, ethnic origins and religions, living or dead, is purely intentional."
nah én meg ezen fetrengtem a röhögéstõl 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ez megmagyarázná a játékrakétavetõ szerû távcsövet, a rozsdaette fegyvert és a hevedert.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyébként én is észrevettem, de azt hittem valami sufnituning lencsevédõ sapka, mert elhagyta az eredetit.
Bocsi, de nem vagyok mazo macho. A kivégzéses videók hogy jöttek ide? A háborúhoz hozzátartozik bár, de itt nem hinném, hogy örülnének neki. Az alábbi pár kép csak afféle morbid humor volt, de nem ez a jellemzõ hangulat. Szal nem értem a te "poénodat".
Csak nem mertem õket belinkelni, hátha valaki nekemtámad, hogy mi a vicces a kényszerdrogozott gyerekek harcra kényszerítésén, vagy valami ilyesmi. Ezért csak óvatosan a "linket" dobtam be, amit elszúrtam =).
De a vödröst valóban üti a Seaweed által talált birodalmi rohamosztagos feka Garanddal a kezében =)
Ez meg "kicsit berozsdált":
Egyébként az AK modifikáció valóban Jugó! Volt szerencsém élõben is látni olyat. Az elõmarkolatról ("lyukú") és a behajtható válltámaszról is felismerhetõ!
Viszont itt a fórumozás egyik rákfenéje: én sem néztem meg a simán szövegként beszúrt linket. Valószinüleg a többiek sem vették a fáradtságot. 😊
Tanulság: ilyenkor nyugodtan rakd be a képeket a topicba, ahogy a fölötte lévõ hsz.-ben is tetted. 😉
=D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)