Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyik kollegam nak volt egy erdekes kommentje. IED miatt csinalhatjak. Ha megall, robban, vagy csak korbeveszik es szetlovik. Lehet ez is benne van es nem szimpla bunkok.

Bar ezzel a magatartassal meg csak ki is provokaljak.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Molnibalage
Csak Hummerben és géppuska mögött ekkora az arcuk, próbáljanak meg egy éjszaka besétálni egy sötét sikátorba...

De tényleg hogyan lehet ENNYIRE bunkónak lenni? ÉN IS IRTANÁM ÕKET. ha ezt valaki az ÉN hazában csinálná. Ismeretlen nekik az a szó, hogy ALÁZAT??? Egy muzulmán országban ez igen fontos.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ú... Bocs. Moderálható... =7

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

mechnek ez nem olyan nagy 😄
40-50 tonnás mechnek fér el max szeirntem 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Punker
nagyobb mint a 3 szintes épület vaze 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ez max med mechnek jó szvsz 😄 nem olyan vészesen nagy 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Így messzirõl úgy néz ki, mint az Arbalest FMP-ben 😊

Punker
jó kicsi, lenne vagy 100 tonna szerintem 😊

Micsoda új típus bukkant fel... =)

Punker

Vagy Photoshop.

Köszi! Ezt a variánst nem is ismertem! =)

Fenrir
Jók a harci szamarak 😛

A halál csupán a kezdet...

😄DDD

Seaweed
Huppsz <#vigyor3> Szeletelt madar by Croatian Air Force Mi-8MTV <#gonosz1>
Seaweed
milfotorol par funny kep 😄

Seaweed
....inkabb egy nemiszerve hasonlitanam....dehat ez kell a nepnek a tiviiibe....
Kissé hatásvadász a riporter de a videó az szép😊
.50 caliber sniper rifle

ez is valami.

na mit szóltok?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

És a népet hogy lehetne rehabilitálni?

Pontosan! Nekem is Orvell regénye jutott eszembe róla. Ideje lenne hogy valaki alaposan szétrúgja a seggüket.

modellmaker
ilyenkor mindig Orwell - 1984-e jut eszembe. =/ A probléma az, hogy az csak kitaláció - ok volt valóságalapja - ez meg a valóság...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Ivanek meg mindig elo tudjak adni magukat....Kepzelem a norveg legvedelmet hogy izzhatott a levego....<#vigyor3>
Seaweed
de inkabb talan a wz.88 Tantal ..igaz nem jol latni a linkelt kepeden a tust hogy milyen...az donto lehetne a kerdesben
Seaweed
hmm?!

A tûzviharhoz bõven nem elég a gyújtótöltetek arányá magasan tartani. Ahhoz olyan településszerkezet is kell. Berlint sem tudták porráégetni a britek, pedig mindent megtettek ennek érdekében.

Seaweed

OFF:
Lattam a smilie a vegen...de azert kicsit mas hogy te minden megmozdulasomra "rahumorizalsz" valami olyat ami egy ido utan mar unalmas es irrtial, mint hogy en neha elejtek 1-1 poent, de nem lepten nyomon!!!
ON:
Punker
ember ott a smile a végén, vagy csak te poénkodhatsz azzal hogy én meg a német technológiát kedvelem?

Punker

Majd a Land Warrior megoldja a friendly fire problemakat. A katona meg ne gondolkodjon. Tegye a dolgat. Pusztitsa el az ellenseget.

Seaweed
Jo lenne ha leallnal ezzel a ruszkizassal...egy nem vicces, ketto ebben a topicban meg csak nem is helytallo esetenkent...lasd india, vagy kina....inkabb olvasgass szakirodalmat, mint butamagyar modja zsigerbol utalj valami olyat amirol halvany lila fogalmad sincs szemmel lathatoan!
Adam II
Jó de amíg ellenségnek gondolod azt akire lõsz addig meg se fordul a fejedben ,hogy nahát nem is lõnek vissza.

Kár ezen agyalni nem tudjuk milyen lehet.

ez elég naiv látásmod, 100 meberbõl ha ezzel probálkozol szvsz minimum a fele tuti begolyózik, ez nem müködõ modszer nem véletlen alkalmazzák azt hogy ne is godnoljanak arra hogy az ellenség is ember..., pl az indexen egy srác aki us armyban szolgál irta hogy õ pl a gyakorlotéri céltáblákat képzeli az elelnség helyébe, és igy nincs semmi lelki problémája 😊
a pilotáknál meg az abszolut hülyeség lenne arra szoritani hogy iyleneken godnolkodjanak, em is látják az ellenséget, a cél nekik csak egy épület, vagy gép, vagy hasonlo, sokkal egyszerübb igy feldolgozni bármit, és õket erre rászoktatni is egyszerübb mivel ugye nem látja az embert az esetek 90%-ban...

egy szó mint száz a hadászat nem a lélektanról emg a humanitárius megfontolásokrol szól, és nem is fog soha, vagy amelyik hadseregben mgéis az gyk abban a pillanatban vesztett...

Bucser
Friendly fire esetén az esetek 99%-ban nem kölcsönös tûzváltásról van szó, hanem egyoldalúról.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam II
Nem hiszem ,hogy csak az amcsik állnak hozzá így.
Az ellenség ugyanúgy nem veszi õt emberszámba mint ahogy õ sem az ellenséget ,és ha megáll sírni mert megölt egy ellenséget vagy nem tudja meghúzni a ravaszt mert tétovázik akkor halálra van ítélve.
Amúgy ha téged ki akarna nyírni valaki és rálõsz arra a valakire de kiderül összetéveszted a haveroddal vagy egy ártatlannal akkor nyilván szarul esik.

Bucser
Vagy nem-e lehet, hogy meg kéne tanítani õket megérteni és feldolgozni a másik motivációit? Ügyért halnak meg. De õk is emberek. Védik a hazájukat és azért amit tesznek tiszteletet érdemelnek (szerintem).

Jó egy 17 éves armyba lépett bakától nem várom el, hogy meglegyen a gimije és humanizmusra való hajlamról tegyen tanúbizonysaágot, de egy pilóta azért már igen sokáig tanul ahhoz, hogy némi lélektant is a fejébe verjenek...

De mondom. Én vagyok túl naív😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hát ugy nem nagyon lehet embereket öldökölni hogy midnig csak azon filozol hogy az elelségnek is van családja, gyereke, szülei, stb stb, igy tényleg csak be fog golyozni az átlag katona..., szal hülyeség is lenne ha nem ugy nevelnék õket hogy ne embernek nézzék az ellenséget

Bucser
hát jahh az amcsi kiképzésben kb csak annyiról van szó, hogy mi vagyunk a legjobbak a többi csak hangya és a hangyákat el kell taposni. (amellett, hogy szakmailag baromi alaposan felkészítik õket lelkileg csak a specforce-okat ilyen szitukra.)

modellmaker
így lehet könnyebb? =/

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Bucser
Azert a vege a parbeszednek durva

""I just killed a bunch of people, ya know?"
- "Yeah, but we don't know which ones they are."
- "They're friendlies, they're U.S. people."
(audio blackout)
- "Are you up there?"
- "I'm just--"
- "I know it, but just listen to me."
- "I killed some people."
- "I know, I know.""

Érdekes dolog a háború.

Az ha friendlyt öl kiborítja és csak a sajátot veszi emberszámba. Amikor még azt hitte, hogy irakira lõtt visított mint egy malac örömében, meg "There you go kill the motherfucker" aztán meg mikor kiderül, hogy saját sírva fakad...

Számomra megdöbbentõ, hogy az ellenséget nem veszik emberszámba. Bár lehet én vagyok túl naív.

Molnibalage
http://www.flight-level.com/dogfight/apache.html

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem mondtam én egy szóval sem, hogy a dél akarja. Csak annyit, hogy valószínûsíthetõleg nem lenne komolyabb ellenállás az észak koreai nép részérõl.

htka.hu

modellmaker
Asszem a helyi õrs irodájában.

Nem biztos, hogy del korea annyira meg akarja szabaditani. Gondoljunk csak bele, a nemet egyesites is majdnem hazavagta a nemet gazdasagot. Nem biztos, hogy a delieknek ez kell.

Sadist
Egyszer már láttam Humorosaranyosban, meg valamelyik ismeretterjesztõ csatornán is. A golyó átvitte a pisztolyt, meg a szék lábából is kiharapott egy darabot. Az átlõtt pisztolyt meg utána kiállították valahol.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jahm én is arra gondoltam. Amúgy tényleg naon durva, ami ott folyik. Nagyon durva az a kontraszt ami a határ északi és a déli oldalát összevetve kapható. Persze nem így mûködik a világpolitika, de szerencsétlen észak koreaiakat már igazán meg kéne szabadítani attól ami ott folyik évtizedek óta.

htka.hu

Lehet, hogy van lazadas, de az ugysem derul ki. Max leolik a helyi parttitkart, es akkor a koreai hadsereg leradirozza a falut. Persze a helyi ujsagokban ennek nyoma sem lesz, csak a 150%os fejlodesnek 😊

Ha del megszallna eszakot, nem lenne partizan tevekenyseg. Europaban sem volt egyik szoci orszagban sem. A francnak sem hianyzik az vissza 😊