Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bar ezzel a magatartassal meg csak ki is provokaljak.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De tényleg hogyan lehet ENNYIRE bunkónak lenni? ÉN IS IRTANÁM ÕKET. ha ezt valaki az ÉN hazában csinálná. Ismeretlen nekik az a szó, hogy ALÁZAT??? Egy muzulmán országban ez igen fontos.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
40-50 tonnás mechnek fér el max szeirntem 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Micsoda új típus bukkant fel... =)
.50 caliber sniper rifle
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
OFF:
Lattam a smilie a vegen...de azert kicsit mas hogy te minden megmozdulasomra "rahumorizalsz" valami olyat ami egy ido utan mar unalmas es irrtial, mint hogy en neha elejtek 1-1 poent, de nem lepten nyomon!!!
ON:
Kár ezen agyalni nem tudjuk milyen lehet.
a pilotáknál meg az abszolut hülyeség lenne arra szoritani hogy iyleneken godnolkodjanak, em is látják az ellenséget, a cél nekik csak egy épület, vagy gép, vagy hasonlo, sokkal egyszerübb igy feldolgozni bármit, és õket erre rászoktatni is egyszerübb mivel ugye nem látja az embert az esetek 90%-ban...
egy szó mint száz a hadászat nem a lélektanról emg a humanitárius megfontolásokrol szól, és nem is fog soha, vagy amelyik hadseregben mgéis az gyk abban a pillanatban vesztett...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az ellenség ugyanúgy nem veszi õt emberszámba mint ahogy õ sem az ellenséget ,és ha megáll sírni mert megölt egy ellenséget vagy nem tudja meghúzni a ravaszt mert tétovázik akkor halálra van ítélve.
Amúgy ha téged ki akarna nyírni valaki és rálõsz arra a valakire de kiderül összetéveszted a haveroddal vagy egy ártatlannal akkor nyilván szarul esik.
Jó egy 17 éves armyba lépett bakától nem várom el, hogy meglegyen a gimije és humanizmusra való hajlamról tegyen tanúbizonysaágot, de egy pilóta azért már igen sokáig tanul ahhoz, hogy némi lélektant is a fejébe verjenek...
De mondom. Én vagyok túl naív😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
""I just killed a bunch of people, ya know?"
- "Yeah, but we don't know which ones they are."
- "They're friendlies, they're U.S. people."
(audio blackout)
- "Are you up there?"
- "I'm just--"
- "I know it, but just listen to me."
- "I killed some people."
- "I know, I know.""
Érdekes dolog a háború.
Az ha friendlyt öl kiborítja és csak a sajátot veszi emberszámba. Amikor még azt hitte, hogy irakira lõtt visított mint egy malac örömében, meg "There you go kill the motherfucker" aztán meg mikor kiderül, hogy saját sírva fakad...
Számomra megdöbbentõ, hogy az ellenséget nem veszik emberszámba. Bár lehet én vagyok túl naív.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
htka.hu
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
htka.hu
Ha del megszallna eszakot, nem lenne partizan tevekenyseg. Europaban sem volt egyik szoci orszagban sem. A francnak sem hianyzik az vissza 😊