Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tavalyi villámlátogatásuk után a BlueAngels néhány évtizedig most nem jön az öreg kontinensre gondolom :S Viszont ha beéred a Thunderbirds-el, akkor jó, idén õk 9 helyre is jönnek. Forgó Travel megy 3 színhelyre is. Pl. Aviano-ba július 4-én. 12500 HUF
htka.hu
Pár éve volt olyan repnap asszem cseheknél, ahol volt SZU-25, ukrán SZU-27, az orosz Lovagok, TU-26, B-1 és még sok más nyalánkság. Naaaaaaaa, az már valami. Itton sem ártana már egy ilyesmi. '97 óta SEMMI újat nem mutatnak a hazai repnapok, egy kivétel volt, amikor pár éve végre az F-15 is repült, egy olyat, hogy elég rendesen állva hagyott mindekit a MIG-29 kivételével.
Tudom, hogy vannak akikenk még minden új, de nekem ez a felhozatal már semmi különlegeset nem mutat. Minden bemutatókötelekeket láttam legalább kétszer.
J-10 az tényleg az amibõl van 2db? Biztos elhozzák ide...
Mellesleg kínai SZU-27 nincs csak J-11 nem?
Szóval jó lenne már valami komolyabb dolgot összehozni. Sajnos a Blue Angels csak vágyálom, pedig õk kellenének..
htka.hu
htka.hu
(Faszé' nem képes az SG-motor a kurzor mögé beszúrni a linkeket?)
És ne feledjük, az ATF programban a Lockheed társa volt az YF-22 tervezésében. Aminek sorozatpéldányai nem csak légiharcra alkalmasak, ez csak egy mesterséges korlátozás, az F-35 útjának egyengetése (ugyanis az az igazán nagy üzlet). Nem véletlenül volt egy ideig F/A-22A a hivatalos típusjele.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
-Nah jah alszentseg a pacifistak elsoszamo parancsolata...<#rolleyes>#rolleyes>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De persze ez csupan az en bugos elmeletgyarto programom agyszulemenye csupan <#gonosz1>#gonosz1>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ugyanakkor az amerikai céges együttmûködések régóta mûködõ, hosszú és összetett világa van. Elég az USA-ba belegondolni. USA mint United Space Alliance, ami a boeing és a lockheed közös vállalata, és szinte a teljes NASA megrendelésállományt õk "kezelik" 😊
Ugyanakkor mi is az egész program lényege? A légiharcra optimalizált lopakodó vadászgép, csekély csapásmérõ képességgel. Amit viszont az USAF-on kívûl más légierõ nem nagyon engedhet magának (talán a Japánok).
Az YF-23 számomra kedvesebb gép, sokkal elegánsabb, elõremutatóbb. De a légierõ az YF-22 mellett döntött, leginkább amiatt, mert sokkal inkább a légiharcra tervezték, míg az YF-23 esetében a lopakodás volt a kihangsúlyozott tétel.
Mindenesetre amiket mar lattam paintballtol (tenyernyi veralafutasok, meg arcon jo fel tenyernyi seb) azokhoz kepest jelentektelen.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem