Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk azt viszont máig nem értem, hogy hogyan fordulhatott az elõ, hogy az osztrákok ugyanúgy a vesztes oldalon voltak mégis tõlünk vettek el területet az õ számukra. Ez abszurd :\
A halál csupán a kezdet...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A második vh-ban meg a németek voltak az agresszorok amikor megtámadták Lengyelországot, az hogy kiprovokálták az oroszok, hogy melléjük álljunk (kassa bombázása) meg is pecsételte a sorsunkat.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
trianont meg rohadtul el kéne már felejteni.... 90 éve volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Earlier this month the Simon Wiesenthal Centre sent a list of alleged war criminals to Estonian authorities.
However, the Estonian security police said there was no evidence that the suspects were involved in such crimes. "
Amúgy nagyon okos dolog érvelésként a kollektív bûnösségüket hangoztatni, amikor olyan felvilágosúlt humanistának tartjuk magunkat.
Ennyi erõvel az oroszoknak se lehetne emlékmûvet állítani hisz fél európát megerõszakolták és egy olyan rendszert hagytak ránk ami semmivel sem volt jobb a náci reizsimnél.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nah de konyorgom! Ki nem szarja le hogy ok mit gondolnak, a csokott agyukkal?! Ez nem az oroszokrol szol....nem a bolsevikekrol...hanem arrol hogy a naci nemetorszag es annak az elsoszamu vegrehajto hatalma a Waffen SS vegigegette europat, milliokat gyilkoltak le csak es kizarolag faji alapon, arrol nem is beszelve milyen belathatatlan hosszutavu karokat okoztak a haboruikkal (lasd magyarorszag hol tartana ha nem lett volna haboru...tobb szakerto szerint is a 30-as evekben nyugateuropai szinten alltunk...aztan visszaloktek minket godor aljara....ujra es ujra...)...ez az egesz errol szol...egy jo hasonlatot tudok ra mondani:
Tegyuk fel adott egy vallas a peldaul a katolikus. Nahmost ha alaki nem talaja meg benne a szamitasat akkor holnaptol a Satannak allit templomot vagy mi?! Mikozben o fenhangom mentegetozik hogy o nem satanista (aka Esztek vagdaloznak vele hogy ok nem fasisztak es nem nacik).....Abszordum.....(jo igaz ez kicsit sarkitott hasonlat..de lehet parhuzamokat talalni benne es az esztek "ki a felszabadito es miert" esszejukben.....)
Az észtek felszabadítoként tekintettek a nácikra.
*.:raadasul a csoborbol vodorbe eset se segitett semmin csak rontott....sokat rontott...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ex-ukran L-39C Albatroszok meg Ukrajnaban, az Odesszai javito egysegnel
Dassault Mirage F1EJ & CJ

Dassault Mirage F1EJ

Dassault Mirage F1DDA (ex spanyol gep!)

Lockheed-Martin F-16BM Fighting Falcon

Lockheed-Martin F-16AM/BM Fighting Falcon

Lockheed-Martin F-16AM Fighting Falcon

Eurocopter EC-635

Bell AH-1F Cobra

"Maj. Kevin T. O'Rourke (bottom left) and Captain Graham F. Sloan with Marine All Weather Fighter Attack Squadron-121 perform preflight checks on an FA-18D Hornet before launching for a mission out of Al Asad Air Base, Iraq"
"Maj. Anthony Baggs (left) and Capt. Timothy J. Collins with Marine All Weather Fighter Attack Squadron-121 put on their head gear before loading into an FA-18D Hornet to launch for a mission out of Al Asad Air Base, Iraq"
"Lance Cpl. Adelzo Diaz, a plane captain with Marine All Weather Fighter Attack Squadron-121, stands by to launch an FA-18D Hornet for a mission out of Al Asad Air Base, Iraq"
"An FA-18D Hornet with Marine All Weather Fighter Attack Squadron-121, taxies on the flight line to launch off the runway for a mission while a CH-53D prepares to land on the flight line on Al Asad Air Base, Iraq"
(Franciak, Belgak...gyakorlatilag egesz nyugateruropa megemlekezik rola....)
"Estonian government ministers, Minister of Population Affairs Urve Palo, third right, Prime Minister Andrus Ansip, 2nd right, and Defence Minister Jaak Aaviksoo, right, watch as flowers are laid for people killed in World War II at a cemetery in Tallinn, Estonia, on Tuesday, May 8, 2007. At a different cemetery in Tallinn the controversial Bronze Soldier Monument dedicated to Soviet soldiers was re-erected"
"From right: Estonian government ministers, Defence Minister Jaak Aaviksoo, Prime Minister Andrus Ansip and Minister of Population Affairs Urve Palo, put flowers at the Bronze Soldier Monument dedicated to Soviet soldiers at the cemetery of the Estonian Defence Forces in Tallinn, Estonia, on Tuesday, May 8, 2007. The Monument was moved from central Tallinn to the cemetery by the decision of Estonian government"
"The Bronze Soldier Monument dedicated to Soviet soldiers at the cemetery of the Estonian Defense Forces in Tallinn, Estonia, is surrounded by flowers on Tuesday, May 8, 2007. The monument was removed from downtown Tallinn by the decision of Estonian government and placed at its new home in the cemetery."
Per Aspera Ad Inferi.