Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

"Sgt. Jeremy Stockdale, of Tacoma, Wash., a team leader with B Company, 2nd Battalion, 325th Airborne Infantry Regiment, 2nd Brigade Combat Team, 82nd Airborne Division, pulls security while his platoon conducts a patrol in Sha'ab, Adhamiyah"

"Staff Sgt. Pili Masaniai walks by a door with graffiti that reads "I (heart) USA" during a clearing operation in the Tahrir neighborhood of Baqouba, Iraq. Soldiers of 5-20 Inf. Regt., 3rd Stryker Brigade Combat Team, 2nd Infantry Division, along with soldiers of the 5th Iraqi Army Division, conducted the operation to rid the neighborhood of al-Qaida operatives."

"U.S. Air Force maintenance crews on the A-10 Warthog end their 12-hour duty day at Al Asad Air Base, Iraq, April 25, 2007. The 438th Air Expeditionary Group A-10 jets perform 10 sorties daily providing top cover for ground forces in Iraq. (U.S. Air Force photo by Tech. Sgt. Cecilio M. Ricardo Jr.)"

"U.S. Air Force Senior Airman Joseph Cordero and Staff Sgts. Andrew House and Barrett Read troubleshoot an electronic error on the A-10 Warthog on Al Asad Air Base flightline in Iraq April 25, 2007. The 438th Air Expeditionary Group A-10 jets perform 10 sorties daily providing top cover for ground forces in Iraq. (U.S. Air Force photo by Tech. Sgt. Cecilio M. Ricardo Jr.)"

"A U.S. Air Force F-16 Fighting Falcon takes off in Iraq to perform a close air support mission in support of coalition ground forces. Combined Forces Air Component aircraft like the F-16 flew 48 close air support missions, May 3, primarily in northern Iraq, and responded to coalition ground forces in contact with enemy personnel."
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nah jo hagyjuk betettem...ennyi akinek "nem tetszik" atsiklik felette<.>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De hagyjuk latom nem fogod mirol szol a Semper Fi es az egesz kep mit jelent, mirol tanuskoodik...es szemmel lathatoan az ertekrendunk se egyezzik igy nem kivanok errol tobb sort irni.
*.:azaz hogy ezt mondjak nekik a vezetoik (akik sokszor vallasi vezetok is egyben)....pedig legjobb tudomason szerint a koranban ilyenrol szo sincs! A vezetoiknek a legnagyobb "szerencsejuk" hogy eszmeletlen sok a vallasukban/vallasgyakorloik kozott a tudatlan, analfabeta, egyszeru ember aki barmit elhisz egy imamnak vagy mas vallasi vezetonek..meg ha az olyan messze all a korantol mint Mako Jeruzsalemtol ....ez van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"The night before the burial of her husband's body, Katherine Cathey refused to leave the casket, asking to sleep next to his body for the last time. The Marines made a bed for her, tucking in the sheets below the flag. Before she fell asleep, she opened her laptop computer and played songs that reminded her of 'Cat,' and one of the Marines asked if she wanted them to continue standing watch as she slept. "I think it would be kind of nice if you kept doing it," she said. "I think that's what he would have wanted.""
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?