Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
...de az se semmi hogy az aktualis fek divat az azert megy naluk is...csillagos savos lobogo a hatterben (egyebken liberiaban keszult a kep), es a gatyo is az akkori (2-3 evvel ezelotti) gangszatarapper divatnak megfeleloen az egyik szar felhajtva....mer ugy a meno 😄
Bazzzzzzzzz... <#nevetes1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
fenet...annyira meno hogy a legyek ugy tapadnak ra mint a kolera virus a fekaliatanyarol...
(Egyebkent az tenyleg egy legyhajkuraszo afrikai celszarszam nem sepru 😄)
Punker
biztos minden lövés után azzal letisztítja a fegyvert 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RatBaG
az elsõ képen a tollseprû feltûnt? <#vigyor2>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
nálunk is most vették fel a tuják a vízszintes pozíciót...

Per Aspera Ad Inferi.

Punker
átírom a címet, Haditechnika és idõjárás topic 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az élet idõnként irreálisabb némelyik játéknál... <#awink>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
mineket vegul is a szele csapott meg...ahogy aradarkepbol kiokoskodtam es kineztem az az ablakokon eszakrol az egyik szelecsapott meg delrol a masike (hirek szerint tolunk delre peremkeruletekben es kisebb telepuleseken jegeso volt)...de itt a varosban nem esett.
Punker
na ide ért, nem gyenge vihar

Seaweed
nem is 1x...vagy feltucatszor legalabb...
RatBaG
2 újabb versenyzõ... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

VRSDM
éodaírta a kép fölé 😄

u dont have to listen anybody else but me

Zsolo007
Honnan szerzed ezeket a mûholdképeket?

VRSDM
vannak jobb fegyverek is az m16-nál ;]

Seaweed
jo ez a radarkep...ket nagy felho..egyik felent masik pl Eger fele donget...

Seaweed
megy az midnen fele....met.hu
http://www.met.hu/

Ez a hidegfront beteriti az egesz orszagot...

Seaweed
kmet
Punker
bakker erre jön, gyorsan el kéne vinnem a kutyát

Molnibalage
OFF
Nálunk az utóbbi 15 percben kb.15 fokot esett a hõmérséklet és fúj, esik, dörög, villámlik. Iagzi májusi vihar.
ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Zsolo007
Hol laksz?

Seaweed
OFF:
Most borult be...valoszinu vihar jon mert egy homokvihar szeru kepzodmeny ert el minket meg...
Ket perce meg vakito keke eg volt felho nelkul!
ON:
Seaweed
Lehet nem is keszult felvetel rola...ki tudja... lehet max maguknak archivumba keszult..az meg lehet most ott porosodik egy moszkvai leveltarban/raktarban/stb...de lehet ennyi sincs....
Molnibalage
Sebaj.

Egyébként én azon szoktam keseregni, hogy semmilyen felvétel nem maradt fenn abból, hogy az oroszok még régen a Mátárban gyakorolták az alacsonyrepülést. (Legalábbis tudtommal.) Nem semmi látvány lehetett.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Czdano
Szivatják? :S

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Seaweed
jah ez a #24828-es hszedbol ki is derult mar keson
Molnibalage
Bocs, félreérthetõen fogalmaztam. A #24829 vs. #24831 -re gondoltam.

Mint írtam, az én linkem csak arról szól, hogy szép a Mirage-2000, nem a hasonlóságról.

Seaweed
es ad3(mert nincs penz a kartyamon es nem tudom a VIP statuszom hosszabitani perpill...igy nem tudom szerkeszteni se az elozo hozzaszolasom)...szal AD3:

Tenyleg ugyfest hogy csak az hajtott hirtelen hogy beszolhass...pedig nem en kurtam el nem kicsit...<#ravasz1>
Seaweed
ad1: #24828

ad2:
http://www.youtube.com/watch?v=v9T51UsuaPU
vs
http://www.patricksaviation.com/videos/malakas/1991/

Marpedig ugyfest tenyleg nem ugy irtad ahogy az nyelvtanilag helyes...mert a kommented utanairtad..es ez felreertesre ad okot..adott is....
ennek tukreben rohelyes a #24829-es szamu hozzaszolasod!
Molnibalage
Hát akkor vak vagy, már megbocsáss (hej, végre beszólhatok neked <#vigyor1>). Szemre is látszik, hogy ugyankkor és ugyanott kézült a felszállás közbeni felévtel. Egyébként tessék két idõpnt.

youtube: 0:16
másik: 1:27.

Nos?

Molnibalage
Az én linkemnek semmi köze nincs az övéhez, csak beraktam mert jó. 😊
A video meg így tényleg lehet akárkié, bár a franciák azok köztudottan állatok.

Más, hozzánk már megérkezett a hidegfront, fúj a szél, mint állat, és éjszakai sötétség van.

Seaweed
Nah vegigneztem!

Te Molnibalage!

Te hol talaltal egyezest a Bucser altal linkel videon es az altalad linekelt kozott?!!! Mert en egy kockanyit se lattam! Vegigneztem mind2 tobbszor is. De nem talaltam (jah egyebkent "Bucserennek" a vegen van egy telljesen mas...a Korzikai Alpha Jet alacsony athuzas, es az egesz kb 4 videobol van oszevagva melyek kulon is megvannak regrol nekem(es ha az en videom alapjan nezzuk akkor van rajta franica es delafrikai Mirage F-1 anyag is vegyesen) egy szal eggyezest sem...
Seaweed
a te alltalad linkelt video meg Mirage 2000-esekrol van...Bucsereben meg reszben tenyleg F-1-esek vannak.....(Nah majd mingyart vegignezem a telinked es rajobok melyik jelenetekre gondoltak egyezes gyanant)
Seaweed
fene tudja..lattam mar en is franciak meg delafrikaiaknak..de mar Marokkoiaknak is aposztrofalva...
Az elso ilyen videot en ugy tudtam hogy delafrikaiak..de azota kb 4 kulombozo helyen 4 kulombozo nemzetnek aposztrofalva lattam mar....sot lattam mar youtubeon olyan videot ami vagy 10 filmbol lett osszeollozva es a feltoltoja valltig allitotta hogy nem, es mindet o csinalta...stb...tele a net szelhamosokkal. Igazabol a gyokerekig kene viszamenni hogy ki is filmezte az adott videot..mert hogy apatrica.-ra ki tolti fel vagy epp a youtubera, az semmit se jelent...plane nem az amit allitt ott rola.
VRSDM
<#eljen>mind a film mind a zene nagyon megindító ... 😄 szuperjó ;]

Molnibalage
Szó se róla, de ez részben ugyanaz a video és franciák.

http://www.patricksaviation.com/videos/malakas/1991/

Nekem meg ez az egyik kedvencem.

A-10 csatarepülõ fõ fegyvere: GAU-8, 30mm kaliberû,hétcsövõ,Gatling elven mûködõ gépágyú
Tûzgyorsaság: 3900 lövés/perc
Lövedék típusa: szegényített uránium/robbanó
Súly:281kg (a lõszeradagolóval és a meghajtómotorral együtt)
És a szemléltetõ videó

Bucser
A dél Afrikai fiúk sem szerénykednek azért😊

Lehet volt már😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
<#eljen>
Fenrir
Molnibalage
Gyönyörû A-10.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Adam II
Pfffff õket is M16-tal szivatják.

Tigristank
Nem, de ha gondolod, akkor kereshetek. (Amúgy meg csak 1 képet raktam be, pont a méret miatt.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Seaweed
2500 pixelnel nagyobb kep nem volt?!
Tigristank

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Nem szívesen ülnék abban a kocsiban, amin egy Leopard készül átmenni. 😊

Fenrir
Folt 😊

A halál csupán a kezdet...

VRSDM
én tárat adnék :] de csak üresen =D

Milyen igazad van!