Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mindenki játszotta végig a játékot még, még szerencse h én már végigtoltam, de azok akik meg nem annak elbaszod a játékélményét
\"Erről van szó!\"
Kösz hogy végig se toltam de már tudom a végét faszkalap!
(Elnézést de kezd a cérna elszakadni az ilyen baromarcúaktól)
Jöhetne valami topik gazda aki az összes ilyen szarfaszút kitiltja innen a francba vagy 1 hétre ilyenekért büntibõl...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Pl a kikötõnél milyen jó kis küldik lehetnének. teljesen úgy van kidolgozva aze gész terep, hogy ordít a küldetésért. Egy leszámolást eltudnék képzelni vagy egy családi perpatvart az egyik jachton😊)
Na meg ott van az MG42-es, háborús veterán. Tõle kötelezõen fogom várni a jobbnál hobb és humoros küldetéseket 😄 Ha persze elkészül és tényleg így lenne, hogy DLC-k sokaságai jönnmnének ki
Egyébként engem is kibaszottul idegesít, hogy van egy ilyen nagy és szép, és elég jól kidolgozott vásrosunk és nincsenek benne mellékküldetések. Pedig az esély meg van adva, ott van breski, derek, steve, Giuseppe, Harry és még sorolhatnám azokat a karakereket, akiknél vásárolni lehet. A jellemükl elég jól kidolgozott és nem adnak melléküldiket. Asszem az eurogamer ezen húzta fel magát.
Eddig nálam 8.8/10 volt a gamma, most már 8/10, és ez véhleges.
A hó esést jó lenne ha kitudnám kapcsolni... + ami még nélkülözhetõ...
Köszönöm!
http://www.tenke.hu
Felesleges volt berakni a boltrablást,mert a pénznek semmi jelentõsése,a sztorira pedig semmi kihatással nincs.
Felesleges az autótuning,semmire nem tudjuk használni.
Úgy egyáltalán 2010-ben ezt az egész játékot felesleges volt sandbox címként kiadni,azon túl hogy elautókázunk mindig a célterületre,semmi más szerepe nincs a városnak,ráadásul ahogy telik az idõ egyre több sebbõl vérzik az egész város.
Ez nem lesz az év játéka sehol,egy erõs 6/10-es.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Nem ástam bele annyira magam a témába, csak olvastam vhol egy mondatot.Igaz, hogy magyar felirat is található a játékban vagy az illetõ csak viccelt?Köszi
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Csak egy gondom van, lehet tudjátok is rá a megoldást.
Ha befejeztem a játékot, és kilépek a desktopra akkor minden elsötétül.
Erre van valami megoldás?
traktor0007 -> te meg ha ilyen retardált vagy töltsél le 1 olyan verziót amit feltudsz telepíteni\vedd meg\esetleg warrez\offtopik a gumiba 5 ször mondták el tegnap is , hogy itt nem fogsz serialt kapni!!!!! :I
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
amúgy a lényeg hogy érj el 27 500 dollárt és akkor megadja a játék hogy hova kell menned.
rabolj ki boltokat vagy vigyél a roncstelepre kocsikat
\"Erről van szó!\"
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
kerlek szepen
????
A Sztori végére Vito 25/26 éves.
#8568: Mekkora jó film volt már az! És jah... ott is tényleg a fõhõs már kis taknyosként is a mafiának dolgozott... ez volt a jó jövedelemforrás😊
#8569: mivel egy kurva volt az a csaj is... gondolom nem volt sok kedve olyan nõt kúrogatni, amibe elõtte Joe járkált...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx