Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nem mind1 ha megtudtad úristen most leszakad az ég mert ha végigjátszod nem fogsz csalódni csak így mi?És ha spoilert használok akkor nem tudod meg úgyis megnézed úristen
DeerHunter01
mi a rákért nem tudsz spoilert használni ????
nem mindenki játszotta végig a játékot még, még szerencse h én már végigtoltam, de azok akik meg nem annak elbaszod a játékélményét

\"Erről van szó!\"

AntiHero
Gamestore.hu

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kill3r21
gyökér faszkalap.... :@
Skynet
Kibaszott nehéz lenne a szájbakúrt SPOILER-t használni???
Kösz hogy végig se toltam de már tudom a végét faszkalap!

(Elnézést de kezd a cérna elszakadni az ilyen baromarcúaktól)

Jöhetne valami topik gazda aki az összes ilyen szarfaszút kitiltja innen a francba vagy 1 hétre ilyenekért büntibõl...
ja legalább tudnánk mi lett a végén joe val gondolom megölték de hogy hogy és miért azt soha nem tudjuk meg ennek olyan vége volt hogy majd a 3. részbe derül ki de nem hiszem hogy lesz 3. rész mert 1 edül lennénk mert mindenkit meghalt
ja és én úgy tudtam lesz tömegközlekedés lehet majd vonatozni buszozni erre semmi
Kongy
Végigtoltam. Ez a befejezés sztem totál szar... Ennél jobbat is ki tudtak volna belõle hozni, ennyi év után... Szóval ez csalódás.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

De szar végigjátszottam és nem lehet már szabadon járkálni ezt a hülyeséget úristen ezért megcsinálni egy ekkora várost hogy utána fel se tudjam fedezni csak küldetések közbe ezt nagyon elcseszték!Van valakinek valami megoldás hogy hogy tudjak járkálni szabadon?Meg az is hülyeség hogy csináltak hotrodot de nem is járkál utakon csak egy küldibe volt azt ennyi és mivan a kamionnal ami pótkocsit húzott?Van egy kép is róla.
TDC Geronimo
Honnan rendelted? Szerdán felhívtak 576ból, hogy ma hozzák, de még semmi 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tomo05
azt szeretném kérdezni, hogy a sztoriba lesz még tél??vagy csak az elején van?és a többi ati tulajnak is elsötétül a képernyõ ha kilépnek?..azt hittem ezt megcsinálják a teljesbe.

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Prince23
ÍÍgy van!

Pl a kikötõnél milyen jó kis küldik lehetnének. teljesen úgy van kidolgozva aze gész terep, hogy ordít a küldetésért. Egy leszámolást eltudnék képzelni vagy egy családi perpatvart az egyik jachton😊)

Na meg ott van az MG42-es, háborús veterán. Tõle kötelezõen fogom várni a jobbnál hobb és humoros küldetéseket 😄 Ha persze elkészül és tényleg így lenne, hogy DLC-k sokaságai jönnmnének ki

Skynet
Van egy olyan nagyon erõs sejtésem,hogy mivel ezek is ráálltak a DLC-zésre,egy rakás dolog amit hiányolunk és alapból nevetséges hogy nincs a játékban sandbox cím létére,majd szépen DLC formájában fog jönni + pénzért....
Prince23
phisix egy kibaszott nagy parasztvakítás. egyedüla mirrors edgeben volt valami értelme.

Egyébként engem is kibaszottul idegesít, hogy van egy ilyen nagy és szép, és elég jól kidolgozott vásrosunk és nincsenek benne mellékküldetések. Pedig az esély meg van adva, ott van breski, derek, steve, Giuseppe, Harry és még sorolhatnám azokat a karakereket, akiknél vásárolni lehet. A jellemükl elég jól kidolgozott és nem adnak melléküldiket. Asszem az eurogamer ezen húzta fel magát.

Eddig nálam 8.8/10 volt a gamma, most már 8/10, és ez véhleges.

Skynet
Apropó apex és physx,bejött amit a demonál mondtam,tényleg valszeg rájuk szólt nvidia és gyorsan butították még valahogy a dolgokat,míg a demoban mindenféle nvidia szemét nélkül a gépben egy ati kártyával a ruhákat kivéve minden full physx-el tökéletesen ment a legnagyobb törmelékrepkedés/földönmaradás,és gumifüst/egyéb füst terelgetés közben,addig a teljes progiban már az elsõ pályán,ahol gyakorlatilag még SEMMI nem történik amihez a physxnek bármi köze lenne már szaggat a játék (ha kikapcs physx akkor pedig nem)...Szánalmas.😊
Gyocsika
Az APEX mappából, mit lehetne még kitörölni, hogy növeljem az FPS-t.
A hó esést jó lenne ha kitudnám kapcsolni... + ami még nélkülözhetõ...

Köszönöm!

AntiHero
Gyönyörû a CE:

Többi kép a galériámba.

tenkenorman
full nem értem a készítõket. felépítettek egy szép várost, gyönyörû változatos idõjárás, és nem raktak bele freeride-ot... MIÉRT? ha csak 5-6 küldivel több lenne már nem pampognának annyian a rövidsége miatt, miért nincs vidék? miért nincs fegyver limit? miért nincs profil? miért nincs eü láda? miért nincs tömegközlekedés? amikor az öreg fószer berág hogy kinyírtam a japókat a város szélén raktak ki és muszáj volt autót lopni. az 1 ben volt villamos, vonat, itt meg taxiba sem ülhetsz. nagyon durván elcseszték a játékot. kizárt hogy megveszem

http://www.tenke.hu

Skynet
Ez szép is meg jó is csak nem nevezhetõ éppenséggel apróságnak 2010-ben egy 10 órás játékidõvel rendelkezõ sandbox játék,amit az elsõ részhez képest alaposan megcsonkítottak,és a jó 5leteket pedig a készítõk saját maguk tették semmissé,érdektelenné az egész játékban.
Felesleges volt berakni a boltrablást,mert a pénznek semmi jelentõsése,a sztorira pedig semmi kihatással nincs.
Felesleges az autótuning,semmire nem tudjuk használni.
Úgy egyáltalán 2010-ben ezt az egész játékot felesleges volt sandbox címként kiadni,azon túl hogy elautókázunk mindig a célterületre,semmi más szerepe nincs a városnak,ráadásul ahogy telik az idõ egyre több sebbõl vérzik az egész város.
Ez nem lesz az év játéka sehol,egy erõs 6/10-es.
Lehet a gépem gyatra, de sztem kevesebb az FPS-em, mint anno volt a demóba...:S meg volt olyan is, hogy mentem a kocsival, és mikor közel voltam vmihez, akkor töltötte be az épületeket, meg kocsikat...:S lehet jobb gép kéne..:S pedig demo után mondom fasza lesz simán fog futni...😞

MerlinW
Viccel. Viszont állítólag készül - lásd magyaritasok.hu

[merlinw.org]

MerlinW
FAQ

[merlinw.org]

Skypack
Én nem találkoztam ilyesmivel szerintem nincsen, de a magyarosítás elvileg készül hozzá.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

HEllo!

Nem ástam bele annyira magam a témába, csak olvastam vhol egy mondatot.Igaz, hogy magyar felirat is található a játékban vagy az illetõ csak viccelt?Köszi
Prince23
PC Gamer 78/100

ez igen😄 mondjuk ez már majdnem 8/10 😄

baaka
hi!Olyan öltönyt mint pl. a bannerba is van hol tudok szerezni Vido-nak?Mert én csak casualt találok mindig.

A háború, a börtön és a szervezett bûnözés apró fogacskáinak "áldásos" tevékenysége miatt néz ki többnek. Egyébként is, alacsonyra tehetõ az átlagosan várható élettartamuk a szakmabélieknek. :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Maffya
Megjött a game ! király... erre vártam már évek óta.
Csak egy gondom van, lehet tudjátok is rá a megoldást.
Ha befejeztem a játékot, és kilépek a desktopra akkor minden elsötétül.
Erre van valami megoldás?

Prince23
FBN-sek szerintem😊 ala FBI

visszaolvas profitál. -> bzsoolt87
traktor0007 -> te meg ha ilyen retardált vagy töltsél le 1 olyan verziót amit feltudsz telepíteni\vedd meg\esetleg warrez\offtopik a gumiba 5 ször mondták el tegnap is , hogy itt nem fogsz serialt kapni!!!!! :I

DeerHunter01
thompsonnal bemész adsz nekik és kész 😄

\"Erről van szó!\"

JethroHUN
A bolt kirablásra vissza térve van amikor nagyon megszívod, ha sok a fekete esõkabátos csávó akkor NE próbáld meg, mert mire elõveszed a fegyód, már le is lõttek. De nem tudom kik azok 😄 ez rejtély

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Prince23
Jó de a játékba 30-nak néz ki, hiába csak 20, vágod?

DeerHunter01
kicsit visszaolvastál volna és rögtön meglett volna a válasz...
amúgy a lényeg hogy érj el 27 500 dollárt és akkor megadja a játék hogy hova kell menned.
rabolj ki boltokat vagy vigyél a roncstelepre kocsikat

\"Erről van szó!\"

GP2100
Ennyit károgni sok apróság miatt... <#wilting> Tényleg elfért volna egy freeride mód(ez az 1 dolog amivel 100%-ig egyetértek a játékot fikázókkal), pár apróság(de pl. a tömegközlekedést sem hiányolom, gta-ban sem használom soha, szeretek autózni), hosszabb játékidõ, mellékküldetések, de nekem így is az év játéka, már csak a hangulata miatt is, ami simán 10/10-es kategória. Ezt követi szorosan a listámban a RDR, de az ugye only pc-seknek nem elérhetõ.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Sziasztok! Elakadtam az egyik küldetésnél. Earn 27.500 for Bruno. Nem jelenik meg a térképen a piros kör, hogy tudjam h hova kell menni. A kikötõben kinyírtam a fõnököt, és elvettem a pénzét. De innen hogyan tovább?
értem kösz
Seth
Nincsenek mellékküldik.Kocsikat tudod ott eladni,bezúzatni

PSN ID.: Beegabor

ohh na der most komojan
kerlek szepen
Vedd meg és akkor kapsz product kódot 😊
azt lehet tudni hogy miért nem adnak küldit soha a dokknál meg Henrynél?
Ok, látom lehet.

Igen akkor 17 / 18 évesen kezdett hozzá, mivel az elsõ, és a második pálya(Hazaérkezés) Közt 2 év van.
valaki nemadna egy produkt kodot?
????
1925-ben született, Szíciliában, és 19 vagy 20 éves, amikor elkezdõdik a sztori 1945-ben,<=Tehát a háború után 19 / 20 évesen kezdi meg a 'karrierjét'

A Sztori végére Vito 25/26 éves.
Üdv. Ma vettem át az 576-ba a játékot. Mikortól lehet aktiválni Steam-en?

Prince23
Szerintem 17 volt, és mire Operation Husky -hoz ért, akkor már 18 lett. Mondjuk anno voltak sok 16+ éves katonák a hadseregben:S

De várj... nem 18 évesen került be a hadseregbe?

#8568: Mekkora jó film volt már az! És jah... ott is tényleg a fõhõs már kis taknyosként is a mafiának dolgozott... ez volt a jó jövedelemforrás😊

#8569: mivel egy kurva volt az a csaj is... gondolom nem volt sok kedve olyan nõt kúrogatni, amibe elõtte Joe járkált...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Prince23
Meg az is zavart, hogy a nõket elutasította, pl. akinek segített a balesetnél. Könnyû dolga volt, hisz a nõ kezdeményezett. na mindegy nem értem, egyszer láttam két nõvel abban a bárban, ahol Eddie-t leszopják.

AntiHero
Nagymenõkbe se volt több. 13 évesen már mafiának segített ott is a fõhõs. 20 évesen meg már mafia "fõ" embere volt. Amúgy az a film sokban hasonlít a Mafia 2-re. (mivel errõl is mintáztak sok dolgot)