11769
-
#9287 Többször is volt olyen h. villog a sárga, főleg sport kocsik esetén és idővel ki is fogy. Illetve annak arányában kell fizetni mennyire volt a üres volt a tank.. -
#9286 A sebesség limiter meg külön piros pontot érdemel. -
#9285 Mérföldet..:)
A játék amerikában játszódik,alap hogy mérföldet mutat a bezint pedig nem literben hanem gallonban kapod...
-
#9284 mérföldet mutat, szerintem könnyen kivehető és jó megoldás az óra. -
#9283 kilómétert mutat -
#9282 Először is mérföldet mutat az óra...
Másodszor azért van két mutató mert az egyik a fordulatszám...
Úristen..... -
Jamaika king #9281 meg az a baromság még benne hogy a km órán 2 mutató van. nem lehet kijönni belőlle. -
#9280 Nekem volt, hogy villogott a kis sárga jel a kijelzőn, mert már a végéhez közeledett a benzin :) -
Jamaika king #9279 hát ez a játék nem ér 12 ezret. Hamar végigjátszahtó, sokat kell vezetni, nehezen irányítható kocsik, kivéve normal modban, de annak sincs köze a valósághoz, a befejezése is pocsék, egyedül a grafika kap 9 pontot a 10 ből. -
Knabb #9278 Akkor nem... de mintha emékeztem volna rá a TBoGT-ban -
#9277 nem lehet -
Knabb #9276 Gta ban is lehet tankolni, asszem :D de minek?? -
#9275 "pl lassuak az autok, odáig okés, de arra akart kijukadni, hogy ha orrbaszájba tunningolod, se látszik meg a változás. (csupán érdekesség)"
-Francokat nem látszik,főleg egy erősebb masina tuningja után+ irányításban is,egyébként mit kell várni egy korabeli utcai tuningolsától + 200 lóerőt?
"pl 50-es autok irányíthatatlanok, hát valóban, de csak itt a játékban, és egér+bill-vel."
-Csak itt a játékban egy francot,életben is a virsligumikon a jellegzetes gyér amerikai futóművel ezek az 1.5-2 tonnás csónakok szószerint billegő fosok voltak. Nagyon jól van bemutatva,ráadásul itt legalább a sporkocsikon nem csak a sebességen érezni hogy sportkocsi hanem az útfekvésükön is, szemben a gta sportkocsijaival amik billegnek mint a barom.
"pl rendőrök, igen sokszor az irányítás miatt énis elbasztam valamit, tegyükfel ütköztem és már villogtak is, máskor meg leütöttem egy embert vagy loptam egy kocsit azt semmi..."
- Tény az MI néha gyengélkedik,de az lett kiemelve hibának hogy koccanásért és gyorshajtásért utánunk jönnek. Ez nem hiba,így reális.
"pl tankolás ez nem szar, jópofa de valóban nem számít a játékban. csak érdekesség."
Egy jópofa 5let amire rá lett vágva hogy "unalmas" mert az 5let nem a gta-ban szerepel.
"itt a stílussal volt a baj. :)"
- Nem a stílussal volt a baj hanem azzal hogy egy hozzánemértő autista balfasz gtafanatikus hülyegyerek írta...
Gamekapocs színvonal. -
#9274 Az az elhagyott bár amit szét kellett lőni Derek haverjaival az hol hol is van a térképen? -
#9273 dlc. -
#9272 Lehet hogy mediumon kicsit túl könnyű volt, csak a 14. chapter közepe baszott fel kicsit. Majd belelesek hardon is. -
#9271 Reggel fejeztem be a játékot, majdnem pontosan 13 óra volt. (Beleléve magam - tehát nem rohangálva összevissza, autót normálisan vezetve, összes cutscenet megnézve).
Néhány elmulasztott acsivmentet kiszedek, végigviszem mégegyszer aztán jöhetnek a DLC-k. -
#9270 A játék legszebb járgánya, számomra :).
Annyira megtetszett a játék, hogy minden nehézségi szinten kifogom akasztani szerintem. Kicsit több küldetés is lehetett volna, valamint multi résznek is, de így is nagyon szuper lett. -
#9269 A játék egyik erőssége, pont a jó történet erre egy ilyen befejezést löknek elénk, ááááááá.
Grafika: szerintem tökéletes, minden aprólékosan kidolgozva, az ember tényleg elhiszi, hogy egy sikátorban, dokkban, régi házban jár. 10/10
Történet: Teljesen jó, bár a végére kicsit elvesztettem a fonalat, a sok Vinci, Luca, Derek meg akárkik között aminek a fő oka az volt ,hogy egy csomó szereplőt millió 1x emlegettek de kb 1x ha megmutatták egy fél jelenet erejéig így aztán 2-3 nevet leszámítva nem tudtam összekötni az arcokat a nevekkel. Mindazonáltal kellően fordulatos és cselekményes volt a sztori, Marty-t, Herryt pl. kifejezetten sajnáltam. 7/10
Játékmenet: na hát ez az ami nagyon érdekes volt számomra, mert a játék olyan semmilyen a nagy részét az teszi ki ,hogy A-ból B-be kocsikázunk, (néha lőnek is ránk) vagy pedig lövöldözünk. A lövöldözős részek jók és látványosak, de sajnos roppant rövidek, így aztán az egész játék olyan, mint ha valami filmet néznénk, nulla választási lehetőség csak azt lehet csinálni amit előre megírtak ez így harmat gyenge szerintem. (jó most lehet jönni a kocsi mosással, rablással, meg ruházkodással stb, de hát az nem sokat javít a dolgon) 6/10
Játékidő: 70%-os lett nekem a végén 10,5 óra ami szerintem nem lenne rossz ha nem erről a játékról lenne szó (ezt nem pontozom)
Zene: Hát ehhez nem sok hozzáfűzni való van, igazi klasszikusok szólnak a rádióból, ahol meg küldetés alatti zene van azok is úgy ahogy el vannak találva. 9/10
összesen: 8/10
-
Gibor #9268 Nem tudom volt már e, de ezen szakadtam :D
-
#9267 Na igen, és nem mellesleg rövid átvezetővel zárták le pont a lényeget, a befejezést :( -
Csokis #9266 Mondom script, nem kell tölteni semmit! A konzolba írd be ezt, mikor egy autóban ülsz:
game.game:GetActivePlayer():GetOwner():SetPainting("xx")
Ahol xx ezek lehetnek:
HotRod-cucky a stin2
HotRod-cucky a stin4
HotRod-jehly2
HotRod-plameny5
HotRod-plameny3
HotRod-TEXT-2
HotRod-TEXT-1
HotRod-TEXT-3
-
Ha ez tölthető valahonnan, akkor jöhet a link! -
#9264 Hát tényleg ennyi a vége, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elhajtanak a kocsikkal és Joe-t ugye viszik a süllyesztőbe, Vito meg bosszúállóan néz? -
#9263 Egy kisebb háborút robbantottam ki, Joe haverunk utcája közelében! :)
-
Csokis #9262 Na végre, rájöttem, hogy lehet kikapcsolni a közlekedést (meg vissza)! Frissítettem a luascript.rar file-t egy trafficoff.lua és trafficon.lua file-al. -
#9261 Rabolj boltot Vagy vigyél kocsikat Bruskynak :D -
dark night #9260 hello ennél a feladatnál járok és nem tom merre kell menni és mit kéne csini--> Rob Shops Or Bring Car To Brusky mit kell itt csinálni???
Kösz! -
Majestic01 #9259 :)) szokásom, hogy előbb kérdezek, mint, hogy keressek...:) -
#9258 nm:) Egyébként meg MAKRÓK gombra kattints és okosabb leszel :) -
#9257 Egyszerűen lődd le őket, csak gyorsan! -
Majestic01 #9256 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köszi szépen. -
Majestic01 #9255 hát nem tom, én nem használtam gránátot. -
Jamaika king #9254 mert felülről dobálják a tűzgolyót és láttam jutubio hogy oda fel kell dobni egy gránátot és akkor meghallnak. csak nekem nincs gránátom. :S
-
#9253 -
Majestic01 #9252 Minek a gránát? -
Jamaika king #9251 a chapter 14 hez a kikötőhöz honnan lehet gránátot szerezni?
van valami cheat hozzá vagy kód?
vayg szerezni kell? -
Majestic01 #9250 Miért van az, hogy ha meghallom a a dlc szót ideges leszek? Anno COD-nal is dühített amit csinált a sok pénzéhes idióta, de hogy itt is...Jó hát pénzből élünk... mi is ezt csinálnánk gondolom.
Amúgy, hogy kell spoilert írni? -
#9249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, nekik annyi. Habár lehet megoldják majd egy DLC-vel h meg kell mentenünk. -
Majestic01 #9248 Kérdeznék egy olyat, hogy a végén Leo mit mondott? Mert nem értettem. Joe, nem volt az üzlet része, vagy mit? thx
Amúgy 8óra 20perc alatt végigvittem:(