Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Game nem indul nekem, a következõ hibaüzenetet adja ki ...
Physx SDK not initialized. PhysX System Software will be installed.
ezután Nvidia Physx dirver összegyükti a kért adatoka, majd kilép és semmit.
Ha manuálista telepítem fel a mellékelt Physx driver akkor meg ezt írja ki ...
hiba 1606 a hálózati helyet nem sikerült elérni ..
Vkinek vmi ötlet?
Thx
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Attól még semmi baj azzal, ha neked tetszik, ezvan, kérlek. 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
10/8at akartam adni elõször de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy jó hangulatos játék lett a sok nyomorék review-t meg nem kell figyelembe venni jó lett és kész.
http://www.tenke.hu
Nekem nem jött ez át hogy errõl lenne szó!
Next PC upgrade: 2022
Nem kerül semennyibe...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Filmet alapból ugy nézek elolvasok róla mindent + sok elõzetes + ha valaki látta és ráakadok az írásra azt is elolvasom.
Engem valahogy nem tud érdekelni hogy megnézés elõtt elmondja valaki mirõl szól.Miért is érdekelne attól nem fog a sztori megváltozni és látom is hogy történt ami történt.Semmi nem veszít az értékébõl.
Next PC upgrade: 2022
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04
\"Erről van szó!\"
ui.
nagyon szépen köszönöm a fórum nevében is hogy nem videóztad le...
http://www.tenke.hu
Aki nem vitte még végig, az nem is kapta le szegénykét 😄 Miért kell másokért mást lekapnotok? fõleg ha ti is végigvittétek?
Na mindegy, ez nem volt annyira jogos tõletek. Max aki nem vitte végig, azt meg is értem, hogy le kapja, de aki már végigvitte, ejj hová lettünk....:/
Most nem védeni akarom, de ahogy látom ti is végig vittétek a gammát és pont ti basszátok le õt 😊)))))))) vicces amúgy. Bassza le az, aki még nem vitte végig. de kötve hiszem,, hogy az nézné a sg mafia 2 fórumát, mivel viszi gõzerõvel. jön a suli, túl kell lenni hamar rajta.
"A Te jelzõk nem egy emberre utalnak, hanem mindenkire, aki ekkora kretén."
PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04
angolul nekem bonyis, google meg kurvára nem a barátom most ebbe xD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azért van az a nyamvadt spoiler, hogy használd nem nehéz! Ez nem rögtön vissza kell pöntyögni ember!
Ez itt egy közösség nem a te saját személyes blogod, amin azt írsz le amikor akarsz. Tanuld meg, hogy tiszteletbe tartasz másokat is (Ha felnõsz, akkor az életben ez úgyis fontos lesz)!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."