Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha szükség volt autóra akkor meg félreesõhelyekrõl emeltem el a verdákat. Óvatos voltam és nem is tudnék átrobogni A-ból B-pontba a forgalmon keresztül, elvenné a játék egyik varázsát.
Hozzáteszem, Xbox kontrollerrel játszottam ami kényelmesség és realisztikussá tette az autók irányítását.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
[merlinw.org]
ja és civileket sem öltem meg soha.
Majd talan 1szer kitolom,ha lesz kedvem.Sokan irtak hogy igy jobb mint a GTA4 meg ugy,szerintem nemlehet ossze hasonlitani a 2-t.Igaz szerintem mindekeppen gyengebb a GTA-tol,legyen az a 4es vagy a SA,Vice City.Vegulis nem banom,hogy megvettem,ujjabb eredeti jatekom a polcomon(nemsok van bevalom)ha jobban belegondolok sok ertelme nem volt,warezzal nemlett volna penzkidobas,meg multi sincs benne(ha lenne akkoris szar lenne).Aki szereti ezt a korszakot(en pont ruhellem)annak jobban bejon majd biztosan.Na szigoruan maganvelemeny,nalam 10/6.
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Amúgy sokkal több lehetõség volt ebben a játékban amit érthetetlenül nem használtak ki.
Next PC upgrade: 2022
máskülönben hányszor írjam le, hogy kevés a küldetése?
"de ezt már alább leírtam, hogy küldetések mennyiségével pölö veri, de hangulatban már nem igen. Más adatokat is figyelembe veszek, ...:"
ez egy 12 éves habzó szájú gyerek vergõdése kb
`Take a look to the sky just before you die`
Nem értem mit hurrogtok (nem a Gamekapcsot védve)!!!! Tesztelték (tesztelte) és õk így látják ennyi.
Elugattam már mindenki máshogy értékel mindenkinek más a fontos.
Azért mert nektek jobban testszik és többre tartjátok mint a gamekapocs attól miért a gamekapocs a szar fos szánalmas?
Inkább a fikázokra illenének ezek a jelzõk? Fáj,hogy nem mindenki isteníti vagy mi a szar?
Why so serious?
Az mitol van hogy elinditom a jatekot, es amikor belepek a varosba a bevezeto fejezet utan folyamatosan csökken az eletem es vegig 0-n all.
Valakinek valami otelt?
Elore is koszi!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
de ezt már alább leírtam, hogy küldetések mennyiségével pölö veri, de hangulatban már nem igen. Más adatokat is figyelembe veszek, meg ami a különbözõ fórumokon megy a Mafia 2 kapcsán:S szal úgy gondolom, nem vagyok hülye, én is úgy látom a mafia 2-õt mint a többi gamer.
mostantól inkább a Saboteurhöz vagy a Godfather-hez hasonlítanám a játékmenete miatt, mert a GTA 4 valljuk be, "nagyobb" terjedelmû produktum.
Why so serious?
http://www.tenke.hu
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez valójában 3 vagy 4 pontos. ala eurogamer 😄
Ami nálam hihetetlen nagy hiba az, hogy elnézték a dátumokat, mintha az utolsó pillanatban döntöttek volna úgy, hogy nem 57-ben, hanem 51-ben lesz
a történet 2. fele. Az autók a zenék a ruhák, egyszerûen az egész ami körbevesz az mind a 50-es évek közepe-vége.
Minta erre is tervezték volna, de valamiért az utolsó pillanatban átírták 50-es évek elejére a dátumot...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
kellene 1kis segítség...
miután kinyírtam a kikötõben a dagadtképû bandáját, (aki megõlte az apámat) mit kell csinálni? semmit nem jelez a térkép...!!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
nem tökéletes a játék de ez már tényleg pofátlanság amit ott írnak
Tudom, hogy valószínüleg nem is olvassa az illetõ ezt a fórumot, de ezt le kellett írom, hátha mégis eljut hozzá.
Az ilyen emberek kérem szépen kerüljék a mindenféle cikkek publikálását, mert enyhén szólva meg sem próbált objektívan írni. Tény, hogy vannak hibái a játéknak, de ez a cikk túlmegy minden határon.
Bocs kicsit hosszúra sikerült 😄
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Komolyan mondom, nem értem õket.
40-es években játszódik, nem pedig 90-es években. néha nagyon infantilis kijelentéseket írnak😛
Mekkora nagy faszság, szerintem egyáltálán nem unalmas, és azt sem értem miért unalmas a vezetés, ez hülyeség ami ide van írva, szánalom.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
És igen alapvetõ dolgokért nem esett volna le részemrõl 7/10-rõl erõs 6/10re a játék,de sajnos sandbox címhez képest ezek gagyi hibák.
A városmegunást pedig simán meg lehetne oldani ha lehetne értelmes dolgot is vásárolni pl lakást,exkluzív autókat szalonból,stb....Így semmi értelme a pénznek. Mivel abban az idõben jelentek meg az utcai versenyzõk verseny is lehetne nyugodtan ha már tuningolhatjuk az autót...Ezek mind mind hiányoznak,ahogy írtam anno,ezt így ebben a formában kár volt sandbox címként kiadni.
8/10? Ahhoz elég sokat kéne változni a játéknak...
Persze ilyenkor szokott jönni hogy a mafia nem errõl szól. Az ELSÕ rész nem errõl szólt. A második rész onnantól hogy tt figyelnek a lehetõségek,már errõl is szól,akárcsak a legtöbb városos sandbox cím.