11769
-
manitounickfree #9447 hogy lehet controls-ban egeret configolni?? hiaba klikkelek nem tortenik semmi, pl. eloremenet: eger jobbklikk.
elore is koszi -
ratgab #9446 Mármint szmájlik felirat mellett a szövegdoboz alatt! -
Jamaika king #9445 meg amikor a nigóknál kell gumit égetni a beépüléshez és ki kell huzatni szabályzásig, meg kézifékezgetés közbe kell elütni az emberkéket, na az is kemény. -
ratgab #9444 Makrók a szmájlik a szövegdoboz alatt, benne van a spoiler használata!
Még nem játszottam a játékkal és nem szeretem, ha lelövik a poénokat, úgyhogy légyszives használj spoilert!
Köszönöm! -
Jamaika king #9443 ja a 14. fejelezetbe eg amikor joe val kell szakács,űhelyt veeztni és kinyirni a szakácsvezetőt na az is durva. meg amikor a vadászkutyákat ránkuszitják a sintrtelepen. -
#9442 hallottál már olyanról, hogy SPOILER, te idióta? -
#9441 sziastok.Valaki segitsen nem tudom kikapcsolni ezt sziv dobogást mert nagyon zavar és m int a képet átváltja másikra?elöre is köszönöm választ. -
#9440 Itt a megoldás, örülök hogy segíthettem. -
koko999 #9439 Helló! Segítene nekem valaki. A feltöltés során egyből kéri a product kódot, anélkül fel sem lehet tölteni. Hogy lehet ezt megoldani? -
#9438 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Röviden azt, hogy Joe nem volt benne a megállapodásukban. Ezért annyi neki.. -
Savmacska #9437 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Joe-t elviszik a végén másik kocsival és lekanyarodnak, mit mondanak a végén, miért mennek arra Joe-val ?? Köszönöm -
Solt #9436 Köszönöm Urak...
( asszem 12db ezres egyelőre sok érte... ) -
#9435 Így van -
#9434 Most már mindegy, gondoltam egyet és csak felvettem még pár videót a vezetésről, ezúttal Sim módban. Apex továbbra is bekapcs.
Lehet hogy az Ageia lassítja le az fpst érthetetlenül olyan részeknél, ahol nem is kéne? -
#9433 A társak kilőnek és ők is csak nagyon küldetésfüggően. Ha nem lövöldőzős autósüldözős a küldetés akkor nyugodtan ülnek amíg halomra lőnek minket a rendőrök,vagy más minket üldöző... -
#9432 mi nem tudunk csak a társak -
Solt #9431 Üdv Urak!
Találtam egy videót a youtube-on, és azon lövöldöznek ki az autóból... itt nem azt írtátok, hogy nem lehet?
4:40-től... -
#9430 Szerintem kikapcsolhatod,vezetés közben szinte lófaxot nem látsz a fizikszből max ha csattansz repül pár törmelék,annyi.
A vicc az hogy fiziksz nélkül a gumifüst is jobban néz ki, ráadásul ha kaparsz ezerrel utánna sokkal tovább tart a füstölgő túlmelegedett gumi effektus.:) -
Tony128 #9429 uhh most végeztem vele, hát én nem tudom h ti mennyire, de én kib*szottul kibuktam mikor asszem a 13. fejezetben ki kell nyírnunk azt a fickót, aki ismerős... a fejemet vertem az asztalba, sztem nagyon durvaxD -
#9428 Frapsz + Movie converter + movie maker. de egyébként már végigvittem hard-sim beállítással is. Csak most be van kapcsolva az Ageia, így is eléggé szaggatott felvétel közben a jelenetek többsége, nem akartam, szarabbul vezetni sim beállítás mellett + felvétel, de majd fogok feltenni úgy is simes vezetést is, csak akkor alapból kifogom kapcsolni az ageia-fizikszet. :D -
#9427 Próbázd ki a hotrodot szimulációsan...Élmény:)
Egyébként hogy vagy milyen progival csinálsz videót? -
#9426 Ja normal. -
#9425 Gondolom itt normalon volt az autó irányíthatóság,alig tör ki a hotrod segge...Bűn ezt nem szimulációban tolni....:( -
Csokis #9424 Ez az, kijött a második verzió a Car full damage mod-ból! Most már az összes köcsi dinamikus törésű! -
#9423 -
Csokis #9422 -
Jamaika king #9421 de hát már megint mi olyan vicces ezen hogy apa nélkül maradnak a gyerekek!!!! -
#9420 én is igy vagyok vele. addigra úgy is jól le esik az ára.
azér sajnálom hogy nem tudtak egy olyan klasszikust csinálni mint az első rész. más világot élünk. manapság amit lehet butítanak. úgy érzem mostanában minden játékot az átlag amerikai 14 éves elbutult disznóra hízott gyerekeknek csinálnak. persze a Mafia 2 ezeknél lényegesen jobb de a könnyedsége már nagyon hajaz az ilyen játékokra. -
#9419 Már elolvastam, de csak röhögtem. -
Jamaika king #9418 #9317 hsz lapozz vissza ott a vége a dlc-s majd. -
#9417 Na végigjátszottam...de most 8 év után ilyen befejezéssel szúrják ki a szemem?
Érdekes... -
Jamaika king #9416 ez ójan vicces hogy meghalt vito és a ygereke apa néklkül nő fel??!!?? -
#9415 Hi!
Ha kíváncsi vagy a Csokis által összeállított lua parancsokra töltsd le a csomagját és nyisd meg egy szövegszerkesztővel. Ezután simán ki tudod copyzni ami kell. -
Wanille #9414 Te is tod h hülye vagy, én is tudom, jót röhögtem a commenteden, és ez a lényeg :D -
#9413 Én PC-re mindenképpen befogom szerezni idővel, amikor a Deluxe editiont fogják árulni, ha lepörögnek az összes kiegészítők, akkor hajrá lesz... csak soká lesz az úgy hiszem -
#9412 DLC rendszerhez én annyit fűznék hozzá hogy nálam ezt igencsak elbaszták. ha kaptam volna egy jó hosszú király játékot mentem volna rögtön a boltba azt megvettem volna 12ér is mer mifelék nem menő gagyizni a netről töltött szarokkal. viszont így hogy még a DLCkkel is le akarnak húzni hát kapják be.
egyébként szerintem ez nem a készítők hibája hanem a mocskos pénzéhes kiadóké.
ugyhogy mégegyszer mondom ezt elbaszták. minden játékot kipróbálok mielött megveszem épp ugyanúgy mint ahogy pl kocsi vásárlásnál kipróbálja az ember a kocsit.
sajnálom. így ez nem ér 12 ezret. max 4et. -
Jamaika king #9411 #9317 -
#9410 am van az a rész mikor elkapták joet meg engem és kikellett jutni a nagy épületből utána joet elvinni a doktorhoz na ez a rész és az utolsó fejezet között van valami még? -
#9409 most olvastam el a gémkapcsos cikket. :DDDD
ez valami elképesztő. :D
első részhez képest nekem is csalódás volt de egyébként élveztem és nem nagyon tudtam abbahagyni.
szerintem én megveszem majd külföldről a collectors editiont majd amikor negyed árért adják. eső részt kétszer is megvettem. kölcsönadtam egyszer és nem kaptam vissza. érthető.... Isteni játék volt! :)) -