Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Aham... ha láttad volna a vizet... A GTA IVben higany itt már-már fotorealisztikus. És az emberek arca? Még a járókelõké is brutális!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Zolee0
Ha letudnál írni egy értelmes mondatot, és átmennél az OFF topikba akkor ott talán segítenének is neked...

TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|

Hát lehet megköveztek de nekem xp alatt GTA4 nek sokkal élethûbb a grafikája. Ez valahogy túl színes persze csicsás de giccses valótlan... Legalábbis a demo....

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

hat ugytuttam az sg forum a segicsegnyujtasrol szol nem a gunyolodasrol ja es amugy vannak meghivoim ide oda ha erdekel
Kongy
ja és mivel hálálnád meg? Küldesz egy cuppanós puszit? xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Zolee0
És miután át fáradtál az OFF topikba, maradj pár évet az iskolában és rendszeresen járj be a nyelvtan órákra!..

TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|

Kongy
ja és szégyelld magad.<#schmoll2>

nyuny01
Menj át az OFF topikba,ott majd segítenek!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Kongy
menj az off topikba.

Kongy
Második rész:

Amúgy most tartok a 11. fejezetnél. Holnap tuti befejezem.

tehat mit tegyek? plis
hat ja ha lenne ojan merthogy ugyvan leszedve netrol
Zolee0
Talán azt a kódot ami a Mafia 2 dobozában van...

sziasztok aztszeretne megtudni hogy annal a product code activation nal mit kell beirni eloreis koszonom ha valaki segitene nagyon meghalalnam
akkor ez sajna nem nagy cucc
de legalább az optimalizálást nem b...ták el
Prince23
Nincs

akkor ebbe semmi szabad boklászos küldetés nincs? mint gta v. godfather?
M@TriX
jah és amúgy én egybõl hard-on kezdtem mint általában minden játékot, a maffia régen nem volt egy 'easy' dolog 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
csak megjegyzem nem kötött a dolog, szóval én spec szoktam kocsikázni sétálni, beszélgetni, vásárolni mielõtt megérkezem a megjelölt helyre
(ha rám jön akkor meg döngetni is a vén járgányokkal 😊 )

aki kihajtja hogy kivégezze az meg is érdemli...

hangulata nagyon jó a játéknak, sajnálom, hogy sokmindent kihagytak ami az elsõ részben benne volt, de mint az életben ha nem elvárásokkal tekintünk a másik félre, akkor tud meglepetéseket okozni... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Prince23
Hát akkor neked lesz az 6/10, mert a történet végét nagyon, de nagyon elcseszték!

Prince23
De neked hogy hogy 7 órába telt?
Easy nyomtad vagy a videókat és a bejátszásokat skippelted?

tommygear
Okés köcce, am. láttam kiírva csak azt hittem az nem a fõstoryhoz tartozik, hanem ilyen mellékküldi, de már végig is vittem. Nagyon rövid 😞
tenkenorman
így van. az elején még értettem de most egy kicsit belekavarodtam. jó lenne egy magyarítás

http://www.tenke.hu

Na megcsináltam. Rohadt bug volt. Trainerrel szélõttem újra mindenki fejét, és kiengedett.

grebber
Véleményem leírom én is:

Pontozást nem írok mert felesleges szerintem mert mi a 10/10 grafika,hang,stb?

Grafika nekem tetszik jól optimalizált mert 8800GT-vel is full HD-be tudom játszani igaz kikapcsolt Physx-el.
Hangulata is nagyon jó.
Elsõ nekifutásra normál szinten 7 óra 20 perc volt.Csak a küldetésekre mentem.
Újrajátszhatósága van mindenképpen +1 a magyarítással 😄

Next PC upgrade: 2022

Skynet
Na akkor a 7/10 inog,11 óra autóleszállítgatással nagyon karcsú játékidõ sanbox címnél...
AtiRadish
hany chapterbol all a jatek?

Prince23
na végeztem medium fokozaton, nekem kerek 11 órába került. + 12-15 kocsi leszállítással együtt. Mondjuik értelme nem volt gyújtögetni a pénzt, felesleges idõpocsékolás volt.
Mot hozzá kezdek simulator-Hard nehézségi fokozaton 😄

Mindenkit legyilkoltam. Csak egy ember van aki megadta magát. Õ van a képen is.
Egyébként Joe fentragadt az egyik emeleten és nem mozdul.
Ez most valami bug vagy micsoda?

Prince23
Lõj le mindenkit ott, és menj ki az épületbõl

Tudom hogy rohadt ciki egy nyílegyenes játékban elakadni, de nekem mégis sikerült. Ennél a résznél (14. fejezet) mégis mit kell csinálni?

Skynet
Michael Flatley!!!!!!<#idiota>
Zolee0
Igaz alapbol nem támogat több gamepadot, vagy kormányt, de ez könnyen orvosolható egy kis progival, amit innen tölthetsz le. Csak be kell kalibrálni és már mûködik is, én egy Saitek P3200-al tolom, tökéletes.

Csak elõre tekintsetek:

😄

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Skynet
drift?<#idiota>
Balumann
"10.0
Kezelés
A tesztben ugyan nem foglalkoztam külön az irányítással, ez azért van, mert nemes egyszerûséggel az ég világon semmi probléma nincs vele. 5 perc alatt elsajátítható, a PC-s verza pedig még az Xbox 360 Joy-t is támogatja."

"Még az" x360-as joyt is támogatja, aztamindenit!! Elsõ részben az autókat kormánnyal vezethettem... sajnos az tönkrement, most egy genius gamepaddal szerettem volna irányítani (ugyanaz az a felépítés mint az x360-as, csak nincs érzékelõ a két elõl lévõben), és nem ismeri föl. 10-est adni irányításra így, hát khm... de amúgy korrekt értékelés.

Palesz2

Skynet
Értékelésem:
+ Sok pozitívum amitõl sokkal életszerübb a város mint akármelyik más sandbox játékban. Értem ez alatt a sofõrök mesterséges intelligenciáját,a kõrözést,a bolt rablásokat,a körülöttünk élõ kisebb nagyobb eseményeket,az emberek reakcióit,vagy azt hogy a lámpán ülõ madarak megriadnak és elrepülnek lövéshangra/dudálásra.
+ Grafika,hangok
+ Sztori változatos,eseménydús 5letes.
+ Autók viselkedése --> érezhetõ a súly a teljesítmény az útburkolat (havas,vizes,aszfalt,macskakõ,fû,földút)
-----------------------------------------------------

- Autóból kilövés nincs,kicsit nevetséges hogy minden más autóból tudnak ránk lõni,mi vissza se lövünk/ eddig akárkit vittem szintén nem lõtt vissza.
- Úszáshiány, bár nincs sok víz a játékban de azért 2010-es sandbox játéknál nevetséges visszatérni a GTA 3 idejébe amikor is a sok sírás következtében elkezdték végre elfelejteni a fejlesztõk az úszásképtelen hõsöket..
- Néha azért bugzik a mesterséges intelligencia, fejbelövök valakit az utcán 86 szemtanú között, elrakom a fegyót állok a hulla mellett,kijöna rendõr hozzám se szól,lecsekkolja a hullát és megy. Rablásnál szintén számtalanszor kiérkezett a rendõr pont kirohantam az autóból padlógázzal el,de nem érdekelte...
- Optimalizálatlanság. A physx-es gépigény alapból is egy vicc,de physx nélkül is beröcög,néha még lakáson belül is ami elég vidáman hangzik élsimítás nélkül 1080p-ben egy 4magos 3.6-os proci és egy agyonhúzott 4890-es mellett...
- Physx...Úgy érzem bejött amin a demónál röhögtem,a készítõk tényleg megoldották hogy physx hack ne mûködjön tökéletesen. A demóban látott küldetés physx-es ruhakivétellel tökéletesen futott törmelékestül füstöstül mindenestül. Ugyan itt szinte zéró látványkülönbséggel szaggat. Nevetséges.
- Mellék küldetésekbõl eddig (Chapter 9nél járok) szám szerint 1et láttam,amikor is odamehettem megmenteni az egyik kurnyákot amikor hátulról nekimentek a kocsijának.2 perc alatt lerendezve.. Kb ennyi.
-Steam only....

Leszögezem még nem értem a végére. Remélem valami versenyféle lesz benne,ha nem az autótuningolás hamar elveszíti az érdekeltségét,mert semmi értelme nincs így. Viszont ahogy haladok elõre egyre jobban unom meg a várost,a boltrabláson autótuningon és autó bezúzdázáson kívül semmi érdemlegeset nem lehet csinálni,ezeknek pedig sok értelme nincs. Autótuningról már írtam,boltrablás max arra jó hogy ingyé legyenek cuccaink,a pénznek eddig semmi hasznát nem vettem. Mivel a pénznek haszna nagyon nincs, így az autók zúzdáztatása is értelmét veszti...

Erõs 7/10 ha a sztori színvonala nem zuhan késöbb..
celza8807
én 20 fölött járok a mafia 1 végigjátszással.. <#vigyor>

A#1

Jamirofan89
Remélem nem ez az a hot rod amit nem lehet a garázsodban tárolni a hátralévõ játékban<#schmoll2> Vagy csak a Greaser dlc-vel lehet?

DeerHunter01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vito meg Joe "csak a munkáját végezte", nagy okuk nem lett volna megölni, hisz Tommy már akkor rég "visszavonult", de még valaki meg akarta bosszulni, így megy ez a játékban, ha ki kell nyírni valakit odamentek és megölitek 😄 nem feltétlen hogy közötök legyen hozzá

\"Erről van szó!\"

zaki
Amúgy nem lehet hogy azért maradt ki a freeride meg vidéki területek, mellékküldik stb, hogy majd dlc formájában kiadják? 😛

Egyelõre csak 4 küldit toltam vele xboxon, de eddig nem hiányoltam semmit.
Hangulat a toppon van, grafika is gyönyörû, fõleg éjjel a havas utakat ahogyan megvilágítják a lámpák...

PC-n persze sokkal szebb, belekukkantottam hogy megy a gépemen, és tökéletesen fut (quad 2.4, 2gb ram, 8800gt, xp sp3), bár az irányítás kicsit körülményesebb, dobozt jobban mexoktam már.

Gyocsika
A FAQ-ban lévõ Demohoz való FPS növelõ módszerek a teljes verzióban is mûködnek?

BiG G
kamion trélert hol találok a városban???

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Kongy
Na, sikerült megoldani a problémát az új Fraps-szel. 😊

csak xbox controller támogatás van.. de van emulátor amivel bármilyen pad-et, kormányt vagy joy-t be lehet állítani box controllernek így elhiszi, hogy azzal játszol 😊
egy kis google (xbox360 controller emulator) és pár perc állígatás (ha szükséges) aztán megy pöpecül
én így játszom p3200as saitek pad-el 😊
és szerencsére lehet egyszerre pad-el és bill-el szóval nem kell szenvedni a pad-el amikor nem vezetsz épp 😄
Jamirofan89
Felejtsd el,mert ez Take 2 interactive nem Gathering of developers.

GP2100
Egy Mafia 1 remake szerintem is jó lenne. Story meg minden maradna, csak a m2 grafikai motorjával és esetleg abból átvett "idegrendszer kímélõ" megoldásokkal. Az 1-et is végigtoltam anno kétszer, de néhány küldetésnél az idegeimre ment(fõleg elsõ alkalommal) <#buck>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi