11769
-
#9127 Hát öcsém, most az egész Gamekapocs stábban csalódtam. nagyot estek vissza most a szememben. -
#9126 Nézzük... Megtudod fogni?
ezt nem...max a tokját.
tudod hány ien van amit meg lehet venni? csak éppen nem dvd lemez van a tokban, hanem egy kód. :P -
Gibor #9125 Megint más a GTA IV dolog... Nézzük... Megtudod fogni? Igen. DLC nek hívják? NEM. Expansion pack? IGEN... Akkor mi köze van hozzá? -
#9124 Ja ha leveszem minimumra akkor is... -
#9123 jah és az idő.
mára lassan odáig jutunk, hogy egy alap játék rövidebb lelsz, singliben mint 1-2 dlc. ez szerintem pénz kérdése. -
#9122 Eddig tök jól futott, most meg folyamatosan vezetés közben 5 másodpercenként beszaggat a játék, megy szépen olyan 45-50 FPS-el, erre lemegy 10-15-re, aztán pillanat alatt vissza is megy, másnál is van ilyen? A legfrissebb driver segíthet? -
#9121 #9115 és #9116
most akkor a GTA4 -nél mi is a helyzet?
nem mesél új történetet? ez tudtommal a készítőktől függ.
télleg nem azért hogy szőrözzek rajta, de szerintem csak a szó jelentése elválasztható, míg játékok terén használat terén, és alkalmazés terén nincs éles határ a 2 dolog közt. :) -
Gibor #9120 Csinálták volna meg úgy mint a GTA-t hogy egy sziget a város? Valahol vége kell lennie mindenképpen... -
Szabi020 #9119 Értem!
Megjön az hamarabb is reméljük! -
#9118 jah csak ennyi, ha nem steam-es a játék, akkor is van dlc....
soroljam? Batman AA pl GFWL-os, Mass Effect 2 pl megint egy fura nevű rendszert használ. -
Rodman6 #9117 Pedig jó esély van rá hogy pont a Mafia 2 ennek a megoldásnak az előszele. Feleslegesen nem raknak bele ennyi lezárt útszakaszt meg ilyesmiket. -
Gibor #9116 Téves az infód... Olvasd el még1x amit írtam. -
#9115 Tudtommal a DLC nem teljes értékű történetet mesél el... ja és csak 1-2 órások, valamelyik csak 20 perces dlc :S -
Kornelka00 #9114 Hello!
Azt szeretném kérdezni h a játékhoz nincsen serial key amivel fel lehet telepíteni?Mert evvel a phoneix programmal nekem nem igen sikerül.Valaki valami tipp?
Előre is köszi. -
#9113 kiegészítő meg a DLC full ugyanaz a játékoknál, az hogy magyarra lefordítva mit jelent csak egy dolog.
1 beépülő cucc van amit külön lehet választani az az Update, ami frissítés, és nem ad tartalmat a játékhoz. :D -
#9112 Az kérem szépen egy bazi nagy DLC lesz, sőt inkább nevezhető küldetéslemeznek, mert cirka 20 új küldetést fog tartalmazni. és az jelenleg csak PS3-on szerezhető be, szal pár hónapot még ki kell bírnunk nélküle -
Gibor #9111 Semmiben nem hátrány a Steam, sőt nekem kifejezetten tetszik... Csak egyesek a Steam re fogják a játék félkészségét és DLCéit.. -
#9110 igen ezzel egyetértek.
de itt miben hátrány a steam? szarul megy az origi? -
Gibor #9109 Az megint más hogy meg veszed a boltban a kiegészítőket, minthogy megveszed és letöltöd a dlc-t...
DLC és Kiegészítő nem ugyanaz...
DLC: DownLoadableContent azaz Letölthető Tartalom...
Mit is takar a DLC? Egyszerü, a játékot kiegészítő tartalmak ami lehet például, ruha, kocsi, alkatrész vagy elég sok minden, de olyan dolgok ami nem befolyásolja a játékmenetet.
Kiegészítő:
Kiegészítőt megveszed, feltelepíted, és átalakítja az alap játékodat egy újabb egészebb játékká. Több minden lesz, grafika esetleg változik, javítanak a hibákon stb...
Lehet hogy nem a legjobban írtam össze de érthető szerintem....
Mind1 a lényeg hogy DLC be te sose fogsz egy nagyobb térképet kapni Mafia2-ben és sose fogsz kapni új küldetést illetve freeride-ot...
Lehet hogy megtalálta valaki benne és abból csináltak ilyen bugos modot, de szerintem nincs az a játék amiből ne vettek volna ki valamit félig a készítők, példa. TDU, van benne benzinre illetve tankolásra hivatkozás, 3x annyi autó márkának van ID-je, van benne kocsimosóra is hivatkozás, meg nagyon sok mindenre még, nem sorolom nem ide tartozik. Ohhm hosszú lett, tovább nem írom, de így utólag a lényeg. DLCvel többet nem kapsz, csak kiegészítik... -
Szabi020 #9108 Ez a jimmys dlc mikór jön ki? Kedden nem? -
#9107 A STEAM-en elejthették,mindenesetre én egy darab olyan játékot nem fogok megvenni amit steamet támogat,itt az egyik eredménye. -
Rodman6 #9106 Az pedig hétszentség hogy ez nem teljes tékép, máskülönben nem lenne rajta olyan fehér főút ami kifelé vezet. A vasútállomáson, metrókon is piros lámpa ég még. Szerintem van benne igazság. -
#9105 Na pl a PS3 miatt is oka , hogy ennyit késett a mafia 2. ugyan már ne legyünk hülyék 2k games:)) vagy lehet csak minket néznek annak :D -
Rodman6 #9104 Pedig a Steamen már elejtették hogy a félkész játékoké a jövő, ami annyit jelent, hogy kapunk egy alapjátékot, és ezt folyamatosan bővítgetni kell, ahogyan a Sims-et is. -
#9103 Az eredeti példányom füzetecskéjében is ott van hát oldalt pl ez a Jimmy's Vendetta nevű DLC hogy Coming Soon elvileg egy másik csávóval egy teljesen új történet. Amin ez a szöveg áll : Play as Jimmy, a gun for hire, and get your revenge on those who betrayed you. Loads of new city based missions give you plenty of reasons to head back to Empire Bay. It's Payback time. -
Gibor #9102 #9099 és #9096...
Bullshit az egész... DLC ként kapni fogunk havi 1ruhát és 2autót kb... játékot nem befolyásoló szarságok lesznek csak... Soha nem láttam volna hogy DLC ként egészítenek ki valamit. -
#9101 melyik küldetés megy a freeride módban hiba nélkül? -
#9100 Bingó. És bizony lehet emiatt késett ennyi időt a mafia 2. szépen kibogozták a küldetéseket, ami amúgy is 30+ órára jött volna ki. Tipp :D -
Rodman6 #9099 Lehet hogy amolyan felépítgetős játékot akarnak, ami viszont annyiban jó hogy nem kell éveket várni egy új részre, hanem alkalmanként kidobnak valamit az alapjátékhoz. Elég könnyen moddingolható is. -
#9098 "Az AMD 4400+-os CPU-val és ATI HD 3870-es VGA-val szerelt gépen 1280x1024-ben ment FSAA nélkül, de maximális beállításokkal 30 fps-t stabilan, azaz a motor nem csak elképesztően fest, de repül is, mint az álom."
Azért ez hazugság :D -
Szabi020 #9097 Meg ott a gát is! Meg egy csomó út! Lehet benne valami!
De ha ez így van akkor ez bunkoság! -
Rodman6 #9096 Valahonnan hallottam hogy a játék térképe majd bővülni fog a jövőben. Valóban úgytűnik mintha ez csak valami félkész térkép lenne, mert mutat olyan főutakat amik kifele vezetnek. Lehet hogy ekkor lesz értelme a vasútállomásnak is. -
Szabi020 #9095 Nekem is leesett elsőre pedig nincs valami nagy angol tudásom!
Az szép nagy lenne ha akkorával ki lenne írva!:d
De akkor az lenne a baj,hogy nem tudják elolvasni mert túl nagy!:d -
#9094 Abban semmi "próság" nincs, hogy egy kicsit odafigyelek és megértem a pofonegyszerű feladatot. -
Majestic01 #9093 Nem mindenki lehet olyan "prő" mint te... -
#9092 Engem is felhúznak már, hogy minden második nagyokos ugyanezt megkérdezi, amikor MINDIG KIÍRJA EZ A SZÁJBAVERT JÁTÉK, HOGY MI A FELADAT... Komolyan ki kéne tenni a bannerbe 5384378929-es betűmérettel, hogy mit kell csinálni a chapter 14 végén. Érdekes, nekem egy fél másodperc alatt leesett, hogy mit kell csinálni, egyébként is olyan egyszerűek a feladatok a játékban, hogy MŰVÉSZET BENNE ELAKADNI... -
Majestic01 #9091 Hülye gyerek. Eleve nem én akadtam el, hanem egy ismerősöm, az ő nevében kérdeztem meg. Tudtommal, itt az emberek segítenek egymásnak. Köszi Prince23 -
Szabi020 #9090 Most miért? Én is rájöttem magamtól! -
Szabi020 #9089 Ezt már annyian kérdezték,hogy komolyan mondom már fáj!
legalább írnád pontosan! Nem 27ezer hanem 27,5!
És szerinted mit kell csinálni?
Olvasd el egyszer a feladatot figyelmesen! Még ha angol is!És rá fogsz jönni! -
#9088 Lopj autókat és zúzd össze őket Bresky telepénél. (Chaper 2-ben talizol vele)