Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helosztok. az lenne a kérdésem hogy a csomagtartóba lehet pakolni cuccokat ? és ha lehet akkor hogyan?
Bár még csak az elején vagyok úgy chapter 4 nél, de azért van pár észrevételem.

-A verekedés ebben a játékban van a legjobban megoldva eddig ha ezt a stílust nézzük. Jópofa megoldás.

-A játékmenet az elején túlságosan kötöttnek tûnt, egymás után szaladtak az események és nem volt annyira szabad az egész...

-Az hogy nem lehet a játékban úszni, valamint kihajolni a kocsiból és lõni, és még ugrani se lehet (😮) az azért 2010 ben egy kicsit durva....

-A grafika nagyon szép, a játék jól van optimalizálva.

egyelõre ezek tûntek fel.

PS3 Slim 250 PC

Tufa
még mindig nem lehet telepíteni?

nálam búg a hang mitöl lehet?
Végigvittem végre én is... nagyon jó játék volt.
Ok, nem hozza az 1. hangulatát... de azt nem is lehet... pláne így, hogy a 40-50es években játszódik😛
A végén nagyon meglepõdtem... rohadt egy dolog ez az alvilág...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont egy valamit nem értettem... valszeg nem figyeltem eléggé.. Leo-t miért is akarták megölni Falcone-ék???

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nyuny01
Az nem lehet hogy,azóta eltelt 8 év,azóta változtál te is,változtak az igényeid!Az elsõ rész még új volt,még nem játszott senki hasonlóval!A 2 már sok újat nem tud mutatni!Attól függetlenül biztosan jó kis game lett ez is! Ha nincs az elsõ rész,és ezt kapod helyette,errõl is az lenne a véleményed hogy HÛHA!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Ley Roland
ugyan ott van... amúgy ott van bent ez a FAQ-ban

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

kill3r21
full esetében gondoltam xD
Scouser
Nem rossz játék, de kifeküdtem a röhögéstõl amikor véletlenül elütöttem egy fekete tagot és onnantól kezdve az összes fekete ember a játékban lõtt rám mint a barom. Sõt, amint megláttak kipattantak az út közepén a kocsiból, hogy lõhessenek rám. Nagyon komolytalan...

Olyan 8/10 szerintem

You\'ll Never Walk Alone

Ley Roland
Steam/Steamapps/common/mafia ii -public demo/edit/Apex

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Maxtreme
Hát ráférne némi fényezés 😊

Most megkérdezhetem h miért kellett nekem ugrani? h max én vagyok a fos?
kérdeztem és nem kijelentettem...
kill3r21
hol van ez a cloth könyvtár?
Lacee86
Vagy be volt b*szva miközben játszott (bár még úgy is érthetetlen), vagy elírta, és 5-ös skálán 4 pont, nem 10-en. 😄 Nálam eddig -11. fejezet elejénél tartva- olyan 7,5/10.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Az a baj, hogy a Mafia 1 annyira tökéletes volt, hogy ezt a 2nek esélye sem volt felülmúlni😊

M@TriX
örültem, hogy új verda van a garázsban, de autópályán vigyázni kell vele ... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

BiG G
Kivégezve. A jó dolgokat nem írom le még egyszer, jó páran megtettétek már. Ellenben amit hiányoltam:

-több nettó játékidõ (kb 10 óra aktív játékkal kivégzi egy skillesebb játékos mediumon)
-fõküldtetések melletti mellék (opcionális, választható) küldetések, akár maffia központúak, akár taxizás, akármi
-legyen célja a pénzgyûjtésnek a ruhavételen, kocsituningon kívül
-2-3 küldetés között némi free ride, ahol felfedezhetem a várost, AKTÍV napszakváltozással (mert ugye küldetéshez volt kötve, hogy épp süt-e a nap és esik-e az esõ)
-lányokat elvinni randizni, apróság, de a gta-ban jópofa volt
-NEM VOLT BENNE KAMIONOZÁS (nagy fekete pont)
-magasvasút dísznek volt
-alternatív befejezések hiánya

Tömören ezek, amik nekem hiányoztak a játékból. Játékmenet szempontjából mindenképpen visszalépés a Mafia 1-hez képest. Hangulatában és látványvilágában nagy ez a játék. De nem nevezném játéknak, hanem inkább interatkív mozinak. Mert az: egy megrendezett, jól összerakott show, ahogy minden jó akciójáték (Max Payne kiváló példa még erre).

Valószínûleg sosem lesz meg a tökéletes egyensúly. DLC-kkel lehet ezeket a dolgokat még pótolni, de akik éveket vártak rá, most lehet, hogy egy picit csalódottak a végefõcím leforgása után, és nem állnak neki letöltögetni pakkokat hamis reményeket táplálva. Ahogy én sem. Örültem, hogy láttam, kalap-kabát.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Fogjuk fel úgy, hogy azért nincs tanya/vonat/miegymás, mert ez egy másik város😊

Valaki mondja meg legyen olyan kedves, hogy xp alatt mennyivel csufibb a game mint win7? Gondolok itt a directx re.... Kösz!

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Számomra olyan ez a játék hogy az elsõ része teszi ezt rosszá. Persze ez sem rossz, de az elsõ részének volt egyfajta fílingje, ami ebben már nincsen benne, és aki ismerte az elsõ részt, azok többsége azt az érzést várta ettõl is... Ki lehetett utazni a városból tanyákra, egyéb helyekre valahogy megvolt benne a régies életérzés.

A tömegközlekedéssel is el lehetett szórakozgatni. Az elsõ részt legalább 9x kijátszottam, szerintem ezt maximum 2x fogom még majd a távoli jövõben. Már nem annyira életszerû mint volt. Ebben már az összes fegyver elfér, nincs töltényveszteség tárcsere esetén, jó kis baseball ütõt is hiányoltam, és egy kis vonatozgatást, villamosozást hajókázást is. Igaz ugyanazokat a pályákat már nem adhatják el mégegyszer 😄
Demo telepítésnél kaptam egy ilyen errort, hogy "delete of steam.exe failed, Win32 Error 5 "acces denied"

Nem tudja valaki minek köszönhetem és ki lehet e ezt küszöbölni valahogy?

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

rotator
$35, már csak priority shipping van a sok ellopott csomag miatt.

Jamirofan89
Picit fotóboltoztam.Remélem elnyeri a tetszéseteket!

SötétBarom
Két és fél óra után azon gondolkozom, hogy hogy lehetett akkora ökör állat valamelyik teszter, hogy 4/10-et adott erre...

Sugárban hányja az igényességet az ember arcába.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Prézli
Legjobb ha kocsikat zúzdázol Mike Brusky roncstelepén, az egész jól fizet, majd ha meglesz a pénz akk menj Bruno-hoz (a hülyeszemüveges ürge a sikátorból akitõl a hitelt felvettétek)

a stairway to heaven fejezetben amikor Dereket kell megölni a parton és utána azt írja hogy earn 27,500$ to Bruno ott hová kell menni hol találom Brunot mert semmi jel nem mutat sehova
Mi az anyámért van az a dobogás a gameba?ettem kaját akkor elmúlt de lement az a csík és megint mindent fehérbe látok.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Voltan
Ofkorsz.
Lásd a Gamespot botrányt anno. Csak épp ott fordítva volt, iszonyú magas pontokat toltak ki még a megjelenések elõtt. Konkrét címet most nem tudok, de megtörtént párszor.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Prince23
Lopakodjunk

A GTA4 is mekkora f0s volt pc-n mikor kijött(nem beszélek ellene mert az egyik kedvenc játékom, még a felülnézetes elsõ részét is évekig toltam), mégsem kapott 85%-nél rosszabbat, pedig már hordták vissza a lemezeket. A pöttyös árnyékokról nem is beszélve. Fél év alatt azért csak sikerült játszhatóvá tenni.
Különben kívülállóknak elmondanám hogy a nagyobb kiadók néha pénzelnek néhány számukra elérhetõ játéktesztelõ bagázst, hogy húzzák le a konkurens kiadó játékát mert ha nem akkor nem kapnak több tesztanyagot meg mittoménmit.
A játék nem fos, maximum te voltál az mikor világrajöttél. A 74% pedig miért lenne fos? Olyan mint suliban a 4-es.
Prince23
Nekem 74-tõl jóval többet ér!

Nem értem mi van a mai újságírókkal:S Vannak kidolgozatlanságai egy-két küldetésnél, no meg a mellék küldik hiánya (telefonos küldik, Derek küldetései is jöhetnének ezerrel, de azt majd DLC-kben :S) ez tény

Nemtommi a franc bajotok van a rendõrökkel. Pont a Mafia volt az a játék ami legelõször oldotta meg rendesen a rendõrkérdést. Amíg a GTA3-ban csillagokat kellett gyûjtögetni hogy ne kövessenek, itt már simán lerázhattad õket. Semmi gond nincs ezzel, csak van egykét nagyigényû ember, akiknek akkora elvárásaik vannak hogy még azt a játékot fel sem találták ami nekik kellene. Különbenis ad idõt a játék arra hogy meglépj elõlük, mutatja egy csík mennyire ismert fel a zsaru.
HI!

gamerankingsen 74%-ot kapott a játék.
Tényleg ekkora fos?<#wow1>
kitörlöd a cloth könyvtárat (a ruha lobogás fogja meg a gépet)

am szerintem is sokat dobnak rajta a törmelékek

fotográfik kolomp edisön :D

helosztok bocsika a késöi zargatássért de anyukám eltíltot a géptöl ezért csak akór tudok jöni mikor ö alszik <#falbav><#falbav><#fejvakaras><#guluszem1>

játékón kivüli kapcsolatos dologrol szeretnék megtudni valamit!!!!
mozila firefokszhoz lehet kapni valahol maffia felületet?????????

Boldi

Kedventc játékom : Maffia 2

Tiszta olyan mint a DRIVER4. Abban is börtönbe kerük a krapek, miután szabadul pedig minden modernné válik.
Shep
Hogyne lenne értelme, a törmelékek szerintem piszok sokat dobnak a játékon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mekkora szar ez a játék, nem hagyta, hogy megpakoljam $10-ért a teherautót 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De nem így értettem, hanem hogy micsoda "véletlen" hogy ugyan oda kerültek, ha tényleg õ lenne az😛

Prince23
Kicsit rosszalkodtam a dokkoknál😄

Ha figyeltél még a szöveget is kapták, amit mondani kellett... Joe többször is kérdezte, hogy meglesz? TUdod mit kell mondani? Szóval tényleg csak meló volt... "semmi személyes"😉

Prézli
Ahoy,

Szépen 11 óra alatt végigjutottam a story "fõszálon" merhogy én akármikor próbáltam, sosem volt melója egyik arcnak sem, és azért ez elég keserédes lett...

Adott egy kibaszott nagy, lélegzõ, gyönyörûen kidolgozott város, és fogadni mernék hogy az utcák felében nem is jártam, nem beszélve a külvárosi részrõl. Az akciók gyönyörûek, rühellek lõdözni, de itt öröm volt mindvégig, viszont autókázós rész kicsit kevésnek hatott, lehet csak elfogultság miatt.

Igazán nem tudom miért nem lehetett egy Freeride módot beépíteni, (vagy legalább nem chapter, hanem mentések alapján bontani a játékot), anno a "nagyszerû" DrIVerben is meg tudták csinálni, pedig ott fene sem akart céltalanul autózni.

A vége meg... kár volt érte,

Prince23
Most jut eszembe, kár hogy nincsenek telefonos küldetések a mafiában 😞

DeerHunter01
Vitoéknak nincs is közük, Eddie fõnöke vagy valami ismerõse ölette meg Tommyt

\"Erről van szó!\"

Van valakinek skidrow-s teljes végigjátszás mentés?
nekem csak v3-mal van.
Köszi!
Oh, értem. 😛 Nem gondoltam, hogy nekik bármi közük lesz Salierihez, de szépen összehozták az írók 😊

DeerHunter01
azért mert az egész maffiát megölte/rács mögé juttatta 😄

\"Erről van szó!\"

De miért pont õt? Besúgó volt, vagy miért rajta csattant az ostor. ( Ugye itt is mondják, h Salieri üdvözletét küldi, de én anno azt gondoltam, hogy azok/ezek az õ emberei voltak. )Amúgy köszi