11769
-
#9047 Az egészben az a legjobb hogy benne vannak részben a játékban (lásd Cod6 dlc-k,BFBC2 dlc-k), ott csücsül valakinek az asztalán a kész változat,és csak hogy elhiggye mindenki hogy plusz fejlesztés volt a DLC ezért hónapokat kell várni... -
#9046 Hm, vannak a work for eddie részek és azokon belül vannak olyanok, amikből én arra következtetek, hogy lesznek ebben kisebb mellékküldetések, amik alapból a játék részei lennének, ha nem lenne ez a buzi dlc mánia... -
Szabi020 #9045 És? Van és kész!:d -
Szabi020 #9044 De! van benne free ride is! de küldik is amik nagy részbe nem mennek! Da ha majd jók lesznek király lessz! -
#9043 lehet fura kérdés, de a freeride mod pont azért kell ha nem akarsz küldiket csinálni csak ugy céltalanul marháskodni nem? :) -
#9042 De ezek nem hivatalos küldik:S -
Szabi020 #9041 ja! sok küldi van! csaknem megy! de majd! -
Szabi020 #9040 Ember! az újj free ride modba vannak küldik is!
de ha kiválasztaszr eggyet és az nem azelső vagy az utcsó el se indúl! -
#9039 Megcsináltam a küldetést, le kellett menni a kikötőbe felrobbantani 4 autót, utána pár majom az életünkre tör, velük is végezni és elmenni egy pontra ahol befejeződik a küldetés. Sajnos innen nem ad új feladatot :( Amennyire örültem az elején, most annyira kezd rossz kedvem lenni, mert a chapter választásnál a nagy részüket be sem tölti a játék... -
#9038 most ébredt fel :) -
#9037 de te most miről is beszélsz? :D -
Szabi020 #9036 ki is akad a game:s majd javított verzióban! De lessz itt valami! -
Szabi020 #9035 passz! bugos mint állat! de jó lessz ez a késöbbiekben! -
#9034 Lol, elsőnek kipróbáltam a sony nevűt.
Save ikon a lakásban, ember fején nincs textúra
Garázsoknál másik ikon, tutorial szöveggel
Csak nem a ps3-as dlc akar ez lenni(legalábbis egy része)? -
Szabi020 #9033 ja nem:d rossz fele mentem! nézzétek meg! -
Szabi020 #9032 elég xd feladat van a sitten! lőd rád a zsarú de te verd meg! -
#9031 wtf? -
Szabi020 #9030 a többit meg se tudom nézni mert annyit tölt én azt nem várom meg! -
#9029 Mekkora szar vége van már....... -
Szabi020 #9028 beszarok vannak ebbe free ride-ba pussz küldik! pl megszáljuk a börtönt! -
Szabi020 #9027 ugyan olyan! Menjetek a 9-es küldi helyszínére! Majd meglátjátok! -
#9026 Nagy stílus,ezt ugyan így megteheted a Mafia-ban is,ettől nem lesz több...Egyébiránt továbbra is felejtős ez a ha nincs a gta duma.
Ha nincs a gta akor kitalálja más ezt a fajta stílust. PL a DRIVER már jóval a gta elött nyomatta sandbox stílusban a kocsikázást,csak nem tudtunk kiszállni. Késöbb már ki lehetett,ők is kitalálhatták volna ezt nyugodtan.
Egyébiránt a Driver a mai napig sokkal a többi sandbox cím elött jár ha autós üldözésről van szó...
A GTA mostanra csak egy agyonhype-olt unalomig ismételt blődség lett,pár dolgoban volt képes fejlődni: fegyvermennyiség,városnagyság,grafika. Ennyi. A gta4 pedig kifejezetten visszafejlődés tartalomra a GTA San Andreashoz képest.. -
Csokis #9025 Azt írják, de személy szerint nem próbáltam! -
newc22 #9024 Valamelyik fordító banda elkezdte már fordítani a játékot?! Lehet erről tudni valamit?! -
Szabi020 #9023 Ez jobb mint a másik? -
Csokis #9022 Mafia II Load Chapter Mod
"This is basically a better version of Costa’s freeride mod." -
#9021 Már meg van,csak bekevert hogy a setup ki volt szürkítve!
Azért köszi! -
#9020 BTW frissült a FAQ is. Eltávolítva a demóra vonatkozó részek és új részekkel lett kibővítve! -
#9019 Már lehet,hogy nem 100%-osan emlékszem, de a Mafia 1 telepítésénél, látsz egy olyat, hogy (UN)install, ha még nem tetted fel a játékot az Install részre kattintva megteheted, ha már fent lenne szintén ezzel a paranccsal lehetne letörölni. -
#9018 OFF!
Valaki feltelepítette a Mafia 1-et úgy hogy fent van a Mafia 2?
Mert én csak letörölni tudom,telepíteni nem engedi! -
#9017 És?Ha nem lett volna a GTA,akkor kitalálja más ezt a "stílust"! -
Rodman6 #9016 Nem a Mafia ellen beszélek, de nekem a csili-vili grafika ellenére csalódás. Egyszerűen nem lesz olyan örökzöld mint az első része. -
Rodman6 #9015 Én most magára a technikai stílusra gondolok nem a történeti stílusra. A GTA3-előtt tutira nem volt olyan játék amiben beszállhattál egy kocsiba és ami nem volt csakis felülnézetes mint a GTA1 vagy GTA2. -
#9014 hagyjuk már ezt...nem kötelező megvenni! -
Rodman6 #9013 Ajjj ne legyél már értetlen. Az a stílusa hogy nagyvárosban vagy, kipakolhatod az embereket a kocsiból és ellophatod. Ez kezdetektől fogva a gta stílusa, már a legelső felülnézetes része óta. Azelőtt soha nem volt olyan játék amelyben gyalog és autóval is közlekedhetsz(azaz kiszállhatsz az autóból vagy be), de még olyan sem hogy kocsival arra mentél amerre akartál (kivévve a Midtown Madness, de ott viszont nem szállhattál ki a kocsiból.) -
#9012 -
Ironman2 #9011 Gta egy komolytalan sorozat,ott inkább az ökörködés a jellemző.A Mafia nagyon is komoly,és nagyobb a realitása -
Ironman2 #9010 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,a havas táj nagyon odavág.Ilyent még sehol nem láttam.Ha megállok az autóval,ujra havas lesz az egész,ha elindulok vele,akkor lepereg róla a hó.Eszméletlen a hóban hagyott keréknyomok,meg lábnyomok. -
#9009 Stílusban? Mi a gta 4 stílusa? Mert kb semmi...
A gta első része óta ugyan azok a küldetések szinte zéró változással,csak más környezetben,más szereplőkkel. Megunható bárgyú küldetések.
Tény ez a game nem ér fel a mafia 1-el de a sztori és a küldetések azért messze a gta részek fölé tornyosulnak.
Mafia 2-nek pont a legjobb része maga a sztori és a küldetések sokszínűsége,körítése...Kár hogy magát a körítést, a várost és a szabad kolbászolást,meg pár sztorielemet igénytelenül elcsesztek nagyon...
Gta-ban milyen küldi van amit újrajátszik az ember szívesen? Semmilyen...A GTA4-et az első városrész unlocknál féreraktam annyira monoton szar az egész és kb fél év volt mire végigtoltam,mert nem volt éppen más...
Ezt a baromságot hogy ha nincs gta nincs ez meg az felejtsük már el.. -
Rodman6 #9008 A stílusban. Ha nem lenne GTA, Mafia sem lenne.
Azért csak meglátszik a játékon hogy többnyire már nem az original Gathering és Illusion sws emberkék készítették. Nincs benne olyan küldetés amit mégegyszer végigjátszanék. Ráadásul majdnem minden küldetésen többedmagaddal vagy. A Mafia1 ezerszer jobb volt, megunhatatlan.