Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

celza8807
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tommy megöletése számomra érthetetlen a sztori szempontjából. Az világos volt, hogy bele kell írni a sztoriba, de így teljesen függetlenül a történettõl nem látom értelmét, inkább a mafia 3-ban kellett volna összehozni a két szálat, akkor még jobb lehetett volna. 😊

ON:
Miután a Valve a Half Life-ot újra kiadta a Source motorral, elõfordulhat szerintetek, hogy a Take2 is készül ilyesmire, és egy tíz éves jubileumi kiadás keretében megoldják ezt a Mafia-val is? 😊
Szerintem nagyon jó élmény lenne. 😊

A#1

DeerHunter01
énis beszoptam ugyanígy 😄D
de ledaráltam õket thompsonnal

\"Erről van szó!\"

GP2100
Elbaszták? Mert ha a kikötõi lövöldözõs résztõl kell ilyen esetben újrakezdeni, akkor én is anyáztam volna rendesen, HA a 2 végigjátszásom alatt sikerült volna meghalni így. De szerencsére nem sikerült 😄

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Prince23
Na pont ennékla résznél tartok én én is, össezgyüjtöttem a pénzt Breskinél , lemegyek Joehoz, és az apartamentjénél kb 30-al frontáisan ütköztem egy autóval és megdöglött aköcsög vitó. Hát gratula szépen 2 K games jól el basztátok a MENTÉSI RENDSZERT! PSIZKOSUL!!!
fúú -1 pont 😛PP

Kit--Kat
Õ még a Mafia 1 idején meghalt, utánamentek Európába.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fook
Hot-rodot nem lehet megtartani ?😞 / Hol lehet szerezni ?

DeerHunter01
én nem tudom, mert xboxon játszottam végig.

\"Erről van szó!\"

oké megpróbálom.De ha nem megy akkor valaki elküldi a mentését?
BiG G
pénzt kell gyûjtened, összesen 27.500 dellát. asszem ha kirabolod derek irodáját, akkor kb pont 1000 dollárnyi hiányzik. boltokat kell kirabolnod, vagy kocsikat vinned a bontóba - ezért kapsz pénzt. egyébkétn kiírja a játék, csak valszeg rossz helyre figyeltél, mert a térképen valóban nem jelöl meg célt.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hali! A Chapter 14-ben mikor Dereket kinyírtam utána az irodában felveszem a pénzt és lemegyek a lépcsõn, beszélek még pár szót a munkásokkal, utána mit kell csinálni? Mert nekem nem ír ki semmi feladatot célpontot h. hova kellene mennem. ( tört PROPER-MEiGUO crackal, de eddig semmi hiba nem volt)
TerranceG
Kormámyt be lehet valahogy állítani az autó irányításához?

Igyunk sört jól!

DeerHunter01
próbáld még meg párszor, lépj ki meg be.
ha úgy sem jó akkor passz.

\"Erről van szó!\"

enyémre nem tud valaki valamilyen megoldást?
DeerHunter01
azon énis gondolkoztam hogy õ-e de szerintem nem, Frank sokkal komolyabb volt ez meg ilyen vén szórakozott hülye volt 😄

\"Erről van szó!\"

DarkSector
minden játéknál bemész c-re, és a játék nevét lefuttatod a keresõben 99% hogy kidobja a mappát, ahol a mentések lesznek, a maradék 1 %-ban van tört cuccoknál elrejtve a cumo, vagy nem a c-re ment a játék.

pl az Assassin Creed - Splinter Cell

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
am a húsüzemben az egyik pali aki fel volt lógatva az Frank volt ugye? 😄
BiG G
C:\Users\<neved>\Appdata\Local\2KGames

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

The Protector
ÉS esetleg a menést vki tudja h hol tárolja a game?VAlaki??

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Valaki tudna segíteni?Én már játszok vele és amikor cigit vagy mit kell eladni a teherautó hátuljából chapter 8 ba van a második helyen vagyok ahol kell eladni az elsõ helyen simán sikerült de másodiknál nem tudok felmászni az oldalán akar felmászni de ott ilyen fa oldala van és ott felmászik de mikor én tudnám irányítani leesik és nem tok vissza felmászni és így nem tom megcsinálni valaki pls help!!
nyuny01
Voltam fent a Mafia2.hu "hivatalos oldalán" rosszabb mint egy warez fórum, te jó ég!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

disorder14
Hi!

Ahogy látom a legtöbb ember hiányol 1 pár dolgot ami az 1-be volt, a 2-bõl meg kifelejtették. Sajna ezzel én is így vagyok, bárcsak ne játszottam volna az elsõ résszel, akkor semmi bajom nem lenne vele😊

Mióta "megjelent", rendszeresen nézegetem a fórumot, és eddig nem láttam hogy valaki felhozta volna, szal megkérdezem: JÁTÉKVEZÉRLÕ(fõként kormányra gondolok) TÁMOGATÁS AZ LESSZ VAGY BÚCSÚT INTHETEK NEKI?
Mert engem ez zavar a legjobban, nem is értem hogy gondolhatták azt, hogy tesznek bele szimuláció módot, de a kormányt meg b*szik felismerni.

Ja,vegyük meg 10ért a játékot meg adjunk még súlyos pénzeteket kiegészítõkre,jó kis lehúzás.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Lacee86
Naaaaaaa, azért a 4/10 az nagyon durva ám. Az egy kifejezetten gyenge játék pontszáma, ami azért errõl messze nem mondható el a hibáival együtt sem. Az meg, h technikai baki van benne (lsd. nem lehet több profilt csinálni), ne vonjon le maga a játék értékébõl.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Kit--Kat
Hát az biztos, hogy sok mindent érthetetlenül lebutítottak az elõzõ részhez képest.

Csak annyit kellett volna tenniük, hogy az elsõ részbõl átveszik a jól bevált tömegközlekedést pl. (amit elvileg kiépítettek, csak egyszerûen valamiért kihagyták belõle.
Ami nagyon zavaró még az a kevés autó. És ahhoz képest,, hogy néhány dolgot félelmetesen részletesen kezeltek, csomó autót helytelenül raktak be, pl 51-be 57-es modelleket, vagy a háború idejére 50-51-es modelleket. A számok is olykor 10 évvel megelõzik valós idejüket. Egy kicsit ez is visszavesz a dolgokból.

Összességében tetszik azért, de ha kicsit jobban figyelnek, több idõt szánnak rá, sokkal, sokkal jobb és komolyabb játékot is kihozhattak volna belõle minimálisan több erõfeszítéssel is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jaja még profil sincs. Pedig az elsõ részben ez volt az elsõ dolog amit meg keleltt csinálnunk... Mostmár kezdek én is egyetérteni a 4/10-es pontszámmal, igaz a pontozó más hibákat említett, nem ezeket.
Aki megvette, láthatja a kézikönyv hátoldalán, hogy van egy érdekes kiegészítõ, hátha vele kipótolják az eddig felvetett hiányosságokat. 😊

The Protector
Hy.Lehet olyat h egyszerre 2 külön helyen van meg a játék?Mert a kedves fejlesztõk elfelejtettek bele profilt tenni vagy hasonlót ami megoldaná h lehessen játszani több embernek egy gépen vele.Tehát ha mondjuk a D meghajtóra felteszem akkor nekem lesz egy új játékom?ÉS C-n levõt nem befolyásolja?Elõre is köszi a választ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mondjuk ki ,ne tököljünk,ezt jól el....<#boxer>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Sajnos pont azokat a részeket szedték ki ebbõl a második részbõl amik az elsõben tetszettek no mindegy... Egy pár negatívum is:

-Túl sok egyforma textúra, a benzinkutakat megoldották sima copy-val. (tiszta Assassins Creed 1, abban is rengeteg egyforma hely volt).
-Verekedéskor nem lehet célpontot váltani(elsõ részben bárkit megtámadhattál, itt csak egyet - igaz küldetést nem befolyásolja)
-Nem lehet kifelé lõni a kocsiból.
-Nincs benne vidék (repülõtér, tanyák, stb..)
-Élethûség átváltozott közép arcade-ra(minden fegyver elfér, nincs töltényveszteség mikor tárcsere van. Nincs mentõdoboz, csak automatikus gyógyulás vagy kaja..)
-Nincs lehetõség tömegközlekedési eszközökkel bohóckodni.
Ez a játék pont olyan mint az 1,azt is apró de annál idegesítõbb marhaságokkal rontották el.

huszadjára meg is volt. csak türelem kérdése. köszi

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Bemész gyors lelövöd a csávót, a maradékot utána és kész is.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

meg tudja írni nekem valaki, hogy a chapter 14-ben a raktárban hogy kell kinyírni a csávót? egyszerûen maguktól termelõdnek az ellenfelek, a molotov koktélok meg kinyírnak egy pillanat alatt.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

nem
vagyok segg hülye az angolhoz... de ott egy résznél leragadtam és ezért biztosan nem értettem egy részt a párbeszédekbõl, ezzel szemben te rohadt nagy paraszt vagy...

nalátod, tudsz te értelmesen válaszolni nem csak hõbörögni.. 😊

PS3 Slim 250 PC

Törölt felhasználó
Az öreg elintézte neked.
olvasni azt tudok, de

elv. úgy volt hogy 10 évet kaptam nem? ezzel szemben csak 6 évet ültem akkor?miért?

PS3 Slim 250 PC

Törölt felhasználó
Csak tudnám hogy aki segghülye az angolhoz/nem tud olvasni minek játszik egy ilyen játékkal.
zzeN
Tényleg nem tudsz olvasni😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ja jó😄 gyorsan mentek az események... 😄

szóval akkor megvolt összesen a 10 év?

PS3 Slim 250 PC

Lacee86
6 évet ültél ám papa, a dátumot is figyelni kell. 😄

Valaki elmagyarázná hogy,
a 6 chapter végén miért kerülnek ki a börtönbõl miután megölöm O'Neilt?
azt a részt nem értettem.

köszi

PS3 Slim 250 PC

Lacee86
Hát ez ok, de azért egy Code of Honort csak nem ugyanúgy értékel a nagy többség, mint egy Call of Dutyt. 😄

grebber
Én csak azt nem értem,hogy néhány ember mit hurrog a 4/10-s értékelésen.
Minden embernek mások az elvárási nekik nem jött be ennyit adtak rá.
Ez olyan mint a Kane and Lynch 2 75-80%-os értékeléseket is kap de van olyan oldal aki nemes egyszerûséggel 1/10 EPIC FAIL szöveggel zárta a tesztjét ,mert kurvára nem tetszett nekik.
Nem mindenki egyforma.Nincs olyan játék ami mindenkinek ugyanúgy tetszik.

Next PC upgrade: 2022

Lacee86
Hát nem az, de tényleg fura h nem lehet. Mint az, h úszni sem, ráadásul ez olyan gagyin van megoldva, h egyszerûen az a bizonyos "láthatatlan fal" nem enged tovább... Ennél már a 2003-as Vice City megoldása is jobb, h ha vízbe estél, egyszerûen megfulladtál. Meg a verekedés sztem elég szegényes, lehetne 1-2 kombináció még (nem street fightert várok, még mielõtt jönnének az oltások). Meg nekem nagyon hiányoznak a kocsikon kívül egyéb jármûvek.
Na, de ennyit a negatívumokról, természetesen jó kis játék ez ettõl függetlenül (jó sztori, szép grafika, hangulat, közepétõl pörgõs küldik stb.)

JethroHUN
Ezt a ruhát hol árulják? vagy ez dlc lenne?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Aztán miért, te nem tudsz ugrálni? Pedig már meg kellett volna tanulnod..
Ha ugrálni szeretnék az utcán akkor ugrálok, ettõl még nem kötelezõ....

PS3 Slim 250 PC

Aztán hova ugranál? Te is csak úgy ugrálni szoktál az utcán?
Öcsém mi ez szerinted? Szupermárió 2010? Oo

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Skypack
nem sajna még mindig nem engedi úgy hogy várni kell vele péntekig bár érdekes hogy elvileg 24dikén jelent meg...

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Kongy
az úszást én is bánom, mert a víz szinte fotorealisztikus.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nekem az, hogy ha egy gépen esetleg több ember is játszik, akkor intézõben kell trükközni a mentésekkel, mert sem máshová mentés, sem profilváltás nincs...
De ez legyen a legnagyobb baja 😊