11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Majestic01
    Üdv. Elakadtam a game be:) a 14ik csapternel, mikor vmi 27ezer dollart kell vinni vmi Brunonak, de a terkep nem jelzi hol van. pls vki help
  • Timbu
    Szerintem a rövid játékmenet és egyéb hiányosságok oka nem technikai, hanem gazdasági jellegű. Rákerestem a Mafia 2 DLC-re, és már tavaly is sok hír szólt arról, hogy DLC-k fognak hozzá megjelenni. Az más kérdés, hogy ez így nem korrekt. Eladnak sok pénzért egy lebutított játékot, amit majd megint sok pénzért "teljessé" lehet tenni...
  • hiba
    hehe :)
    http://www.youtube.com/watch?v=GX-tAelvN70
    ez nemaz de fel van gyorsitva :)
  • hiba
    Van a mafia (1) nem a youtubos videoja amin az egész végigjattszas benne van nem tudja vki a linket?
  • Rudi50
    ezért kár volt koptatnod a billentyűzetet hülyegyerek
  • Ironman2
    Te meg másik topikot!
  • Rudi50
    keress új crack-et
  • Prince23
    Nekem kétszer járt a vonat. az egész 15 csapter alatt
  • hiba
    a vonatok szinte sose jarnak csak allnak a palyaudvaron
    neha a varosban jön egy egy busz
    közlekedni csak gyalok vagy a kocsikat vezetve lehet
    metro/magasvasutat meg nem is lattam
    a jatek nagyon egyszerű, túl egyszerű, a részletek interaktivitasat nagyon hianyolom, felkelunk, autozunk beszelgetunk, autozunk lovodozunk beszelunk alszunk, restart. nincsenek mellekkuldetesek, olyan ertelmetlen az egész létünk.
    miert nem figyeltek erre? pl taxizas? vagy amikor a rendőrautókba lehet egykét kuldetest bevallalni? vagy ezek a "módszerek" le vannak védve mint licensz?
    bosszant hogy ilyen linearis pofon egyszerű az egész jatekmenet
    olyan kiralyok vagyunk, ubersoldier-ek, hogy egymgunk egy kisebb hadsereget minden gond nelkul hentelunk...az előző részbe egyes küldeteseket szó szerint be kellett gyakorolni hogy menjen, mégis kivaló volt.
  • Prézli
    Én nyerges vontatmányt sem találtam, pedig biztos van, csak fenéért sem akar felbukkanni...
  • GP2100
    Van ez a loadchapter mod, és a játékban egyébként nem látható chaptereket is be lehet(ne) tölteni vele. Pl. a dlc sony nevű betöltődik, de az is hiányosan.
  • morvaigaben
    Most értem el a Chapter 14-hez.
    Az elején beszartam xD Mikor megláttam a kocsit, tudtam mi a dolgom...
  • Rodman6
    Valamelyik küldetésben volt olyan rész mikor koccan a nő a kocsival, és meg akarják támadni. Mikor megmentettem mondta h még fogunk talizni, utánna ugye jött a börtön. Ennek is miértelme volt? XD
  • Prince23
    Az eddigi legjobb cikkek, kizárólag a

IPONON
    Jatekok.hu-n születnek.

a többi mind középkategóriás szerintem:))
  • kill3r21
    mi ez a betöltödik nem töltödik dolog? :D
  • Rodman6
    Ja, meg még ez - Zakatol a vonat!

http://www.youtube.com/watch?v=avNw56Mui18&feature=related
  • Prince23
    Egy-két cikkíró gamekapocsos is egyébként, de ők is jók :D
  • xxxpaulxxx
    csak úgy, mint az egész ipont, úgy ahogy van:D
  • Rodman6
    AMiket a játékban sehol nem láttam:

http://www.youtube.com/watch?v=BtTCw_-83Io

http://www.youtube.com/watch?v=ixJemURS5Wk&feature=related
  • MerlinW
    iponnak jó írói vannak, szeretjük őket.
  • Rodman6
    Ezen a képen is simán láccik az a t3tves magasvasúti szerelvény... pedig 3 éves kép... szerintem szétvagdalták a játékot mint a sz@rt, vagy lebutították.

http://www.techarena.in/files/image/guide/022010/Mafia_II_/mafia_2_9.jpg
  • GP2100
    Nekem az a gyanúm, hogy leszünk még a metróban. Az egyik work for eddie fejezetben van egy subway nevű rész, csak persze nem töltődik be...
  • Rodman6
    Jó kis tűzoltókocsikat is hiányoltam, azok is voltak az első részben. Itt csak lezárt vasutak, lezárt metrók, teljesen hangulattalan ezeknélkül a város. Hajók, kompok is csalinkázhatnának a partokon. Ilyen 10-20 megányi szarságok kihagyásával besszák el a játékélményt. Legalább DLC-ben kiadnák ezeket.
  • Rodman6
    Azt a gőzöst én is láttam, de én a belvárosi magasvasútról beszélek. Olyanokról amik rendszeresen járkálnak. Ilyen gőzösöket is csak egykét esetben lehet látni, nem rendszeresen járkálnak.
  • Prince23
    Amúgy már elolvastam, na így kell cikket írni, hogy közben a pozitimok mellé felsoroljuk a negativumokat is
  • Prince23
    Igaz:)
  • tommygear
    azért kezdjük az első oldallal
  • nyuny01 #9060
    Ezeket a küldetéseket ti meg csináltátok?

Pl.: A Real Gentleman,One Careful Owner,stb.
  • Master Rick
    Ebben nincsen olyan freemode, mint az egyben? Vagy csak én vagyok a hülye és nem találom?...
  • Prince23
    IPON teszt 8/10

na végre már, mek és olvasom is
  • Skynet
    Ez kb az első 5 perc...
    Sajna ahogy haladunk előre egyre kevesebb és kevesebb az ilyen "extra. Egy idő után pedig nem is lesz.
  • Prince23
    Ja amúgy azt bírtam amikor hazafelé tartunk és az otthonunknál egy szürke macsek az ablaknál ránk "sziszeg". azt fogja magát, az ablak párkányról elvetődik, azt bele a kukába, még kongot az egész. nagyon vicces volt...
    hihetetlen hogy menniy különlegesség van a játék első felében.
    Meg még beszéltem az egyik boltban egy tinédzser kori szerelmemmel, aki már megházasodott, miíg mi háborúztunk :S

nagyon faszák ezek a részek
  • GP2100
    Na akkor csak bebeszéltem magamnak, hogy alapból nem volt ott.. :D
  • Yoda001
    második képen az ott balra mi a franc az autó mellett?
  • ProGabe #9053
    tisztán emlékszem, hogy ott van a vonat és szép nagy füstfelhőt pöfékel :)
  • Szabi020
    Az a vonat az ott megy rendesbe is! plussz még busz is áll oldalt!
  • Skynet
    Feleslegesen izmoltok ezekkel a bugos szar küldetésekkel,szinte biztos hogy alapból a játékban vannak és dlc formájában fognak teljesként érkezni. Addig csak élményrombolás ilyen bugos szeméttel tolni.
  • GP2100
    Elindítottam ebből a modolt chapter választóból a játékot.
    Most valaki erősítse vagy cáfolja meg, hogy normális esetben is ott megy-e az a vonat(nem esik jól megnézni:D)

Na mi a furcsa ezen a képen?
  • kisbesi
    sziasztok

Chapter 7 nél vagyok és mikor be akarok szállni egy autóba szétfagy a játék.
    eddig semmi baja nem volt és most akármit csinálok ha beszállok egy autóba kifagy....
    Van erre valami megoldás?
    Előre is köszönöm
  • Prince23

:D