Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ON:
Miután a Valve a Half Life-ot újra kiadta a Source motorral, elõfordulhat szerintetek, hogy a Take2 is készül ilyesmire, és egy tíz éves jubileumi kiadás keretében megoldják ezt a Mafia-val is? 😊
Szerintem nagyon jó élmény lenne. 😊
A#1
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
fúú -1 pont 😛PP
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"Erről van szó!\"
pl az Assassin Creed - Splinter Cell
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Ahogy látom a legtöbb ember hiányol 1 pár dolgot ami az 1-be volt, a 2-bõl meg kifelejtették. Sajna ezzel én is így vagyok, bárcsak ne játszottam volna az elsõ résszel, akkor semmi bajom nem lenne vele😊
Mióta "megjelent", rendszeresen nézegetem a fórumot, és eddig nem láttam hogy valaki felhozta volna, szal megkérdezem: JÁTÉKVEZÉRLÕ(fõként kormányra gondolok) TÁMOGATÁS AZ LESSZ VAGY BÚCSÚT INTHETEK NEKI?
Mert engem ez zavar a legjobban, nem is értem hogy gondolhatták azt, hogy tesznek bele szimuláció módot, de a kormányt meg b*szik felismerni.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Csak annyit kellett volna tenniük, hogy az elsõ részbõl átveszik a jól bevált tömegközlekedést pl. (amit elvileg kiépítettek, csak egyszerûen valamiért kihagyták belõle.
Ami nagyon zavaró még az a kevés autó. És ahhoz képest,, hogy néhány dolgot félelmetesen részletesen kezeltek, csomó autót helytelenül raktak be, pl 51-be 57-es modelleket, vagy a háború idejére 50-51-es modelleket. A számok is olykor 10 évvel megelõzik valós idejüket. Egy kicsit ez is visszavesz a dolgokból.
Összességében tetszik azért, de ha kicsit jobban figyelnek, több idõt szánnak rá, sokkal, sokkal jobb és komolyabb játékot is kihozhattak volna belõle minimálisan több erõfeszítéssel is.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
-Túl sok egyforma textúra, a benzinkutakat megoldották sima copy-val. (tiszta Assassins Creed 1, abban is rengeteg egyforma hely volt).
-Verekedéskor nem lehet célpontot váltani(elsõ részben bárkit megtámadhattál, itt csak egyet - igaz küldetést nem befolyásolja)
-Nem lehet kifelé lõni a kocsiból.
-Nincs benne vidék (repülõtér, tanyák, stb..)
-Élethûség átváltozott közép arcade-ra(minden fegyver elfér, nincs töltényveszteség mikor tárcsere van. Nincs mentõdoboz, csak automatikus gyógyulás vagy kaja..)
-Nincs lehetõség tömegközlekedési eszközökkel bohóckodni.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
vagyok segg hülye az angolhoz... de ott egy résznél leragadtam és ezért biztosan nem értettem egy részt a párbeszédekbõl, ezzel szemben te rohadt nagy paraszt vagy...
nalátod, tudsz te értelmesen válaszolni nem csak hõbörögni.. 😊
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
szóval akkor megvolt összesen a 10 év?
PS3 Slim 250 PC
köszi
PS3 Slim 250 PC
Minden embernek mások az elvárási nekik nem jött be ennyit adtak rá.
Ez olyan mint a Kane and Lynch 2 75-80%-os értékeléseket is kap de van olyan oldal aki nemes egyszerûséggel 1/10 EPIC FAIL szöveggel zárta a tesztjét ,mert kurvára nem tetszett nekik.
Nem mindenki egyforma.Nincs olyan játék ami mindenkinek ugyanúgy tetszik.
Next PC upgrade: 2022
Na, de ennyit a negatívumokról, természetesen jó kis játék ez ettõl függetlenül (jó sztori, szép grafika, hangulat, közepétõl pörgõs küldik stb.)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha ugrálni szeretnék az utcán akkor ugrálok, ettõl még nem kötelezõ....
PS3 Slim 250 PC
Öcsém mi ez szerinted? Szupermárió 2010? Oo
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De ez legyen a legnagyobb baja 😊