Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
Egyébként muszáJ😄 Bocs, csak ez mindig szemet szúr😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sztoriban hugyba alázza...
Gta 4 freeride-ja szintén nem ér semmit mivel ugratgatáson kívül szinte lófaxt nem lehet csinálni (hja de keresgélni az eldugott szarokat nagy élmény). Gta 4nek pont ugyan az a gyengesége mint ennek a játéknak: Nincs értelme a pénznek.
Maga a város életszerüsége és a mesterséges inteligencia szintén elveri a gta4-et. Van viszont pár érthetetlen dolog amik nevetségesek..
-Üres taxik,beülni sem lehet hogy szállítson,hagyján hogy mi nem lehetünk taxisok...
- Tömegközlekedés teljes hiánya
-Mentõk?
-Tûzoltók?
Gta 4-et kb fél év alatt vittem végig úgy ellaposodik az egész a sztori felétõl,és végig dögunalom is marad,a freeride-jának semmi értelme, a forgalom mesterséges intelligenciája pedig síkhülye,akárcsak a kõrözés...
De nem sietted ám el, pedig te aztán már jóval a megjelenés elõtt játszhattad😄
#8691: azt ne mondd, hogy nehéz lerázni a rendõröket😄
dehát ilyen világba élünk, sajnos mindenki telhetetlen, tökéleteset meg ugyse csinálnak, pont mint a filmek esetében. mindig van aki lehuzza úgy mint az állat! ÉN nekem 10óra van a mafia2öbe kb, nem unatkoztam szorakoztatott, érdekelt, lekötött.....ennyi 😊
Eriggy te a jó k anyádba hülyegyerek...
Regisztráció idõpontja: 2010. 08. 17.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
még ma lehetõleg!!
szégyejjétek magatokk!!
Hol vannak a mentések?
Amikor új játékot akartam kezdeni, és láttam The Buzzsaw volt a load game-ban amit demós volt. elindításával kifagyott a game.
Mi a neve ennek a save fájlnak? kitörlöm mielõtt the buzzsaw küldihez érek.
Köszi!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
<#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Akkor én ezt a dolgot nem értem:
A Mafia elsõ részében már lehetett taxizni, de ott mi voltunk a sofõrök és embereket szállítottunk oda, haova kérték. Azt még nem tudni, hogy ez pontosan megmarad-e a második részben, csak annyi biztos, hogy minket el fognak vinni a taxisofõrök, ha akarjuk!
Ezt láthatjuk a kép közepén. Vito éppen lusta sétálni és ezért beszáll egy taxiba.
Ez nem akkor van,amikor talizik az anyjával, hisz nappal van!
Ha nem lehet taxizni, akkor a képnek és a hozzá írt szövegnek!
(ezt azért kérdeztem, mert most be kellet törnöm egy hivatalba.
és nagy bajba jutottam a rendõrséggel, alig tudtam ruhát váltani, 0-ra kifogyott a töltényem és majdnem meghaltam! A kocsimat se találtam!
Muszáj végig sétálnom a heted városon keresztül a Freddy bárjába!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
http://www.tenke.hu
An error occurred while trying to read the source file:
Az eszköz nem áll készen.
Click Retry to try again, Ingnore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.
Ez arja ki amikor telepíteni akarom egy picit csinálja majd kiírja légyszíves segítsen valaki elõre is kösszi!!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Én is játszogattam a game-el, az pl. tetszik, hogy a halszállító teherautók oldalán a vezetõfülke mögött ott vannak a kiszolgált városok: Empire Bay, Lost Heaven, és még egy harmadik (arra nem emlékszem)<#vigyor3>#vigyor3>
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Grafika 7/10
- Nagyjából rendben van. A karakterek, kocsik szépek, viszont a környezet, a fák-bokrok olyanok, mintha valami 2000-es játékból lopták volna õket, borzalmasan csúnyák és lehúzzák az összképet (nagyon). A játékban nincs AA (csak emiatt 7/10), így értelmetlen bekapcsolni is. 2010-van, ez egy AAA cím, ha valaki nem értené, mirõl is beszélek.
Történet 5/10
- A játékban lévõ összes küldetés borzalmasan egyhangú és egy idõ után marhára lehangoló. Vagy menj A-ból B-be, vagy eléd raknak egy videó utáni szituációt, ami mind ugyanarról szól: ölj/verekedj (Most attól a cigis dolgotól eltekintve, aminek semmi értelme sem volt). Gyakorlatilag 80% vezetés, 20% lövöldözés. Sehol egy kötelezõnek vélt rablás (mondjuk valami pénzszállítót szívesen elkaptam volna, ha már van a játékban), sehol egy gyalogos követés, nem szedünk védelmi pénzt, nem csinálunk semmit, amit akárcsak egy az egyben az elsõ részbõl átemelhettek volna. Vannak jó átvezetõk, de nem értem miért kellettek bele a videók, amik ráadásul szar minõségûek (és nem az ingame renderekrõl beszélek). Vagy legyen minden videó, vagy legyen minden render. Semmi egyediség nincs ebben, jól össze van csapva-lopva (pl. Keresztapa, Scarface), és ráadásul mocsok rövid az egész.
Játékélmény/hangulat 6/10
Semmi olyat nem találtam a játékban, ami miatt érdemes lenne végig játszani újra. Mondanám azt, hogy Freeride, meg Speedy Gonzales, de nem. Tényleg semmi nincs, amiért most azt mondom még egyszer akár bármelyik küldetést újra. Talán 1 év múlva, ha lesz hozzá majd 10 DLC 20 új küldetéssel, tömegközlekedéssel, freeride-dal, több autóval és több szabadsággal (pl. miért nem vehetsz magadnak házakat?), és normális bugmentes/javított grafikával (bár valljuk be erre kevés az esély). Volt benne pár jó küldetés, és csak ezek miatt ért meg az egész cirka 7 órát az életembõl. Ez egy játék 5 éveseknek fejlesztve, 18 éves korhatárral.
6/10
Van benne olyan teljes fejezet ami mas jatekban (direkt nem irom hogy gta) még mellekkuldetesnek is keves. Azert varom dlc-ket es a folytatast es nem banom hogy megvettem.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lehet egyáltalán (majd) magasvasúttal utazni??!??
Ennél a küldinél néztem meg ahol Hunterspoint-ban a fekáktól kellet lopni egy fehér kocsit. A délen található magasvasút állomása, Az ajtó ZÁRVA VAN! Nem Lehet utaazznniiii???????? A Metróval se??????????
AKKOR MI A FENÉÉRT VAN LERAJZOLVA A METRÓVONAL!??
ÍGY NEM IS HASONLÍT A MAFIA 1-RE!