11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Ironman2
    Megjelent külön soundtrack,és ingyenes is ha nem tudnád
  • Jamaika king
    tudod van az a zene hogy: deráváváná róverővánen derőváná róleevánnenin lóóóóóóvvv meg stb. na azoakt akarom.
  • Prince23
    Menj az off topikba, le lehet tölteni az OST-ot.
  • Jamaika king
    a játékban lévő muzsikákat melyik mappából tudom kiírni a cd mre?
  • Prince23
    Fel kell égetni :D pölö.
  • JaSoN HuNTeR #9322
    Miután megöltek Dereket utána mit kell csinálni ?=D
  • Prince23
    Segíthetek? XDDDDDDDDDDDDD furcsa egy világ

#9315: na ez sokkal jobb mint a GK-s teszt. de még mindig az Iponos a nyerő
  • Jamaika king
    segíthetek? :D:D
  • RatBaG #9319
    ez se rossz :DDD

• Ironman2
  • Jamaika king
    én már végigjátszattam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    eredetileg az 50 es 60 as évek járgányainak ülései vibrátorral voltak felszerelve, hogy biztosítsák a kényelmes, és élvezetes utazást, ezt a 70 es évekbe tiltották be. Tehát a fordulatszámmérő a vibrátor fordulatszámát jelzi. Mikor már tul gyors vito visszább veszi, amikor lassú akkor feljebb.
    A játék vége egyébként az lesz hogy A kocsiba Vito lecumizza az öreget a kocsiba, így mégnagyobb spanja lesz, utánna elindulnak Joe-ért, aki hálából Vitot cumizza le. Ezután az öreg ad nekik pénzt (20 ezer dollárt), és elküldi őket szórakozni. Ezután Vito felhívja nővérét, hogy jöjjön el partizni Joe val és Vito-val. Ezután Joe val elindultunk kocsmázni a bárba. felszedtünk pár csajt, annyira berugott Vito hogy azt mondta Joe nak "mennyé vazze én gyalog megyek menny kocsival" ezután Vito elkóborol, Joe felszedi, és a parti elmarad. Mire hazaérnek hajnalba ott várja őket Vito huga, aki csak ennyit mond: "fákinn gájsz"
    Ezután elmondja Vitonak azt is hogy gyereket vár tőle, és elfut. Vito idegösszeomlást kap és leveti magát Joe szekrényéről, de csak az orrát töri el. Elindulnak hogy kiraboljanak egy bankot, de sajnos útközbe egy vad kiszaladt eléjük és egy fának nekicsapódtak. Meghalltak mindeketten. Közbe Vito huga, aki gyereket vár Vito-tól megszüli a gyereket, és ezzel lesz vége.

gondolom Vito fia lesz a Mafia 3 ba.
  • MerlinW
    Kilométert mutat. Beállításokban Metric az alapértelmezett, Imperial-ra át lehet állítani, ha mérföld kell. A játék Amerikában játszódik, de Csehek készítették:)
  • Csokis
    Játékok.hu teszt!
  • Bence94
    Üdv! Én is végigvittem a játékot és nagyon tetszett...spoiler!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    miért kellett ilyen szar véget csinálni történetileg ? joe most akkor meg fog halni vagy lehet még esély rá,hogy esetleg a egy folytatásban megmentjük ?
  • Jamaika king
    joe végbelébe
  • mflex #9312
    A játék hova rakja a mentéseket?

thx
  • hapi
    Biztosan páran magukra veszik, de:
    El kéne gondolkodni azon hogy veszel e DLC-t valaha is az életben!
    Magyarul "Hülyegyerekek" (nem csak magyarok) NE vegyetek DLC-t hatalmas pénzekért.

Mivel kurvára megéri nekik a DLC üzlet ezért nézzétek meg mi lett ebből a játékból.

1. Az egész elejét kivették. (megtalálták az egész szicíliai térképet, és vagy 8 küldit a játék file-jai között). Majd megvehetjük DLC-ben.

2. Nem fejezték be rendesen a történetet, de majd megtudjuk mi a vége ha megvesszük a DLC-t.

3. Nincs free roam, de majd megkapod ha megveszed a DLC-t.( ez is benne van a játékban, már most is kimoddolható csak nem működik rendesen)

AKi még mindig nem érti, ezt saját magunknak köszönhetjük mert a sok barom veszi a 30 dolláros DLC-t a Call of dutyhoz amiben 5 térkép van és szevasz. Ha nem vennénk nem működne. Ha olyan játékot vennénk ahol a MOD-dolást támogatják és komplett terméket adnak akkor az lenne a menő üzleti stratégia.
  • Jamaika king
    kár h kihagyták a jókis tini jányokat a játékból
  • Skynet
    Pont olyan sötét vagy mint ami a nevedből árad...
    Tizenéves takony aki még egy szaros műszerfalelemmel sincs tisztában...
  • Jamaika king
    az nem a fordulatszám!!!
    a kopraránusz-kor kijelző. tehát vito nővérlének a közelségét jelzi. egyszer közel van egyszer nem. egyszer meglehet dugni egyszer nem.
    akkor is buzi ruhák vannak a szekrényembe!!!!!!!!!!
  • Skynet
    Jézusom te szerencsétlen váltsd át a korod szépen 15 alattira.
    Húzd a kézit és nyomogasd a gázt (ez a játékban az ÜRES)
    A 12ezres fordulatot te honnan veszed? Nincs kiszámozva a fordulatszám,a számok csak a sebességre vonatkoznak,nem arra hogy milyen fordulaton pörög a motor....
    Arról nem beszélve mivan ha igazából beforgatod a kocsit a piros mezőbe? Ha van tiltás semmi,mert rendszerint elötte vagy közben tilt. Ha nincs tiltás akkor legfeljebb akkor van gond ha hosszútávon tartod pirosban amúgy semmi...

Tényleg jéééézusom....
  • tommygear
    takarodj alreg
  • Jamaika king
    nem én úgy értettem hogyha igazából is beleforgatod a kocsid a piros mezőbe.
  • Ironman2
    Hagyjátok már ezt a hülyét,nem éri meg vele vitatkozni.Simoncar reinkarnációja
  • Shep
    Amúgy nem rohadtul mindegy, hogy micsoda?
  • Shep
    Ja, hogy te magadra vetted, na hát akkor lehet nálad tényleg azt jelzi a piros mutató :)
  • Jamaika king
    nem lehet fordulatszámmérő te műszaki zseni, mert gyakran 12 esnél vált, akkor 12 ezret forog vagy mi? tuti nem fordszmmérő. gagyi kínai szar fordulatszámmérő amit elkalibráltak. a ruhákat is valami buzi tervezte a játékba.
  • Ironman2
    köszi
  • tommygear
    nemkell lemenni megvárod még felmennek
  • Ironman2
    Gratulálok a válaszodhoz,nálad már kilengett a piros mutató,nem?
  • Jamaika king
    pontosan ez így van barátom jól mondod!!!
    igazából is így van, ha beleér a mutató a piros mezőbe akkor egy barom vagy :D:D:D:D:D
  • tommygear
    ja tényleg kevertem az 1el
    ott át lehet állítani km-re
  • Skynet
    Ahogy azt is hogy a másik mutató bizony fordulatszámmérő.
  • Ironman2
  • Skynet
    Ki szoba,enyhe bal át az emeleten be lépcsőelött be kisiroda ki ablak.
    Célszerű mindenkit elnémítani és akkor nem lőnek rád amikor kimászol.
  • Shep
    Mássz ki a tetőre és onnan ugorj le oda ahol bementél az épületbe.
  • Jamaika king
    láccik hógy nem vóttá még a maffia kezíbe. meg nem dógóztá nekík. ezt tuddi kéne.
  • Shep
    Az emberi hülyeség mértékét jelzi a piros mutató :)
  • Ironman2
    Amikor a 3.chapterban a széfet ki kell nyitni akkor merre kell menekülni? Vazze,engemet szitává lőnek mire leérek.
  • Jamaika king
    de nem mert akkor 12 ezret forogna az baromság, és olyan lassan vált hogy... nincs is rá szó ;)