Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
van már vmi lista vagy valami, hogy mik lesznek a dlc-kben? Am le merem fogadni, hogy free ride is lesz... 😄

púúúúú

kill3r21
sorry :$
😄😄
Egyébként muszáJ😄 Bocs, csak ez mindig szemet szúr😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kill3r21
muszály beosztani, szal beosztottam nem egyböl lenyomni az egészet, de sikerült akkor bugot felvennem gyerekek , besza behu-tok! teszem fel tubera xD
Az alap gta 4 storyjától kb én is hánytam... a Episodesnak már sokkal jobb... de még azok sem közelítik meg a mafia 2-jét...

Skynet
Arra azért kíváncsi leszek hány eredeti player fogja vásárolgatni a DLC-ket,amikor szinte egyértelmû hogy a DLC-k tartalma jórészben az alapjátékból szándékosan kihagyott dolgok (pl taxizás,stb)...
Balumann
Mindenkinél, mert csak az xbox360 -as controllert ismeri föl...

Skynet
Az hogy a GTA4-et nem közelíti meg...?
Sztoriban hugyba alázza...
Gta 4 freeride-ja szintén nem ér semmit mivel ugratgatáson kívül szinte lófaxt nem lehet csinálni (hja de keresgélni az eldugott szarokat nagy élmény). Gta 4nek pont ugyan az a gyengesége mint ennek a játéknak: Nincs értelme a pénznek.
Maga a város életszerüsége és a mesterséges inteligencia szintén elveri a gta4-et. Van viszont pár érthetetlen dolog amik nevetségesek..
-Üres taxik,beülni sem lehet hogy szállítson,hagyján hogy mi nem lehetünk taxisok...
- Tömegközlekedés teljes hiánya
-Mentõk?
-Tûzoltók?

Gta 4-et kb fél év alatt vittem végig úgy ellaposodik az egész a sztori felétõl,és végig dögunalom is marad,a freeride-jának semmi értelme, a forgalom mesterséges intelligenciája pedig síkhülye,akárcsak a kõrözés...
Te vagy az én emberem!
De nem sietted ám el, pedig te aztán már jóval a megjelenés elõtt játszhattad😄

Húbazdmeg... akkor az összes maffia film lop más filmekbõl... hiszen maffiózók vannak bennük😮 Mekkora köcsögök...
#8691: azt ne mondd, hogy nehéz lerázni a rendõröket😄

Sziasztok! A 7. küldinél vagyok a börtönös után,és mikor Joeval be kéne szállnom egy autóba kidob a játék:S mitõl lehet, bug vagy vmi más?😮:S
kill3r21
nya most értem a végére, nemtudom sokaknak mi baja a befejezéssel.....
dehát ilyen világba élünk, sajnos mindenki telhetetlen, tökéleteset meg ugyse csinálnak, pont mint a filmek esetében. mindig van aki lehuzza úgy mint az állat! ÉN nekem 10óra van a mafia2öbe kb, nem unatkoztam szorakoztatott, érdekelt, lekötött.....ennyi 😊
Skynet
Rádszólnak amiért egy szaros spoiler tagot nem bírsz használni és egy rakás embernek elrontod a meglepetés élményét,és még én meg akik rádszólnak a szánalmasak?
Eriggy te a jó k anyádba hülyegyerek...
Alreg.

Regisztráció idõpontja: 2010. 08. 17.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Itt meg egyenesen ki leszel rúgva!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#banplz>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kéne a crack oldal ahonnan a kalóz verzuiüt elérhetem mert az off ba leszóltak!!!!!!!!
még ma lehetõleg!!
szégyejjétek magatokk!!

Eredetibe tört DLC-t belehet rakni?

wollnerd
Fenébe! Most jöttem rá, a demós küldi bemaradt a save-k mappájába!
Hol vannak a mentések?
Amikor új játékot akartam kezdeni, és láttam The Buzzsaw volt a load game-ban amit demós volt. elindításával kifagyott a game.
Mi a neve ennek a save fájlnak? kitörlöm mielõtt the buzzsaw küldihez érek.
Köszi!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Prince23
Egyetértek. pont ma játszogatok ismét azzal.

Én meg lefejezném azzal, hogy még a The saboteur is jóval klaszabb volt...

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

gameplusz
A többi ruhát meg viselje a játékban az a meleg tervezõ, akinek eszébe jutottak...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

<#eljen> <#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Aláírom, de szerintem ezt elkapkodták, ha megnézed "majdnem" mindent megkaptunk ami az egybe volt, csak összezsugorítva, azaz történettel egybe a freeride, összezsufolt történet, nagyon hamar történik minden, kevés dolgot csinálunk stb... Jó lett volna ha nem zsúfolják össze így.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sziasztok, nem ismeri fel a játék alogitec kormányomt. Win 7, gyári szoftvere a kormánynak felrakva, többi játéknál nincs gond. A játékban a kontrollerbeállítás szürke. Ötlet vagy valaki másnál is hasonló gond?
mafiahq
Igazából egyet értek az elõzõekben leírtakkal, tényleg nagy csalódás az 1-hez képest. Aki játszott az 1-el annak mindenképp csalódás. Kevés a bejárható terület, hiányos az autó választék. Nagyon sok lehetõség kimaradt a játékból, bár idejük lett volna a készítõknek bõven (8év).. Tipikusan az a játék lett ahol a neve adja el a játékot, bár ha lesz harmadik rész ,nem lesz ekkora igénye. És sajnos tény egy GTA IV-hez képest nagyon elmaradott. Maga a játék 6/10, max 7/10 de korántsem méltó h. a Mafia II nevet viselje.

gameplusz
Majd biztos jön DLC-ben 20$-ért The Taxi Driver Man néven...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

wollnerd
Féltem kocsit lopni.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Emberek ez a játék meg se közeliti a GTA 4-et azt kell h mondjam...

FZoleee
és más kocsit nem tudtál volna lopni? inkább gyalog mentél <#wow3>
wollnerd
Taxizni se lehet?
Akkor én ezt a dolgot nem értem:

A Mafia elsõ részében már lehetett taxizni, de ott mi voltunk a sofõrök és embereket szállítottunk oda, haova kérték. Azt még nem tudni, hogy ez pontosan megmarad-e a második részben, csak annyi biztos, hogy minket el fognak vinni a taxisofõrök, ha akarjuk!
Ezt láthatjuk a kép közepén. Vito éppen lusta sétálni és ezért beszáll egy taxiba.
Ez nem akkor van,amikor talizik az anyjával, hisz nappal van!
Ha nem lehet taxizni, akkor a képnek és a hozzá írt szövegnek!
(ezt azért kérdeztem, mert most be kellet törnöm egy hivatalba.
és nagy bajba jutottam a rendõrséggel, alig tudtam ruhát váltani, 0-ra kifogyott a töltényem és majdnem meghaltam! A kocsimat se találtam!
Muszáj végig sétálnom a heted városon keresztül a Freddy bárjába!!

gameplusz
Jó, csak egy példát:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor szegény sziszterünkrõl kiderül, hogy csalja a férje meg még meg is üti, és mi jól móresre tanítjuk õt, hogy ez ne forduljon elõ többet - Ala Keresztapa

Szosztok, akinek megvan a mafia 2 az átküldené nekem a binkw32.dll fáljt? Mert nekem is megvan, csak az a baj, hogy amikor indítanám azt mondja, hogy nincs binkw32.dll.
miket loptaka filmekbõl? láttam mindegyiket de hirtelen nem rémlik semmi, mondjuk már régen voltak, amugy meg a rengeteg gengrszteres film ami készült után nehéz ujdonságot kitalálni ebben a témában

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

tenkenorman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nézz be az off topikba

http://www.tenke.hu

wollnerd
Mikor lesz elérhetõ a kiegészítõ küldetés a DLC?

tenkenorman
szerintem beleszámolták a keleti részen található bejárhatatlan területet, a folyó meg kb olyan széles hogy a térkép 1/4ét elfoglalja.

http://www.tenke.hu

C:/Program Files (x86)/2K Games/Maffia II/pc/sds/cars/shubert_pickup.sds

An error occurred while trying to read the source file:
Az eszköz nem áll készen.

Click Retry to try again, Ingnore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.

Ez arja ki amikor telepíteni akarom egy picit csinálja majd kiírja légyszíves segítsen valaki elõre is kösszi!!
bazza
Egyébként, hol van az X-szer nagyobb terület? Szerintem a Mafia1 terület majdnem ekkora volt, vagy ugyanekkora.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Én a sztori végében csalódtam a legnagyobbat. Így befejezni????!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

gameplusz
Kár, hogy maga a játék kurvára nem ilyen 😊 A GUI is nevetséges, ami ezeken van az jobb lett volna...

Sziasztok!
Én is játszogattam a game-el, az pl. tetszik, hogy a halszállító teherautók oldalán a vezetõfülke mögött ott vannak a kiszolgált városok: Empire Bay, Lost Heaven, és még egy harmadik (arra nem emlékszem)<#vigyor3>

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

gameplusz
Na, énis végigvittem:

Grafika 7/10
- Nagyjából rendben van. A karakterek, kocsik szépek, viszont a környezet, a fák-bokrok olyanok, mintha valami 2000-es játékból lopták volna õket, borzalmasan csúnyák és lehúzzák az összképet (nagyon). A játékban nincs AA (csak emiatt 7/10), így értelmetlen bekapcsolni is. 2010-van, ez egy AAA cím, ha valaki nem értené, mirõl is beszélek.

Történet 5/10
- A játékban lévõ összes küldetés borzalmasan egyhangú és egy idõ után marhára lehangoló. Vagy menj A-ból B-be, vagy eléd raknak egy videó utáni szituációt, ami mind ugyanarról szól: ölj/verekedj (Most attól a cigis dolgotól eltekintve, aminek semmi értelme sem volt). Gyakorlatilag 80% vezetés, 20% lövöldözés. Sehol egy kötelezõnek vélt rablás (mondjuk valami pénzszállítót szívesen elkaptam volna, ha már van a játékban), sehol egy gyalogos követés, nem szedünk védelmi pénzt, nem csinálunk semmit, amit akárcsak egy az egyben az elsõ részbõl átemelhettek volna. Vannak jó átvezetõk, de nem értem miért kellettek bele a videók, amik ráadásul szar minõségûek (és nem az ingame renderekrõl beszélek). Vagy legyen minden videó, vagy legyen minden render. Semmi egyediség nincs ebben, jól össze van csapva-lopva (pl. Keresztapa, Scarface), és ráadásul mocsok rövid az egész.

Játékélmény/hangulat 6/10
Semmi olyat nem találtam a játékban, ami miatt érdemes lenne végig játszani újra. Mondanám azt, hogy Freeride, meg Speedy Gonzales, de nem. Tényleg semmi nincs, amiért most azt mondom még egyszer akár bármelyik küldetést újra. Talán 1 év múlva, ha lesz hozzá majd 10 DLC 20 új küldetéssel, tömegközlekedéssel, freeride-dal, több autóval és több szabadsággal (pl. miért nem vehetsz magadnak házakat?), és normális bugmentes/javított grafikával (bár valljuk be erre kevés az esély). Volt benne pár jó küldetés, és csak ezek miatt ért meg az egész cirka 7 órát az életembõl. Ez egy játék 5 éveseknek fejlesztve, 18 éves korhatárral.

6/10

Nehezem tudom elkepzeni hogy valaki vegig jatsza es 10/10-et ad ra. En is imadtam a mafia 1-et, ez is tetszik de annyira rovid es helyenkent lapos hogy 8-nal tobbet a szep grafika es jo iranyitas ellenere sem er.
Van benne olyan teljes fejezet ami mas jatekban (direkt nem irom hogy gta) még mellekkuldetesnek is keves. Azert varom dlc-ket es a folytatast es nem banom hogy megvettem.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A garázsban található +2 autó az a DLC vagy a spané? (mert nem akarok így "elrontani", így is rossz szerintem, hogy ott a +2 ruha)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Pukkandur
Az átvezetõ animációkat utólag nem lehet valahogy megnézni?

Shep
Nincs benne semmi, csináltak egy várost azért, hogy tudjál kocsikázni benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gameplusz
Uninstall, restart, aztán telepítsd a játék 3rd mappájában lévõt.

Yoda001
nem lehet metrózni, vonatozni, semmi tömegközlekedés

http://9gag.com/gag/5135249

wollnerd
Sziasztok! Megvettem az 576-ban a Mafia 2-õt.
Lehet egyáltalán (majd) magasvasúttal utazni??!??
Ennél a küldinél néztem meg ahol Hunterspoint-ban a fekáktól kellet lopni egy fehér kocsit. A délen található magasvasút állomása, Az ajtó ZÁRVA VAN! Nem Lehet utaazznniiii???????? A Metróval se??????????
AKKOR MI A FENÉÉRT VAN LERAJZOLVA A METRÓVONAL!??
ÍGY NEM IS HASONLÍT A MAFIA 1-RE!

gergou
Na kipróbáltam végre én is.
Bár eléggé az elején vagyok még, és nagyon nagy Mafia 1 rajongó vagyok, DE a demóhoz képest nekem ez eszméletlenül tetszik 😊 ha végig ilyen lesz, nálam 10/10😊

`Take a look to the sky just before you die`