11769
-
janik #9367 de 1 szar játék ez geci. -
#9366 Na végigvittem én is a játékot. Bár főleg a közepétől ígéretesnek tűnt, meg eléggé meg is tetszett a játék hangulata, a vége nagy csalódás számomra. :( Szörnyen rövid, és összecsapott utolsó küldetés, jellegtelen befejezés. És hát ez, h nem lehet a játék befejeztével jönni-menni a városban (csak vmi hackelt szar árán), valóban nagyon illúzióromboló. Végtére is egynek jó, érdemes végigtolni, de nálam ez csupán csak 1 játszható játék a sok közül. Így 7/10-nél nem is tudom jobbra értékelni. -
#9365 Inkább játsszál aztán majd rájössz! :D -
janik #9364 az lehetetlen nem mondajad már geci az legalább 40 autot kell bevinni ha 1 auto oan 500$ dollár EGY:azt az legalább félnap. KETTŐ: hogy a rákba mentsem el mondjuk mert nem fogok folyamatosan fél napig itt ulni egy szar kocsik miatt és nincs mentés sztem vmit félrenéztek ebbe a játékba. ez egyszeruen hulyeseg. 2 meg ki a faxom fogja megcsinalni. -
#9363 ilyen töréshez nem kell ez a mód... én már úgy összetudtam törni a kocsit, hogy az első két kereke az autónak kitört.. -
#9362 Szép-szép, de ahogy olvasom fagyogat le..majd lehet kipróbálom -
Csokis #9361 Car full damage mod! -
#9360 Hát na én csak mondtam..itt az ideje hogy kipróbáld! -
IXEMGabeo #9359 én nem játszottam az 1-el... -
#9358 Sőt a Mafia-ban is
És a Mafia-ban is ment le az életeb ha ütköztél -
IXEMGabeo #9357 szerintem az autók nagyon realisztikusak lettek, nehéz őket irányítani felgyorsulok, farolok és nagyon, pillanat alatt ki lehet pörögni, havon nagyon csúszik, a sebességük nem 200 feletti, hanem pont annyi kb amenny lehetett akkoriban, nagyon el lett találva...az nagyon tetszik benne, hogyha ütközöl akkor megy lefele az életed, ilyet még sehol nem láttam...az autóból kilövés az tényleg hiányzik az még a GTA Vice Cityben is volt már, sőt előtte a GTA III ban is... -
#9356 Nyomd már meg azt a szar TAB gombot és kiírja mennyi lóvé kell az uzsorásnak, és gyűjtögessél amíg össze nem jön. -
Jamaika king #9355 #9317 -
janik #9354 tehát akkor most mit kell csinálni rabolni és autokat lopni és bezuzni de meddig ?? vagy ez a játék vége ?? -
Gibor #9353 Irányítása gagyi? Remélem a kocsikra érted... Szerintem a karakter irányítása megfelelő, nekem pont jó... Kocsi irányítása megint nem szar mivel 40-es 50-es évek, akkor a virsli gumik és a szar felfüggesztés ezt eredményezte. -
Jamaika king #9352 az irányítása kicsit gagyi. ebben ki ért velem egyet és aki nem az magyaráza el hogy miért. -
#9351 nekem a grafikában és körítésben az volt a mélypont, az tényleg elég összedobott volt, de amikor meg kint vagyunk a börtönudvaron már nem olyan vészes, máshol nem vettem észre ilyen "igénytelenséget" -
#9350 A roncstelepes tag. Nekem amúgy pénzgyűjtésnél Bruno toszott munkát adni, boltokat kellett fosztogatnom. -
Jamaika king #9349 Bruno Senna autóversenyző? sztem. -
janik #9348 az irodába felmentem felvettem a pénzt és utana lemeek pofázik a öreg dokmunkásal aztan annyi. OBJECTIVEnek kivan irva EARN 37.000$ for bruno.
Ja és ki az a BRUNO ? -
Ironman2 #9347 Nagyfröccsöt! -
#9346 55ezer dollárd kell gyüjteni. Rabolj ki boltokat és vigyél kocsikat a roncstelepre és lesz pénzed :D -
Jamaika king #9345 ja meg a vib. fordulatszámmérő is kínai.
és buzi ruhák vannak a szekrényekbe. -
BAk3R #9344 Nem rég kezdtem el játszani, nekem kicsit összecsapottnak tűnik a sztori. De ez legjobban a börtönös résznél mutatkozik meg, most épp ott járok. Amikor vittek te be és FPS nézetben volt a kamera, az összes rabnak ha jól számoltam úgy 4 arca volt. Akik a rácsok mögött örjöngtek. De még a sorban amiben vittek be a börtönbe is 3 egyforma fejű ember volt. Aztán kint az udvaron sem volt több 5 arcnál. Kicsit lehangoló. Na meg rengeteg a bug. -
dark night #9343 menjél teljesen le a földszintre és majd megy utána joe is -
#9342 Menj fel az irodába és matass ott egy kicsit... -
janik #9341 mien pont ?? nincs semmien pont mer akkor a térképen már navigálna ha lenne "pont". Neem ?? -
Jamaika king #9340 hát ez nagyon egyszerű, ott a pont a térképen, ha erre nem jössz rá ott baj van, de amúgy lol -
janik #9339 sziasztok elakadtam a játékban mit kell csinálni ott ahol az a nagy kövér faxival meg a sok emberével bemeünk a dokmunkásaihoz és kiderul hogy ő nyirta ki az apját. na és annál a pályánál kinyirok mindenkit a dagadt gecit is én utána mit kell csinálni??? mer nem ir semmit a térképen hogy vmerre kéne menni. ELŐRE IS KOXI PLEASE -
dark night #9338 itt az earl for bruno és 55 ezer dollár itt mit kell csinálni? -
#9337 Nézd meg a FAQ-ot benne van ez is, arra figyelj amikor keresed, hogy valószínűleg rejtett mappában lesz! -
Jamaika king #9336 hát most tényleg ittam egy keveset, de nekem még nem árt meg.
Általába A lidl-s narancslevet iszom.
és te? -
Ironman2 #9335 Mit szoktál inni? -
Jamaika king #9334 #9317
itt le van írva a dlc-s játék vége akit érdekel. -
Jamaika king #9333 vagy kirabolod az öregaszzonyokat és/vagy üzlweteket. -
Jamaika king #9332 kocsikat kell vinnen a méh telepre és kapsz érte pénzt! -
#9331 Hogy mit?
ROB SHOP OR BRING CARS TO BURS. -
Ironman2 #9330 Igen fárasztó vagy -
Jamaika king #9329 köszönöm!
húú már aylig várom hogy letöltögyön!
biztos menő leszek ha lehúzom a kocsimba az ablakokat és a classicus zenéket bömböltetem. -
#9328 Itt van a teljes 100+ dal