Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De akk megtudtad csinálni azt a küldit? Mer én próbáltam azt is h nem abba a kocsiba szállok hanem egyet feltörök, meg a garázsomból is próbáltam de nem mûkszik:S
tenkenorman
ha nem lenne tiszta bug, látszódnának konzol nélkül is a térképen a pontok, ha megtudnád ütni a gyalogost, ha a rendõrök nem lennének bugosak, és ha a nem korhû autók is megjelennének a garázsban, nem csak szellemként.

http://www.tenke.hu

Utána letöltöd a Freeroam mod-ot és szórakozol! <#hehe>

Bõvítettem a letölthetõ rar file-t egy money.lua script-el, hogy legyen egy kis pénz is. Bár, így már nem sok értelme van, de azért na. <#vigyor>

kill3r21
nemtom de kicsit még bugzik ez a free ride....
mind1 én jót álltam magamért xD
<#eljen>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

csak 15???
azért köszi
és utána mit lehet csinálni?XD
15

Kell hozzá a LUA console. Másoljuk a 3 file-t a Mafia2/pc mappába, majd a "mafia2.exe"-t nevezzük át "Mafia2.exe"-re, végül indítsuk el a játékot az m2dev.exe-vel. Játékban az F12-vel hívhatjuk elõ a konzolt. Ide lehet írni a LUA scripteket.

hány fejezet(chapter) van?
A konzolt hogyan lehet elö varázsolni?
Gyorsan csináltam 4 lua script-et, hogy könnyebb legyen. <#smile> Letöltés! Mind a 4 file-t másoljátok a Mafia2\pc mappába. Amikor behívtátok a konzolt, akkor amelyik sciptre szükségetek van, aszerint írjátok be a következõt.

allshop.lua - Összes shop látható lesz a térképen
allweapons.lua - Meg lesz az összes fegyver
dispolice.lua - Kikapcsolja a rendõröket (Disable AI)
godmode.lua - Sérthetetlenség

Ha az összes fegyver kell, akkor a konzolba ezt írjátok:
#execlua allweapons.lua

Ha a sérthetelenség kell, akkor pedig ezt:
#execlua godmode.lua

<#wink>

kill3r21
jóféle
Sziasztok
Nálatok ha kiléptek a játékból, nem sötétül el véletlenül egy kicsit a Windows? Nálam igen. Ez miért van?

Köszi már megcsináltam!😊

Freeroam Mod! <#smile>

köszi

Az elején, mikor a mamától sétálunk át Joehoz, az út szélén pöröl egy házaspár. A férj nem tudja megcsinálni az autót, a nõ meg kiabál vele, hogy semmire kellõ. Amikor a csóka megunja a nejét és elmegy, javítsuk meg a kocsit, a nõ megköszöni és Steamen is kapunk valami kitüntetést.

#8749 Igen megy.

csáó!

win 7 64biten megy a játék?

Nekem is ugyanez a bajom a 7.-ik jelenet után az autóbaszállásnál gyakran kidob, néha nem de így elég gáz.
kill3r21
Jéé megy az sg xD
Neogan
Akkor nem csak nekem ugrott be a Remény rabjai 😄
Volt pár hasonló helyzet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor megáll a busz és besétálnak, a kamera meg mutatja kívülrõl az egész börtönt... már csak a film zenéje hiányzott volna, meg Freeman 😄 Vagy a zuhanyzós rész...

One man\'s hero, is another man\'s demon...

meg van XD bocsesz
kill3r most valamit épitkezéses épületen vagyunk és megöltem az ösz csávot full üres és nem tudom mit kel csinálni segitenél vagy valaki más?
penge96
Nem azt mondja a játék hogy Joe, hanem hogy Joe's

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

joe lakásába kell menni, és az ágyat "használni", nem joeval találkozni 😊
Hát ez vmi kurva jó game. Az elsõ rész persze jobb volt, de ez is nagyon fasza. Most vagyok a börtönbe, és esküszöm annyira élethû, ahogy bent álltam a rács mögött és néztem kifele, mintha tényleg ott lennék. A börtönt szerintem a Remény rabjai c. filmbõl csinálták. Na de ki is léptem, mert nem akarom gyorsan végigvinni a game-et. 😊 Jó játékot mindenkinek.

ohh kösz
kill3r21
B betü
hol a zuzda?:/
penge96
Értem. És arra mennyi esély van, hogy jön egy DLC ami free roam, mármint szabadbarangolást tesz lehetõvé? Leginkább a történet befejezése után lenne jó...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Rage47
1. részben volt sem lehetett barangolni kampány módban
körülményesebb

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Elakadtam, el kell idõre adni pár gáztöltõ állomást amiért pénzt is kapok, és már kész a misszió azt írja ki. Joehoz kell visszatérni és jelzi a piros karika, de egyszerûen nem találom Joe-t. Van 2 bérházféle és ott jelzi, hogy oda kell menni, de sehol Joe. Kérlek titeket segítsetek!!!<#zavart2>

penge96
Üdv!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a játék egész folyamán lesz egy konkrét küldetésünk, és csak az alatt tudunk barangolni a városban?
Nem tudom hogy az elsõ részben is ilyen volt-e, rég játszottam végig, de annyira kötötnek érzem magam...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

wollnerd
Tudnál mutatni egy képet???
Köszi!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kösz
kill3r21
vagy éppen lezuzol 3 autot a zuzdába xD
kirabolsz 3 fegyverboltot és mész joe hoz

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

a 14-es fejezetnél a kikõtõbe megölök mindenkit meg találom a lovét és utána mit kel csinálni?
kill3r21
Nem sikerül maradunk a linknél, nézzétek meg akimeg tudja tegye be 😊
Hatalmas Bug! Véleményeket várom 😊
tommygear
megvan már
nyuny01
no comment

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

tommygear
hohoó ez a katonai cucc melyik dlc-ben van?
tommygear
nem is akarja megközelíteni
De viszont nekem tetszik a GTA IV multija, az elszórakoztat 😛

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Igazad van egy gyenge klón lett a Mafia 2. Csak az a baj, hogy a developer csoportoknak így is megéri, mert sokan megveszik ezeket a középkategóriás vackokat. A marketing az úr, nem a minõség.
köszönjük emese!<#gonosz1><#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Találtam Free Ride opciót a játékban.😄 Egyszerûen végigviszem, aztán betöltöm a 10. fejezetet és oda megyek, ahova akarok, szarok a küldetésre.😄😄