11769
-
#9167 nem azt írtam hogy maga a tesz tetszik meg jó meg így kéne közölni mindent, csak azt hogy 1-es pontokban megnézve a játékban valóban van benne valami.
csak ő valami végett csak a hibákra öszpontosított...
jah és a hibák is olyanok, amik kit érdekelnek?
szerintem ha van valakinek egy játék, ami tetszik elvan vele, akkor ha igaz is hogy van hibája, francot kell foglalkozni más mit gondol, a tesztelő is csak meber, és valamennyire magánszemély is. -
#9166 mármint hogy a teszt tartalmát igaznak vélem felfedezni? vagy hogy a családi okokra hivatkozom?
:)
csak példaképpen említsetek 1 pontot, ahol nincs igaza FÜGGETLEN a MODORÁTÓL, mert az valóban nem teszbe való.... -
#9165 Azt emeli ki ami jobban megérintette ,azok meg az ő számára a negatívumok. -
#9164 Most csalódtam benned:)))))) -
#9163 Te olvastad egyáltalán?Szerinted ilyennek kell lennie egy normális játék tesztnek?Milyen hozzáállás ez?Meg sem üti az elvárható szintet! -
#9162 legalább a zenék jók...:) -
#9161 hát beírtam gugliba hogy GÉMKAPOCS de semmi...:) -
#9160 nah elolvastam. nem gecizésből, és tutira ideges lehetett a srác családi okok miatt, közölhette volna kicsit kellemessebben is.
DE valóban amiket hibát leírt, full igaz. Nem szeretnék megbántani senkit, de valóban a belső helyszíneket kivéve a graf szerintem se nagy dobás, kevés a látnivaló, a rendőrök valóban buták, ahhogy írta...és amit már énis vagy 100x leírtam és a gta-kban is utálok a sok kocsikázás ami unalmas.
nem túl finoman de igazat írt. az egy másik dolog hogy vannak jó oldalai a játéknak, amiket nem említett meg, szerintem a LÉC volt magas amihez mérte. -
#9159 Nem én írtam.Csak unom hogy mindenki fikáz azért mert nekik nem jött be neki meg igen.Olyan meg nincs hogy direkt lehúzza, mert akkor nem 6-ot adott volna rá hanem kevesebbet! -
#9158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tommy Angelo Mafia (1)
http://www.youtube.com/watch?v=d5DcezoOs-8&feature=related
Tommy Angelo Mafia 2
http://www.youtube.com/watch?v=CxeF4ZMieGw
vegre valami remember :) -
Szabi020 #9157 Olyanokat is írt az ember az 5 lóerős kocsit 6 ra húzhatjuk:d
bocs de van 188Le-s is:d -
#9156 na ne már XD -
#9155 jah az egy weboldal? :) -
#9154 gamekapocs
-
#9153 hol van ez a teszt? -
#9152 valld be hogy te írtad a kritikát -
#9151 Gondolom az feltűnt hogy ez nem szimulátor! :D -
#9150 Itt már rég nem a pontozásról van szó!Hanem a hozzáállásról :) -
#9149 Végignyomtam! Csalódtam. A küldetések, tetszettek, a hangulat is jó volt. Izgalmas volt ez a fedezéses harc is. De a város... ETS-ben izgalmasabb kocsikázni... -
#9148 Csupán negatívumokról írt a srác...és ez attól nem teszt, hanem csak egy sima blogos élménybeszámoló vagy pontosabban élményromboló. -
#9147 Menj már ezzel a szöveggel ha nem tetszik nekik akkor miért pontozzál fel?
-
Rodman6 #9146 Nekem pedig az az észrevételem hogy azok húzzák le a Mafia2-t akiknek az 1 a kedvencük volt. Hozzáteszem jogosan. De még bármi kisülhet ebből a részből is, ha nagyobb lélegzetvételű kieget kiadnak hozzá. -
#9145 #9135
Már írtam,csak valahogy elkerülte a figyelmed... -
Kornelka00 #9144 Kössz h válaszoltok a kérdésemre!Rendesek vagytok:D -
#9143 Eléggé. De ilyenek, védik fiókáikat az igazságosztó farkasoktól.
És úgy tűnik, hogy minden cikkíró kitart az adott illető mellett, aki írta a tesztet. Ezek szerint a GK-nak ez volt a terve, szándékosan lehúzatni a mafia 2-őt. Ejjj, eddig mindig kedvenc game siteom volt. visszamegyek iponra inkább:P -
Szabi020 #9142 Valaki írta a teleportot! Az nézze már meg legyenszíves! -
#9141 én arra lennék kivi hogy ahova a térképen nem lehet elmenni, vajon az fizikailag is ottlehet? pl olyan utak ahova nem lehet menni ... -
#9140 azért ne álmodozzunk, irták valahol a készítők hogy lesznek küldetések vagy ezt csak most találgatjátok? -
#9139 Most már nem csak azokat a hsz-eket törlik,akik szapulják a cikkírót,hanem azét is aki azt mondja a cikkre hogy,nem igazán ütőképes!
Kicsit kiábrándító! :/ -
Rodman6 #9138 Tutira lesz hozzá egy komolyabb kiegészítő. Nem tudom elhinni hogy emiatt a 15 küldetés miatt építették fel ezt a várost. Van benne egy csomó jó hely és egyszerűen nem lehet odamenni hogy közelebbről megnézzem. Pl. Kikötőkben rohadt nagy hajók, vagy kompok (nem a láda-pakolgatósok helyén) stb... A világ legnagyobb baromsága lenne... A Jimmy keig. csak egy tipikus arcade lesz. Biztosan lesz ennél komolyabb is. -
#9137 lehet, hogy úgy kéne, de sok fejlesztő hálisten a DLC-be nem csak kis tárgyakat tesz. :D
-
#9136 jah ez igaz, azért sokan a DLC-t azonosítják a "kapsz 2 ruhát meg 3 fegyvert" dologgal.
csakhogy igen komoly DLC-k szoktak lenni, én inkább konzolon szoktam ieneket letölteni megnézni, és a legtöbb 1óra játékidővel is megtoldja sokszor az alap játékot ár/érték arányossan, kb 1-2ezer forint szokott lenni. -
#9135 OFF topik!
Banner alatt,nagy nagy piros betűk! -
Gibor #9134 Lejjebb írtad a Sims-et, ott az élő példa hogy mi a különbség a DLC és a Kiegészítő között... Simsbe van kieg is meg DLC is... Ennek így kéne működnie mindenhol... -
#9133 igen szar húzás feldarabolni a játékot.
eddig hálisten iet nem láttam.
1 játék van tudtommal, de annál írták is, az Alan Wake, viszont az első "felvonás" is kapott befejezést, kb mint egy "sorozat".
de jah monnyuk egy ien dolog hogy előre elkészített mapot visszafaragni az valóban geci dolog. -
#9132 DLC-nek egy rövid küldetés is számít. nem csak "alkatrészből" áll a dlc tartalom -
Kornelka00 #9131
Azt szeretném kérdezni h a játékhoz nincsen serial key amivel fel lehet telepíteni?Mert evvel a phoneix programmal nekem nem igen sikerül.Valaki valami tipp?
Előre is köszi. -
#9130 jah még nem a téma végett bizonyításként, csak eszembe jutott egy érdekes dolog.
a Resident Evil 5 nagyon érdekes ebből a szempontból, nem annyira durván hosszúak a DLC-k, viszont eléggé egyedinek mondható, a megoldás.
Ott úgy működik, hogy van egy alap menüje ugye a RE5-nek, allul megjelenik egy EXTRA menüpont, és mintha egy másik rendes menübe vagy "játékba kerülnél át" teljessen elválasztva az eredetitől, ott külön van minden a sinngle, a multi, a multiban külön vannak a DLC-s bonusz karakterek, szóval nem az eredeti menüben lévő opciókat egészíti ki, hanem egy teljessen úgy külön rendszert hoz létre magának, ami csak annyi hogy az eredeti menü egyik opciója mögé van rejtve...
iet se láttam eddig. :D -
Gibor #9129 Ha ezt tényleg így fogják megcsinálni akkor egy nagyon értelmetlen szar struktúrát csinálnak, mivel kaptunk egy viszonylag tömör és rövig sztorit, amit igaz jó lett, tetszik, de ha többet akarunk akkor ne DLC ként kapjunk már hozzá + t... eredetileg a DLC az nem új küldetés lenne meg térkép vagy bánomis én micsoda... DLC lényege gyárilag hogy adnak jelen esetben új ruhát, új kocsit stb... Dehát én már nemis értem hogy a 2K Czech hogy jutott ide Mafia 1 után... -
#9128 erre pl ezt tudnám mondani: kb ezis ua.... :)
nah mindegy ennyit erről nem is lényeg minek nevezzük csak legyen sok és olcsó.