Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a játék Henry-je titeket nem emlékeztet a Pókember Harry Osbourne-jára? 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Te mirõl beszélsz? A grafika abban egy semmi. Izometrikus nézet, NEM TUDSZ NÉZETET VÁLTANI. Plusz a multiban lófasznyi újítás sincs szinte. Az elsõ mondatom pedig arra utal, hogy te elõrelépésnek nevezted a 2. részt ahogy én kiértettem a szavaidból.
púúúúú
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami jó:
+A grafika, és a hangulat. Egyszerûen elképesztõen részletesek a textúrák és a karakterek, a zenék nagyon jók, és úgy az egész város egy hangulatbomba.
+A karakterek. Mint már mondtam részletesek nagyon, és sokan szimpatikusak is. A fõszereplõ is rokonszenves.
...és ami nem:
Na most azzal kezdeném, hogy néhány misszió kegyetlen jó, és néhány meg abszolút fail, unalmas. Már tényleg kezd elegem lenni abból, hogy jaj, menekül a rosszfiú, kövesd, de ne menj túl közel, mert felismer.
A rendõrök egyszerûen gennyládák. Koccanok, köröznek, hozzájuk érek, köröznek.... borzalmas. Az egyik misszió közben idõre kell elmenni az egyik emberért, és ugye ezt padlógázzal kell tenni, hogy odaérj. Jönnek a zsaruk, a célszemély háza elõtt leállítanak, és ki kell fizetni a bírságot, és mire végeznénk pont lekéstem a missziót... -.- Hát nagyon felb.szott...
Összességében tetszik a játék nagyon, de azt nem értem MI A FENE KÉSZÜLT EZEN ENNYI ÉVIG??? Szóval... egy ilyen játékot max 2-3 év alatt össze lehet dobni (ld. GTA IV) és abban legalább van multi... Oké, sok a bejátszás, de azért ennyi idõ után folytatni egy remek játékot, az pofátlanság. Egy StarCraft 2 esetében megértem, mert azon látszik az aprólékos munka, és kidolgozottság, de valahogy ennyi év után ennél több kell. És bár grafikában (nameg optimalizációban) és hangulatban (számomra) jobb mint a GTA IV, mégis a GTA IV összességében veri az egészet...
8/10-et jószívvel megérdemel.
Hogy is mondjam... idétlennek találtam egy ilyen véresen komoly játék után... ez van😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A mafia 1ben is szar volt sztem a freeride, arra ott a gta...
Itt ott a story, ami kárpótol mindenért
És lehet hogy azoknak van igaza akik lehúzzák a játékot?????

TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|
Ebben én nem találtam meg azt, ami miatt annyira megfogott az 1.
Csak a csicsás, giccset látom, meg ilyen pisix, húúúdegumifüst, húde csilivili minden.
1-ben legalább volt free ride, meg free ride extreme, ahol még lehetett kicsit bohóckodni is.
Persze mindenkinek máshogy jön le, neked bejön, akkor jó, az a lényeg, örülök neki. Éncsak leírtam, nekem mekkora csalódás az egész. Nem ezt vártam
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
púúúúú
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Lol mekkorát röhögtem amikor rákapcsoltam a classic rádióra. Megszólalt a jól megszokott Mafia 1-es Downtownos zene 😄
púúúúú
Pzitívum a grafika, és a hangulat, a környezet, a kcosik, zenék, csak az a pár kocsi, meg a 3 rádióállomás azzal a rövidke zenei résszel...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
púúúúú
Holnap megjelenik!!!<#smile>#smile><#eljen>#eljen>
A warez sajnos törvénytelen.<#ejnye1>#ejnye1>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
engem inkább az érdekelne, hogy nem lehet a GPS-t kikapcsolni, GTA4-ben is egybõl kinyomtam, jó a papír vagy beépített térképet használni, szerintem...
szeretek tekeregni 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://www.tenke.hu
SPOILER
http://www.youtube.com/watch?v=6ZOva3GLD5o
Persze Mafia 2 ben valamivel élethûbb a víz de ez nem egy tengeralattjárós játék ha jól tudom. Színek nagyon el lettek rontva. GICCS ---
ja es a penzt azt te nebusuld mert van meg mit a tejbe apritani
Köszi