11769
-
Csokis #9207 Itt! -
#9206 Jobban oda kéne figyelni a történetre...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asszem Eddie adta nekik a melót, és volt egy üzenet, amit Joe a kocsiban olvasott fel(ez a Mr. Salieri...)
Csokis: forrás? -
Csokis #9205 Most olvasom, hogy összesen 130 misszió lett volna benne, ezt "vágták meg" és lett belőle 30! Szép. A többi meg majd jön DLC formában... -
#9204 Sziasztok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is eljutottam arra a jelenetre amikor Vitoék megölik Tommy-t. Én csak azt nem értem, Vitoék honnan tudták hogy meg kellett ölni? Honnan tudták hogy Don Salieri üzeni Tonny-nak? -
tmisi #9203 Ez a teszt tényleg felháborító. Ennyi erővel a GTR is szar, mert irányíthatatlanok az autók, még kormánnyal is kurva nehéz. Meg ha széttöröm a kocsit, akkor game over. Csak hogy ez nem vonatozós NFS, ahol 200-zal lepattansz a falról sérülés nélkül.
Annyira tényleg nem rossz a játék, az AC első része sem kapott rossz értékelést, pedig az az igazi sandbox játékmenet ellenére is önismétlő volt úgy néhány óra után. Viszont a grafikai és egyéb technikai dolgok akkora hangulatot teremtettek, hogy képtelen voltál abbahagyni.
-
#9202 Bárki, bármit mond, szerintem ez jó játék, eszméletlen hangulata van, a párbeszédek az olasz-amerikai akcentussal nagyon tetszettek, nyilván azt a hülye is látja, hogy főleg a Nagymenők filmből van lopva minden, innen-onnan meg valami más, de ettől függetlenül nagyon hangulatos. Henry karaktere nagyon hasonlított a filmben Robert De Niro-ra, főleg amikor szinte ugyanazzal a parancsoló megkérdezéssel intézett egy kérdés Joe felé: "most iszol, vagy dolgozol, hah?"
Aki nem érti a nyelvet, hozzá se kezdjen, vagy várjon a fordításra, ha egyáltalán lesz. Mondjuk én először azt hittem, hogy valami olyasmi lesz a játék, hogy a főhős a Piciotto-tól, a Capo di tutti Capi-ig jut, de így is tetszett, persze ha nem értettem volna a párbeszédeket, akkor nekem is csak egy játék lenne a sok közül, bár a grafikája is lehengerelt, full maxon minden 2560X1600-ban, állati! :D -
RedRiot #9201 Téli pályán lopj el egy kocsit, amit belepett a hó: ahogy bemelegszik a motor, a hűtőrács elől elolvad a hó, a menetszél pedig lefújja a havat az autó tetejéről. Állatul néz ki, szép effekt. -
RedRiot #9200 Nah, végigtoltam én is. Nálam 10-ből 7.5 pont. Nagyon sokat vártam a játéktól, kicsit csalódtam benne. A sztori gyengébb, jóval gyengébb mint az első részé. Valahogy nem tetszett hogy Vito össze-vissza vándorol a családok között, hol ennek hol annak csinál meg feladatokat. Igazán hangulatos, magával ragadó küldi kevés volt: olyan mint az elsőben a parkolóházas lövöldözés, a bankrablás, vagy amikor a motelből kiszabadítjuk Paulie-t. Itt is vannak jó pillanatok, de vhogy nem áll úgy össze az egész.
Ha jól emlékszem az első részt nem Vavra írta: ő is írt egy sztorit, de nem találta elég jónak, ezért egy "hivatásos" krimi íróval írattak egy újat. Lehet hogy most is azt kellett volna tenniük.
Az is gáz volt, hogy bármennyi fegyvert magunkkal tudunk vinni. Három géppisztoly, két stukker, két puska, öt gránát, három molotov: ez mind elfért Vito bőrdzsekijének zsebeiben. Csodakabát.
Azt sem értem hogy miért hagytak ki olyan "szolgáltatásokat" amiket már nyolc éve is meg tudtak csinálni: működő tömegközlekedés pl.
Ami viszont tetszett:
-grafika. Több mint kétéves gépen is jól néz ki és játszható. A hó és kosz effektek, a kocsik csillogása az eddigi legjobb, még szimulátorokban sem láttam ilyen szépet.
-autók fizikája. Tökéletes. Úgy imbolyognak, billegnek, csúszkálnak az autók ahogy az egy 50-60 éves géptől elvárható.
-lövöldözős részek: jó fedezékrendszer, ügyes AI
-
#9199 " lecsúszó hav "
holholhol? -
#9198 Kösziszépen, hát lekötött az biztos:) -
#9197 Igenigen -
#9196 Amúgy nem értem hogy mi ebbe a nagy szám, Mondjuk sajnálom Tommyt hogy csak igy lenyiszantják és pont ők :S -
Knabb #9195 Na elmehetsz a tudodhova :D azkéne még, hogy megis mutasd, szemtelen :D:D:D -
Knabb #9194 Nem vagyok az... de ez annyira hülye dolog volt -
#9193 Amúgy igaz régi tag vagyok de soha életembe még nem spoilereztem :) -
#9192 De végülis hogyha érdekel itt a videó :) -
Knabb #9191 Nem mai reg vagy... hogy a retkesgenyóba nem tudod használni a kurva spoiler tageket??? Tudod hogy ezért harapunk csezdmeg... demostmár jólmegcsináltad szakadjmeg... De nem haragszok rád. -
#9190 Nem vagy függő. Bocsánat 1000x. -
Knabb #9189 Óóóó, hogy basznamegegyrománvastagzsírbajszúteveazsiráfnyakánakhosszávalvetekszőméretűműbránerrelteverébfejűtokmányorrúspoilernemhasználó ember. Ja és mégegyszer... bazdmeg... most elcseszted az életem te szemét!!!! -
#9188 Bocsánat ,de ez van. -
#9187 1. Használd a kiba*zott spoilert.
2. Tanulj meg angolul. -
#9186 Lol Vitoék ölték meg a Mafia 1nek a főszereplőét, de miért? -
#9185 És ezt hol találtad? A végén amikor legördülnek a készítők nevei? -
#9184 sajnos van közük, de ez a fontos egy játékban, hogy illuziót kelt a játékosban, mintha és ez a lényeg hogy lekösse az embert, és nem az apró hibákra kell figyelni.
amúgymeg grat. -
#9183 Egyébként HARD-on játszottam végig 11órába telt kb úgy hogy nem sietve kocsikázva a városban...szerintem nagyon hangulatos és jó játék, sok tesztnek semmi köze nincs a valósághoz:) -
#9182 Találtam egy érdekes nevet...Lehet hogy semmi köze az általunk ismert személyhez de az is lehet hogy van:D:D:D -
#9181 télleg korrekt játék, főleg a lecsúszó hav, csak sokan a messiást várták a játékkal.
monnyuk én leszarom hogy van-e benne freeride vagy nincs de ez is elmond valamit a játékról hogy külön lóvéért adják dlc-ben. ÁLLÍTÓLAG. -
#9180 De basszátokmeg itt találtam egy korrekt tesztet, a játékról Tökéletessen elfogadható stílusban.
A vicc az benne, hogy ha végigolvassátok, rájöttök hogy ittis ugyanazokat a hibákat említi a tesztelő, csak korrekt módon. -
IXEMGabeo #9179 én nem játszottam GTA 4-el amit láttam a két szemmel ebben a játékban az valami gyönyör, kidolgozott minden...valahogy élethű az egész, mondjuk olvasgattam vissza és láttam, h sokaknak savanyú volt a szőlő a játékkal kapcsolatban... -
#9178 nem is kell fogllalkozni vele, én teszteket nem szoktam olvasni amíg nem próbálok ki valamit. nekem sok olyan játék begyütt már ami amúgy értékelésnél nem 9 meg 10 pontos. -
#9177 pozitivumot nem is nagyon irt ez a durva, 2k bizti nem örül ha a cikk miatt elesnek egykét eladott példánytól :) -
#9176 ez a gamekapcsos cikk ez nagyon komoly, ennyire még nem húztak le semmit!
Nemtom én nem unatkoztam, meg akit érdekelt a dolog sztem az se nagyon, dehát lelkük rajta..... -
#9175 :D -
#9174 tudod amikor több ember beszélget egymással azt nevezik párbeszédnek :) -
#9173 párbeszédek? mármint a helyesírás? -
IXEMGabeo #9172 nagyon jó game, akadásmentesen maxon fut és szép az egész környezete a sztorija is majd alakulni fog, az autók törése, az emberek viselkedése a párbeszédek szenzációsak... -
#9171 jah lehet felületessen olvastam át, meg engem nem a stílus érdekelt, egyszerüen hanem amit ir....
pl lassuak az autok, odáig okés, de arra akart kijukadni, hogy ha orrbaszájba tunningolod, se látszik meg a változás. (csupán érdekesség)
pl 50-es autok irányíthatatlanok, hát valóban, de csak itt a játékban, és egér+bill-vel.
pl rendőrök, igen sokszor az irányítás miatt énis elbasztam valamit, tegyükfel ütköztem és már villogtak is, máskor meg leütöttem egy embert vagy loptam egy kocsit azt semmi...
pl tankolás ez nem szar, jópofa de valóban nem számít a játékban. csak érdekesség.
itt a stílussal volt a baj. :) -
#9170 Gamekapocs cikkről van szó? Mert abban nem a hibákra öszpontosított a teszter hanem a saját gta fanatikus csökevényes érveire.
50-es évekbeli autók lassúak--> szar.
50-es évekbeli autók irányíthatatlanok--> szar.
A rendőr gyorshajtásért is utánunk jön--> szar.
Tankolni is kell--> szar...
Kb ilyen szintű az a teszt. Egy csökevényes autista baromarcú írása semmi több. Vannak hibák bőven a játékban de kb pont nem azokról ír. A nevetséges az hogy pont azokba köt bele amik messze túlmutatnak a gta-n...A szimulációba,az akkori gengszter élet viszonylag hűen bemutatott dolgaiba, minden egyes dologba amivel életszerűbb a játék.
Aki szerint ezek amiket ez a faszkalap leírt valós problémák annak sincs ki mind a 4 kereke... Valós probléma hogy egy akkori autó lassan gyorsul és ez viszonylag korhűen szemléltetve van a játékban akárcsak a virsligumis 2tonnás karosszériák mozgatása? Valós probléma hogy akkoriban az illegális szesz/cigaretta biznisz ment és ez is benne van a játékban? Valós probléma az hogy bélyegeket (legalább értené mit kell szétosztanija az idiótának) kell osztogatni? Valós probléma hogy a verekedés egyszerűen és hangulatosan meg lett oldva? Valós probléma hogy egy sandbox címben autókázni kell a pontokhoz (érdekes a gta4-nél nemhinném hogy ezt hibának emeli ki holott ott sokszor jóval többet kell autókázni a semmiért,főleg ha elhalunk küldi közben) ??? Valós probléma az hogy a rendőr gyorshajtásért utánunk jön? Valósm porbléma hogy az autók benzint fogyasztanak és néha tankolni kell? Valós egy francot,mindenre ami túlmutat a GTA nevü szemeten kapásból rávágta hogy szar és unalmas...
Grebber ezt fogd már fel amit leírtam,ez a játék nálam is 6/10 (ergo az állításod hogy fikázom mert nekem bejön itt meg is dőlt) de nem ilyen gyerekes gta fanatikus indokok miatt hanem a játék valós problémái miatt. Az a teszt olyan szintű mintha egy quake fanatikus írna egy COD-ról szóló tesztet amiben felhozza negatívumnak hogy unalmas lövöldözni,szar hogy tárazni kell, hülyeség az sd mód, szar hogy nincs rocketjump...Ilyen szintű az a teszt.
-
#9169 jaj csak vicceltem.
nemtudom mi baja volt a srácnak télleg nyers volt, lehet az Xfaktor-ba készül zsűrinek. :) -
#9168 Hogy jön ide a családi okok? azért sikerült ilyenre a tesztje, mert balhéztak otthon? ne nevettess :D az élet megy tovább, a "munkát" nem illik keverni/kenni a családra. ez csak egy kifogás.